Bebeğini kaybedenler......

canım maşallah kızına zaman çabucak geçsin kucağına al bebeğini inşallah...
allahım kucağına almayıda nasip etsin kızını analı babalı inşallah.benimde kızım olacak kız için alışveriş yapmak çok güzel çok tatlı pembiş pembiş kıyafetler var.

sibelcim nasılsın tatlım?
kızlara bir sürü süslü kıyafet var ama erkeklere pek bişey yokbenneyaptımki
minik pantolonlar eşoftmanlar gömlek falan aldım bende küçük erkeğime:)))

canım masallah Allah nazarlardan saklasın,guzel olcak tabıı annesıne benzeyecek kucuk melekkaydirigubbakcemile2isim ne düşünüyorsunuz canım
allahım kucağına almayıda nasip etsin kızını analı babalı inşallah.benimde kızım olacak kız için alışveriş yapmak çok güzel çok tatlı pembiş pembiş kıyafetler var.
oh oooh ne guzel kızların sayısı artıyor maşallah,vala kız cocuklarına gercekten cok guzel kıyafetler var çok şanslı şimdikiler vala,Allahım senın melegınıde bagıslasın canım

sibelcim nasılsın tatlım?
kızlara bir sürü süslü kıyafet var ama erkeklere pek bişey yokbenneyaptımki
minik pantolonlar eşoftmanlar gömlek falan aldım bende küçük erkeğime:)))[/QUOTE]sana 2 tane gelın var nilaycıgım bence cok şanslı senınkı:)dogumunda yaklastı canım inş Rabbım tek nefeste kurtarır senı

Son düzenleme:
angel çok saol canım allah herkesin bebeğini bağıilasın.

nilaycım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın oğlun nasıl böbrek durumun nasıl umarım herşey yolundadır.

canım benım saolasın ıns hepımız sag salım kucagımızada alırız
bıseyler almamak için kendımı zor tutuyorum zaten
evet kızlar kendını cok sevdırıyor aman saglıklı olsunda kız erkek hepsı aynı
bende kan pıtılasması sorunu var aspırın kullanıyorum
tahlıl verdım bugun sonucuna gore belkı ıgneyede gecıcez herseyın hayırlısı yanı canım

ıns arkadasım sagsalım kucagıma alsam allahdan tek dılegıım bu
ay olurmu erkeklerede var koca adam gıbı oluyolar
pantolon gomlekle gamyoncuiremsu
en onemlısı saglıkları gerısı bırsekılde olur:teytey:

angelcim tatlım saol az kaldı kısmetse gün sayıyorum şafak 25:)
angel çok saol canım allah herkesin bebeğini bağıilasın.

nilaycım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın oğlun nasıl böbrek durumun nasıl umarım herşey yolundadır.
sibelcim bende iyiyim böbrek sorunum devam ediyor ama gebelilk boyunca yapacak birşey olmadığından bebiş doğduktan sonra çağırdı doktor o zamanda geçmiş olucak zaten inşallah...kendine ve prensesine dikkat et canımcım...

sağlıkları önemli tabi gülüm hep dua ediyorum zaten Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin sonrasında bizden hiç ayırmasın bebeklerimizi inşallah...

Gözün aydın canım benim. Çok sevindim. :teytey:
Demek kız annesi olacak benim arkadaşım opuyorumnanaktan Maşallah size.
Allah tamamına erdirsin canım benim herşey güzel olacak inşallah.. Dualarım sen ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarımla :Saruboceq:

canım arkadasım benım saolkaydirigubbakcemile5
evet kızım olacak allah kısmet ederse :Saruboceq:
inş sendende alıcam bu haberleri zemuszemuszemuszemus
dualarım benımde sen ve butun bu yolda ugras veren herkese

pretty canm maşallah çoook sevindim ne mutlu sanaaa:))) darısıı sağlıklaa benim başımaa..

saol bıtanem benım:1hugpuyorumnanaktan
ıns senınde saglıkla beraber ogrenırız cınsıyetını
bayadır sende yazmıyosun nasılsın bebiş nasıl
ben 2li tarama testini yaptırdım
cok şükür hıcbır sorun yok darısı senın basına

canım arkadasım benım saolkaydirigubbakcemile5
evet kızım olacak allah kısmet ederse :Saruboceq:
inş sendende alıcam bu haberleri zemuszemuszemuszemus
dualarım benımde sen ve butun bu yolda ugras veren herkese

İnşallah canım amiiiin kaydirigubbakcemile3
Duaların kabul olsun inşallah. Öpüyorum seni güzel anne a.s.

topiğin tatlı anneleri nerde yaw kimseden ses çıkmıyor bizim son 3 haftamız kaldı doğuma çok heyecenlıyız kızımla allahım sağsalım kucağıma almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum

topiğin tatlı anneleri nerde yaw kimseden ses çıkmıyor bizim son 3 haftamız kaldı doğuma çok heyecenlıyız kızımla allahım sağsalım kucağıma almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum

aman aman,bu ne güzel bir haber,ilk bebeğimiz geliyor delikafadulden
canım,Allah kurtarsın sağ salim inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz.doğum şekli netleşti mi?

Kızlar çok mutluyum sekiz ay sonra tekrar hamileyiiiim hihoyyyt Allaha çok şükür..
Bu hafta 4 gün şehir dışındaydım sergimiz vardı ve süpriz bir şekilde öğrendim hamile olduğumu..
Öğretmen arkadaşımla hastanede test yaptırdık ve 30. günümde 94.6 çıktı değerim.Bugün 4 hafta 3 günlük olduk teyzeleri..:CüvCüv:
Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimde bende hala şaşkınız..
Allah bu sefer evladımızı bize bağışlar inşallah..:Saruboceq:

Canım maşallah yakında kavuşacaksın prensesine..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kalbini rahat tut dualarımız seninle..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…