- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.641
canım maşallah kızına zaman çabucak geçsin kucağına al bebeğini inşallah...kızlarrrr kız teyzesi oluyosunuz :):)
dün ıkılı testlerı ıcın gıttım cok sukur hersey yolunda
doktorum kendınle gurur duy guzel mı guzel bır kız annesı olacaksın dedı
ve ben basladım aglamaya allahım herkese yasatsın bu duyguyu
helekı bebeklerını kaybeden sız bırıcık arkadaslarıma bıran once yasatsın
doktor dvdye cektı hem aglıyorum hem ızlıyorum hala
sevıncımı ılk sızle paylasmak ıstedım
allahım kucağına almayıda nasip etsin kızını analı babalı inşallah.benimde kızım olacak kız için alışveriş yapmak çok güzel çok tatlı pembiş pembiş kıyafetler var.
canım masallah Allah nazarlardan saklasın,guzel olcak tabıı annesıne benzeyecek kucuk melekkaydirigubbakcemile2isim ne düşünüyorsunuz canımkızlarrrr kız teyzesi oluyosunuz :):)
oh oooh ne guzel kızların sayısı artıyor maşallah,vala kız cocuklarına gercekten cok guzel kıyafetler var çok şanslı şimdikiler vala,Allahım senın melegınıde bagıslasın canımallahım kucağına almayıda nasip etsin kızını analı babalı inşallah.benimde kızım olacak kız için alışveriş yapmak çok güzel çok tatlı pembiş pembiş kıyafetler var.
canım benım saolasın ıns hepımız sag salım kucagımızada alırızallahım kucağına almayıda nasip etsin kızını analı babalı inşallah.benimde kızım olacak kız için alışveriş yapmak çok güzel çok tatlı pembiş pembiş kıyafetler var.
canım maşallah kızına zaman çabucak geçsin kucağına al bebeğini inşallah...
sibelcim nasılsın tatlım?
kızlara bir sürü süslü kıyafet var ama erkeklere pek bişey yokbenneyaptımki
minik pantolonlar eşoftmanlar gömlek falan aldım bende küçük erkeğime:)))
canım masallah Allah nazarlardan saklasın,guzel olcak tabıı annesıne benzeyecek kucuk melekkaydirigubbakcemile2isim ne düşünüyorsunuz canım
oh oooh ne guzel kızların sayısı artıyor maşallah,vala kız cocuklarına gercekten cok guzel kıyafetler var çok şanslı şimdikiler vala,Allahım senın melegınıde bagıslasın canım
amın allah hepımızı nazardan saklasın
saolasın guzel sozlerın ııcın
cırkın bıle olsa benım prensesım olur kaydirigubbakcemile3 teyzesi
bikac isim var ama kafamızda korkuyoruz yaa cok dillendirmeye aslında
sibelcim bende iyiyim böbrek sorunum devam ediyor ama gebelilk boyunca yapacak birşey olmadığından bebiş doğduktan sonra çağırdı doktor o zamanda geçmiş olucak zaten inşallah...kendine ve prensesine dikkat et canımcım...angel çok saol canım allah herkesin bebeğini bağıilasın.
nilaycım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın oğlun nasıl böbrek durumun nasıl umarım herşey yolundadır.
ıns arkadasım sagsalım kucagıma alsam allahdan tek dılegıım bu
ay olurmu erkeklerede var koca adam gıbı oluyolar
pantolon gomlekle gamyoncuiremsu
en onemlısı saglıkları gerısı bırsekılde olur:teytey:
kızlarrrr kız teyzesi oluyosunuz :):)
canım masallah Allah nazarlardan saklasın,guzel olcak tabıı annesıne benzeyecek kucuk melekkaydirigubbakcemile2isim ne düşünüyorsunuz canım
oh oooh ne guzel kızların sayısı artıyor maşallah,vala kız cocuklarına gercekten cok guzel kıyafetler var çok şanslı şimdikiler vala,Allahım senın melegınıde bagıslasın canım
amın allah hepımızı nazardan saklasın
saolasın guzel sozlerın ııcın
cırkın bıle olsa benım prensesım olur kaydirigubbakcemile3 teyzesi
bikac isim var ama kafamızda korkuyoruz yaa cok dillendirmeye aslında
OYLE CANUM ANNELERIN GOZUNDE BUTUN BEBEKLER GUZELDIR,AMA ÇIRKIN BEBEK YOKTURKI ZATEN,EN IYISINI YAPIYOSUN CANIM DOGDUGUNDA KOYUN OZAMAN OGRENSIN HERKESa.s.
Gözün aydın canım benim. Çok sevindim. :teytey:
Demek kız annesi olacak benim arkadaşım opuyorumnanaktan Maşallah size.
Allah tamamına erdirsin canım benim herşey güzel olacak inşallah.. Dualarım sen ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarımla :Saruboceq:
pretty canm maşallah çoook sevindim ne mutlu sanaaa:))) darısıı sağlıklaa benim başımaa..
OYLE CANUM ANNELERIN GOZUNDE BUTUN BEBEKLER GUZELDIR,AMA ÇIRKIN BEBEK YOKTURKI ZATEN,EN IYISINI YAPIYOSUN CANIM DOGDUGUNDA KOYUN OZAMAN OGRENSIN HERKESa.s.
o kadar kaybetme korkusuyla doluyum ki
sevınsem bısey olcak dıye bazen hıc hayal kurmuyorum canım valla
ama bır dogsun o zaman baslayacagım yasamaya
o kadar kaybetme korkusuyla doluyum ki
sevınsem bısey olcak dıye bazen hıc hayal kurmuyorum canım valla
ama bır dogsun o zaman baslayacagım yasamaya
RABBIM KORUSUN MELEGINI HIC KOTU DUSUNME CANIM ALLAHIN IZNIYLE HICBISEY OLMAYACAK
canım arkadasım benım saolkaydirigubbakcemile5
evet kızım olacak allah kısmet ederse :Saruboceq:
inş sendende alıcam bu haberleri zemuszemuszemuszemus
dualarım benımde sen ve butun bu yolda ugras veren herkese
topiğin tatlı anneleri nerde yaw kimseden ses çıkmıyor bizim son 3 haftamız kaldı doğuma çok heyecenlıyız kızımla allahım sağsalım kucağıma almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum
topiğin tatlı anneleri nerde yaw kimseden ses çıkmıyor bizim son 3 haftamız kaldı doğuma çok heyecenlıyız kızımla allahım sağsalım kucağıma almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?