- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.661
Kızlar çok mutluyum sekiz ay sonra tekrar hamileyiiiim hihoyyytAllaha çok şükür..
Bu hafta 4 gün şehir dışındaydım sergimiz vardı ve süpriz bir şekilde öğrendim hamile olduğumu..
Öğretmen arkadaşımla hastanede test yaptırdık ve 30. günümde 94.6 çıktı değerim.Bugün 4 hafta 3 günlük olduk teyzeleri..:CüvCüv:
Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşimde bende hala şaşkınız..
Allah bu sefer evladımızı bize bağışlar inşallah..:Saruboceq:
zehra hayirli olsun canim.Allah tamamina erdirsin insallah.dikkat et kendine ilk 3 ay emiopuyorumnanaktan
canım yazmıyordum ne zamandır ama girip güzel haberler varmı diye okuyordum.cok sevindim senin adına .allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla tamamlamaya nasip etsin inşallah.
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
Kızlar çok mutluyum sekiz ay sonra tekrar hamileyiiiim hihoyyytAllaha çok şükür..
Bu hafta 4 gün şehir dışındaydım sergimiz vardı ve süpriz bir şekilde öğrendim hamile olduğumu..
Öğretmen arkadaşımla hastanede test yaptırdık ve 30. günümde 94.6 çıktı değerim.Bugün 4 hafta 3 günlük olduk teyzeleri..:CüvCüv:
canım Rabbım sonunda yuzune baktı her zaman yıne kırmızılar geldı dıye yazılarını okuyordum uzulerek vala nasıl duygulandım anlatamam Allahım tamamına erdırsın,saglıkcakla kucagına alırsın melegını inşhihoyyytalkisalkisalkis
benimde ilk tüp bebek denemesinde geldi bebegim.ama dün ögrendikki gelismemis bebegim.çarsamba günü ayrilcaz bebegimle.melek olcak o.annesini cennetin kapisinda beklicek.simdi cennet melegi annesiyiz arkadaslar.
merhaba arkadaşlar bende bu gün düşük yaptım zaten yarın dr.alalım gelişmemiş demişti am ben bu düşürdüm...üzüldüm ...
Sağol canım çok teşekkür ederim gerçekten çok bekledim ama Rabbim yüzüme baktı.:teytey:
İlk bebeğimi geç buldum çabuk kaybettim ama Allahım bu sefer verdiği mucizeyi korur ve kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:
Allah en kısa sürede sanada bu mutluluğu yaşatsın canım benim..opuyorumnanaktan
canım hiç uzulme bısey olmaz Allahın ıznıyle Allahım korur onu merak etme zaten dr lar bu ıkılı testlerın pek guvenılır olmadıgını soyluyolar kendını uzupte bebegınde etkılenmesinCANIMSIN BITANEMSINa.s.a.s.
NE dedım ben sana canım arkadasım
hıssedıyorum sende cok yakında hamıle kalacaksın dedım
veeeeeeee bak benden 2 ay sonrada sen sevınclı haberı verdınŞeniz
allah bu sefer yuzunu güldürsün sag salım kucagına almayı nasıp etsın :Saruboceq:
benımse bıraz kötü haberlerım var size
2 gündür aglamakdan sıze bıle yazamadım
2li tarama test sonucumu aldım ve cok cok kötü cıktı
doktorum 3lü test ve ayrıntılı ultrason önerdı
oda bır dahakı ay yapılacak tabı bu sürede aklımı yitirmezsem iyi:1no2:
onlarda kötü çıkarsa amniyosentez:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işin ilginc tarafı ense kalınlıgı 1.1mm ve burnu cok guzel olusmus bebegımın
doktorum bence bu bebek gayet saglıklı ama bunlarıda yaptırıp emın olalım dıyo
yarın baska bır prof.dan randevu aldım bana lutfen dua edın
hayatımın en zor gunlerını yasıyorum
hepınızı optum kızlar
CANIMSIN BITANEMSINa.s.a.s.
NE dedım ben sana canım arkadasım
hıssedıyorum sende cok yakında hamıle kalacaksın dedım
veeeeeeee bak benden 2 ay sonrada sen sevınclı haberı verdınŞeniz
allah bu sefer yuzunu güldürsün sag salım kucagına almayı nasıp etsın :Saruboceq:
benımse bıraz kötü haberlerım var size
2 gündür aglamakdan sıze bıle yazamadım
2li tarama test sonucumu aldım ve cok cok kötü cıktı
doktorum 3lü test ve ayrıntılı ultrason önerdı
oda bır dahakı ay yapılacak tabı bu sürede aklımı yitirmezsem iyi:1no2:
onlarda kötü çıkarsa amniyosentez:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işin ilginc tarafı ense kalınlıgı 1.1mm ve burnu cok guzel olusmus bebegımın
doktorum bence bu bebek gayet saglıklı ama bunlarıda yaptırıp emın olalım dıyo
yarın baska bır prof.dan randevu aldım bana lutfen dua edın
hayatımın en zor gunlerını yasıyorum
hepınızı optum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?