Bebeğini kaybedenler......

zehra hayirli olsun canim.Allah tamamina erdirsin insallah.dikkat et kendine ilk 3 ay emiopuyorumnanaktan

canım yazmıyordum ne zamandır ama girip güzel haberler varmı diye okuyordum.cok sevindim senin adına .allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla tamamlamaya nasip etsin inşallah.
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

zehra hayirli olsun canim.Allah tamamina erdirsin insallah.dikkat et kendine ilk 3 ay emiopuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim canım. Amin bu sefer tamamına erer inşallah..
Benimde tek isteğim bu.. Elimden geldiğince dikatli oluyorum merak etme canım. a.s.

canım yazmıyordum ne zamandır ama girip güzel haberler varmı diye okuyordum.cok sevindim senin adına .allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla tamamlamaya nasip etsin inşallah.
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

Sağol canım benim. Evet yoktun epeydir özlettin kendini maşallah 24. haftadasın. Allahım banada nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
Amin canım Allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Bekleyen arkadaşlarımızada en kısa sürede bu mutluluğu yaşatsın..:Saruboceq:

meraba kizlar.bu topige ilk kez giriyorum.konu basligi bebegini kaybedenler diye açilmis oldugu için.benim acimda çok taze.6 yil bekledikten sonra ilk bebegime tüp bebek yöntemi ile hamile kaldim.düsük degerlerle basladi hamileligim.hiç umudum yoktu.bebegimizi gördük kesenin içinde.boyu ise 6 mm idi :)minik yavrum dedim.dünkü kontrolümüzde onu daha çok büyümüs oldugunu görmeyi umud ederken ne yazikki bebegim hiç gelismemis.çarsamba günü alcaklar onu benden.bulustugumuz yerde ayrilcaz melegimle.dayanilmasi ne kadar zor bir aciymis.allahim onu yanina aldi.cennetine layik gördü yavrumu.cennet kapisinda buluscaz melegimle.ozaman doyasiya sarilcam kucagima alamadigim yavrumu.allahim hepimizin yardimcisi olsun.

canım Rabbım sonunda yuzune baktı her zaman yıne kırmızılar geldı dıye yazılarını okuyordum uzulerek vala nasıl duygulandım anlatamam Allahım tamamına erdırsın,saglıkcakla kucagına alırsın melegını inşhihoyyytalkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar bende bu gün düşük yaptım zaten yarın dr.alalım gelişmemiş demişti am ben bu düşürdüm...üzüldüm ...

canim çok çok geçmis olsun.bende senin gibi kendim dusurmustum.çok sukur iki ay sonra tekrar hamile kaldim.simdi 7 aylik hamileyim.kendini uzme fazla.

benimde ilk tüp bebek denemesinde geldi bebegim.ama dün ögrendikki gelismemis bebegim.çarsamba günü ayrilcaz bebegimle.melek olcak o.annesini cennetin kapisinda beklicek.simdi cennet melegi annesiyiz arkadaslar.

Sağol canım çok teşekkür ederim gerçekten çok bekledim ama Rabbim yüzüme baktı.:teytey:
İlk bebeğimi geç buldum çabuk kaybettim ama Allahım bu sefer verdiği mucizeyi korur ve kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:
Allah en kısa sürede sanada bu mutluluğu yaşatsın canım benim..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
benimde ilk tüp bebek denemesinde geldi bebegim.ama dün ögrendikki gelismemis bebegim.çarsamba günü ayrilcaz bebegimle.melek olcak o.annesini cennetin kapisinda beklicek.simdi cennet melegi annesiyiz arkadaslar.

Canım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. :teselli:
Seni çok iyi anlıyorum aynı kötü deneyimleri yaşadım. Ama Allahım tekrar nasip etti çok şükür. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın ve tekrar müjde vermeyi nasip eder Allahım..:Saruboceq:

CANIMSIN BITANEMSINa.s.a.s.
NE dedım ben sana canım arkadasım
hıssedıyorum sende cok yakında hamıle kalacaksın dedım
veeeeeeee bak benden 2 ay sonrada sen sevınclı haberı verdınŞeniz
allah bu sefer yuzunu güldürsün sag salım kucagına almayı nasıp etsın :Saruboceq:
benımse bıraz kötü haberlerım var size
2 gündür aglamakdan sıze bıle yazamadım
2li tarama test sonucumu aldım ve cok cok kötü cıktı
doktorum 3lü test ve ayrıntılı ultrason önerdı
oda bır dahakı ay yapılacak tabı bu sürede aklımı yitirmezsem iyi:1no2:
onlarda kötü çıkarsa amniyosentez:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işin ilginc tarafı ense kalınlıgı 1.1mm ve burnu cok guzel olusmus bebegımın
doktorum bence bu bebek gayet saglıklı ama bunlarıda yaptırıp emın olalım dıyo
yarın baska bır prof.dan randevu aldım bana lutfen dua edın
hayatımın en zor gunlerını yasıyorum
hepınızı optum kızlar

inş canım hic endıselenme canım busefer bebegın saglıcakla gelecek sana:ecrin_bebek:

canım hiç uzulme bısey olmaz Allahın ıznıyle Allahım korur onu merak etme zaten dr lar bu ıkılı testlerın pek guvenılır olmadıgını soyluyolar kendını uzupte bebegınde etkılenmesin

:teytey:
o süper ya bir tatlı anne daha katıldı aramıza allahım tamamına erdirsin içini rahat tut busefer meleğin seninle inşallah.

nevincim saol canım doğum şeklim netleşmedi ama ben epidural sezeryan istiyorum allah izin verirse normale pek sıcak bakamıyorum korku ve endişe var.bebeğimi en sağlıklı şekildee sezeryanla alırım sanırım.zaten 9.aya girdik hala dönmemiş.hayırlısı bakalım.

Canım arkadaşım evet sen söylemiştin. Hislerin doğru çıktı.yerimseniben
Sonuçlara çok üzüldüm canım ama sakın moralini bozma. Görümcemin hamileliğinde doktoru 2 kere tekrarladı testi olumsuz konuştu ama kızımız maşallah öyle akıllı ki teyzesi. kaydirigubbakcemile2
Hiçbir sorun yok yiğenimde ben inanıyorum canım. Dua edeceğim sizin için. Herşey güzel olacak inşallah :Saruboceq:
Benim ilk doktorumda prof.tu bebeğimi kaybettiğimde araştırma yapılmadı fazla sadece patalojiye yolladılar oda temiz çıktı çok şükür. Bende çok korkuyorum şimdi. Doktorumu değiştirdim bu hafta gideceğim ve tedbir olarak ne yapabiliriz soracağım.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım. Öpüyorum seni habersiz bırakma..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…