Bebeğini kaybedenler......

:teytey:

o süper ya bir tatlı anne daha katıldı aramıza allahım tamamına erdirsin içini rahat tut busefer meleğin seninle inşallah.

İnşallah canım inşallah. Benimde tek istediğim bu..
Allah sanada hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla al kızını kucağına inşallah.
Öpüyorum seni güzel anne a.s.

pretty canım ense kalınlığı iyi çıkmış nesi kötü anlayamadım risk belki yüksek çıkmıştır oda yaşın eğer büyükse ondan dolayı yüksek çıkıyor doktorunuda biran önce değiştirmen iyi olacak sen içini rahat tut böyle durumlar çok oluyor ve sonunda boşuna üzüldüğünü anlıyosun.bizi habersiz bırakma aklım hep sende olacak.dualarımızda.

canım,tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım,üzülme.bu testler sadece risk belirliyor,kesin sonuç vermiyor.eminim miniğimiz çok sağlıklıdır.

KIZLARRRRRRRRRR
ıNANAMAZSINIZ NELER OLDUGUNU
Tıp fakultesıne profa gıttım
2li tarama testını tekrarlayalım dedı
veeee devlet hastanesındekı testımle cıkan sonucların alakası yok
riskim 160/1 cıkmıstı devlet hastanesınde
tıp fakultesınde 1008/1 cıktı
yanı ne amniyosentez ne 3lü tarama hıcbırseye gerek yok dedı prof
bazen testlerde şaşma olabılır dedı
ben devlet has. tok karnına gıtmıstım tıpa ac karnına gıttım
zaten ense kalınlıgı cok cok ıyı korkma demıstı prof testten once
allahıma bınlerce kez sukurler olsun
allah kımseyı boyle uzuntulerle denemesın ıns
hepınıze cok cok tsk ederım dualarınız ve destegınız ıcın

gozunaydın canıım cok ıyı bı haber bu:sm_cool:

prettybaby ne güzel bir haber bu, çok sevindim senin için. Ne kadar rahatlamışsındır şimdi. Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip eder hepimize inşallah.

prettybaby ne güzel bir haber bu, çok sevindim senin için. Ne kadar rahatlamışsındır şimdi. Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip eder hepimize inşallah.

canımmmmmmm nasıl guzel hemdehihoyyyt
4gündür aglıyordummalkisalkisalkis
ömrümden ömür gitti ama sasırmamak lazım baksana
bır hastanede oyle bır hastanede boyle cıkıyor ınsan hayatı bu kadar ucuz demekkı
ya ben o sonuca gore amnıyosentez felan yaptırsaydım
allahıma sukurler olsunkı testı tekrarlattım :CüvCüv:
allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns
sen nasılsın bebıs nasıl:CüvCüv:

çok sevindim canım,gözün aydın.bebişinle ilgili son üzüntün olsun inşallah...

çok sevindim canım,gözün aydın.bebişinle ilgili son üzüntün olsun inşallah...

asıl ben tsk ederım dualarınız ve destegınız ıcın hepınızeŞeniz
allahım kımseyı evladıyla denemesin cok zormus:Saruboceq:
annemı sımdı daha ıyı anlıyorum:1rolleyes:
anne ol anlarsın lafı bende cok anlam buldu artıkk
demekkı ne kadar degerlıymısız bızopuyorumnanaktanhihoyyyt
hıcbır anne üzülmesinnn
sizde durumlar ıyı sanırım canım bebısın nasıl

Bir yerlerden duyduğuma göre bu testleri çalışmak için kullanılan kitlerin bakımlarının falan çok düzgün yapılması gerekiyormuş. Düzgün yapılmazsa sonuçlar yanıltıcı çıkabiliyormuş. İşte olan bize oluyor bu süreçte ne yazık ki.
Ben de iyiyim çok şükür. Yarın kontrolüm var, on günü geçiremiyorum bebişi görmek için o yüzden de birkaç farklı doktora birden gidiyorum. Saatler yaklaştıkça da heyecan düzeyi artmaya başlıyor işte.

bebişim iyidir umarım teyzesi,son günlerde çok kıpırdanmıyor.sıcaklardan mayıştı herhalde... mirmirmirmir

cok sukur arkadasımmŞeniz
ama bebegımde bende cok üzüldükkk
bebegım saglıklı ya artık dunya yansa umrumda degılllzemuszemus:teytey:

olsun canım onemnlı olan saglıgı buda kotu bı anı olarak kalır hafızanızda bebişin buyudugunde anlatırsın ona hatta gulersınız belkıdekaydirigubbakcemile3

Canım arkadaşım ne kadar sevindim tahmin edemezsin.delikafadulden
Bütün gün aklımdaydın. Gözün aydın.:dance:
Demek ki test sonuçları yanıltabiliyor. Birdaha sakın kendini bu kadar üzme canım yiğenimde üzülüyor.:ecrin_bebek: Nazar değmesin size

Bende sabah hcg ve progestron tahlili yapırdım.
Hcg:1136 progestron:36.6 çıktı teyzesi doktorum çok beğendi haftası ile uyumlu ve düşük tehlikem yok çok şükür.
Perşembe sabahı tekrar hcg istedi ve keseyi görmek için çağırdı. ınşallah görürüz. Miniğimi görmeden içim rahat etmicek.

Son düzenleme:
bugün topiği açarken aklımda hep sen vardın pretty bir haber varmıdır diye ve çok şükür güzel haberlerle gelmişsin tahmin etmiştim çünkü ense kalınlığı iyiydi. allahım tamamına erdirsin.bebeğini bukadar üzme kendinide tabiki.

maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…