Bebeğini kaybedenler......

Arkadaşlar doktordan geldim az önce çok şükür kesemizi gördük.
Ama sol tarafımda 5 cm. kist oluşmuş. Moralim bozuldu.
Doktor progestron değerim yüksek olduğu için oluşmuş olabileceğini söyledi.
Ama ağrı yapar yada seni sıkıntıya sokarsa hemen arayın yada gelin dedi.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı. ınşallah kist gebeliği destekleyicidir.
ılk bebeğimden sonra herşey korkutuyor beni..senağlama

canım benım bı arkadasımda da vardı kıst ama 9 ay boyunca hafıfı agrılar dısında bı zararı olmadı ve sezeryan dogum yaptı o kıstıde temızledıler inş sana rahatsızlık vermez canım uzme kendını

canım benım ayyy saolasın:teselli:
allah cok sukur evet guzel haberlerle döndüm sizehihoyyyt
amın .bebegımde bende cok yıprandık gercektenmirmirmirmir
bu arada ben derdımden senı soramadım az kaldı durumlar nasıl anlatsana bıraz:CüvCüv:

arkadasım benım gördün demek pıtırcıgınıkaydirigubbakcemile2
allahım 9 ay güldürsün inş yüüzünü:Saruboceq:
bıtanem korkma ben daha oncede duydum hep boyle gebelıkde kist
ama hıckımse kötü bişey yasamadı yanı bıldıgım kadarıyla bebege bır rahatsızlık vermıyor
dedıgın gıbı agrı yapıyomus
doktorun bıraz ıcını ferahlatmadımı bebege etkısını felan sorsaydın
neyse haftaaya sorarsın artık kalbını ferah tut lutfen ıyı seylerı cagıralım kendımızeyerimseniben
1 kere yasadık dıye hep yasayacagız dıye bısey yok
allahım bızı ve bebeklerımızı korusun kocaman optum ıkınızıdeeeŞeniz
daraldıkca yazz olurmu konusuruz

:teytey:
canım saol bende iyiyim prensesimi bekliyorum dört gözle 1 temmuz sezeryan taihimiz hayırlısı artık işalah sorunsuzca alırız hepimiz kucağımıza.

Gördüm teyzesi pıtırcığımı küçücük daha.
Doktorum içimi rahatlattı tabiki en son 2 ay önce doktordaydım o zaman kist yoktu herşey yolundaydı.
Biliyorsun adet düzensizliğim vardı ve klomen tedavisi uygulamıştı doktorum.
Ben adetim düzene girdiği için ve sürekli ilaç kullanmaya vücüdum alışmasın diye 2 aydır gitmiyordum doktora. Kendiliğinden geldi meleğim.
Doktor kistin progestron hormonum yüksek olduğu için gebeliği destekleyici olabilir dedi. Yada çatlayamamış bir yumurta olabileceğini söyledi.
Bebeğime zararı yokmuş ama ağrı yaparmış. Bir kere üzülünce insan herşeyden nem kapıyor canım..
amin canım Allahım bizi ve meleklerimizi korusun. Bizim gibi evlat hasreti çekmiş ve çekiyor olan herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah..:Saruboceq:

:teytey:

canım saol bende iyiyim prensesimi bekliyorum dört gözle 1 temmuz sezeryan taihimiz hayırlısı artık işalah sorunsuzca alırız hepimiz kucağımıza.

az kalmış canım maşallah size. :teytey:
Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım anne oldu kızı oldu.
Darısı başınıza sağlıkla kucağına alırsın inşallah..:Saruboceq:

İnşallah canım benim doktorumda sorun olmadığını söyledi. Ağrı yapar sadece dedi. Haftaya göreceğiz canım doktor kisti kontrol etmek istedi tekrar. öpüyorum seni..a.s.

merhaba arkadaşlar hepimize çok geçmiş olsun diyorum bende 9 haftalıktı boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur rabbim hayırlısını sağlıklısını versin amin.

:CüvCüv:
az kalmış canım maşallah size. :teytey:
Bugün çok sevdiğim bir arkadaşım anne oldu kızı oldu.
Darısı başınıza sağlıkla kucağına alırsın inşallah..:Saruboceq:

negüzel arkadaşını tebrik ederim darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına.benim kuzenimde yeni hamile olduğunu öğrendi onada kist var demişti dr ama zararsız bebeğein beslenmesini sağlayan birşey dedi ama bende anlayamdım galiba zararı olmadığını söylemeye çalıştı.takma umarım herşey yolunda gider canım

arkadaslar hesaplayıcıya gore ayın 9unda regl olcaktım ama hala olmadım umutlanmıstım ama bugun kanda baktırdım negatıf malesefsenağlamasenağlama

selam kızlar nasılsınız??
sersoy nerelerde merak ettim iyidir inşallah..
benimde oğluma kavuşmama az kaldı sezeryan tarihim 26 haziran Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım sizerle canlarım...

arkadaslar hesaplayıcıya gore ayın 9unda regl olcaktım ama hala olmadım umutlanmıstım ama bugun kanda baktırdım negatıf malesefsenağlamasenağlama

Canım benim üzülme olacak inşallah. Sende müjde vereceksin bize.:teselli:
Mevsimsel bir gecikme yaşıyor olabilrsin belki. Benimde birkaç günlük gecikmelerim oluyordu. Hep aklımızda acaba hamile kaldım mı düşüncesi oluyor adetimizi etkiliyoruz.
inşallah en kısa sürede müjdeli haberlerini alırız arkadaşım.:Saruboceq:a.s.

Maşallah canım çok az kalmış kavuşmanıza gerçekten. :dance:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarımız seninle.. :Saruboceq:

bu ayda fos cıktı tam 6 gun gecıkme sonunda gordum kırmızıları mafoldumben2 damlageldı ama bılıyorum devamıda gelecek

Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 ay önce biricik bebeğimi 37+5 te kalp atışları alınamadığı için kaybettim (( Sezaryan tarime sadece 2 gün vardı...Sadece 2 gün...son 3 ayın benim için nasıl geçtiğini sizler çok iyi bilirsiniz...Baştan sona kadar yazdıklarınızı okudum...Yeşimnurun yaşadıkları benimkine benziyor...Bugün sezaryanı var sanırım...ınşaallah bebeğini sağlıkla kucağına alır...Bende sezaryan olduğum için 6 ay beklemeliymişim...Ama Yeşimnur sabredememiş ve 4 ay sonra hamile kalmış...Acaba diyorum arkadaşlar?Bende 1 ay sonra korunmayı bıraksam mı?
Yeşimnurun yaşadıkları bana bir umut oldu...ıçimdeki bu boşluğu yeni bebeğimin dolduracağına eminim...Tabiki ilk bebeğimide asla unutmayacağım...Onu çok seviyorum ve hep seveceğim...

[/COLOR]
canım cok cok gecmıs olsun cok buyuk bı acı yasadıkların Rabbım bıdaha boyle acılar gostermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…