- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.721
bu ayda fos cıktı tam 6 gun gecıkme sonunda gordum kırmızıları mafoldumben2 damlageldı ama bılıyorum devamıda gelecek
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 ay önce biricik bebeğimi 37+5 te kalp atışları alınamadığı için kaybettim(( Sezaryan tarime sadece 2 gün vardı...Sadece 2 gün...son 3 ayın benim için nasıl geçtiğini sizler çok iyi bilirsiniz...Baştan sona kadar yazdıklarınızı okudum...Yeşimnurun yaşadıkları benimkine benziyor...Bugün sezaryanı var sanırım...İnşaallah bebeğini sağlıkla kucağına alır...Bende sezaryan olduğum için 6 ay beklemeliymişim...Ama Yeşimnur sabredememiş ve 4 ay sonra hamile kalmış...Acaba diyorum arkadaşlar?Bende 1 ay sonra korunmayı bıraksam mı?
Yeşimnurun yaşadıkları bana bir umut oldu...İçimdeki bu boşluğu yeni bebeğimin dolduracağına eminim...Tabiki ilk bebeğimide asla unutmayacağım...Onu çok seviyorum ve hep seveceğim...
Canım çok geçmiş olsun senağlama bu forumda hepimiz bu acıyı yaşadık ama senin için çok çok zor. Allah sabırlar versin. İnşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana. En önemliside hiçbirimiz bu acıyı yaşamayalım birdaha..:Saruboceq:
Korunma konusunda doktorunu dinle istersen canım ne kadar iyileşirsen sonraki gebeliğin için o kadar iyi olur. Yinede sen bilirsin tabiki. Tekrar geçmiş olsun..
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 ay önce biricik bebeğimi 37+5 te kalp atışları alınamadığı için kaybettim(( Sezaryan tarime sadece 2 gün vardı...Sadece 2 gün...son 3 ayın benim için nasıl geçtiğini sizler çok iyi bilirsiniz...Baştan sona kadar yazdıklarınızı okudum...Yeşimnurun yaşadıkları benimkine benziyor...Bugün sezaryanı var sanırım...İnşaallah bebeğini sağlıkla kucağına alır...Bende sezaryan olduğum için 6 ay beklemeliymişim...Ama Yeşimnur sabredememiş ve 4 ay sonra hamile kalmış...Acaba diyorum arkadaşlar?Bende 1 ay sonra korunmayı bıraksam mı?
Yeşimnurun yaşadıkları bana bir umut oldu...İçimdeki bu boşluğu yeni bebeğimin dolduracağına eminim...Tabiki ilk bebeğimide asla unutmayacağım...Onu çok seviyorum ve hep seveceğim...
senağlama senağlama senağlama
bende şuan 37+4 teyim Allahım yaşadıklarını kimseye yaşatmasın tez zamanda sana ve bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin..
başın sağolsun arkadaşım..
arkadaslar hesaplayıcıya gore ayın 9unda regl olcaktım ama hala olmadım umutlanmıstım ama bugun kanda baktırdım negatıf malesefsenağlamasenağlama
:teytey:
canım saol bende iyiyim prensesimi bekliyorum dört gözle 1 temmuz sezeryan taihimiz hayırlısı artık işalah sorunsuzca alırız hepimiz kucağımıza.
selam kızlar nasılsınız??
sersoy nerelerde merak ettim iyidir inşallah..
benimde oğluma kavuşmama az kaldı sezeryan tarihim 26 haziran Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım sizerle canlarım...
Merhaba arkadaşlar,
Canım benim lütfen üzülme her işte bir hayır vardır. İnşallah kısa zamanda gelecek meleğin bak ben 8 ay sonra kavuştum. Olacak inşallah sağlıklısın ya önemli olan bu. müjdeli haberlerini de alacağız inşallah..:teselli:
canımsın:teselli:
Ne denir bilmem sözün bittiği yer oluyor boyle durumlarda çünkü
allah evini boy boy cocuklarla doldursun ıns:saruboceq:
Bence doktorunla görüş o ne dıyorsa o yoldan git canım tabı sen saha ıyı bılırsın ama
bızde aynı seylerı yasayanlar olarak senı cok ıyı anlıyoruz hepde yanındayız
ben suan tekrar hamıleyım bır cok arkadasımızda ıns sende acını bıraz hafıfletırde tekrar bır bebege kavusursun optum
canım benım ben ınanıyorumkı herseyın bır vaktı saaatı var:kedi:
bak en guzel ornek zehram arkadasımopuyorumnanaktan
oda bos yere üzdü kendını ama bak sımdı hamıleee:CüvCüv:
ona soyledıgımı sanada soylıycem
kendını strese sokma lutfen emınım sende cok yakın zamanda hamıle kalacaksın:CüvCüv:
bu işin sırrı rahat olmakda ıns bır dahakı aya bıze verırsın mujdenı optumzemuszemus
KUZUMMMMM:1hug::CüvCüv:
nerelerdesınızzz napıyosunuz hıc anlatmıyosunnnkaydirigubbakcemile
duydunuz mu pıtırcıgının kalp atıslarını :ecrin_bebek:
ıns hersey yolundadır:Saruboceq:
bız 14.haftamızdayız cok sukurrr:Saruboceq:
dün kızımaaaa badi atlet aldım 3 taneeeeeeeeeopuyorumnanaktan
ve nerdeyse aglayacakdım eve geldım bakıp bakıp durdum
allahım nasıl bır duygu bu ısteyen herkese yasatsın ne dıyım
optummmm
kızlar merhaba herkes iyidir umarım size bir haberim nilay dün doğum yaptı yavrusunu sağsalim kucağına aldı.adı efe kilosoda 3,5 civarı.darısı başımıza
Maşallah canım 14. haftadasınız demek çook sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.. Badi atletini güle güle giysin cimcimemiz..
Canım bizde dün doktordaydık kesemizi ve içinde nokta gibi minicik bebeğimizi gördük ama kalp atışlarını duyamadık. Kistimde olduğu gibi duruyordu..:1no2:
Doktorum erken olduğunu 1 hafta sonra duyacağımızı söyledi.
Sen ne zaman duydun canım meleğinin kalp atışlarını?
Yanlız bu sabah kahverengi lekelenmem oldu ayrıca 2 kerede gün içinde oldu. bütün gün yüreğim ağzımdaydı halada öyle..
Doktorumu aradım hemen progestana başlayalım dedi sabah başladım içmeye.. Bebeğime birşey olmaz değilmi canım ilk bebeğimi kaybettiğim için çoook korkuyorum.. senağlama:çok üzgünüm:
kızlar merhaba herkes iyidir umarım size bir haberim nilay dün doğum yaptı yavrusunu sağsalim kucağına aldı.adı efe kilosoda 3,5 civarı.darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?