- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.741
nevincim pretty canlarım saolun kızlar işallah bende şafak sayıyorum 10 gün kaldı.
kızlar merhaba herkes iyidir umarım size bir haberim nilay dün doğum yaptı yavrusunu sağsalim kucağına aldı.adı efe kilosoda 3,5 civarı.darısı başımıza
saol teyzesi allah gıydırmeyı nasıp etsın ınszemuszemus
bıtanem bızde 6hafta 5gunlukdu kızımın kalbının duydugumuzda endııselenme
bak ne guzel kesenın ıcınde bebek varmıs yerım ben onuŞeniz
canım korkma ve bol bol yat dınlen uzat ayaklarını bu donem yorma kendını
ben ılk 3 ay cok dıkkat ettım valla
ınanıyorum bısey olmayacak allahın ıznıyle kötü dusunme
ılkını kaybettık dıye hepsını kaybedecek degılız
kan gelmedıgı sürece doktorlar korkmayın dıyor hem
ne zaman gıtceksın tekrar kontroleee
bana haber ver olurmu bıtanecık arkadasım
dualarım sızınle allaha emanet olun:Saruboceq::1hug:
canım saol inşallah sende göreceksin bu günleri hastane çantası hazır gibi içine konmayı bekliyor lohusa pijaması, lohusa geceliği,emzirme sütyeni bebek bezi vb. park yatak aldık bebişe inşallah rahat eder.birsürü kıyafet, hastane çıkışları falan, yani bol bol alışveriş yapıyrsun birde aldığım herşeyi bebek deterjanı ile yıkayıp ütüledim.bebek şekerlerimizde dün kargodan geldi pembiş pembiş ben hastanede çalıştığım için çok ziyaretçimiz olacak.normal doğumdanda tırstığım için epidural sezeryan olucam.öyle ama zaten bu son günlerimde hızlı geçiyor gezip tozuyorum okadar şişmedim göbeğimde normal sadece antalyanın sıcağıyla aram kötü.allah nasip ederse burdan kızımın resmini gösterririm sizlere.ozamana kadarda sende bebeğnin hareketlerini hissetmeye başlarsın oda çok güzel bir duygu.gerçi benimki şimdi karnımı delecek sanki kaburgalarıma falan çok baskı yapıyor ama olsun.sağlıkla gelsin herkesin yavrusu.
Canım arkadaşım iyiki varsın. Seni çok seviyorum.:1hug:
Çok şükür iyiyim şimdi tekrar lekelenmem olmadı. Annem yanımda sağolsun hiçbirşey yaptırmıyor bana. yerimseniben
Bazen korkuyorum ama şu aralar rahatım. Allahım verdiği mucizeyi sonuna kadar sürdürsün inşallah..:Saruboceq:
Doktora son gittiğimizde 6+3 tük teyzesi kalp atışını göremedik ama doktorum 10 gün sonra gel dedi tekrar gittiğimizde 8 haftalık olacak. Büyümüşte olur daha net görebiliriz inşallah.
Gelişmelerden haberdar ederim seni canım arkadaşım. Sende kendine ve yiğenime iyi bak.
Bende senin güzel haberlerini bekliyorum..a.s.
yerım ben onun yatagınıkaydirigubbakcemile3ayyy demek ınternettendenmı sıparıs verdın sekerlerı cok merak ettım sımdı.resmını koyabılırsen bakalım bızede ornek olsun
demek epudural sezeryan gayet mantıklı bende korkuyorum normal dogumdan vallakafamçokkarıştı
yavrumya son ayın cok sıcaklara geldı demı hele antalyanın nemlı sıcagııı offff:bbo:
allah sabrını versın kolay degıl
aaaaa evet hemen ekle resmını gorelım yıgenımızı:lepi:
suan bıle sankı bıseyler hıssedıyor gıbıyım bazen
ve cok hosuma gıdıyor tekme atınca ne yaparım bılmem ayyy co heyecan verıcızemuszemus
dualarımız senınle canım allahın ıznıyle saglıkla alacaksın kızını kucagına ıns:Saruboceq:
sende kuzum sende ıyıkı varsınkaydirigubbakcemile5
bende senı sevıyorum arkadasım benımŞeniz
annen varsa ıcım dahada rahat yat ne guzel ohhhhhzemuszemus
içini ferah tut ıns allahım melegını korusun:Saruboceq:
belkı gec dollenme olmustur ondan duyamamıssınızdır arkadasım
bizde bugun ıgneye baslıyoruzzz bıraz sıkıntılıyım aslında:sinifsinif:
bende kan pıhtılasması cıkmıstı ılk bebegımı kaybettıkden sonra
coraspınle ıdare edıyoduk ama doktor ıgne dedı
37.haftaya kadar hergun kendım göbekten ıgne vurucam
allahım tum annelerı tum bebeklerı korusun kımse aglamasın:Saruboceq:
kızlar ben geçen hafta 7 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum dk.sonuçları pataolojıye gönderdi düşük dedi bugün beta hcg yaptı 24 çıkt sonuç iii dedi cuma bu testi tekrarlayalım dedi su anda da cinselliği yasakladı adett olunca tekrar gel dedi kızlar ya şimdi ben neler olduğunu pek anlayamıyorum tekrar bebek istiyorum herkes hiç korunma yada 1 ay korun diolar dk.sa daha bişey demedi 1 yılın sonunda kavuştuğum bebeğimide kaybettim ne yazıkki kızlar bana biraz akıl verin şimdi sizce ben ne yapmalıyım
İyi geceler kızlar
Bende 1ay önce kürtaj oldum 10haftalık bebeğim kan pıhtılaşması yüzünden karnımda öldü
Doktorum 40gün yada 2ay korunman rahminin toparlanması için yeterli dedi
Ama ben tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum çünkü bundan öncede bebeğim 5haftalıkken düştü
Canım iğneye başlamışsındır nasıl gidiyor? Allah yardımcın olsun herşey evlatlarımız için..
Ne kadarlık oldunuz canım hareketlerini hissetmeye başladın mı meleğinin? :ecrin_bebek:
Bende salı akşamı annemi yolcu ettim Ankara'ya, kuzenimin düğünü var.
Yanımdayken daha iyiydim. Can yoldaşı olmuştu bana :çok üzgünüm:
Raporluyum işede gitmiyorum evde yanlız kalmak hoşuma gitmiyor. ama bencillik etmeyeyim tabi..yerimseniben
Birkaç gündür bulantılarım artmıştı ve sabahları çıkarıyordum bu sabah bulantım olmadı göğüslerimdeki acıda azaldı ben hemen evhama başladım ah şu korkuyu içimden atabilsem..
Eşim rahatlattı beni şimdi bulantılarım başladı biraz.. Kalp atışlarını bir görebilsem arkadaşım..:Saruboceq:
Allah dualarını kabul etsin kimse ağlamasın. Allahım tüm anne ve bebeklerini korusun..:Saruboceq:
kızlar ben geçen hafta 7 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum dk.sonuçları pataolojıye gönderdi düşük dedi bugün beta hcg yaptı 24 çıkt sonuç iii dedi cuma bu testi tekrarlayalım dedi su anda da cinselliği yasakladı adett olunca tekrar gel dedi kızlar ya şimdi ben neler olduğunu pek anlayamıyorum tekrar bebek istiyorum herkes hiç korunma yada 1 ay korun diolar dk.sa daha bişey demedi 1 yılın sonunda kavuştuğum bebeğimide kaybettim ne yazıkki kızlar bana biraz akıl verin şimdi sizce ben ne yapmalıyım
sinemcim bende seni merak ediyordum arkadaşım demek birde şeker çıktı of ya ne çok sıkıntın var olsun bunlar geçici çok sükür seninde az kalmış 32.haftadan sonra geriye sayarsın artık inşallah.bende çarşamba sezeryana giricem allah izin verirse.bebeğim karnımdayken hiç üzmedi beni inşallah doğduktan sonrada üzmez.çok öpüyorum herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?