Bebeğini kaybedenler......

nevincim pretty canlarım saolun kızlar işallah bende şafak sayıyorum 10 gün kaldı.

ayyy ne guzel ya senın yerınde olmayı cok ısterdım vallahihoyyyt
10gun sonra kızına kavusacaksın ınsa.s.
herseyı hazırmı neler yaptın anlatsana bıraz
hem daha cabuk gecer bu 10 gun belkı:dance:

canım saol inşallah sende göreceksin bu günleri hastane çantası hazır gibi içine konmayı bekliyor lohusa pijaması, lohusa geceliği,emzirme sütyeni bebek bezi vb. park yatak aldık bebişe inşallah rahat eder.birsürü kıyafet, hastane çıkışları falan, yani bol bol alışveriş yapıyrsun birde aldığım herşeyi bebek deterjanı ile yıkayıp ütüledim.bebek şekerlerimizde dün kargodan geldi pembiş pembiş ben hastanede çalıştığım için çok ziyaretçimiz olacak.normal doğumdanda tırstığım için epidural sezeryan olucam.öyle ama zaten bu son günlerimde hızlı geçiyor gezip tozuyorum okadar şişmedim göbeğimde normal sadece antalyanın sıcağıyla aram kötü.allah nasip ederse burdan kızımın resmini gösterririm sizlere.ozamana kadarda sende bebeğnin hareketlerini hissetmeye başlarsın oda çok güzel bir duygu.gerçi benimki şimdi karnımı delecek sanki kaburgalarıma falan çok baskı yapıyor ama olsun.sağlıkla gelsin herkesin yavrusu.

kızlar merhaba herkes iyidir umarım size bir haberim nilay dün doğum yaptı yavrusunu sağsalim kucağına aldı.adı efe kilosoda 3,5 civarı.darısı başımıza

Maşallah canım çok sevindim. Kuzucuğun kilosuda çok güzel maşallah. Güle Güle büyütsün Nilaycım.:ecrin_bebek::teytey:
Darısı başına seninde az kaldı. İnşallah 10 gün sonra seninde hayırlı haberlerini alacağız. Öpüyorum..a.s.

Canım arkadaşım iyiki varsın. Seni çok seviyorum.:1hug:
Çok şükür iyiyim şimdi tekrar lekelenmem olmadı. Annem yanımda sağolsun hiçbirşey yaptırmıyor bana. yerimseniben
Bazen korkuyorum ama şu aralar rahatım. Allahım verdiği mucizeyi sonuna kadar sürdürsün inşallah..:Saruboceq:
Doktora son gittiğimizde 6+3 tük teyzesi kalp atışını göremedik ama doktorum 10 gün sonra gel dedi tekrar gittiğimizde 8 haftalık olacak. Büyümüşte olur daha net görebiliriz inşallah.
Gelişmelerden haberdar ederim seni canım arkadaşım. Sende kendine ve yiğenime iyi bak.
Bende senin güzel haberlerini bekliyorum..a.s.

yerım ben onun yatagınıkaydirigubbakcemile3ayyy demek ınternettendenmı sıparıs verdın sekerlerı cok merak ettım sımdı.resmını koyabılırsen bakalım bızede ornek olsun
demek epudural sezeryan gayet mantıklı bende korkuyorum normal dogumdan vallakafamçokkarıştı
yavrumya son ayın cok sıcaklara geldı demı hele antalyanın nemlı sıcagııı offff:bbo:
allah sabrını versın kolay degıl
aaaaa evet hemen ekle resmını gorelım yıgenımızı:lepi:
suan bıle sankı bıseyler hıssedıyor gıbıyım bazen
ve cok hosuma gıdıyor tekme atınca ne yaparım bılmem ayyy co heyecan verıcızemuszemus
dualarımız senınle canım allahın ıznıyle saglıkla alacaksın kızını kucagına ıns:Saruboceq:

sende kuzum sende ıyıkı varsınkaydirigubbakcemile5
bende senı sevıyorum arkadasım benımŞeniz
annen varsa ıcım dahada rahat yat ne guzel ohhhhhzemuszemus
içini ferah tut ıns allahım melegını korusun:Saruboceq:
belkı gec dollenme olmustur ondan duyamamıssınızdır arkadasım
bizde bugun ıgneye baslıyoruzzz bıraz sıkıntılıyım aslında:sinifsinif:
bende kan pıhtılasması cıkmıstı ılk bebegımı kaybettıkden sonra
coraspınle ıdare edıyoduk ama doktor ıgne dedı
37.haftaya kadar hergun kendım göbekten ıgne vurucam
allahım tum annelerı tum bebeklerı korusun kımse aglamasın:Saruboceq:

kızlar ben geçen hafta 7 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum dk.sonuçları pataolojıye gönderdi düşük dedi bugün beta hcg yaptı 24 çıkt sonuç iii dedi cuma bu testi tekrarlayalım dedi su anda da cinselliği yasakladı adett olunca tekrar gel dedi kızlar ya şimdi ben neler olduğunu pek anlayamıyorum tekrar bebek istiyorum herkes hiç korunma yada 1 ay korun diolar dk.sa daha bişey demedi 1 yılın sonunda kavuştuğum bebeğimide kaybettim ne yazıkki kızlar bana biraz akıl verin şimdi sizce ben ne yapmalıyım

olur canımcım birara eklerim bebeğimle birlkte allah kısmet ederse.demek iğne olacaksın bizimde sido vardı aynı şekilde one yaptı acaba işallah kendide bebeğide iyidir.allah sağlıkla kucağımıza verir işallah.

sadolin canım geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın.bizlerde senin gibiydik.ve 1 adet korunduk daha sonra başladık ve allahım bekletmeden verdi çoğumuza bebeğimizi.seninde bekletmeden gelir işallah.
ama yinede tam kaç adet beklemen gerektiğini doktoruna sor bazıları 3 ay beklemişti.kişiden kişiye değişiyor çünkü.

ıyi geceler kızlar
Bende 1ay önce kürtaj oldum 10haftalık bebeğim kan pıhtılaşması yüzünden karnımda öldü
Doktorum 40gün yada 2ay korunman rahminin toparlanması için yeterli dedi
Ama ben tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum çünkü bundan öncede bebeğim 5haftalıkken düştü

Canım iğneye başlamışsındır nasıl gidiyor? Allah yardımcın olsun herşey evlatlarımız için..
Ne kadarlık oldunuz canım hareketlerini hissetmeye başladın mı meleğinin? :ecrin_bebek:
Bende salı akşamı annemi yolcu ettim Ankara'ya, kuzenimin düğünü var.
Yanımdayken daha iyiydim. Can yoldaşı olmuştu bana :çok üzgünüm:
Raporluyum işede gitmiyorum evde yanlız kalmak hoşuma gitmiyor. ama bencillik etmeyeyim tabi..yerimseniben
Birkaç gündür bulantılarım artmıştı ve sabahları çıkarıyordum bu sabah bulantım olmadı göğüslerimdeki acıda azaldı ben hemen evhama başladım ah şu korkuyu içimden atabilsem..
Eşim rahatlattı beni şimdi bulantılarım başladı biraz.. Kalp atışlarını bir görebilsem arkadaşım..:Saruboceq:
Allah dualarını kabul etsin kimse ağlamasın. Allahım tüm anne ve bebeklerini korusun..:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım malesef hepimiz bu ve buna benzer üzüntüler yaşadık.:teselli:
Doktor bana 3 ay korunma süresi verdi ben 8. ayda tekrar hamile kalabildim..
Bence biraz toparlan ve sakın stres yapma..
Allahım hiçbirimize tekrar acı yaşatmasın ve tekrar evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

Büşracım çok geçmiş olsun canım ilk gebeliğinde yaşadığın üzüntüyü biliyordum demek bir kere daha yaşadın bu üzüntüyü.. Allah sabırlar versin.. Sebebini biliyorsunuz doktorlar tedbir alırlar. İnşallah en kısa sürede toparlanırsın ve Allahım çok sağlıklı bir evlat nasip eder sana..:Saruboceq:

gideli bugün 1 sene oldu...geçen sene kandildi..bu günde kandil...mezarlıktaki çiçeklerini suladım geldim inaşşah annesinin geldiğini hissetmiştir...

canlarım..ne zamandır ugrayamadım..kızsanız haklısınız...

sibelcım ay cok az kalmıs.allah hayırlısıyla kurtarsın ıkınızıde ınsallahhhhhhhh...
.
pretybaby canım bendede kan pıhtılasması cıktı.hergun ıgne oluyorum.bak kan pıhtılasması sebebıyle duşuk yasayanlar topıgıne ugra.cok yararlı bılgıler edınırsın.

ay nılayımız dogurmus.allah analı babalı buyutsun ınsallahhhhh..
..
keopsumuzda ıyı cok sukur...

bebek kaybedıp sıkıntı yasayan arkadaslarımıza gecmısler olsun allah bı daha yasatmasın dıyorum.bıze baksınlar umut dolsunlar ınsallahhhh...

kızlar hale nerelerde? nasıl?

gelelım bana...coook sukur 27 haftalık olduk.oglusum buyuyor.ama pıhtılasma sebebıyle hergun ıgne tahlıller falan bıraz zor gectı yanı. ama bıde ustune gebelık sekerı cıktı. su an sıkı dıyetteyım.gunde 7 kez seker tahlılı yapılıyo.eger dıyetle ıyı gıderse sukurler olsun.yukselırse ınsulıne baslanabılırmıs. bakalım kısmet. bebısım ıyı olsunda yeter bana...bugunume coook sukur yanı...ıste boyle.ugrarım yıne.unuttum sanmayın yanı...kendınıze ve bebıslere ıyı bakın kızlar

arkadasımmm nasıl gıtsın bıraz streslıyım bu aralarlmaz:
evet hersey evlatlarımız ıcın ama bu ıgne işi baya sıkıntılı koldan yaptık bıkacgundur heryerım morardı ve bayada yakıyor:sinifsinif:
37.haftaya kadar dayanıcam artık ne yapalım allah baska dert vermesın dıyorum
annen gıttı demek olsun ben varımmmhihoyyyt
saka annenının yerı dolmaz ama yat dınlen ıste ne guzel ohhhh calısmakda yok tadını cıkar benceee sımar bırazzz tembellık yap:lepi:
ah ahhhh 15.haftaya geldım hala var bendede hala o korkular
ve dogurup kucagımıza alana kadar da gecmeyecek bılıyorum
aglayarak kac gece acıle fırladık bır bılsen esımleee bu haftaya gelene kadar :sinifsinif:
ıns kalp atıslarınıda goreceksın elını ayagını kafasını annesı Şeniz
dualarım sen ve bebegınle hep canım arkadasım optum kocaman

allah bır daha yasatmasın canım
ben 3 ay korundum 4.ay hamıle kaldım
hem ruhen hem bedenen hazır olmak gerek ınsan kucukde kaybetse yıpranıyo

sinemcim bende seni merak ediyordum arkadaşım demek birde şeker çıktı of ya ne çok sıkıntın var olsun bunlar geçici çok sükür seninde az kalmış 32.haftadan sonra geriye sayarsın artık inşallah.bende çarşamba sezeryana giricem allah izin verirse.bebeğim karnımdayken hiç üzmedi beni inşallah doğduktan sonrada üzmez.çok öpüyorum herkesi.

canım allah yardımcın olsun...kolaylıkla atlat ınsallahhhh...bebısın saglıklı sen saglıklı kalın.yaz bıze hemen.dualarım senle....

23 haftalık hamileyim bebeğimin sakat olduğu anlaşıldı bir sürü doktor dolaştım hepsi sonlandırmamı önerdi bende bu şekilde dünyaya getirmek istemiyorum çok korkuyorum psikolojim berbat bu hafta içinde rapor çıkıcak ve alınacak normal doğumla alınacağını söyledi doktorum buna nasıl dayanıcam başıma neler geleck lütfen bilen biri varsa anlatsın allah bu acıyı kimselere yaşatmasın işlem biter bitmez uzamn bir psikolog yardımı almayı düşünüyorum içim yanıyor acıyor nefes alamıyorum sıkıntım geçmiyor şu an karnımda artık bitsin istiyorum lütfen bu işlemi yaşamış olanlar varsa neler oalcağını yazın bana doktorum epidural uygularız ağrın az olur dedi zaten yaşadıklarım korkunç birde bu olay beni korkutuyor ne kadar sürede iyileşebilirim bütün bu soruları yakında doktorumlada konuşucam ama bilen varsa yardım edin ne olur ne olacağını bilmek istiyorum bebeğin cesedini veriyorlarmı allahım sen büyüksün yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…