- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.761
23 haftalık hamileyim bebeğimin sakat olduğu anlaşıldı bir sürü doktor dolaştım hepsi sonlandırmamı önerdi bende bu şekilde dünyaya getirmek istemiyorum çok korkuyorum psikolojim berbat bu hafta içinde rapor çıkıcak ve alınacak normal doğumla alınacağını söyledi doktorum buna nasıl dayanıcam başıma neler geleck lütfen bilen biri varsa anlatsın allah bu acıyı kimselere yaşatmasın işlem biter bitmez uzamn bir psikolog yardımı almayı düşünüyorum içim yanıyor acıyor nefes alamıyorum sıkıntım geçmiyor şu an karnımda artık bitsin istiyorum lütfen bu işlemi yaşamış olanlar varsa neler oalcağını yazın bana doktorum epidural uygularız ağrın az olur dedi zaten yaşadıklarım korkunç birde bu olay beni korkutuyor ne kadar sürede iyileşebilirim bütün bu soruları yakında doktorumlada konuşucam ama bilen varsa yardım edin ne olur ne olacağını bilmek istiyorum bebeğin cesedini veriyorlarmı allahım sen büyüksün yardım et
selmacım evet canım bana bu songünler geçmesede geçiyor işte.seninde iyi olduğuna sevindim.allahım en kısa zamanda sanada meleğini yollar inşallah.kendine iyi bak.öptüm
23 haftalık hamileyim bebeğimin sakat olduğu anlaşıldı bir sürü doktor dolaştım hepsi sonlandırmamı önerdi bende bu şekilde dünyaya getirmek istemiyorum çok korkuyorum psikolojim berbat bu hafta içinde rapor çıkıcak ve alınacak normal doğumla alınacağını söyledi doktorum buna nasıl dayanıcam başıma neler geleck lütfen bilen biri varsa anlatsın allah bu acıyı kimselere yaşatmasın işlem biter bitmez uzamn bir psikolog yardımı almayı düşünüyorum içim yanıyor acıyor nefes alamıyorum sıkıntım geçmiyor şu an karnımda artık bitsin istiyorum lütfen bu işlemi yaşamış olanlar varsa neler oalcağını yazın bana doktorum epidural uygularız ağrın az olur dedi zaten yaşadıklarım korkunç birde bu olay beni korkutuyor ne kadar sürede iyileşebilirim bütün bu soruları yakında doktorumlada konuşucam ama bilen varsa yardım edin ne olur ne olacağını bilmek istiyorum bebeğin cesedini veriyorlarmı allahım sen büyüksün yardım et
iyi geceler bende cumrtesi günü bebeğimi kaybettim düşük yaptım çok üzgünüm.olurda mesajımı okuyan olursa düşükten sonra ağrılarınız oldu mu ne kadar devam etti.umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırım.allahım isteyen herkese nasip etsin.
arkadasımmm nasıl gıtsın bıraz streslıyım bu aralarlmaz:
evet hersey evlatlarımız ıcın ama bu ıgne işi baya sıkıntılı koldan yaptık bıkacgundur heryerım morardı ve bayada yakıyor:sinifsinif:
37.haftaya kadar dayanıcam artık ne yapalım allah baska dert vermesın dıyorum
annen gıttı demek olsun ben varımmmhihoyyyt
saka annenının yerı dolmaz ama yat dınlen ıste ne guzel ohhhh calısmakda yok tadını cıkar benceee sımar bırazzz tembellık yap:lepi:
ah ahhhh 15.haftaya geldım hala var bendede hala o korkular
ve dogurup kucagımıza alana kadar da gecmeyecek bılıyorum
aglayarak kac gece acıle fırladık bır bılsen esımleee bu haftaya gelene kadar :sinifsinif:
ıns kalp atıslarınıda goreceksın elını ayagını kafasını annesı Şeniz
dualarım sen ve bebegınle hep canım arkadasım optum kocaman
kızlar herkese merhaba dün kızımı kucağıma aldım spinal szeryan oldum kızım biraz zayıf 2700 gram dua edin teyzylerl toparlayalım kısa sürede.
kızlar herkese merhaba dün kızımı kucağıma aldım spinal szeryan oldum kızım biraz zayıf 2700 gram dua edin teyzylerl toparlayalım kısa sürede.
selam kızlar 19 haziranda sezeryanla oğluşum dünyaya geldi 37+6 da..
nst de kalp atışları düzensizleştiği için doktordan bebeğimin hemen alınmasını istedim kontrole gitmiştim ve 1 saat içinde doğuma girdim..
3 kilo 480 gr 50 cm doğdu EFEM..
darısı bu duyguyu yaşamak isteyen herkese inşallah..
Canım benim gözün aydın Allah uzun ömürler versin..
Allah analı babalı büyütsün inşallah..:teytey:
Tabiki dualarımız seninle:Saruboceq: ama toparlar annesi inşallah..
Bende bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok duygulandım.
Bizde de 3 günlük gerilik çıktı teyzesi. Sende bize dua et..
selam kızlar 19 haziranda sezeryanla oğluşum dünyaya geldi 37+6 da..
nst de kalp atışları düzensizleştiği için doktordan bebeğimin hemen alınmasını istedim kontrole gitmiştim ve 1 saat içinde doğuma girdim..
3 kilo 480 gr 50 cm doğdu EFEM..
darısı bu duyguyu yaşamak isteyen herkese inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?