Bebeğini kaybedenler......

canım bu çok zor bi karar. benim de riskim yüksek çıkmıştı doktorum istersen amniyosentez yapabiliriz dedi ben hayır yaptırmam sakat bile olsa onu doğururum dedim şükür sağlıklı bi bebek oldu.

bi tanıdığın da hamileyken bebeğinin sakat olduğu anlaşılmıştı o da bir iki hafta içinde aldıracaktı bebeğini ama allah ona bu ızdırabı yaşatmadan bebeğin kalbi durdu ölü doğum yaptı.

rabbim sana da yardım etsin canım.

Son düzenleme:
zaman ne çabuk geçmiş böyle fisfisfis
sibelcim daha dun hamilelik haberini almıştık, şimdi doğuma gidiyorsun öyle mi
Rabbim sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin gulum, dualarımdasın :Saruboceq:
Başka kimlerde guzel heber var bakyim
Halecim, sidom sizler nasılsınız?
ben çok hayırsız çıktım demi :kedi:
son kaybın uzerinden 1 yıl geçti hala bende tık yok mafoldumben
sanki içime doğmuş gibi uzun bir sure olmayacak gibi geliyor demiştim.. neyse hayırlısı olsun
bu arada bende ihmal ettiğim sağlık sorunlarıyla uğraştım, çok şukur şimdi iyiyim.
bebek meselesini kafamdan silip atmaya çalışıyorum hala, sizleri ihmalim için afedin lufen.
Sevgi ve dua ile kalın opuyorumnanaktan

selmacım evet canım bana bu songünler geçmesede geçiyor işte.seninde iyi olduğuna sevindim.allahım en kısa zamanda sanada meleğini yollar inşallah.kendine iyi bak.öptüm

durumuna çok üzüldüm 2 li test yaptırmamışmıydın bebeğindeki problemn tam olarak teşhisi ne bence çabuk karar verme başka doktorlara git sakat deyipte çok sağlıklı doğuranlar var hemen aldırma hem şayet aldırırsan öğle büyük bi günahı önür boyu taşıyabilecekmisin o suan sennle ve hala kalbi atıyo canlı... bir kediye köpeye kıyamıo insan sakat olsa bile nede olsa bir can tasıyor kalmış ki o senden bi parça 23 haftaya gelmişsin çok yazık allah şifasını versin ... ben derimki sen kıyma o bebeğin canına zaten çekecek çilen acı varsa onu aldırsan bile başka türlü çekersin acısını allahın verdiği canı sen nasıl kıymayı düşünürsün inş bebeğindede biş yoktur ama 1 veya 2 doktorun demesiyle yapma allah kimsenn başına vermesn ama ben ne olursa olsun doğururdm :sinifsinif:

selmacım evet canım bana bu songünler geçmesede geçiyor işte.seninde iyi olduğuna sevindim.allahım en kısa zamanda sanada meleğini yollar inşallah.kendine iyi bak.öptüm

canım napıyosun
kızın nasılll ayyy ne heyecanlı kavusmaya az kaldı
keske yerınde olsaydım valla bırdeen ozendım
bıze hayırlı haberlerını ver canım arkadasım ınsŞeniz

canım benım ya emınmısın bebegının özürlü olacagına
senı cok da umıtlendırmekde ıstemem ama
benım 2lıtestte cok acaıp bır olay geldı basıma
2lı testı devlet hastanesınde yaptırdım 160/1 rısk cıktı
hemen doktorlar basladı yok amnıyosentez yok sonlandırma
ama ben ıkna olmadım hemen tıp fakultesıne ve baska bır profa gıttım
test tekrarlandı ve 160 cıkan rısk 5039 a döndü tıp fakultesınden tekrarlanan testte
tabı benım yanıma bebegımı ve kendımı uzdugum kaldı
gercı sen dolastım herkes aynısını soyledı dıyosun ama
allahdan umıt kesılmez ıns bebegın senınle kalır
ne dıyım cok zor bır durum

iyi geceler bende cumrtesi günü bebeğimi kaybettim düşük yaptım çok üzgünüm.olurda mesajımı okuyan olursa düşükten sonra ağrılarınız oldu mu ne kadar devam etti.umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırım.allahım isteyen herkese nasip etsin.

canım oncelıkle gecmıs olsun Allahım bı daha gostermesın bu acıyı,benım dusukte 2 gun sancım oldu drum hem agrılarım hemde enfeksıyon kapmamak ıcın antıbıyotık verdı bence sende drunda bı antıbıyotık ıste rahmın enfeksıyon kapmasın

Canım benim Allah kolaylık versin bende giremiyorum ne zamandır siteye.. Varlığını her zaman hissediyorum ama sen bana değil kendine ve yiğenime iyi bak..opuyorumnanaktan
Kıyamam sana heryerin morardı demek :1no2: Ama evladını düşün arkadaşım herşey onlar için.. :1hug:
Sen bana göre şanslısın benim önceki bebeğimde araştırılmadı biliyorsun..:çok üzgünüm:
Sadece patalojiye yolladılar bebeğimi temiz çıktı.. Ya bişey olursa diye korkuyorum sürekli dua ediyorum..
Bu arada sabah bulantılarım arttı iyice tansiyonumda düşük evde istirahat ediyorum..
Biliyormusun bulantılar bile mutlu ediyor beni bebeğimi hissetmemi sağlıyor en azından..
Yarın doktordayız teyzesi Allah izin verirse ilk kez göreceğim bebeğimi sadece kese ve içinde minik bir noktacık görmüştük en son.. Çok heyecanlıyım.. Bu arada sibel bugün sezeryana girecekti inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini..:Saruboceq: Öpüyorum canım..

Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum.. Benzer bir acıyı bende yaşadım hala da korkularım var. Ancak benim bebeğim 10. haftasının içindeydi o yüzden nasıl olabileceğini söyleyemiyorum ama Allah'tan ümit kesilmez gerçekten Allah yardımcın olsun canım..

kızlar herkese merhaba dün kızımı kucağıma aldım spinal szeryan oldum kızım biraz zayıf 2700 gram dua edin teyzylerl toparlayalım kısa sürede.

kızlar herkese merhaba dün kızımı kucağıma aldım spinal szeryan oldum kızım biraz zayıf 2700 gram dua edin teyzylerl toparlayalım kısa sürede.

Canım benim gözün aydın Allah uzun ömürler versin..
Allah analı babalı büyütsün inşallah..:teytey:
Tabiki dualarımız seninle:Saruboceq: ama toparlar annesi inşallah..
Bende bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok duygulandım.
Bizde de 3 günlük gerilik çıktı teyzesi. Sende bize dua et..

selam kızlar 19 haziranda sezeryanla oğluşum dünyaya geldi 37+6 da..
nst de kalp atışları düzensizleştiği için doktordan bebeğimin hemen alınmasını istedim kontrole gitmiştim ve 1 saat içinde doğuma girdim..
3 kilo 480 gr 50 cm doğdu EFEM..
darısı bu duyguyu yaşamak isteyen herkese inşallah..

canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..
toparlanırsınız annesi bol bol emzir hemencik kilo alır kızın korkma sen..

prenslerimiz,prenseslerimiz gelmeye başladı çok şükür.güzel annelere ve küçük meleklerine kocaman bir maaşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin.

ay canım canım hihoyyyt
gözün aydın yerım ben sızı zemuszemus:1hug:a.s.
korkma arkadasım annem der hep zayıf dogan bebek daha cabuk büyür dıye
bol bol anne sütü ve uykuyla hemencecık büyüyecek guzel kızın
allahım o gunlerı yasamayı bızede nasıp etsın ıns
bende kızımı kucagıma sag salım alırım ıns
cok optum resımlerınızıde beklıyoruz a.s.

allah bır guzel haberde senden geldı ıyıkı gırmısım netekaydirigubbakcemile3
ben bılıyodım ve hep dua edıyodum canım ıkınız ıcın:Saruboceq:
hadı gozun aydınkaydirigubbakcemile5
o gerılıgı takma kafana bız basdan berı 2 gün gerıden gıdıyoruz
ama cok şükür doktorum bır sorun olmadıgını soyledı
gec döllenmeden olabılırmıs
optum sızıde kocaman:1hug:

canım ne guzel allah bır ömür mutlu etsın senı ve oglunu
allah bagıslasın
darısı bızım basımıza ınsa.s.

çok teşekkürler arkadaşalr doğum esnasında sizlerede dua ettim allahım isteyen herkesi kavuşturussn meleğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…