- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.781
çok teşekkürler arkadaşalr doğum esnasında sizlerede dua ettim allahım isteyen herkesi kavuşturussn meleğine.
kızlar herkese merhaba dün kızımı kucağıma aldım spinal szeryan oldum kızım biraz zayıf 2700 gram dua edin teyzylerl toparlayalım kısa sürede.
canım gözünaydın allah zun ömnürler versin.kızlar herkese merhaba dün kızımı kucağıma aldım spinal szeryan oldum kızım biraz zayıf 2700 gram dua edin teyzylerl toparlayalım kısa sürede.
Canım benim gözün aydın Allah uzun ömürler versin..
Allah analı babalı büyütsün inşallah..:teytey:
Tabiki dualarımız seninle:Saruboceq: ama toparlar annesi inşallah..
Bende bugün bebeğimin kalp atışını duydum çok duygulandım.
Bizde de 3 günlük gerilik çıktı teyzesi. Sende bize dua et..
selam kızlar 19 haziranda sezeryanla oğluşum dünyaya geldi 37+6 da..
nst de kalp atışları düzensizleştiği için doktordan bebeğimin hemen alınmasını istedim kontrole gitmiştim ve 1 saat içinde doğuma girdim..
3 kilo 480 gr 50 cm doğdu EFEM..
darısı bu duyguyu yaşamak isteyen herkese inşallah..
prenslerimiz,prenseslerimiz gelmeye başladı çok şükür.güzel annelere ve küçük meleklerine kocaman bir maaşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin.
selam kızlar 19 haziranda sezeryanla oğluşum dünyaya geldi 37+6 da..
nst de kalp atışları düzensizleştiği için doktordan bebeğimin hemen alınmasını istedim kontrole gitmiştim ve 1 saat içinde doğuma girdim..
3 kilo 480 gr 50 cm doğdu EFEM..
darısı bu duyguyu yaşamak isteyen herkese inşallah..
pıt pıt sesini duymaya baslamışsın gözün aydın allah tamamına erdirsin.
allah bır guzel haberde senden geldı ıyıkı gırmısım netekaydirigubbakcemile3
ben bılıyodım ve hep dua edıyodum canım ıkınız ıcın:Saruboceq:
hadı gozun aydınkaydirigubbakcemile5
o gerılıgı takma kafana bız basdan berı 2 gün gerıden gıdıyoruz
ama cok şükür doktorum bır sorun olmadıgını soyledı
gec döllenmeden olabılırmıs
optum sızıde kocaman:1hug:
zehra canım sana yoru yazdım sanmıştım o güzel haberi gördüm maşallah diyrlim allah tamamına erdirsin allahım herkesin yavrusunu bağışlasın
Evet duyduk canım hayatımda duyduğum en güzel sesti...yerimseniben
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Amin canım.
Seninde epey ilerlemiş hamileliğin maşallah..Allah tamamına erdirsin..
canım gözünaydın pıtpıtları da duymuşun inş saglıklı bı sekılde kucagınada alırsın canım:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
zehra canımm hadi şükürler olsunn bizim dönemde bebeğini kaybeden herkes hamişşşş:)) rabbim inşallah diğer kızlarıda güldürsünn ..
kızlar sakın stres yapmayınnn en büyük hataa oluyor zamanı gelince zaten bebeğimiz sağlıkla geliyor.sonuna kadar sağlıklı hamişlik nasip olsun herkesee hayırlı doğumlar
eet ya hala inanamıyorum kocaman olduu inşallah cnm bu kontrolde doktorumuz söler diye bekliyoruz öğrenir öğrenmez yazarım hihoyyytSağol canım duyduk evet. çok mutluyum..opuyorumnanaktan Allah sanada göstersin inşallah..
:Saruboceq:
Sağol canım şükürler olsun gerçekten stres yapmamak çok önemli. Nasip olduğunda veriyor Allahım. Seninde hamileliğin ilerlemiş ne güzel. :CüvCüv: Cinsiyeti belli oldu mu?
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..:Saruboceq: Öpüyorum..
kızlarrr aaa aynı anda burdayız ne guzel napıyosunuz
kızlarrr aaa aynı anda burdayız ne guzel napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?