Bebeğini kaybedenler......

çok teşekkürler arkadaşalr doğum esnasında sizlerede dua ettim allahım isteyen herkesi kavuşturussn meleğine.

guzel anne.. demek sende kuzuna kavuştun.. Rabbim, sağlıklı sıhatli mutlu bir ömur versin, anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah. Senide babayıda tebrik ederim canım. Duaların için allah senden razı olsun. opuyorumnanaktan

kızlar herkese merhaba dün kızımı kucağıma aldım spinal szeryan oldum kızım biraz zayıf 2700 gram dua edin teyzylerl toparlayalım kısa sürede.
canım gözünaydın allah zun ömnürler versin.

pıt pıt sesini duymaya baslamışsın gözün aydın allah tamamına erdirsin.

oğluşuna maşallah canım allah sağlıklı uzun ömürler versin.

prenslerimiz,prenseslerimiz gelmeye başladı çok şükür.güzel annelere ve küçük meleklerine kocaman bir maaşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin.

canım seninde haftalar baya ilerlemiş .allah bebeklerimizi sağlıkla elimize almayı nasipetsin inşallah.:Saruboceq:

selma canım çok teşekkürler güzel deliklerin için allahım isteyen herkese tattırsın anneliği.seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin allahım.

Nilay'cım çok sevindim gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin..:teytey:
Maşallah sanada oğlunada kilosuda kendiside çok güzel yiğenimizin..
Allah analı babalı büyütsün inşallah..:Saruboceq:

pıt pıt sesini duymaya baslamışsın gözün aydın allah tamamına erdirsin.

Evet duyduk canım hayatımda duyduğum en güzel sesti...yerimseniben
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Amin canım.
Seninde epey ilerlemiş hamileliğin maşallah.. Allah tamamına erdirsin..

Canım sağol duaların kabul oldu arkadaşım.. Pıt pıt atıyordu kalbi bebeğimin..
Geriliği kafama takmadım aynen benim doktorumda geç döllenme olmuştur dedi..
Kısmet olursa 10 şubatta doğacaktı bakarsın 14 şubat olur.. yerimseniben opuyorumnanaktan
Yanlız çok bulantım var doğru düzgün bişey yiyemiyorum ona üzülüyorum. Su bile midemi bulandırıyor..kafamçokkarıştı
Sen nasılsın canım hissetmeye başladınmı bebeğini? Yiğenimi ve seni öpüyoruum..:ecrin_bebek:a.s.

zehra canım sana yoru yazdım sanmıştım o güzel haberi gördüm maşallah diyrlim allah tamamına erdirsin allahım herkesin yavrusunu bağışlasın

sibel canim çook tebrik ederim Allah anali babali buyutsun bebisini.darisi basimiza bizimde son bir ay kaldi.çook sevindim sizin adinizaa.s.

zehra canım sana yoru yazdım sanmıştım o güzel haberi gördüm maşallah diyrlim allah tamamına erdirsin allahım herkesin yavrusunu bağışlasın

Sağol canım. Amin inşallah Allahım benim gibi bekleyen herkesin tamamına erdirsin..:Saruboceq:
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor annelik. :ecrin_bebek: Benim yerimede kokla kuzucuğunu..a.s.

Evet duyduk canım hayatımda duyduğum en güzel sesti...yerimseniben
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Amin canım.
Seninde epey ilerlemiş hamileliğin maşallah.. Allah tamamına erdirsin..

canım gözünaydın pıtpıtları da duymuşun inş saglıklı bı sekılde kucagınada alırsın canım:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

zehra canımm hadi şükürler olsunn bizim dönemde bebeğini kaybeden herkes hamişşşş:)) rabbim inşallah diğer kızlarıda güldürsünn ..

kızlar sakın stres yapmayınnn en büyük hataa oluyor zamanı gelince zaten bebeğimiz sağlıkla geliyor.sonuna kadar sağlıklı hamişlik nasip olsun herkesee hayırlı doğumlar

canım gözünaydın pıtpıtları da duymuşun inş saglıklı bı sekılde kucagınada alırsın canım:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

Sağol canım duyduk evet. çok mutluyum..opuyorumnanaktan Allah sanada göstersin inşallah..
:Saruboceq:

Sağol canım şükürler olsun gerçekten stres yapmamak çok önemli. Nasip olduğunda veriyor Allahım. Seninde hamileliğin ilerlemiş ne güzel. :CüvCüv: Cinsiyeti belli oldu mu?
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..:Saruboceq: Öpüyorum..

eet ya hala inanamıyorum kocaman olduu inşallah cnm bu kontrolde doktorumuz söler diye bekliyoruz öğrenir öğrenmez yazarım hihoyyyt
kızlarrr aaa aynı anda burdayız ne guzel napıyosunuz

iyiyiz şekerim sen nasılsınnn :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…