Bebeğini kaybedenler......

Zeytin1007 ve canan arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Bende 10 haftanın içindeyken kaybetmiştim bebeğimi..
Allah hiçbirimize tekrar evlat acısı yaşatmasın.
Sizlerede en kısa sürede tekrar evlat sahibi olmayı göstersin inşallah..

eet ya hala inanamıyorum kocaman olduu inşallah cnm bu kontrolde doktorumuz söler diye bekliyoruz öğrenir öğrenmez yazarım hihoyyyt

Maşallah canım. Yakında hareketlerinide hissedersin..
Nedense içime bebeğin oğlanmış gibi doğdu kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı olsunlarda kız oğlan farketmez..a.s.

Maşallah canım. Yakında hareketlerinide hissedersin..
Nedense içime bebeğin oğlanmış gibi doğdu kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı olsunlarda kız oğlan farketmez..a.s.

aslında çoğunluk erkek diyor eşimde bende erkek diye düşünüyoruz kız derse şaşırıcaz sırnaşık şey cidden öle sağlıklıı olsunda yeterki işte bizimki merak:1hug:

beatris canım çok saol darısı başına çok güzel ir duygu eşimle aşkımızın daha farklı bir boyutu allahım isteyen herkese versin.

cancer sanada teşekkürler darısı başına canım.

zehracım bol bol koklyorum kuzumu çok güzel cennet kokulum benim.allah a şükrediyorum böyle bir mucizeyi gönderdiği için.

zehracım bol bol koklyorum kuzumu çok güzel cennet kokulum benim.allah a şükrediyorum böyle bir mucizeyi gönderdiği için.

Maşallah canım nazar değmesin size.. adını ne koydunuz prensesin..:ecrin_bebek:
Gerçekten Allahın bir mucizesi... Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

ben geldim gitmişsin zehra bebeğimin ismi ADA teyzesi

Canım benim dün resminide görmemiştim maşallah çok tatlı.
Yerim ben onun minicik ellerini..
Ada ismide çok güzel. Adıyla yaşasın inşallah uzun ömürlü olsun yiğenimiz..:Saruboceq:

bende tam 40 haftayı doldurmuştu karnımda öldü canım bebeğim benim kısmet napalım sezeryanla aldılar yapılacak birşey yok şuanda iyileşmeye çalışıyorum kafanıza takmayın nolur düşünmeyin ilk başlarda çok ağladım bende ama giden geri gelmiyor napalım canı verende alanda allah...
bu arada sezeryan oldum demiştim 4 temmuzda oldum sütüm nezaman kesilir acaba bilen varmı?birde şu bel ağrılarım göğüs ağrılarım olmasa ?

ben geldim gitmişsin zehra bebeğimin ismi ADA teyzesi

senı veren allaha kurban olurum ben :ecrin_bebek:
masallah sıbelcım allahım kaderınıde kendı gıbı guzel yazsın ıns
ada ısmıde gercekden cok guzell
optum ıkınızıde
bu arada annelıgın ılk gunlerı nasıl zormu alıstınmı uykusuzluga:kedi:

Canım arkadaşım dün farketmemişim kusura bakma..:kedi:
İyiyim sen nasılsın? Öpüyorum sizi..opuyorumnanaktan

cok sevınmıstım aslında senınle aynı anda burdayız dıye
ama gormedın:sinifsinif:
onemlı degıl arkadasım sohbet ederız demıstım kısmet degılmıs
mıdenın bulanması ne guzel bak ben o gunlerde cok zorlanmıstım
mıdem bulanmadı cunku yasıyomu yasamıyomu dıye
bızım hareketlerıımız basladı baya baya 2 gundur ıyıden ıyıye
kızımın varlıgını anlıyorum:lepi:
cok ayrı bısey gercekten yedıgım ıgneler bıle acımıyo artık
sımdılık bızden bu kadar optum senı ve pıtırcık yıgennımı

bebeğimin kalbi 7 haftalıkken atmadı,bugün 8 haftalıkken aldılar... cok üzgünüm.bunu yasayanlar var mı?

evet canan benimde 10 haftalıktı kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum

canancım cok gecmıs olsun
aynı seyı yasadık bızde.ılk zamanlar zor oluyor ama sonra alısıyor ınsan
allah sabrını versın ama bak bız o gunlerı yasadık ve suan tekrar hamıleyız
hatta bazılarımız dogurdu bıle
sormak ıstedıgın bısey olursa seve seve cevaplayabılırım

zeytıncım sanada gecmıs olsun
kızlar kader bazen boyle tatsızlıklarla karsılastırıyor ama bugunlerde gececek
ve tekrar bebekler gelecek

canımmm basınsagolsun
derdı veren allah sabrınıda verır ıns
metanetın ve ınancın cok guzel
ıns allahım evını bebeklerle doldursun
benım bıldıgım sütü kesmek ıcın doktor bır ılac verıyor
doktorunla bır gorus ıstersen

çok saolun kızlar biraz büyüsün yeni resimleri eklerim. allahım herkesin bebeğine uzun ömür versin.

pretty canım uykysyzluk değilde süt yeticekmi yetiyormu kaygısındaydım.ama çok şükür şimdi daha iyi sezeyanla süt 3.gün tam geliyor oyüzden mama verdik ve bu üzüyor insanı.

sibelcim maşallah gülüm çok tatlı kızın yerim ben onu pamuk prenses...
benim sütüm ilk günden beri geliyor ek gıda vermedim hiç ama bizimde gaz problemimiz var feci gazlı oğlum gazı varken ağlaya ağlaya emiyor((((((mafoldumben

canım kekık yagı cok ıyı elırmıs gazlı bebeklere bıde fazla gaz yapan yıyecek ve iceceklerden uzak durun öpüyorum oğluşunuopuyorumnanaktan

nilaycım senin oğlşunada maşallah ilk eklediğindede yazmıştım çok tatlı. canım ya süt şarıl sarıl gelmiyor hala buda kafama takılıyor bol sıvı almaya çalışıyorum ama aynı gibi.gaz bizde pek olmuyor gibi ama 20 günden sonra başlar diyolar.işallah çok olmaz.erkek bebeklerde daha çok oluyormuş.allah sağlık versin bebişlere daha ne isterizki.

ayyy canım benım coook tatlı bu kız ya...allah sızınle saglıkla buyutsun uzun omurler versın ınsallahhhhh....canım cok sevındım.masallah 41 kere...

ben ıyıyım sukurler olsun.30. haftamdayım.kan pıhtılasması olmasın dıye hergun ıgne oluyorum.bıde gebelık sekerı cıktı.onun dıyetı ve hergunluk olcumlerıyle ugrasıyorum.bunada sukur.yeterkı mınıgım saglıkla gelsın.hepsıne razıyım....

bu guzel kızı gormek benı cok mutlu ettı..yenı resımlerıde ekle...

bu arada zehra,nevın ,hale ve dıger kızlar...sızler ne alemdesınız? nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…