- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.801
eet ya hala inanamıyorum kocaman olduu inşallah cnm bu kontrolde doktorumuz söler diye bekliyoruz öğrenir öğrenmez yazarım hihoyyyt
Maşallah canım. Yakında hareketlerinide hissedersin..
Nedense içime bebeğin oğlanmış gibi doğdu kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı olsunlarda kız oğlan farketmez..a.s.
zehracım bol bol koklyorum kuzumu çok güzel cennet kokulum benim.allah a şükrediyorum böyle bir mucizeyi gönderdiği için.
ben geldim gitmişsin zehra bebeğimin ismi ADA teyzesi
ben geldim gitmişsin zehra bebeğimin ismi ADA teyzesi
eet ya hala inanamıyorum kocaman olduu inşallah cnm bu kontrolde doktorumuz söler diye bekliyoruz öğrenir öğrenmez yazarım hihoyyyt
iyiyiz şekerim sen nasılsınnn :lepi:
Canım arkadaşım dün farketmemişim kusura bakma..:kedi:
İyiyim sen nasılsın? Öpüyorum sizi..opuyorumnanaktan
bebeğimin kalbi 7 haftalıkken atmadı,bugün 8 haftalıkken aldılar... cok üzgünüm.bunu yasayanlar var mı?
evet canan benimde 10 haftalıktı kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum
bende tam 40 haftayı doldurmuştu karnımda öldü canım bebeğim benim kısmet napalım sezeryanla aldılar yapılacak birşey yok şuanda iyileşmeye çalışıyorum kafanıza takmayın nolur düşünmeyin ilk başlarda çok ağladım bende ama giden geri gelmiyor napalım canı verende alanda allah...
bu arada sezeryan oldum demiştim 4 temmuzda oldum sütüm nezaman kesilir acaba bilen varmı?birde şu bel ağrılarım göğüs ağrılarım olmasa ?
çok saolun kızlar biraz büyüsün yeni resimleri eklerim. allahım herkesin bebeğine uzun ömür versin.
pretty canım uykysyzluk değilde süt yeticekmi yetiyormu kaygısındaydım.ama çok şükür şimdi daha iyi sezeyanla süt 3.gün tam geliyor oyüzden mama verdik ve bu üzüyor insanı.
çok saolun kızlar biraz büyüsün yeni resimleri eklerim. allahım herkesin bebeğine uzun ömür versin.
pretty canım uykysyzluk değilde süt yeticekmi yetiyormu kaygısındaydım.ama çok şükür şimdi daha iyi sezeyanla süt 3.gün tam geliyor oyüzden mama verdik ve bu üzüyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?