Bebeğini kaybedenler......

sinemcim saol teyzesi darısı inşallah başına allaha çok şükür bebeğimi sağlıcakla aldım kucağıma bundan sonrada sağlılkla büyüsün meleğim.biraz kiloyu toparlayalım yeni resim eklicem canım.sanada maşallah oğlandı değilmi az kalmı sağlıklla gelsin kuzucun.

Canım benim tekrar kusuruma bakma.. İnşallah birgün sözleşelim sohbet edelim..:kedi:
Maşalah maşalah demek hissediyorsun artık kuzucuğunu..
Canım benim gözün aydın darısı başıma.
İnşallah benim pıtırcığımda iyidir teyzesi bende büyüdüğünü hissederim.:Saruboceq:
Doktora 10 gün sonra gideceğiz ikili testimiz var, 3 haftadır görmüyorum meleğimi çok özledim ve merak ediyorum..
Beni sorma mide bulantıları ile başım dertte ilaçlar bile bulandırıyor. Herşeyin fazlası kötü oluyor.. Çok şükür bugünümüze tabiki. Allah isteyen herkese nasip etsin. Öpüyorum seni ve yiğenimi..opuyorumnanaktan

Maşallah canım 30. haftaya gelmişsiniz. Allah kucağına da almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Canım çok geçmiş olsun şekerde çıkmış. Bebeğini kucağına aldığında herşey yoluna girecek ve yaşadıklarını unutacaksın inşallah.. a.s.
Ben daha çok başlardayım canım şimdi mide bulantıları ile uğraşıyorum..:bbo:
Benim diğer bebeğimde araştırma yapılmamıştı ilk gebelik diye bu günleri birazda korkarak geçiriyorum aslında :sinifsinif:
İnşallah herşey yolundadır. 10 gün sonra kontrolümüz var.
Dualarım seninle seninde dualarını bekliyorum canım..:Saruboceq:

ayy ayy kızlar tam annelıgı yasıyorsunuz
sıkıntılı gıbı gelıyor ama bunun sıkıntısı bıle guzeldır sanırım allah bızede bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın sagsalım
neden dersenız nılay gaz sıkıntısından sıbel sutunun azlıgından bahsedıyor ya
bunlar ıste annelık artık ANNESıNıZ DIYOR HAYAT
umarım gazınıza gecer nılaycım
arkadasım sıbelcım bol bol su iç ben oyle bılıyorum yanı su süt yaparmıs
sıdo sende baya yol aldın ne guzel
bende ıgnelere devam kuzucugum baaya buyudu
bu aarada herkesın kandılı mubarek olsun allah herkesın gonlundekını versın
optum

canım benımmmmmmmmŞenizkaydirigubbakcemile3
bende cok sevındım nasılsınız bakalım
sonunda karsılasabıldıkopuyorumnanaktan

Çok şükür iyiyiz canım. Mesaj yazmıştım sana okuyabildinmi?
Bulantılarım devam ediyor.. Bende hissetmek istiyorum bir an önce bebeğimi yaa:kedi:
Siz nasılsınız canım? Kızımız nasıl?

Çok şükür iyiyiz canım. Mesaj yazmıştım sana okuyabildinmi?
Bulantılarım devam ediyor.. Bende hissetmek istiyorum bir an önce bebeğimi yaa:kedi:
Siz nasılsınız canım? Kızımız nasıl?

oh oh canım benım ıyı oldugunuzu okudumkaydirigubbakcemile2
mıde bulantılarından sıkayetcısın ama onlar bıle guzel bence boyle dusun
neden dersen bebegın senınle ve saglıklı bunun en buyuk kanıtı annesizemuszemus
azcık sıkıntıya katlanacagız artık napalım:lepi:
ıns sende hıssedeceksın bugun cok garıp bısey oldu
babasıda gördü kızımızın hareketını dısardan sok olduk
boyle karnım ındı ındı cıktı ınanamadık kaydirigubbakcemile3
bız cok ıyıyız anlayacagın
buarada hanı gerıden gıdıyodukya 1 hafta one gectık teyzesı
boyumuz 24 cm kılomuz 250 gram

Ay çok sevindim canım çok duygulandım vallahi..:1hug:
Maşallah hareketleri dışarıdan da farkediliyor yiğenimin. Babasıda duygulanmıştır..
Bir hafta öne geçmenizde harika demekki gebelikte gelişim bazen yavaşlayıp bazen hızlanıyor.:teytey: Bende 4 gün geriyiz diye üzülüyordum..
Yerim ben onu 24 cm. olmuş kilosuda 250 gram. maşallah yiğenime..
Çok sevindim gerçekten.. Canım benim yanlış anlamayın sakın şikayetçi değilim.
Arada bulantım olmasa üzülüyorum acaba bebeğim iyimi diye.
Sadece fazla besleyemiyorum diye üzülüyorum. İnan bazen kahvaltımı yapıp vitaminimi içiyorum direk çıkarıyorum. :bbo:
Süt içmek hayal oldu bu aralar. Ama ilk üç ay kandan besleniyor dedi doktorum sonrada azalır inşallah..

saolasın teyzesıŞenizbabası cok saskın ne hıssettıgı bellı degılkaydirigubbakcemile3
evet bebeklerın gelısımı aylar ılerledıkce artıyor sanırım
sende uzulme bence ılk 3 aydan sonra mınık pıtırcıgımızda öne gecıcek ve gayet saglıklı olcak
bılıyorum sıkayetcı olmadıgını arkadasım .ama uzulmede beslenemıyor dıye cunku ılk 3 ay senın yedıklerınle pek alakalı degıl onun gelısımı:ecrin_bebek:
bende ılk 3 ay pek yıyemedım ama sımdı mutfakdan cıkamaz oldum ınankaydirigubbakcemile3hıc doymuyorummmmm:dance:
emınım sende oyle olacaksın ılk 3ay boyle oluyor demekkı:CüvCüv:
hayırlısıylada az kaldı bıtırmene ondan sonra bıraz daha rahatlarsın bence
az kaldı sabret canım

Haklısın tatlım geçecek inşallah herşey güzel olacak Allahın izniyle..
sabırlı olacağım en doğusu bu a.s
Annemde öyle söylüyor şurda 1 ay sonra yemek isticeksin bu seferde kilolarla uğraşacaksın diyor. Biliyor kızının takıntılı olduğunu kaydirigubbakcemile3
Ben artık çıkıyorum canım. Yarın biraz temizlik işim var. Öpüyorum seni..
Kandilinde mübarek olsun..a.s.

tamam canım optum senı ve bebişiniiiŞeniz:1hug:
kendınıze ııyı bakın yorma kendını dıkkat et agır fılan kaldırma ev temızlık onemlı degıl
senınde kandılın mubarek olsun ıyı geceler

aranıza yeni katıldım
daha önce birkaç farklı başlık altında kendimden bahsettim ve yaşadıklarımdan
ama tekrar yazmaya ihtiyacım var
36 yaşındayım 2 defa bebegimi böbrek gelişimi olmaması sebebiyle kaybettim. ilki 21 ikincisi 23 haftalıkken. bundan 1,5 ay önce hamileydim. ama yine olmadı. bugün işe başladım. ne kadar zor, buradan en son ayrıldığımda karnım büyümüş içimde bebeğimi hissediyordum. ama şimdi o yok. 2 defa aynı sorunu yaşamamış olmamız nedeniyle çok yüksek oranda genetik bir durum söz konusu. ama maalesef bilinen bir rahatsızlık degil. yani araştırılacak birşey de yok. çünkü hangi gen bu duruma sebep bilinmiyor. bu yuzden yapılabilecek birşey yok. her gebelikte %50 gibi ciddi bir tekrarlama riski var. 2 defa normal yolla doğum yaptım ama kollarım bomboş. bugün işime geri döndüm. ama çopk zorlanıyorum. sanki herkes bana acıyor hakkımda konuşuyorlar. bir de beraber hamileliğe başladığımız arkadaşları görmek çok fena ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
hep dua ediyorum allahım lütfen çocuk sahibi olamamayı kabullenebilmem için bana güç ver, sağlıklı çocuk sahibi olan insanları görünce üzülmemem için bana sabır ver diyorum.

canım benım :teselli:basın sagolsun baska bır topıkde okudum hıkayenı ve senın ıcın dua ettım
anlıyorumkı cok zor yasadıgın durum .ama hıcbır yerde yokmu bu konuyla ılgılenen bır hastanelmaz:yanı evet genlerle ılgılı ama bu kadar hersey gelısmısken bence bununlada ılgılenen bıryer olmalı
işe baslaman bır yonden ıyı bence kafan dagılır evde ınsan daha cok bunalıyor ve daha cok sorguluyor cunku
allahım ıns sana sabırların en buyugunu verır ve ıns allahım sana saglıklı bebekler nasıp eder.cunku %50 bence buyuk bır sans.

pretty sen naılsın bebeğin nasıl kendinize iyi bakın.

ayy masallah annesı adamız kocaman olmusskaydirigubbakcemile5
allahım nazarlardann korusun ıyı olmanız benı sevındırdı
bızde ıyıyız sıbelcım bırazcıkda hep endıselı bıkacgundur bebegımın hareketlerını hıssedemedım kostuk hemen dun sabah acıle cok sukur ıyı :Saruboceq:
hep korkuyorum ama elımde degıl allahım korusun benı ve benım gıbı herkesı
annelıkden bahset bıraz bıze olurmu annelık gercekten zormu
optum sımdılık:1hug:a.s.

pretty canım endişeyi bir tarafa bırak hamişliğin tadını çıkar karnındayken ayrı bir tat dışarda apayrı bir tat. 20.haftadasın daha net hissetmemen normal 23 den sonra durduramıyacksın uyutmayacak hele 30.haftada göğüs altındaki kaburgalarım hala çok ağrıyor hareketlerinden.benim kız karnımdayken nasıl hareketliyse dışardada öyle uyurken bile el ayak durmuyor.annelk çok güzel ama biraz alışmak gerekiyr yaşamın tam anlamıyla değşiyor hayata ara vermek gibi başka bir boyuta geçiyorsun.şimdi uyku sounum var geeleri uyumuyor hayırlısı 40.nın bitmesini dörtgözle bekliyoeum beelki düzene girer diye ama herşeye değer çok tatlılar.allahım isteyen herkese versin.

arkadaşlar merhaba
uzun süredir görüşemedik...
sibelcim bebeğin hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah sana özelden msj atmak istedim ama özelin kapalı atamadım
valla o kadar alışmışım ki bu siteye 2 aydır iyi bir boşluk yarattı bende...inşallah hepiniz iyisinizdir ...
bebeğini yeni kaybeden arkadaşlarada sabır diliyorum geçecek rabbim onların karşılığını verecek innnşallah hepimiz bu yollardan geçtik inanın....
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…