Bebeğini kaybedenler......

canım
iyi olmana sevindim ben sizleri bırakırmıyım hiç ....
taşındım 2 aydır internet yoktu valla meraktan çatladım ne yaptınız diye...
ama sevindim sibel ve nilay doğurmuş sizlerinde sağlıkları iyi...
çokşükür hepiniz iyisiniz
bendse daha gebelik falan yok korunuyorum
ee assolistler en son çıkar ben en sona kaldım....
kendinize iyi bakın

Canım benim Allah sana sabır ve dayanma gücü versin. Ben de bir ay önce oğlumu kaybettim. 7 aylık doğmuştu 2,5 ay küvezde yaşadı. Küvezde olduğu süre içinde türlü sıkıntılar çekti, ameliyat oldu, diyalize girdi. Ben onun acı çektiğini gördükçe her gün öldüm. O zaman dayanabilmemim bir sebebi vardı çünkü yaşayabileceğine dair umudum vardı ama sonuçta oğlum savaşını kazanamadı kucağım boş kaldı. Şu an hiçbir şey senin acını hafifletemez ama şükret ki yavruların bu dünyaya gelip her gün acı çekmek zorunda kalmadılar. İnanır mısın ben şimdi bebeği karnında ölen annelere bile gıpta ediyorum. Allah'ım yaşadıklarımda bir hikmet vardır ama madem sonu değişmeyecekti ya oğlumu bana vermeseydin ya da karnımdayken alsaydın diyorum.

hale canım hoşgeldin özlemişiz çok soal canım kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür darısı başına krunmayı bırakırsan tabi:)) demek net yoktu bande bizi unuttun sandım.yine adanadamısın yoksa izmiremi taşındın.

Kızlar merhaba. Dün 12. haftamızı doldurduk. Doktor kontrolümüz vardı.
Herşey yolunda çok şükür..:Saruboceq:
Maşallah çok güzel pozlar verdi teyzeleri. Ense kalınlığı ölçüldü 1.10 milim çıktı. Boyumuzda 51 milim. Doktorumuzda çok beğendi.
Sabahta kan testi için hastanedeydim.
Bugün sonuçları alabilirmişim. İnşallah sonuçlarda güzel çıkar.
Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın..a.s.

zehracıgım bebişinin ve senın ıyı olmana cok sevındım inş kan testınde ıyı cıkar sonucları yazarsın canım bızı merakta bırakma kendıne dıkkat etopuyorumnanaktan

ya neden böyle şeyleri bu yerde konuşuyorsunuz ayıp değilmi işnsanlar burda bebeklerini kaybediyorlar siz (bebeğin nasıl sen nasılsın )ayıp ya başka yerde yazışsanız olmazmı

arkadasım burda bı dostluk arkadaslık var hem kotu haberlerını hem ıyı haberlerını paylasıyoruz burada hamıle arkadaslarımızın cogu bu topıge ılk gırdıklerınde bebeklerını kaybedenlerdı ve suanda cogu hamıle ozaman onların uzuntulerını paylasmıstık sımdı sevınclerını kk da kıskanclıga yer yoktur buradakı arkadaslarımız bıze umut oluyor onlar hamıle kaldıgında sankı bız hamıle kalmısız gıbı sevınıyoruz ve bızde dıyoruzkı aaa bu arkadasımızda daha once bebegını kaybetmıstı bak hamıle kaldı demek bızde hamıle kalabılırız dıye sevınıyoruz eger rahatsız oluyosanız bu topıge bı daha gırmezsınız rahatınızda kacmaz....

:1hug:
AH arkadasım nasıl bırakcam bılmıyorum bende kan pıhtılasması varya ondan korkum :Saruboceq:bılıyosun bızım durumda olanlar anca dogurunca rahatlıyorkaydirigubbakcemile5
o kadar hosuma gıdıyokı kızımın hareketlerı hıssetmeyınce bısey oldugu dıye aklım gıdıyor ondan bu hassaslıgım bıraz takıntı olustu ıste yıne kaybedersem korkusu:1no2:
emınım suan cok degısık duygular yasıyorsun lohusalık donemı bıraz sıkıntılı oluyor gordugum kadarıylakafamçokkarıştı
ayy kıyamam ya uyumuyor demek ıns duzelır dualarım sızınle:Saruboceq:
tabı sende cok yoruluyosun uykusuzlukdan allahım yardımcın olsun ıns uyku sorununuz en kısa surede bıter bol uykulu gunlere kavusmanız dılegıyle optum canıma.s.:1hug:

canım ya ara sıra gel bır merhaba de unutma bızlerı
bu arada artık sendende bır bebek beklıyoruz bak cogumuz tekrar hamıleyız
kendıne ıyı bak gorusmek uzere

yerım sızın 12.haftanızı bennnnkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
herseyın yolunda olmasına cok cok sevındım arkadasım
ohhh masallah kocaman olmus yıgenım:ecrin_bebek:
ıns guzel cıkar merak etme yaz sonucları alınca olurmu
bende sızı optum gel sık sık canım:1hug:

ya neden böyle şeyleri bu yerde konuşuyorsunuz ayıp değilmi işnsanlar burda bebeklerini kaybediyorlar siz (bebeğin nasıl sen nasılsın )ayıp ya başka yerde yazışsanız olmazmı

oncelıkle merhaba
burda herkes ıstedıgı yorumu yapabılır
ama ben sana yınede kucuk bır acıklama yapma geregı duydum
arkadasım bız buraya sohbet etmek ıcın dahıl olmamıstık en basda
malesef suan tum o guzel seylerı yazan ınsanlar buraya
bende dahıl olmak uzere........
hepımız meleklerımızı kaybettıgımız ıcın bulustuk burda .......
ve o gunlerden sonra ıyı gunler geldı ama bız kötü haberlere beraber uzulmustuk
sımdıde ıyı haberlerımıze beraber sevınıyoruz
ayrıca bu uzuntuyu yasayan arkadaslarımızada bır nebse tesellı olmaya gayret verıyoruz
umarım anlatabıldım .......

tatlım sen nıye kaderle kanlı bıcaklı oldun bakiimyerimseniben
hersey yolundadır ıns optum senıı:1hug:

a.s.canım serdar ortaç ın sarkısının ıcınde gecıo o söz cok hosuma gıttı o yuzden yazdım,ıyıyım ben canım şükür bı yaramazlık yok sen nasılsın nasıl gıdıo hamıslıkopuyorumnanaktan

zehracıgım bebişinin ve senın ıyı olmana cok sevındım inş kan testınde ıyı cıkar sonucları yazarsın canım bızı merakta bırakma kendıne dıkkat etopuyorumnanaktan

Canım benim, hassas arkadaşım çok teşekkür ederim.
Çok şükür herşey yolunda gidiyor. Test sonuçlarımızda güzel çıktı.:Saruboceq:
Allahım sana da nasip etsin inşallah.:Saruboceq: Yokmu güzel haberler.. Öpüyorum a.s.

Canım arkadaşım benim sağol. Test sonuçlarımızda güzel çıktı çok şükür.
Ultrasonda 1.10 milim çıkmıştı ense kalınlığı test sonucumda 1\10000 çıktı risk.
Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi.Allah herkese nasip etsin..
Benim yiğenim nasıl. Korkutmuş annesini yaramaz
İnternette okumuştum bu haftalarda bazen hissetmeyebilirmişsin bu durumda anneler korkmasın diyordu. Belkide sen uyurken hareketlenmiştir annesi.
Biraz daha büyüsün uyutmayacak bile seni.. kaydirigubbakcemile3
Hamileliğinin tadını çıkar canım. Allahın izniyle bebeklerimiz bizimle..:Saruboceq:

bende 5+1 haftalık hamileyim doktorum bebişimi göremedi kese var sadece çok korkuyorum. ultrasonla baktı kanama var dikkat et dedi . 2 gün oldu bişeyim yok çok şükür. ama haftaya perşembeye randevu verdi. dua edin kötü bişey olsun istemiyorum.

ay kızlar okudum çok üzüldüm yazılanları herkesin iyi olmasınaa sevindimm ama :)) bebişlerinize iyi bakın.bizde iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz:)

----buraya ilk geldiğimde bebeğimi kaybetmiştim ve okadar kötü duygularla gelmiştim ki yeniden hamile kalanları okudukça moralim yerine geldi ve zamanla bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim diye heveslendim elimizden geleni yaptık rabbim çok şükür boş bırakmadı kimseyide bırakmasın oyüzden bu topiğin faydasını çook gördüm aksine hoşuma gitti hamile kalanların yazdıklarını okumakk hepinize teşekkürlerr özellikle topiğin sahibi baby nurse'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…