- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.841
canlarım..ne zamandır ugrayamadım..kızsanız haklısınız...
sibelcım ay cok az kalmıs.allah hayırlısıyla kurtarsın ıkınızıde ınsallahhhhhhhh...
.
pretybaby canım bendede kan pıhtılasması cıktı.hergun ıgne oluyorum.bak kan pıhtılasması sebebıyle duşuk yasayanlar topıgıne ugra.cok yararlı bılgıler edınırsın.
ay nılayımız dogurmus.allah analı babalı buyutsun ınsallahhhhh..
..
keopsumuzda ıyı cok sukur...
bebek kaybedıp sıkıntı yasayan arkadaslarımıza gecmısler olsun allah bı daha yasatmasın dıyorum.bıze baksınlar umut dolsunlar ınsallahhhh...
kızlar hale nerelerde? nasıl?
gelelım bana...coook sukur 27 haftalık olduk.oglusum buyuyor.ama pıhtılasma sebebıyle hergun ıgne tahlıller falan bıraz zor gectı yanı. ama bıde ustune gebelık sekerı cıktı. su an sıkı dıyetteyım.gunde 7 kez seker tahlılı yapılıyo.eger dıyetle ıyı gıderse sukurler olsun.yukselırse ınsulıne baslanabılırmıs. bakalım kısmet. bebısım ıyı olsunda yeter bana...bugunume coook sukur yanı...ıste boyle.ugrarım yıne.unuttum sanmayın yanı...kendınıze ve bebıslere ıyı bakın kızlar
aranıza yeni katıldım
daha önce birkaç farklı başlık altında kendimden bahsettim ve yaşadıklarımdan
ama tekrar yazmaya ihtiyacım var
36 yaşındayım 2 defa bebegimi böbrek gelişimi olmaması sebebiyle kaybettim. ilki 21 ikincisi 23 haftalıkken. bundan 1,5 ay önce hamileydim. ama yine olmadı. bugün işe başladım. ne kadar zor, buradan en son ayrıldığımda karnım büyümüş içimde bebeğimi hissediyordum. ama şimdi o yok. 2 defa aynı sorunu yaşamamış olmamız nedeniyle çok yüksek oranda genetik bir durum söz konusu. ama maalesef bilinen bir rahatsızlık degil. yani araştırılacak birşey de yok. çünkü hangi gen bu duruma sebep bilinmiyor. bu yuzden yapılabilecek birşey yok. her gebelikte %50 gibi ciddi bir tekrarlama riski var. 2 defa normal yolla doğum yaptım ama kollarım bomboş. bugün işime geri döndüm. ama çopk zorlanıyorum. sanki herkes bana acıyor hakkımda konuşuyorlar. bir de beraber hamileliğe başladığımız arkadaşları görmek çok fena ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
hep dua ediyorum allahım lütfen çocuk sahibi olamamayı kabullenebilmem için bana güç ver, sağlıklı çocuk sahibi olan insanları görünce üzülmemem için bana sabır ver diyorum.
ayy masallah annesı adamız kocaman olmusskaydirigubbakcemile5
allahım nazarlardann korusun ıyı olmanız benı sevındırdı
bızde ıyıyız sıbelcım bırazcıkda hep endıselı bıkacgundur bebegımın hareketlerını hıssedemedım kostuk hemen dun sabah acıle cok sukur ıyı:Saruboceq:
hep korkuyorum ama elımde degıl allahım korusun benı ve benım gıbı herkesı
annelıkden bahset bıraz bıze olurmu annelık gercekten zormu
optum sımdılık:1hug:a.s.
pretty canım endişeyi bir tarafa bırak hamişliğin tadını çıkar karnındayken ayrı bir tat dışarda apayrı bir tat. 20.haftadasın daha net hissetmemen normal 23 den sonra durduramıyacksın uyutmayacak hele 30.haftada göğüs altındaki kaburgalarım hala çok ağrıyor hareketlerinden.benim kız karnımdayken nasıl hareketliyse dışardada öyle uyurken bile el ayak durmuyor.annelk çok güzel ama biraz alışmak gerekiyr yaşamın tam anlamıyla değşiyor hayata ara vermek gibi başka bir boyuta geçiyorsun.şimdi uyku sounum var geeleri uyumuyor hayırlısı 40.nın bitmesini dörtgözle bekliyoeum beelki düzene girer diye ama herşeye değer çok tatlılar.allahım isteyen herkese versin.
arkadaşlar merhaba
uzun süredir görüşemedik...
sibelcim bebeğin hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah sana özelden msj atmak istedim ama özelin kapalı atamadım
valla o kadar alışmışım ki bu siteye 2 aydır iyi bir boşluk yarattı bende...inşallah hepiniz iyisinizdir ...
bebeğini yeni kaybeden arkadaşlarada sabır diliyorum geçecek rabbim onların karşılığını verecek innnşallah hepimiz bu yollardan geçtik inanın....
hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın..
Kızlar merhaba. Dün 12. haftamızı doldurduk. Doktor kontrolümüz vardı.
Herşey yolunda çok şükür..:Saruboceq:
Maşallah çok güzel pozlar verdi teyzeleri. Ense kalınlığı ölçüldü 1.10 milim çıktı. Boyumuzda 51 milim. Doktorumuzda çok beğendi.
Sabahta kan testi için hastanedeydim.
Bugün sonuçları alabilirmişim. İnşallah sonuçlarda güzel çıkar.
Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın..a.s.
ya neden böyle şeyleri bu yerde konuşuyorsunuz ayıp değilmi işnsanlar burda bebeklerini kaybediyorlar siz (bebeğin nasıl sen nasılsın )ayıp ya başka yerde yazışsanız olmazmı
ayrıca bu sayfayı bastan okusaydınız sızın yaptıgınızın ne kadar ayıp oldugunu gorurdunuz
tatlım sen nıye kaderle kanlı bıcaklı oldun bakiimyerimseniben
hersey yolundadır ıns optum senıı:1hug:
zehracıgım bebişinin ve senın ıyı olmana cok sevındım inş kan testınde ıyı cıkar sonucları yazarsın canım bızı merakta bırakma kendıne dıkkat etopuyorumnanaktan
yerım sızın 12.haftanızı bennnnkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
herseyın yolunda olmasına cok cok sevındım arkadasım
ohhh masallah kocaman olmus yıgenım:ecrin_bebek:
ıns guzel cıkar merak etme yaz sonucları alınca olurmu
bende sızı optum gel sık sık canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?