- Konu Sahibi baby nurse
-
- #2.861
bende 5+1 haftalık hamileyim doktorum bebişimi göremedi kese var sadece çok korkuyorum. ultrasonla baktı kanama var dikkat et dedi . 2 gün oldu bişeyim yok çok şükür. ama haftaya perşembeye randevu verdi. dua edin kötü bişey olsun istemiyorum.
Canım benim, hassas arkadaşım çok teşekkür ederim.
Çok şükür herşey yolunda gidiyor. Test sonuçlarımızda güzel çıktı.:Saruboceq:
Allahım sana da nasip etsin inşallah.:Saruboceq: Yokmu güzel haberler.. Öpüyorum a.s.
angel çok saol canım bizi savunmuşsurum bilmeden yorum yazılması nekadr yanlış.
slm kızlar bende aynı durumdayım tüp bebek yaptırdım 6+3 hamileyim kese var yolk sacda var ama bebek tam görünmedi 10 gün bekleyelim dedi moralim çok bozuk
zehracım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına sağlıcaklain gelsin kuzucuklar işallah.
merhaba herkese,
ev kalabalık,giremiyorum ne zamandır ama sizleri çok özledim.
benim yaramaz oğlum ayakları aşağıda durduğu için pazartesi günü zorunlu sezeryan olacağım.doğumdan sonra daha sık girebilirim umarım,aklımda ve gönlümdesiniz.
ayrıca,geçmişi okudum ve okuduklarıma çok üzüldüm.biz bu topiği açalı 1 yıl oldu ve o 1 yıl birlikte üzülüp birlikte sevindik.2 tane mesaj okuyup da yorum yapanlara diyecek söz bulamıyorum...
Canım maşallah doğum zamanı gelmiş. Yaramaz oğlan ters duruyor demek..:ecrin_bebek:
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz.. Öpüyorum..opuyorumnanaktan
merhaba herkese,
ev kalabalık,giremiyorum ne zamandır ama sizleri çok özledim.
benim yaramaz oğlum ayakları aşağıda durduğu için pazartesi günü zorunlu sezeryan olacağım.doğumdan sonra daha sık girebilirim umarım,aklımda ve gönlümdesiniz.
ayrıca,geçmişi okudum ve okuduklarıma çok üzüldüm.biz bu topiği açalı 1 yıl oldu ve o 1 yıl birlikte üzülüp birlikte sevindik.2 tane mesaj okuyup da yorum yapanlara diyecek söz bulamıyorum...
canım ya ara sıra gel bır merhaba de unutma bızlerı
bu arada artık sendende bır bebek beklıyoruz bak cogumuz tekrar hamıleyız
kendıne ıyı bak gorusmek uzere
ay kızlar okudum çok üzüldüm yazılanları herkesin iyi olmasınaa sevindimm ama :)) bebişlerinize iyi bakın.bizde iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz:)
----buraya ilk geldiğimde bebeğimi kaybetmiştim ve okadar kötü duygularla gelmiştim ki yeniden hamile kalanları okudukça moralim yerine geldi ve zamanla bende sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilirim diye heveslendim elimizden geleni yaptık rabbim çok şükür boş bırakmadı kimseyide bırakmasın oyüzden bu topiğin faydasını çook gördüm aksine hoşuma gitti hamile kalanların yazdıklarını okumakk hepinize teşekkürlerr özellikle topiğin sahibi baby nurse'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?