Bebeğini kaybedenler......

cnm çok erken ya 5+1de bebek görünmemesi. kanama için progestan alıyorsun değil mi ?
inşallah bişeycik olmayacak meleğine dualarımız sneinle cnm allah korusun

rıca edrım canım test sonuclarının ıyı cıkmaınada sevındım ,bende yok bişeyler hala ama beklıyorum rabbımın yazdıgı zamanda gelecektır elbet bebişim:Saruboceqpuyorumnanaktan

angel çok saol canım bizi savunmuşsurum bilmeden yorum yazılması nekadr yanlış.

rıca ederım canım o yazıyı okuyunca cok sinirlendım ben burdakı herkesı kendı kardesım gıbı sevıyorum yuzlerınızı gormesemde o guzel ruhunuzu sevıyorum kıskanclık ve fesat hıç katlanamadıgım bıdurum ,bazı kısıler burdakı dostlugun farkında deıl inş bıdaha boyle bı durumla karsılasmayızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaslar bu topık nıye öksuz kaldı önceden o kadr cok sayfa ılerlerdıkı yetısemezdım ne oldu boyle nerelerdesınız bakiiimmklava:

merhaba herkese,
ev kalabalık,giremiyorum ne zamandır ama sizleri çok özledim.
benim yaramaz oğlum ayakları aşağıda durduğu için pazartesi günü zorunlu sezeryan olacağım.doğumdan sonra daha sık girebilirim umarım,aklımda ve gönlümdesiniz.

ayrıca,geçmişi okudum ve okuduklarıma çok üzüldüm.biz bu topiği açalı 1 yıl oldu ve o 1 yıl birlikte üzülüp birlikte sevindik.2 tane mesaj okuyup da yorum yapanlara diyecek söz bulamıyorum...

Hiram06 ve yoyo82 arkadaşlar dualarım sizinle. İnşallah herşey yolundadır ve bir dahaki kontrolde bebeklerinizi görürsünüz..

Canım maşallah doğum zamanı gelmiş. Yaramaz oğlan ters duruyor demek.. :ecrin_bebek:
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz.. Öpüyorum..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım,inşallah hepimiz birer birer kavuşacağız meleklerimize...

canım gözün aydın allah sağlıkla kurtarsın.ne güzel bebişine kavuşuyorsun.haberlerini bekliyoruz.

zehracım seninde gözünaydın test sonuçların ii cıkmış.hamişlik nasıl gidiyor canım.

yazılanlara bende üzüldüm.burda bircok insan acısını paylaştı birbiryle ve mutluluklarıda paylaşmak hepimizin hakkı.bebek bekleyen herkese sağlıklı bebekler inşallah.

herkese merhaba birsüredir net yoktu giremedim sizleri merak ettim herkes iyi maşallah.nevincimde kavuşuyormuş kuzusuna darısı bekleyenlere. angel senin nasıl gidiyor en kısa zamanada hamilelik haberlerini alırız işallah.

benımde 1 haftadır net yoktu sıbelcıgım,inş bendeıstıyorum burada hanıleyım dıyebılmeyı 1 sene oldu artık evlenelı ama hayırlısı bakalım rabbım ne zaman kısmet ederseopuyorumnanaktan

canım ya ara sıra gel bır merhaba de unutma bızlerı
bu arada artık sendende bır bebek beklıyoruz bak cogumuz tekrar hamıleyız
kendıne ıyı bak gorusmek uzere

sizleri unutmam merak etmeyin arkadaşım...
benim bebek biraz daha gecikecek galiba allahtan hayırlısı benim en azından 1 kızım var allah olmayanlara versin inşallah sizlerinde kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla....

canım teşşekkür ediyorum bu topik önce bebeğini kaybeden annelerin dert ortağı oldu sonrada ümidi ....buraya gelip hamile kalanları gördükçe insanların umutları artıyor ....

Merhaba,

Bir iki sayfa okudum. Sanırım önceden kötü tecrübeleri olanlar şu anda mutluluğu yakalamış. ınşallah ben de birgün sizlerin arasında olurum. Ben de 1 ağustosta 17+4 günlük gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Nadir görülen bir hastalık nedeniyle bebeğin alınması gerekti. Geçtiğimiz hafta çok zordu benim için. Planlı bir hamilelikti. Günden güne iyice alışmaya başlamıştık. 3 ayı geçti diye konu komşuya söylemiştik. Kısmet değilmiş. Geçen hafta annemler beni yalnız bırakmadığı için akşamları gizli gizli ağladım hep. Bir yandan doktor erken farketti diye şükrediyordum ama bir yandan da niye diye sorup durdum. Soru sormanın bir anlamı yoktu aslında ama o psikolojiyle başka bir tepki veremiyordum. Bu hafta biraz daha toparladım kendimi. Hala arada bir ağlama nöbetleri geliyor. Hayırlısı değilmiş diyorum. Tekrar adet gördükten sonra doktora kontrole gidicem. Kaç ay ara vermemiz gerektiğini söyler heralde muayenede. Bir yandan hemen hamile kalmak istiyorum, bir yandan da korkuyorum. Tekrar aynı şeyin başımıza gelmesinden korkuyorum. En azından psikolojik olarak düzeldiğimde tekrar hamile kalsam en iyisi olur.
Sadece yaşadıklarımı benimle aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşmak istedim.
Herşey gönlünüzce olsun.

gecmıs olsun canım demekkı boylesı hayırlıymıs,dr lar 3 yada 6 ay arası hamıle kalmayın dıyorlar ama sen kendını psıkolojık olarak ne zaman hazır hıssedıyorsan ozaman hamıle kalabılırsın,Rabbim hakkında hayırlısını versın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…