Bebeğini kaybedenler......

sanırım dün bebeğini kucağına aldın..O güzel mis kokulu bebeğin seni çok özlediği için yanına erken gelmek istemiş..Rabbim sizi hiç ayırmasın...

CANIM BENİM GÜZEL DUAN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM DARISI BAŞINA İNŞALLAH..:Saruboceq:

zehracıgım bebegın cok guzel 40bın kere masallahkılosuda cok ıyı canım ya bende o kılolarda dogsun ıstıorum ozel bısey yaptınmı bebısın kılo alması ıcın canım

geşmiş olsun
bebek ne kadar büyükse acı o kadar katlanıyor sanırım
ben tüp bebek sonrası gelişen ikizlerimi 5,5 ayda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden
beni bir eşim anladı bir de doktorum sanırım
aileden bile pek anlayan olmadı,
ama gerçekten elden birşey gelmiyor, sabahları uyanmak istemiyorum, sadece dua ettiğimde rahatlıyorum o a kadar...
Allah herkese hayırlısını versin, kimseye de böyle acı vermesin inşallah

ay tanem cok gecmıs olsun ıns kaybetmezsın bebısını

İnşallah bebeğini kaybetmezsin..dularım seninle..

Arkadaslar dualariniz icin Allah sizden Razi olsun. Lakin Cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldim. Hastanede doktor tekrar kontrol etti ve bos gebelik olustugunu söyledi. Hayatimdaki en kötü günlerden birisiydi, Rabbim hic bir kadina yasatmasin bu aciyi. Yasayanlarada sabirlar versin..

geçmiş olsun.Allah sabır versin..Allah sabrınıda veriyor canım.Bende 1 ay önce kaybettim bebeğimi.10 haftalıktı ve kalbi durdu meleğimin.Ama herşeyde bir hayır vardır.Şimdi iyiyim çok şükür.Allah sanada sağlıklı ve hayırlı bir zamanda bebek nasip edecektir.Allah bir daha yaşatmasınn inşallah..

derdi veren Allah sabrınıda veriyor.bebeklerin şimdi melek oldular.seni şu anda bu topikte bulunan herkes anlıyor canım..bende bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim.çok üzüldüm ağladım ama hiç bir faydası yok ki....Tabiki senin yaşadığın durum bundan kat kat fazla ama yinede daha kötüsünü düşünmek gerekiyor.Allah herşeyin hayırlısını zamanı gelince veriyor..böyle düşünüp dua etmekten başka birşey gelmez elimizden.Şükretmelisin arkadaşım..
Kimse anlamıyor evet bu konuda katılıyorum.bunu ancak yaşayan anlıyor.en yakın arkadaşların dost dediğin insanlar bile sadece ilk gün arıyor üzülme diyor ve sonra bir daha aramıyor.o yuzden kimseden birşey bekleme.tek doktor kendinsin.bu yuzden bir an önce toparlan ve güzel meleklerine tekrar kavuşmak için çalışmalara başla.Burdaki çoğu arkadaşımız da senin yazını okuyunca yazacaktır eminim.Bak şimdi bu durumları yaşayıpta şu an bebeğini kucağına alan veya yakın zamanda alacak arkadaşlar var..lütfen umudunu kaybetme...senin için dua edeceğiz..inşallah en kısa zamanda annnelik duygusunu yaşarsın...

Canim ya sanada büyük gecmis olsun.. Benim canimda 10 haftalikti.. Dedigin gibi herseyde bir hayir vardir. Rabbime siginiyorum. rabbim hepimizin gönlüne göre verir, Insallah

zehracım canım arkadasım dogum yapmısssın cok sukur sagsalım prensını almıssın kucagına cok cok sevındım .allah analı babalı bahtlı bır ömür versın ıns.
ben pek vakıt bulamıyorum kızdan malum
bızde 4 gun sonra 2 aylık olcaz
bebegını kaybeden arkadaslara sabırlar dılıyorum allah tez zamanda yuzlerını guldursun

zehracım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim fotoya baktım çok tatlı maşallah:ecrin_bebek:

kartopu seni çok iyi anlıyorum.bende 5,5 aylıkken kaybettim bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden .
şimdi bir kızım var 5 aylık. serkilajla ve yatak istirahatiyle kucakladım kızımı.

cok gecmıs olsun canım Allahım bıdaha boyle bı acı yasatmasın:Saruboceq:

Canım gecmıs olsun bende bebegımı 40 gun Önce dogumdan hemen sonra kaybettım kalbı bır kac kere attıktan sonra ÖldÜ ve ben bebegımı gÖremedım bıle allah bızlere sabırlraın en buyugunu versın

zehra canım maşallah süpanallah kuzucuğuna çok tatlı allah analı babalı büyütsün.

Zehracım maşallah maşallah bebeğin çok güzell...Allah nazarlardan korusun.

zehracıgım bebegın cok guzel 40bın kere masallahkılosuda cok ıyı canım ya bende o kılolarda dogsun ıstıorum ozel bısey yaptınmı bebısın kılo alması ıcın canım

sibel, gizem, angel, prettybaby, salihas Kızlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim.. Çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..opuyorumnanaktan
Nerden nerelere geldik hep birlikte inanamıyor insan..
gizem darısı başına canım..

Son düzenleme:

Başınız sağolsun arkadaşlar Allah sabırlar versin. Evlat acısı gerçekten çok zor. yaşamayan anlayamaz.Allah tekrar üzüntü yaşatmasın. İnşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır evlatlarınızı kucaklarsınız.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…