- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.061
sanırım dün bebeğini kucağına aldın..O güzel mis kokulu bebeğin seni çok özlediği için yanına erken gelmek istemiş..Rabbim sizi hiç ayırmasın...
İnşallah bende en kısa zamanda sağlıklı bir bebğim oldu diye yazabilirim.kendinize çok iyi bakın..CANIM BENİM GÜZEL DUAN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM DARISI BAŞINA İNŞALLAH..:Saruboceq:
ay tanem cok gecmıs olsun ıns kaybetmezsın bebısını
İnşallah bebeğini kaybetmezsin..dularım seninle..
Arkadaslar dualariniz icin Allah sizden Razi olsun. Lakin Cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldim. Hastanede doktor tekrar kontrol etti ve bos gebelik olustugunu söyledi. Hayatimdaki en kötü günlerden birisiydi, Rabbim hic bir kadina yasatmasin bu aciyi. Yasayanlarada sabirlar versin..
geşmiş olsun
bebek ne kadar büyükse acı o kadar katlanıyor sanırım
ben tüp bebek sonrası gelişen ikizlerimi 5,5 ayda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden
beni bir eşim anladı bir de doktorum sanırım
aileden bile pek anlayan olmadı,
ama gerçekten elden birşey gelmiyor, sabahları uyanmak istemiyorum, sadece dua ettiğimde rahatlıyorum o a kadar...
Allah herkese hayırlısını versin, kimseye de böyle acı vermesin inşallah
geçmiş olsun.Allah sabır versin..Allah sabrınıda veriyor canım.Bende 1 ay önce kaybettim bebeğimi.10 haftalıktı ve kalbi durdu meleğimin.Ama herşeyde bir hayır vardır.Şimdi iyiyim çok şükür.Allah sanada sağlıklı ve hayırlı bir zamanda bebek nasip edecektir.Allah bir daha yaşatmasınn inşallah..
zehracım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim fotoya baktım çok tatlı maşallahCanlarım hepinize çok teşekkür ederim.Oğlumuz dünyaya gözlerini açtı.İsmi yağız.Epidural sezeryan oldum. Yeni yeni toparlanıyoruz. Çok şükür herşey yolunda sadece sütümüz gelmedi. Hepinizi öpüyorum darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla..Allah en kısa sürede sizlerede bu mutluluğu yaşatsın.:Saruboceq:
geşmiş olsun
ben tüp bebek sonrası gelişen ikizlerimi 5,5 ayda kaybettim, rahim ağzı yetmezliğinden
ama gerçekten elden birşey gelmiyor, sabahları uyanmak istemiyorum, sadece dua ettiğimde rahatlıyorum o a kadar...
Arkadaslar dualariniz icin Allah sizden Razi olsun. Lakin Cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldim. Hastanede doktor tekrar kontrol etti ve bos gebelik olustugunu söyledi. Hayatimdaki en kötü günlerden birisiydi, Rabbim hic bir kadina yasatmasin bu aciyi. Yasayanlarada sabirlar versin..
Canım gecmıs olsun bende bebegımı 40 gun Önce dogumdan hemen sonra kaybettım kalbİ bİr kac kere attıktan sonra ÖldÜ ve ben bebegımı gÖremedım bıle allah bızlere sabırlraın en buyugunu versın
Amin..gerçekten zor..allah bebeklerini kaybeden tüm annelere sabır versin cok zor :Saruboceq:
cok gecmıs olsun canım Allahım bıdaha boyle bı acı yasatmasın:Saruboceq:
zehracım canım arkadasım dogum yapmısssın cok sukur sagsalım prensını almıssın kucagına cok cok sevındım .allah analı babalı bahtlı bır ömür versın ıns.
ben pek vakıt bulamıyorum kızdan malum
bızde 4 gun sonra 2 aylık olcaz
bebegını kaybeden arkadaslara sabırlar dılıyorum allah tez zamanda yuzlerını guldursun
zehracım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim fotoya baktım çok tatlı maşallah:ecrin_bebek:
kartopu seni çok iyi anlıyorum.bende 5,5 aylıkken kaybettim bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden .
şimdi bir kızım var 5 aylık. serkilajla ve yatak istirahatiyle kucakladım kızımı.
zehra canım maşallah süpanallah kuzucuğuna çok tatlı allah analı babalı büyütsün.
Zehracım maşallah maşallah bebeğin çok güzell...Allah nazarlardan korusun.
zehracıgım bebegın cok guzel 40bın kere masallahkılosuda cok ıyı canım ya bende o kılolarda dogsun ıstıorum ozel bısey yaptınmı bebısın kılo alması ıcın canım
geşmiş olsun
Canım gecmıs olsun bende bebegımı 40 gun Önce dogumdan hemen sonra kaybettım kalbİ bİr kac kere attıktan sonra ÖldÜ ve ben bebegımı gÖremedım bıle allah bızlere sabırlraın en buyugunu versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?