- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.081
sibel, gizem, angel, prettybaby, salihas Kızlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim.. Çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..opuyorumnanaktan
Nerden nerelere geldik hep birlikte inanamıyor insan..
gizem darısı başına canım..
ayyy ne guzel ya benımkıde bı dogsada emse benı:ecrin_bebek:ama ben uykuyu cok sevıyorum bı yandanda ama kuzum ıcın katlanırım hepınızı opuyorum guzel anneler
aminn inşallah canım..zaten daha kimseye söylemeden buraya yazacağım Allah nasip ederse..Herkese merhaba kızlar. Haklısınız gece uykusuzluğu çok zor ama Allah kolaylığını veriyor 1 saatliğine bile uyusam oğlum uyanmadan uyanıyorum annelik böyle birşey demekki.. İnsanın 5 duyusu aktif hale geçiyor.kaydirigubbakcemile3
Sibel canım diş çıkarmak zordur Allah yardımcın olsun.. Birde diş çıkarınca emzirecez dimi şimdi bile acıtıyor kuzucuğum:kedi:
Angel canım şimdiden bol bol uyu Yağız doğduğundan beri birkaç saat uyuyabiliyorum.
Pretty canım nasılsın kuzucuğun toparlanmıştır nerdeyse 2.5 aylık olmuş maşallah darısı başımıza..
Gizem canım fazla giremiyorum siteye. Seni görmekte çok güzel. En kısa sürede darısı başına inşalah. Müjdeli haberlerini bekliyorum..
kızlaar toik arkalara gitmiş biz burdan güzel haberler alıyoruz önlere çekelim umut dolubir topik buuuuuuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?