Bebeğini kaybedenler......

Amin inşallah.

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım taze anne zehra napıyormuş bakalım e uykusuz geceler başlamıştır.bizimkide çok huysuz 7,5 aylık olduk diş çıkaracak sanırsam oyüzden geceleri enaz 10kere kallıp emmek istiyor süt falanda kalıyor böylece nereye kadar gidicek bakalım bu yorgunluk.

bebelerden fırsat olsa gırıcez ama sanırım hepımız kuzucuklarımızla ugrasıyoruz
aman onların saglıgı yerınde olsunda napalım ugrasıcaz
en zor buyuyen canlı ınsan yavrusuymus hakkaten dogru
angel,sıbel,zehra,salihas,angel ve dıger arkadaslar tek tek yazamıyorum ama herkesı cok optum

ayyy ne guzel ya benımkıde bı dogsada emse benı:ecrin_bebek:ama ben uykuyu cok sevıyorum bı yandanda ama kuzum ıcın katlanırım hepınızı opuyorum guzel anneler

ayyy ne guzel ya benımkıde bı dogsada emse benı:ecrin_bebek:ama ben uykuyu cok sevıyorum bı yandanda ama kuzum ıcın katlanırım hepınızı opuyorum guzel anneler

az kaldı zaten..uykusuz zamanlar başlayacak ama bebeğin için herşeye değer..inşallah Allah banada sağlıklı bir bebek nasip ederde bende uykusuz kalırım kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba kızlar. Haklısınız gece uykusuzluğu çok zor ama Allah kolaylığını veriyor 1 saatliğine bile uyusam oğlum uyanmadan uyanıyorum annelik böyle birşey demekki.. ınsanın 5 duyusu aktif hale geçiyor.kaydirigubbakcemile3
Sibel canım diş çıkarmak zordur Allah yardımcın olsun.. Birde diş çıkarınca emzirecez dimi şimdi bile acıtıyor kuzucuğum:kedi:
Angel canım şimdiden bol bol uyu Yağız doğduğundan beri birkaç saat uyuyabiliyorum.
Pretty canım nasılsın kuzucuğun toparlanmıştır nerdeyse 2.5 aylık olmuş maşallah darısı başımıza..
Gizem canım fazla giremiyorum siteye. Seni görmekte çok güzel. En kısa sürede darısı başına inşalah. Müjdeli haberlerini bekliyorum..

aminn inşallah canım..zaten daha kimseye söylemeden buraya yazacağım Allah nasip ederse..

kızlaar toik arkalara gitmiş biz burdan güzel haberler alıyoruz önlere çekelim umut dolubir topik buuuuuuuu.

zehracıgım ogleye kadar uyuyorum vala ama daha sonra cok zor olcak benım ıcın heralde,sıbelcıgım sen nasılsın canım masallah prensesın bıraz daha deısmıs buyumus gıttıkce guzellesıo vala

merhaba arkadaşlar,7 kasımda bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı çok zor günler geçirdim. 2 aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyorum.bu durum beni çok üzüyor bunu sizlerle paylaşmak istedim.

canım cok gecmıs olsun bennce bekle cunku kurtajdan sonra enaz 6 ay hamıle kalmamalısın sabret sonra Rabbım mutlaka mukafatlandıracaktır senı

angel canım çok saol teyzesi iyiyiz biz şu dişlerde tam çıksada rahatlasa kuzum diye bekliyoruz.senin kuzu nasıl pır pır dönüyordur şimdi karnıda.bugünlerde güzel her anı yaşa ben özledim hamileliği ilgiyi:))

haskar ben 2.adetimden sonra kalmıştım bukadar acale etme yavrun gelmek için uygun zamanı bekliyordur.bu arada geçmiş olsun.

ya zaman ne cabuk gecıo demek dıs cıkarıo prenses yerım ben onu,vala benımkı hıc durmuo ama bu aralar temızlık falan yaptım yoruldum bıraz bı kacgundur cok fazla hareket etmıo,hamılelıgın guzel yanları var tabıkı ama ben bı an once yavrumu gormek ıstıyorum ılgıyı ozledım yazmısın canım ılgı azalıomu ya gercekten dogumdan sonrabilmiyorumkismile

canım lohusalıkta da ilgi oluyor ama ilgi direk bebişe kayıyr kocam da diyor seni kızımla aldatıyorum diye biz birde aşkımızdan ölüyorduk evlendiğimizde şimdi bitmedi ama ikimizde kızımıza adapte olduk kendimizi pek görmüyoruz.belki geçicidir ama her ilişkinin bir boyutu var ve biz bunu yaşamaktanda çok mutluyuz allah sanada göstersin en kısa zamanda.öptüm bebişini ve seni

merhaba arkadasşlar bende bebegımı 38 haftalıkken dogum yaptım ve kalbı bı kac kere attıktan sonra öldüüü göremeden melegımı morga koydular.......

meleğim başın sağ olsun annesi o seni cennette bekleyecektir adın üstünde melek oldu allah sabır versin en kısa zamanda kucağını dolursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…