- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.101
allah kimseye böyle acı yaşatmasın. benim bebeğim diildi ama ablamın bebeği 4,5 aylık kollarında bacaklarında 1 aylık gerilik kafası bir ay büyük göğüs kafesi dar.doğduktan sonra yaşama şansı yok dendi.dün ölü doğum yaptı ablam meleğimizi gömdük bugün ablamın görmesini istemedik.minik meleğimizin sesini duyamadan son görevimizi yaptık allahım kimseye bunu yaşatmasın
Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür günden güne büyüyor oğlum..47 günlük oldu bugün..
Sibelcim haklısın canım umut dolu bir topik bu gerilerde kalmasın..
Angel canım maşallah ilerlemiş hamileliğin 10 hafta kalmış. Zaman ne kadar hızlı geçiyor.
Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin..:Saruboceq:
Allah evladını kaybeden herkese sağlıklı evlatlar versin. Herkesin yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq:
arkadaslar merhaba 38 haftalık sezeryan sonrası bebegım kalbı bır ıkı kere attıktan sonra öldu ben göremedım benım de hıkayem bu 2 bucuk ay oldu dogum yapalı bebegımın yokluguna alısamadım baby nurse sen hamıle mısın özur dılerım konuyu bastan sona okuyamadım..
ay maşallah ne güzel zehra doğum yapmış angela az kalmış ne mutlıu bizimkide 3aylık oldu kızlar.
bebeğini kaybeden anneler sakın umutsuzluğa kapılmayın şükürler olsun bizlerde kaybettik aldık kucağımıza rabbim sizlerede yaşatsın
cancer uzun suredır topıklerde rastlamıyordum sana ne guzel bebısın olmus buyumus bıle masallahsenı tekrar gormek guzel arayı uzatma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?