Bebeğini kaybedenler......

allah kimseye böyle acı yaşatmasın. benim bebeğim diildi ama ablamın bebeği 4,5 aylık kollarında bacaklarında 1 aylık gerilik kafası bir ay büyük göğüs kafesi dar.doğduktan sonra yaşama şansı yok dendi.dün ölü doğum yaptı ablam meleğimizi gömdük bugün ablamın görmesini istemedik.minik meleğimizin sesini duyamadan son görevimizi yaptık allahım kimseye bunu yaşatmasın

Canım başınız sağolsun. Allah başka acı göstermesin..
Gerçekten çok zor. Bizlerde aynı üzüntüyü yaşadık hemde sebebini bilmeden..
Allah tekrar nasip etti ve anne baba olduk.
İnşallah Allahım ablana sağlıklı evlatlar verir en kısa sürede..:Saruboceq:

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür günden güne büyüyor oğlum.. 47 günlük oldu bugün..
Sibelcim haklısın canım umut dolu bir topik bu gerilerde kalmasın..
Angel canım maşallah ilerlemiş hamileliğin 10 hafta kalmış. Zaman ne kadar hızlı geçiyor.
Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin..:Saruboceq:
Allah evladını kaybeden herkese sağlıklı evlatlar versin. Herkesin yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq:

çok geçmiş olsun öncelikle bnde 4 haftalık bebegimi kaybettim cumartesi günü çok üzücü bişey allah bebegini kaybeden tüm annelre sabır versin inş hayırlsıyla hayırlı bi zmn da olur bebklermiz ne kadar süre bekleme gerekio doktor üç ay dedi ama bn hmn istiyorum bi yandanda kokuyorum beklemeden hamile kalrısam ve gene düşerse cvp larınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkese hayırlı bebekler veriri inş rabbim

gizemnur geçmiş olsun canım bizler çoğumuz 1 adet bekledik benim düşük 8 haftalıktı ama yinede herkesin dr u değerlendirir canım senin durumunda beklemek gerekiyorsa bilemeyiz.allah tez zamaanda doldursun kucağnı.

arkadaslar merhaba 38 haftalık sezeryan sonrası bebegım kalbı bır ıkı kere attıktan sonra öldu ben göremedım benım de hıkayem bu 2 bucuk ay oldu dogum yapalı bebegımın yokluguna alısamadım baby nurse sen hamıle mısın özur dılerım konuyu bastan sona okuyamadım..

ewet canım az kaldı gunler gıttıkce yaklasıo bende cok heyecanlanıyorum tabıkı yuzunu cok merak edıyorum bazen ruyama bı bebek gırıo sureklı emzırıorum acaba oglummu dıye aklıma takılıo:ecrin_bebek:sen nasılsın canım yagızımız nasıl buyuyomu basladımı yaramazlıklarasıbelcıgım sen nasılsın senın prenses nasıl,hepınızı cok cok opuyorum kendınıze ıyı bakın meleklerınızedeopuyorumnanaktan

basınız saolsun Rabbım bıdaha boyle acılar gostermesın yaranızı desmek gıbı olacak ama bı sorun varmıydı nıye kaybettın bebegını

angel cnım iyiyiz prenseste iyi çok şükür mayıs sonu tatil ayarlıyoruz bakalım bebekle zorlanacakmıyız.seninde az kalmış oğluşunla buluşmaya. heyecanlanrsın tabiki kavuşunca bol bol hasret gideririsiniz annesi.öptüm.

ay maşallah ne güzel zehra doğum yapmış angela az kalmış ne mutlıu bizimkide 3aylık oldu kızlar.
bebeğini kaybeden anneler sakın umutsuzluğa kapılmayın şükürler olsun bizlerde kaybettik aldık kucağımıza rabbim sizlerede yaşatsın

sıbelcıgım ne guzel ya melegınle tatılemı gıdeceksın,benımde hep hayalımdıama bızde seneye ıns,az kaldı canım 2 ayımız kaldı ıns ,kıb canım optum

cancer uzun suredır topıklerde rastlamıyordum sana ne guzel bebısın olmus buyumus bıle masallahsenı tekrar gormek guzel arayı uzatma canım

Bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Hayırlı evlat olurlar inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Bebeklerini kaybeden annelerede geçmişler olsun. Elimizde olmadan malesef ellerimizden kayıp gidiyorlar.Ben de 3 defa o aynı acıyı yaşadım. Şok üstüne şok yaşadım. Allah kimseyi evladından ayırmasın ve bu acıyı yaşatmasın inşallah.

cancer uzun suredır topıklerde rastlamıyordum sana ne guzel bebısın olmus buyumus bıle masallahsenı tekrar gormek guzel arayı uzatma canım

sorma doğumdan sonra taşınma işimiz çıktı derken ancak toparlanabildim şükürler olsun kızımı kucağıma aldım darısı başına inş cnm sağlıkla büyütelim

angel cım işallah seneye çok güzel bir tatil yaparsınız bekleriz buralara .ben alanyadayım akdeniz çok iyi bence tatil için.bizde belek e alan gideriz sıcak olsun diye.öptüm canımcım.

cancer hoşgeldin maşallah kuzuya annesi 3 aylık olmuş bile anlatsana bize nasıl gidiyor annelik emiyormu.

slm melek anneleri.. inanın başından geçmeyen bilmez. burda yazılanları okudukça yaşadıklarım tekrar gözümde canlanıyor. bende 25 gün önce 35 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş. sezeryanla aldılar.. çok kötüyüm kendimi birtürlü toparlayamıyorum.. hemen hamile kalmak istiyorum rabbim verirse.. sizde sezeryanla doğum yaptıktan sonra 3-4 ay sonra hamile kalan varmı.. lütfen pylaşın toparlanamıyorum. melek annelerine sevgiler..

5 gün oldu artık.2 yıldır uğraşıyorduk.hsg'ler,tahliller,klomen tedavileri....3 gün kanamam oldu,kalkmadan yattım.içimden bebeğime dediğim tek şey ''sıkı sıkı tutun anneye,ben koruycam seni yavrum''demek oldu ama olmadı.yatarken tek hissettiğim şey rahmimin bişeyleri atmak için kasıldığıydı.anlamıştım zaten ve akşamındada kürtajla alındı.çok büyük bir travma yaşadıklarım.bide ben kese parçalanmadığı için alındığı gibi gördüm bebeğimi.şimdi bu travmayla başetmeye çalışıyorum.antidepresan başlandı.geçen günlere göre daha iyiyim.teselliye çalışan herkes artık bir ayağı içeride,kısa zamanda tekrar olur dediler.umarım............Allah herkesin gönlünün istediğini versin.bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz.bebeğini kaybeden herkese geçmiş olsun

bende bebeğimi kaybettim doğduktan 12 gün sonra ve kaybedeli 2 hafta oldu inanın doğduktan sonra kaybetmek daha zor kokusu hareketleri gözünüzün ününden gitmiyor çok tatlı emiyordu annesini kuzum benim sanki yıllardır benimleymiş gibiydi cennet kokulum gidişiyle kucağım bomboş kaldı çok zor allah kimseye vermesin evlat acısını ve tekrar kucakları dolan anneler allah hepinizin evladını sizlere bağişlasın sağlıklı büyüsünler inşallah.

melek yalova dkl kızlar allah sabır versin hepinize ve en kısa zamanda kucağınızı doldursun.sezeryandan sonra 6 ay sonra hamile kalan arkadaşım var. yinede sen dr na danış istersen işallah busefer kavuşursun meeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…