- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.121
slm melek anneleri.. inanın başından geçmeyen bilmez. burda yazılanları okudukça yaşadıklarım tekrar gözümde canlanıyor. bende 25 gün önce 35 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş. sezeryanla aldılar.. çok kötüyüm kendimi birtürlü toparlayamıyorum.. hemen hamile kalmak istiyorum rabbim verirse.. sizde sezeryanla doğum yaptıktan sonra 3-4 ay sonra hamile kalan varmı.. lütfen pylaşın toparlanamıyorum. melek annelerine sevgiler..
angel cım işallah seneye çok güzel bir tatil yaparsınız bekleriz buralara .ben alanyadayım akdeniz çok iyi bence tatil için.bizde belek e alan gideriz sıcak olsun diye.öptüm canımcım.
cancer hoşgeldin maşallah kuzuya annesi 3 aylık olmuş bile anlatsana bize nasıl gidiyor annelik emiyormu.
Canım başın sağolsun Rabbim sabır versin 3 ay önce bende 35 haftalık oğlumu kaybettim karnımda vefat etmiş ve sezaryen oldum 6 ay sonraya gebe kalabileceğimi söyledi doktorum.Senin neden olmuş belli mi benim bilinmiyo sebebi,Allah sabır versin arkadaşım
ınscanım ya balayına antalyaya gıtmıstık seneyede alanyaya gelırız ıns,bu arada prenses bıraz daha buyumusmasallahcok tatlı ya ıns bahtıda kendı gıbı guzel olur bı albumunu yapsanda baksak fotolarına yoksa nazar degmesındenmı korkuyosun canım
kesınlıkle haklısın canım bende 38 haftalık bebegımı dogdu ve hemen kaybettık ben göremedım koklayamadım bıle senın ıcın daha zor görmussun allah bır daha böyle acılar yasatmasın bızlere canım...bende bebeğimi kaybettim doğduktan 12 gün sonra ve kaybedeli 2 hafta oldu inanın doğduktan sonra kaybetmek daha zor kokusu hareketleri gözünüzün ününden gitmiyor çok tatlı emiyordu annesini kuzum benim sanki yıllardır benimleymiş gibiydi cennet kokulum gidişiyle kucağım bomboş kaldı çok zor allah kimseye vermesin evlat acısını ve tekrar kucakları dolan anneler allah hepinizin evladını sizlere bağişlasın sağlıklı büyüsünler inşallah.
merhabalar ne yazık ki buacıyı ben de tattım 28 haftalık bebegimi kaybettim kontrole gitmiştik bebegin öldügünü söylediler 10 gün oldu içim yanıyor
:Saruboceq:
teşekkürler teyzesi aslında istiyorum albümü ama inan hiç fırsatım olmuyor ben pek anlamam bilgisayar işinden eşime yaptırıyorum teknoloji özürlüyüm yani eşiminde buara açık öretim sınavı var çok asıldı dua edin benim için bitirsin son sınıfta askerlik olayı var birde. ah ah bir dokun bin ah işit oldu benimkide.5 ay yapabilmek için uğraıyor canım bende kızımla bkliyicem işte.allah yardımcımız olsun
kesınlıkle haklısın canım bende 38 haftalık bebegımı dogdu ve hemen kaybettık ben göremedım koklayamadım bıle senın ıcın daha zor görmussun allah bır daha böyle acılar yasatmasın bızlere canım...
canım basın sağolsun bende bebegımı kaybedelı 3 ay olduuu rabbım daha buyuk acılar yasatmasın....
bende 3.5 aylık bebeğimi kaybettim
tüp bebekti benimde bende kendi kendine olur belkki diyorum ama inanılmaz bir acı depresyondayım hala.yaşamayan bi insan asla anlayamaz bu acıyı.sabırlar diliyorum sana da nur
ben de 2 hafta önce 4,5 aylık bebeğimi kaybettim.sizleri okurken umut oldunuz bana ama ben tüp bebekle hamile kalmıştım.kendiliğinden bir mucize olur mu bilmem.çok zor kızlar.böyle karnınızdaki kıpırtıları bir anda yitirmek çok zor.içim bomboş.nerde bir bebek görsem ölesiye ağlamak istiyorum.
ben de 2 hafta önce 4,5 aylık bebeğimi kaybettim.sizleri okurken umut oldunuz bana ama ben tüp bebekle hamile kalmıştım.kendiliğinden bir mucize olur mu bilmem.çok zor kızlar.böyle karnınızdaki kıpırtıları bir anda yitirmek çok zor.içim bomboş.nerde bir bebek görsem ölesiye ağlamak istiyorum.
bende 3.5 aylık bebeğimi kaybettim
tüp bebekti benimde bende kendi kendine olur belkki diyorum ama inanılmaz bir acı depresyondayım hala.yaşamayan bi insan asla anlayamaz bu acıyı.sabırlar diliyorum sana da nur
Merhaba Emim79,
bende senlen aynı kaderi paylaşıyorum 30.Nisan da 3,5 aylık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve dünyam yıkıldı. Benimkiside tüp bebekti ve bende şimdilik tüp düşünmüyorum, tanrım bize belki normal yollardan güler. Tanrım hepimize sabır versin.
Ben maalesef hala adet olamadım :1no2:
ya arkadaşlar çok üzüldüm nolur morallerinizi bozmayın inş bi mucize olur tüp bebek olmadan kendiliğinden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?