Bebeğini kaybedenler......

Canım başın sağolsun Rabbim sabır versin 3 ay önce bende 35 haftalık oğlumu kaybettim karnımda vefat etmiş ve sezaryen oldum 6 ay sonraya gebe kalabileceğimi söyledi doktorum.Senin neden olmuş belli mi benim bilinmiyo sebebi,Allah sabır versin arkadaşım

ınscanım ya balayına antalyaya gıtmıstık seneyede alanyaya gelırız ıns,bu arada prenses bıraz daha buyumusmasallahcok tatlı ya ıns bahtıda kendı gıbı guzel olur bı albumunu yapsanda baksak fotolarına yoksa nazar degmesındenmı korkuyosun canım

basınız saolsun zor bı durum ama bı taraftanda obur tarafa bı melek yollamısınız ıns sızı cennet kapılarında bekler nıye vefat ettı pekı nedenı bellımı bastan berımı saglıksızdı anıdenmı oldu kusura bakmayın belkı sızı uzecek sorular bunlar ama hak verırsınız kı bende hamıleyım ve acaba bısey olcakmı korkusu tasıyorum hep

merhabalar ne yazık ki buacıyı ben de tattım 28 haftalık bebegimi kaybettim kontrole gitmiştik bebegin öldügünü söylediler 10 gün oldu içim yanıyor

:Saruboceq:
teşekkürler teyzesi aslında istiyorum albümü ama inan hiç fırsatım olmuyor ben pek anlamam bilgisayar işinden eşime yaptırıyorum teknoloji özürlüyüm yani eşiminde buara açık öretim sınavı var çok asıldı dua edin benim için bitirsin son sınıfta askerlik olayı var birde. ah ah bir dokun bin ah işit oldu benimkide.5 ay yapabilmek için uğraıyor canım bende kızımla bkliyicem işte.allah yardımcımız olsun

kesınlıkle haklısın canım bende 38 haftalık bebegımı dogdu ve hemen kaybettık ben göremedım koklayamadım bıle senın ıcın daha zor görmussun allah bır daha böyle acılar yasatmasın bızlere canım...

merhabalar ne yazık ki buacıyı ben de tattım 28 haftalık bebegimi kaybettim kontrole gitmiştik bebegin öldügünü söylediler 10 gün oldu içim yanıyor

canım basın sağolsun bende bebegımı kaybedelı 3 ay olduuu rabbım daha buyuk acılar yasatmasın....

neyse canım esın sınavlarını bıtırsın yapsın albumu sonra,ıns verır sınavlarını canım kısa donem yapacaksa hıc uzulme sayılı gunler hemen gelır gecer Allahım saglık sıhhat versın yeterkıopuyorumnanaktan

kimsecikler gelmemiş umut olması dileğiyle bu topiği başa alalım.
haleeeeeeeeeee nerelerdesin canımcım çok özledik biz seni.kızın nasıl sarışeker.

ah canlarım benimm, kadın olmak ne zor, anne olmak ne zor... Allahım hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı,hayırlı, normal ve vaktinde doğan evlatlarımızı, eşlerimizle keifle büyütmeyi nasipetsin...

slm arkadşlar topik gene arkalara gitmiş umut olması dileğiyle başa alalım.bizde kızımla iyiyiz çok şükür izinliyim sn 1 buçuk haftam kızım bana çok alıştı nasıl işe gidiceksem.

merhaba sıbelcım topıgımızı malesef cok bosladık benım kız fecı cadı hıc nefes aldırmıyor
o yuzden yazamıyorum sızlerı cok ozledım zehra nasıl angel nasıl ve dıger arkadaslarımız .senın bebısın artık abla olmus masallah.
allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah bebegını kaybetmıs tum arkadaslarımızın evlerını bebeklerle doldursun allahım

Merhaba canım arkadaşlarım,
Prettybaby canım bende oğlumla ilgilenmekten fazla vakit bulamıyorum.
Biz iyiyiz çok şükür 4. ayımızı doldurduk Tek sıkıntımız oğlum gündüzleri emmek istemiyor artık çok üzülüyorum gece hiç sorun yok ama gündüz huzursuzlanıyor uyutup emzirebiliyorum ancak..:1no2: ınşallah düzelir.
Sibelcim evde bebeğinle olmak çok güzel gerçekten bende ücretsiz izine ayrıldım eylüle kadar.
ınşallah başladığında çok zorlanmazsınız.
Angel nasıl acaba doğum yaptımı biliyormusunuz?
Allahım bizi güldürdü ınsallah bebegını kaybetmıs tum arkadaslarımızın da yüzünü güldürsün evlerını bebeklerle senlandirsin:Saruboceq:

ben de 2 hafta önce 4,5 aylık bebeğimi kaybettim.sizleri okurken umut oldunuz bana ama ben tüp bebekle hamile kalmıştım.kendiliğinden bir mucize olur mu bilmem.çok zor kızlar.böyle karnınızdaki kıpırtıları bir anda yitirmek çok zor.içim bomboş.nerde bir bebek görsem ölesiye ağlamak istiyorum.

bende 3.5 aylık bebeğimi kaybettim
tüp bebekti benimde bende kendi kendine olur belkki diyorum ama inanılmaz bir acı depresyondayım hala.yaşamayan bi insan asla anlayamaz bu acıyı.sabırlar diliyorum sana da nur

tüp bebekti benimde bende kendi kendine olur belkki diyorum ama inanılmaz bir acı depresyondayım hala.yaşamayan bi insan asla anlayamaz bu acıyı.sabırlar diliyorum sana da nur

Merhaba Emim79,

bende senlen aynı kaderi paylaşıyorum 30.Nisan da 3,5 aylık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve dünyam yıkıldı. Benimkiside tüp bebekti ve bende şimdilik tüp düşünmüyorum, tanrım bize belki normal yollardan güler. Tanrım hepimize sabır versin.

Ben maalesef hala adet olamadım :1no2:

Canım sana da geçmiş olsun bende 30 nisanda 3,5 bebeğimi kaybettim ve senin gibi tüğ bebekti, tanrım bize yakın zamanda inşallah yeniden anne olma duygularını yaşatır

ya arkadaşlar çok üzüldüm nolur morallerinizi bozmayın inş bi mucize olur tüp bebek olmadan kendiliğinden olur

29 mayıs ta bebeğimi kürtajla aldılar hala yatıyorum kanamam ve ağrım var ilk 6,5 haftlık kalp atışını gördüm böyle ekranda pıt pıt diye atıyordu gözümün önünden gitmiyor doktor bana dha öncesinide düşük riski var progstan hapı verdi kalbi atııktan sonra artık %80 birşey olmuycak dedi 1 ay sonra gelmemi haziranın 10 a gün verdi ama ben çok merak etiğim için 28 mayısta gittim kanamamda avrdı az miktar ve bebebğimin 7,5 haftalık iken kalbinin durduğunu gelişmediğini söyledi tabi annemle gitmiştim annem bir yan bayıldı ben bir yana allahım kimseye vermesin banada bir daha vermesin hergün yalvarıyorum.bebeği olanlarada tavsiyem doktor düşük tehilkesi avr dediyse lekelanme var sa 2 hafda bir bebeğinizi görün doktor gelmeyin desede çünkü benim bebişim 3 hafta içinde ölüymüş ooyyyyyyyyyyy ben doktru dinledim kendi içimin sesini dinlemdim keşke kendimi dinlseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…