- 27 Ocak 2010
- 362
- 33
- 318
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.141
29 mayıs ta bebeğimi kürtajla aldılar hala yatıyorum kanamam ve ağrım var ilk 6,5 haftlık kalp atışını gördüm böyle ekranda pıt pıt diye atıyordu gözümün önünden gitmiyor doktor bana dha öncesinide düşük riski var progstan hapı verdi kalbi atııktan sonra artık %80 birşey olmuycak dedi 1 ay sonra gelmemi haziranın 10 a gün verdi ama ben çok merak etiğim için 28 mayısta gittim kanamamda avrdı az miktar ve bebebğimin 7,5 haftalık iken kalbinin durduğunu gelişmediğini söyledi tabi annemle gitmiştim annem bir yan bayıldı ben bir yana allahım kimseye vermesin banada bir daha vermesin hergün yalvarıyorum.bebeği olanlarada tavsiyem doktor düşük tehilkesi avr dediyse lekelanme var sa 2 hafda bir bebeğinizi görün doktor gelmeyin desede çünkü benim bebişim 3 hafta içinde ölüymüş ooyyyyyyyyyyy ben doktru dinledim kendi içimin sesini dinlemdim keşke kendimi dinlseydim
Merhaba Emim79,
bende senlen aynı kaderi paylaşıyorum 30.Nisan da 3,5 aylık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve dünyam yıkıldı. Benimkiside tüp bebekti ve bende şimdilik tüp düşünmüyorum, tanrım bize belki normal yollardan güler. Tanrım hepimize sabır versin.
Ben maalesef hala adet olamadım :1no2:
bende 3 mayıs ta kaybettim.enfeksiyon dedi doktor.sen nasıl kendini toparladınmı bilmiyorum ama ben çok kötüyüm.ama şu da var tüp bebek ten sonra bi sürü tanıdığım kendiliğinden hamile kaldı.inşallah bizimde öyle olur.benim kanamam çok sürmüştü.şimdide iki gündür kanamam var tekrar ama adetmi bilmiyorum.doktor sana bekleyin dedi mi
Toparlanmak zorundaydım çünkü eşime söz verdim, ilk günler beni o halde gördüğünde çok kötü oluyordu ama üzülmeyeyim diye hep moralimi düzeltmeye çalışıyordu, ama biliyordum ki oda için için ağlıyordu. İkimize bu eziyeti vermeye hakkım yoktu.
Senin doktorun yine birşey demiş benimkisi genetik olabilir dedi kesti attı. Bende onu artık kestim attım, ona çok güvenmiştim ama böyle ilgisiz olması bizi çok üzdü. Daha bebeğim yaşarken idrar yanmam oluyordu, doktor beye bir bakarmısınız mantar olabilir dedim, o da ne desin eğer mantar olsa bile hamileyken birşey yapamam. Ve bu tavrı doğru değildi, çünkü çevremde çok kişi hamileyken mantar geçirdi ve tedavisini gördü. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama dediğim gibi çok ilgisizlik vardı.
İnşallah canım dediğin gibi olurdainşallah doğal yoldan hamile kalırız.
Bende fazla kanama olmadı ve tuaf olan kürtajdan beri henüz adet te olmadım ve bu beni ciddi sıkıntıya sokmaya başladı. Sen kanamandan sonra normal adet oldun mu bile?
Evet doktor bize 3 ay bekleyin dedi ama biz bekleme taraftarı değiliz, zaten vücut hazır olmadığı müddet zaten hamile kalmıyormuşsun. Size ne dedi?
Sizde dondurulmuş embriyolar var mı? Bizde var ama şimdilik yapmak istemiyoruz, dediğin gibi belki doğal yoldan kalırız.
Canım kendini fazla üzme inan bana yakında yine güzel haberler alacağız
bizde dondurulmuş yok.doktor bana da 3 ay bekle dedi.bana kürtaj yapılmadı ilaç alıp doğum yaptım resmen.içerde parça kalmasın diye de o ilacı kullandım 10 gün .o yüzden kanamam uzun sürdü.ama şimdiki adetmi bilmiyorum.hemşire arkadaşım günleri say 7 günden fazla sürüyosa doktora çıkarsın ama büyük ihtimal adet kanamasıdır dedi.
doktorlara kızgınlık oluyor gerçekten.bende düşükten 1 hafta önce gittim herşey yolunda hiçbir risk yok dedi.ağrılarım başladığında başka hastaneye gittim oradan doktorumu aradılar. umurunda bile olmadı.bu arada beylikdüzü medicana da tedavi görmüştüm
içimde gerçekten bi umut var doğal yolla olacağına çok inanıyorum.çünkü vücut bi kere hamile kalmayı öğreniyormuş.inşallah bi gün ikimizde buraya güzel şeyler yazacağız
merhabalar biraz geçmişi okudum beterin beteri var kızlar benim bebeğim 28 haftalıktı son birkaç günde hareketlerinde azalma hissettim eşime çevremdeki arkadaşlara söyledim bana sen kendini çok dinliyorsun dediler doğum yapanlar bebek büyümeye başladı yeri daraldı uyuyordur falan dediler doktor randevumuza da 4 gün vardı içim hiç rahat etmedi ama bekledim gündüz hiç hissetmiyordum hamile değildim bebek yoktu sanki gece yatmadan karnıma badem yağı sürüyordum bir tek o zaman hissediyordum neyse doktora dediğim gibi 4 gün sonra giitim ve doktor bebeğin 5 gün önce öldüğünü söyledi düşünebiliyor musunuz hissettiklerimi suçluluğumu keşkelerle kendimi yedim bitirdim ama hiçbir şey bebeğimi geri getirmedi şimdi 2.5 geçti bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğacaktı 06.06 olacaktı doğum tarihi belki mayısın son haftası ama 21.Mart oldu ölü doğurduğum tarih hamileliğim çok rahat geçmişti oğlum giderken de beni hiç üzmedi sabah 9'dan itibaren rahmi doğuma hazırlıyıcı ilaçları aldım akşam 6.5 gibi sancılarım başladım 8'e 20'kala sıklaştı 8.00'de doğumdan çıktım o kadar korkmuştum ki doğumdan anlatamam meğer ne kolaymış zor olan en zor olanı bebeğini bile bile ölüme doğurmak bir kez kucağına almayacağını emziremeyeceğini mis gibi kokusunu duyamayacağını bile bile yine de doğurmak :sinifsinif: senağlama
slm kılzar pretty maşallah kuzuna boşver başka işimiz mi var onlarla ilgilenmek ten başka.yeterki sağlıklı olsunlar.
zehracım slm canım kafaya takma benimkide tam 4.ayında pek emmek istemiyordu uyurken sadece birede işe başlamıştım acaba unutuyormu diyodum ama sonra anladımki bebeklerin böyle bir dönemleri var sabret biraz böyle oluyor bende bıraktı bırakavak derken şimdi dahada düşkün 11 aylık oldu nasıl bırakır bilmem.hayırlısı artık
slm kızlar 26 gun once sezeryanla oglumu dunyaya getırdımkaydirigubbakcemile3 daha yenı haber verebıldım hepınızı opuyorum
çiçek merhaba senin varmı hikayen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?