Bebeğini kaybedenler......

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum aynısı 5 hafta benimde başımdan geçti, sana katılıyorum bazen kendi içimizdeki sesi dinlememiz lazım. Bende de lekeleme olmuştu ve ben tüp bebek yaptığım için devamlı progestoren iğnesi vurunuyordum. Ama bende 4 hafta bir çağırmalarına karşıydım ama ben erken gitmedim ve normal konrtole gittiğimde bebeğimin kalbinin 3 haftadır durduğunu öğrendim. O gün hemen kürtaja aldılar ve ben artık o doktora gitmemeye karar verdim çünkü çok ilgizizdi ...

bende 3 mayıs ta kaybettim.enfeksiyon dedi doktor.sen nasıl kendini toparladınmı bilmiyorum ama ben çok kötüyüm.ama şu da var tüp bebek ten sonra bi sürü tanıdığım kendiliğinden hamile kaldı.inşallah bizimde öyle olur.benim kanamam çok sürmüştü.şimdide iki gündür kanamam var tekrar ama adetmi bilmiyorum.doktor sana bekleyin dedi mi

Son düzenleme:

Toparlanmak zorundaydım çünkü eşime söz verdim, ilk günler beni o halde gördüğünde çok kötü oluyordu ama üzülmeyeyim diye hep moralimi düzeltmeye çalışıyordu, ama biliyordum ki oda için için ağlıyordu. İkimize bu eziyeti vermeye hakkım yoktu.

Senin doktorun yine birşey demiş benimkisi genetik olabilir dedi kesti attı. Bende onu artık kestim attım, ona çok güvenmiştim ama böyle ilgisiz olması bizi çok üzdü. Daha bebeğim yaşarken idrar yanmam oluyordu, doktor beye bir bakarmısınız mantar olabilir dedim, o da ne desin eğer mantar olsa bile hamileyken birşey yapamam. Ve bu tavrı doğru değildi, çünkü çevremde çok kişi hamileyken mantar geçirdi ve tedavisini gördü. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama dediğim gibi çok ilgisizlik vardı.

İnşallah canım dediğin gibi olurdainşallah doğal yoldan hamile kalırız.
Bende fazla kanama olmadı ve tuaf olan kürtajdan beri henüz adet te olmadım ve bu beni ciddi sıkıntıya sokmaya başladı. Sen kanamandan sonra normal adet oldun mu bile?

Evet doktor bize 3 ay bekleyin dedi ama biz bekleme taraftarı değiliz, zaten vücut hazır olmadığı müddet zaten hamile kalmıyormuşsun. Size ne dedi?

Sizde dondurulmuş embriyolar var mı? Bizde var ama şimdilik yapmak istemiyoruz, dediğin gibi belki doğal yoldan kalırız.

Canım kendini fazla üzme inan bana yakında yine güzel haberler alacağız

bizde dondurulmuş yok.doktor bana da 3 ay bekle dedi.bana kürtaj yapılmadı ilaç alıp doğum yaptım resmen.içerde parça kalmasın diye de o ilacı kullandım 10 gün .o yüzden kanamam uzun sürdü.ama şimdiki adetmi bilmiyorum.hemşire arkadaşım günleri say 7 günden fazla sürüyosa doktora çıkarsın ama büyük ihtimal adet kanamasıdır dedi.

doktorlara kızgınlık oluyor gerçekten.bende düşükten 1 hafta önce gittim herşey yolunda hiçbir risk yok dedi.ağrılarım başladığında başka hastaneye gittim oradan doktorumu aradılar. umurunda bile olmadı.bu arada beylikdüzü medicana da tedavi görmüştüm

içimde gerçekten bi umut var doğal yolla olacağına çok inanıyorum.çünkü vücut bi kere hamile kalmayı öğreniyormuş.inşallah bi gün ikimizde buraya güzel şeyler yazacağız

İnşallah arkadaşım dediğin gibi doğal yoldan kalıp buraya güzel şeyler yazarız

slm kılzar pretty maşallah kuzuna boşver başka işimiz mi var onlarla ilgilenmek ten başka.yeterki sağlıklı olsunlar.
zehracım slm canım kafaya takma benimkide tam 4.ayında pek emmek istemiyordu uyurken sadece birede işe başlamıştım acaba unutuyormu diyodum ama sonra anladımki bebeklerin böyle bir dönemleri var sabret biraz böyle oluyor bende bıraktı bırakavak derken şimdi dahada düşkün 11 aylık oldu nasıl bırakır bilmem.hayırlısı artık

prenses çok geçmiş olsun benimde 7.5 haftalık kalp atımı durmuştu kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım şimdi kızım 11 aylık çok tatlılar allah sanada versin işallah
bebeklerini kaybeden tüm arkadaşlara allah sabır versin.tez zamanda kucaklarını doldursun

merhabalar biraz geçmişi okudum beterin beteri var kızlar benim bebeğim 28 haftalıktı son birkaç günde hareketlerinde azalma hissettim eşime çevremdeki arkadaşlara söyledim bana sen kendini çok dinliyorsun dediler doğum yapanlar bebek büyümeye başladı yeri daraldı uyuyordur falan dediler doktor randevumuza da 4 gün vardı içim hiç rahat etmedi ama bekledim gündüz hiç hissetmiyordum hamile değildim bebek yoktu sanki gece yatmadan karnıma badem yağı sürüyordum bir tek o zaman hissediyordum neyse doktora dediğim gibi 4 gün sonra giitim ve doktor bebeğin 5 gün önce öldüğünü söyledi düşünebiliyor musunuz hissettiklerimi suçluluğumu keşkelerle kendimi yedim bitirdim ama hiçbir şey bebeğimi geri getirmedi şimdi 2.5 geçti bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğacaktı 06.06 olacaktı doğum tarihi belki mayısın son haftası ama 21.Mart oldu ölü doğurduğum tarih hamileliğim çok rahat geçmişti oğlum giderken de beni hiç üzmedi sabah 9'dan itibaren rahmi doğuma hazırlıyıcı ilaçları aldım akşam 6.5 gibi sancılarım başladım 8'e 20'kala sıklaştı 8.00'de doğumdan çıktım o kadar korkmuştum ki doğumdan anlatamam meğer ne kolaymış zor olan en zor olanı bebeğini bile bile ölüme doğurmak bir kez kucağına almayacağını emziremeyeceğini mis gibi kokusunu duyamayacağını bile bile yine de doğurmak :sinifsinif: senağlama

yazdıkların bana hiç yabancı değil.bende bebeğimi ölüme doğurdum o an bende aynısını söyledim.meleğim beni hiç üzmedi ve ne kolaymış meğerse doğum

merhaba sıbelcım dun kızım koltukdan dustu oyle fena oldum kostuk hastaneye.allahım kımseye yasatmasın aklım gıttı aglamakdan.dedıgın gıbı en onemlısı saglıkları allah herkesın evladını bagıslasın.cok sukur kuzumun bıseyı yok allahıma bın sukur.zehracım bende yasadım 4.ayda emmeme sorunun sıbelın dedıgı gıbı o donem oluyor gercekden .sonra dolasarak emzırdım sarkı soyleyerek yatarak anlayacagın sekılden sekıle gırdım ve cok sukur atlattık sımdı guzel guzel emıyor.sakın oyle dusunme devam et emzırmeye.
bebegını kaybeden arkadaslarımız olmus cokcok uzuldum sakın umudunuzu yıtırmeyın arkadaslar .bızde o gunlerı yasadık ama cok sukur bebeklerımıze kavustuk allahın ıznıyle sızde kavusacaksınız ben ınanıyorum sızde bızler gıbı umut olacaksınız baskalarına sonra.
bırde bende ılk bebegımı kaybettıkden sonra kan pıhtılasması cıktı o testı mutlaka yaptırın benımde bebegımın kalbı durmusdu.9 ay boyunca hamılelegımde esım kan sulandırıcı ıgne yaptı her gun bana oyle kavustum kızıma.paylasmak ıstedım bu da neden oluyor cunku

Sibel, Pretty sağolun kızlar. Oğlumla mücadele ediyoruz bakalım hangimiz kazanacağız. Her şeyi denedim ayakta gezinerek, Şarkı, ninni söyleyerek oturarak vs. Şimdilik sadece uyku halinde emiyor bende 2 saatte bir sallayıp emziriyorumyerimseniben
Pretty çok geçmiş olsun sorun çıkmamasına çok sevindim..Canım artık hareketlendiler hiç yanlız bırakmaya gelmiyorlar bende korkuyorum.
Angel doğurdu galiba tickerı 40 haftalık gösteriyor güle güle büyütsün.
Bebeğini kaybeden arkadaşlarıma Allahım sabırlar versin en kısa sürede sağlıklarına kavuşsunlar ve doğal yoldan hamile kalsınlar inşallah.Allahım bize nasip ettiği gibi sizede anneliği en kısa sürede tattırsın canlarım...:Saruboceq:

slm kızlar 26 gun once sezeryanla oglumu dunyaya getırdımkaydirigubbakcemile3 daha yenı haber verebıldım hepınızı opuyorum

ıçinde kıpırdayan bi canlı senin kanından senin canından umutla beklediğin acaba kime benziyo diye düşündüğün senin evladın aylarca taşıyosun onu hissediyosun ama kontrole gittiğinde öğreniyosun ki kalbi durmuş pıt pıtt atmıyo sen onu hissetmiyosun şu an bile çok kötüyüm ya bebeklerini kaybedenleri öyle iyi anlıyorum ki geçen yaz 38 haftalık meleğimi oğlumu kaybettim.. Allah sabrını veriyo mu heralde veriyo evet aklımdan hiç çıkmıyo şu an bir yaşındaki çocukları görünce içim gidiyo ama sevemiyorum da hamileler sizden karınlarını kaçırıyo çocuklarını kaçırıyo kendini hastalıklı gibi hissediyosun ben bunları yaşadım hem de çok yine de hayırlısı böyleymiş diyorum... Şimdi yine hamileyim ama gördüğünüz gibi psikolojim çok kötü bebeğimle konuşamıyorum konuşmak istemiyorum sanki o da beni bırakıp gidicek ben hiç anne olamıcak gibi hissediyorum kendimi rahatlatamıyorum.... Allah yardımcımız olsun kimseye de yaşatmasın Sağlıklı yavrularımızı kucağımıza alalım Anne dediklerini duyalım inşallahh ...

yaşadıkalrımız hiç kolay değil canım ben de 28 haftalık oğlumu kaybettim oğlum yok hayatımın hiçbir anlamı yok gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimi kaybetmemin ardından 2.5 ay geçti hala genetik sonuçlarını alamadık sebep araştırılıyor bunlar bir an önce bitsin hamile kalma süreci yeniden başlasın istiyorum sen bu süreci tamamlamışsın sebep neydi bilmiyorum ama inşallah tekrarlamaz bebeğini sağ salim kucağına alırsın bebeğini düşün canım onun hiçbir günahı yok senin hissettiklerini o da hissediyor buna bir şey olursa daha çok üzülürsün gerekirse psikolojik destek al bebeğini sahiplen sen de şimdi kaybetme korkusu da var belki de sahiplenmezsem bir şey olursa daha az üzülürüm diye savunma mekanizması çalışıyordur insan ne düşüneceğini bilemiyor Allah yardımcın olsun bebşini korusun

arkadaşlar benimde 2 düşüğüm oldu,.dünya başıma yıkıldı sanki,.ama demek hayırlı değilmiş,.şimdi haktanım kollarımda 3.ayı bitti,.kendi kendime düşünüyorumda,iki bebikimi kaybetmeseydim,.şimdi haktan olmuyacaktı,..canım benim yaaaaaaaa,.pıt pıt oğlum,tülüş oğlum,boncuk oğlum olmuyacaktı,..............mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben oyüzden herzaman şükrediyorum,.fazla yıpratmayın kendinizi,.emi canlarımmmmmmmm,.mucuksss,öpüyorummmolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…