- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.161
tebrikler allah analı babalı büyütsün benim yerime de kokla bebişini
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Öpüyorum..opuyorumnanaktan
cok saolun canlarım zehracıgım buyudumu oğlusun benımkıde senınkıne cok benzıo gozler saclar aynı bı ara fotografını koyarım sıbelcıgım nasıl acaba optum hepınızı
canım seni gözlerim yaşlarla dolu okudum.ben de 18 haftalık oğlumu kaybettim.Allah sabrını veriyor ama bu olay benden çok şeyi alıp götürdü.mesela karnımdan nefret ediyorum,düşük sonrası süt gelen göğüslerimden nefret ediyorum.kendimi artık hiç sevemiyorum.ben o içimdeyken kıymetliydim,şimdi çok anlamsızım.
canım seni gözlerim yaşlarla dolu okudum.ben de 18 haftalık oğlumu kaybettim.Allah sabrını veriyor ama bu olay benden çok şeyi alıp götürdü.mesela karnımdan nefret ediyorum,düşük sonrası süt gelen göğüslerimden nefret ediyorum.kendimi artık hiç sevemiyorum.ben o içimdeyken kıymetliydim,şimdi çok anlamsızım.
''üzülme!'' der Mevlana...ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."
pretty slm canım bizimde evde pc bozuk giremiyorum nete. maşşalah kuzuna demek inciler geliyor bizimde üstten 4 tane birden geliyor yavrumu çok yoruyor ama.bide biz 1 temmuzda tam 1 yaşında olduk.kızıma 1 şeklinde pasta yaptırdık ve 1 şeklinde pembiş kurabiyler iş yerinde dağıttım herkes bayıldı fikrime.öyle işte işallah pc olurda fotoları eklerim.
bende bebeğimi düşürdüm. mart ayında oldu. ama hala kendimi çok kötü hissediyorum. kurtulamadım.( oklava:
22 haftalık karnımda ölen bebeğimin yeni yapılan mezar taşını gördüm bugün hani derler ya ciğerim yanıyor ne demek olduğunu yaşamayan bilmezmiş, 50 gündür yaşıyormuyum emin değilim. Sanki bu dünyada kimse beni anlamıyor. Allah sabır versin hepimize. Umarım kucaklarımız dolar en kısa zamanda.
ben de 6 yıl sonra bulduğum bebeğimi 1 ay önce kaybettim..2,5 aylıktı ve erkekti..onu kaybettiğimden beri kendimi de kaybettim sanki..çok kıymetsiz hissediyorum kendimi..eşim hamileyken bana ne kadar iyi davranırdı,bir dediğimi ikiletmezdi.ama şimdi öyle değil.kıymetli değilim çünkü artıkk..eşim de dahil hiç kimse anlamıyor beni..bebeğimin cennette beni beklediğini bildiğim için,bazen canıma kıyıp onun yanına gitmek istiyorummm..çok zormuşşş..yaşamayan gerçekten bilmez..bu mübarek gecede allahım inşallah bizi duyuyor,görüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?