Bebeğini kaybedenler......

tebrikler allah analı babalı büyütsün benim yerime de kokla bebişini

Gözün aydın canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Öpüyorum..opuyorumnanaktan

cok saolun canlarım zehracıgım buyudumu oğlusun benımkıde senınkıne cok benzıo gozler saclar aynı bı ara fotografını koyarım sıbelcıgım nasıl acaba optum hepınızı

cok saolun canlarım zehracıgım buyudumu oğlusun benımkıde senınkıne cok benzıo gozler saclar aynı bı ara fotografını koyarım sıbelcıgım nasıl acaba optum hepınızı

Büyüdü teyzesi 5. ayın içinde oğlum. Darısı başına. Şimdi miniciktir senin kuzun.:ecrin_bebek: Fotografını bekliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sütün bol olsun, öpüyorum..opuyorumnanaktan

mrb.canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.bende 2 aylıkken bebeğimi kaybettim.malesef eşimin yakınları tarafından haketmediğim muamele gördüm.hala atlatamadım.Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin.Amin.

canım seni gözlerim yaşlarla dolu okudum.ben de 18 haftalık oğlumu kaybettim.Allah sabrını veriyor ama bu olay benden çok şeyi alıp götürdü.mesela karnımdan nefret ediyorum,düşük sonrası süt gelen göğüslerimden nefret ediyorum.kendimi artık hiç sevemiyorum.ben o içimdeyken kıymetliydim,şimdi çok anlamsızım.

sakın böyle düşünme bende senin qibi oqlumu kaybettim benimde qöqsümden sütler qeldi bende kendimi eşimi ailesini herkezi suçladım ama aradan 6 yıl qeçti şimdi tekrar hamileyim bi oqlum daha oluyo inşallah allhım bunun acısını qöstemsin sakın isyan etme olurmuuu

bunları okuyunca yalnız değilim diyorum.bende 13 haftalık bebeğimi kaybettim.hissettiklerimiz birebir aynı bende kendimden nefret ediyorum

''üzülme!'' der Mevlana...ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."

cok guzel ve cok dogru bır söz bence.
bız evlatlarımızı kaybettık ama allah baska evlatlar nasıp ettı yanı baska bır suretle kaybettıgımızı gerı verdı
ve tamamıyle bu iş sabırla beraber sınav dunyası.eger bız tevekkul eder sabredersek allahım bızım yuzumuzu yıne guldürür.bebeklerını kaybetmıs canım arkadaslarım lutfen bol bol dua ve sabır edın allaha sıgının görüceksinizki allah yine yüzünüzü güldürecek acılarınız bitecek bebeklerle evlerınız şenlecenek allahın ıznıyle

kızlar nerelerdesınız kımseler ugramaz olmus umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır
bız dıs cıkarma evresındeyız cok cok sıkıntılı gecıyor aman napalım en buyuk sıkıntımız dıs olsun
herkesı kocaman optuk

pretty slm canım bizimde evde pc bozuk giremiyorum nete. maşşalah kuzuna demek inciler geliyor bizimde üstten 4 tane birden geliyor yavrumu çok yoruyor ama.bide biz 1 temmuzda tam 1 yaşında olduk.kızıma 1 şeklinde pasta yaptırdık ve 1 şeklinde pembiş kurabiyler iş yerinde dağıttım herkes bayıldı fikrime.öyle işte işallah pc olurda fotoları eklerim.

Canım Çok geÇmıŞ olsun en kısa zamanda ıŞallah hamıle kalırsın ozaman kendını Çok daha ıyı hıssedersın.

22 haftalık karnımda ölen bebeğimin yeni yapılan mezar taşını gördüm bugün hani derler ya ciğerim yanıyor ne demek olduğunu yaşamayan bilmezmiş, 50 gündür yaşıyormuyum emin değilim. Sanki bu dünyada kimse beni anlamıyor. Allah sabır versin hepimize. Umarım kucaklarımız dolar en kısa zamanda.

CıĞdemcım senı anlamaya ÇalıŞıyorum Çok ÜzÜcÜ bırŞey canım allah kımseye gÖstermesın.kendıne dıkkat et ınŞallah bır bebeĞın olur ve bu acıların dıner.

valla ıncıler gelıcek ama teyzesı bızde mahvoluyoruzzz
ay masallah kurabıyeyeeee demek ustlerde gelıyor umarım hemencık cıkar
dogum gununuz kutlu olsun yası uzun olsun allah dugununude gostersın ıns
afıyet bal seker olsun bızde yemıs kadar olduk kurabıyelerden
ekle fotoları en yakın zamanda cok cok optum bebegını ve senıkaydirigubbakcemile5

sana ne desem suan tesellı olmaz bılıyorum ama bazen allaha sıgınmakdan baska care yok bu mmubarek gecenın yuzu suyu hurmetıne allah ınsallah bıran once tekrar kucagını dolduracak bır evlat verır
bebegımı ılk kaybettıgımdde bende esım dahıl kımsenın benı anlamadıgını sanıyordum ama o zaman saglıklı dusunemıyor ınsan aslında herkes anlıyor ama yapıcak bısey yok takdırı ılahı.allahım sabırlar versın sana ve tum bunu yasayan annelere.ıns allah evını bebıslerle doldurur bıran evvel

ben de 6 yıl sonra bulduğum bebeğimi 1 ay önce kaybettim..2,5 aylıktı ve erkekti..onu kaybettiğimden beri kendimi de kaybettim sanki..çok kıymetsiz hissediyorum kendimi..eşim hamileyken bana ne kadar iyi davranırdı,bir dediğimi ikiletmezdi.ama şimdi öyle değil.kıymetli değilim çünkü artıkk..eşim de dahil hiç kimse anlamıyor beni..bebeğimin cennette beni beklediğini bildiğim için,bazen canıma kıyıp onun yanına gitmek istiyorummm..çok zormuşşş..yaşamayan gerçekten bilmez..bu mübarek gecede allahım inşallah bizi duyuyor,görüyor..

Papatya Çok geÇmıŞ olsun canım lÜtfen eŞını suÇlama mutlaka oda acı Çekıyordur bu hayat sızın ve 2 kıŞılık ınŞallah tez zamnada hamıle kalırsın merak etme kalırsında dÜŞÜĞÜn arkasından daha kolay kalırsın.

canım benım hıssetıklerını cok cok ıyı anlayan bırı olarak suunu soyleyebılırım cok zor bır sey ama elbet allah en ıyısını bılır ve senın ıcın en hayırlısıyla boyleymıs bende bebegımı kaybettıgımde boyle dusunuyordum ama zamanla kendımı topladım daha guclu bır sekılde hayata tutundum saglıgıma kavustum ve arkasından kızıma kavustum.sende olumsuz dusunceler yerıne yıne bır bebege kavusacagını dusun ve onun ıcın cabala.olanda vardır 1 hayır olmayanda vardır 1000 hayır .bu laf cok dogru.sakın sakın kötu dusunme yenı bır bebek yap ki kaybettıgın melegın senı ve kardesını cennetten ızledıkce senın ne kadar mutlu oldguunu gordukce o da huzura kavussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…