- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.181
Ben de kendimi yalnız hissediyorum. Eşim beni anlamıyor ve melankolik halimden sıkıldı. Bir mantık adamı olarak 4 ay sonra hala üzülmemi mantıksız buluyor. Ben ise bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendiğim 18 Mart'ta hayata küstüm. 20 marrta oğlumu ölüme doğurdum ve o günden bu güne ben artık yokum. Geçmişte bebeğimle anılarla yaşıyorum. Allah'tan sabır diliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
6 ay beklememizin ardından hamile kalabildim. martta kalbi durduğu için minik bebeğimi benden aldılar.ümidimi yitirmedim en azından olabileceğini biliyorum. 3 ay bekledik .hatta bu ay beş ay oldu. ama tekrar hamile kalamadım . 6 ağustos regle günüm . olmamak için dua ediyorum. isyan etmek istemiyorum ama artık bende içimde bebeğimi hissetmek istiyorum. allah herkese sağlıklı hamilelik versin.
canlarım sizi çok iyi anlıyorum bende sezeryanla bi bebek dünyaya getirdim 1 ay yaşadı emzirdim baktım 27 günlükken vefat etti kollarımda hastanede....
beterin beteri var şehit annelerini düşünün 20 yaşında çocuklarını veriyorlar toprağaumutsuzluğa kapılmayalım imtihan dünyası Allah inşallah hepimizin tüm isteyenlerin kucaklarını bebekle doldurur...
canım benim. en kötüsü kucağına alıpta kaybetmek snırım. ama dediğin gibi beterin hep daha beteri var... sabır sabırrr demekten başka birşey diyemiyorum. hepimiz anlıyoruz birbirimizi, acımızın ne denli büyük olduğunu. ama şunu unutmamak gerekir, bu bir imtihan gerçekten... en kısa zamanda toparlanıp yeni bebeklerimiz için kolları sıvamamız lazım... kocaman bir hayat var önümüzde...
dün gece 6 aylık bebeğimi kaybettim.plesanta erken gelmesi yüzünden.içim bomboş.çok canım acıyor.nasıl başa çıkıcam bilemiyorum.bizi istemedi.gitti.bir kerecik bile göstermediler yüzünü.ablam gözlerimi kapattı.ben hastanedeyken eşim götürüp defnetmiş.perişanız ikimizde..
dün gece 6 aylık bebeğimi kaybettim.plesanta erken gelmesi yüzünden.içim bomboş.çok canım acıyor.nasıl başa çıkıcam bilemiyorum.bizi istemedi.gitti.bir kerecik bile göstermediler yüzünü.ablam gözlerimi kapattı.ben hastanedeyken eşim götürüp defnetmiş.perişanız ikimizde..
herşeyde bir hayır vardır üzme kendini.bende 4 yıl beklemenin ardından hamile kalmıştım ve 5 haftalıkken düşük yaptım. dünya başıma yıkıldı sandım günlerce ağladım.
zar zor toparladım kendimi ve ümidimi hiç ama hiç yitirmedim ve 4,5 ay sonra tekrara hamile kaldım.
şimdi 12+3 günlük ikiz bebek bekliyorum.
kendini üzmememeye çalış. allaha dua et ve hiç ümidini yitirme.
unutma ki hayırlı zamanda kollarına gelecektir MELEĞİN..[/QUOTE
canım ya senin adına çook sevindim allah bizede göstersinn:Saruboceq: benimde iki bebişim öldüübenneyaptımki
arkadaşlar bende 1.5 yıl özlemin ardından hamile kaldım ama gecen hafta perşembe günü 21+5 günlük bebeğimi kaybettim nasıl oldu hiç anlamadım ayrıntlı ultrasona girdim orda doktor canımı cok yaktı o aksam bı sancı basladı sabahı kanama ve sancıyla hastaneye gıttım erken dogum olabılır deyıp yatırdılar benı rahim acılmıs bebek asagıdaymıs 5gun ugrastılar dusmesın dıye hıc kalkmadan ayaklarım havada yatırdılar bebek yukarı cıkarsa dıkıs atıcaklardı ama bebeğim cıkmadı yukarı sabah 6dan aksam 11e kadar sancı cektım dr lar baktı kı umut yok doguma aldılar benı bebeğim dünyaya geldı 2 kez nefes almıs sonra vefat etmış dogumdan sonra aybukemi gördüm annem bası sağ omzuna düşmüş öylece duruyodu Allahım o nasıl dayanılmaz bır acıdır aklımı kaybetmek üzereyım rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın meleğimi çok özledim arkadaşlar nolur bana dua edin rabbim bana ve eşime dayanma gücü versin
canım , benimde bebeğim gözümün önünden gitmiyor...bacaklarımız arasında cansız vucudu... ama inan bana dayanma gücün olmasaydı dayanamzdın ve dedikleri gibi bu bir sınav...
herşey geçmişte acı bir anı olarak kalacak...yeni bir bebek için kendini, kafanı toparlaman lazım. sağlık en önemli şey...önüne bakmaktan, geleceği planlamaktan başka yapacak bişey yok...güçlü olmalısınız....
eşler bizdende dayanıksız , gerçekten... onlar gücünü biz güneşten alıyorlar...opuyorumnanaktan
aybukesiyla, güçlü ol canım, gece sessiz sessiz ağla.. oda azalıyor zamanla...belli etme eşine...
bizide habersiz bırakma, yeni bebek haberlerini bekliycem...
desteğin için tşk ederim canım sende yaşamışsın aynı şeyleri çok büyük bi acı ama rabbim daha büyük acılar vermesin dediğin gibi geceleri ağlayarak uyuyorum inş bir daha böyle acılar yaşatmaz yüce Allahım herkese sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?