Bebeğini kaybedenler......

10 haftalık hamileyim ama bebikim dünyaya gelmekten vazgeçti o yüden 48 saat sonra ayrılıyoruz.... içim yanıyor... ben ona kavusacagım günü beklerken o gelmiyor...

Ben de kendimi yalnız hissediyorum. Eşim beni anlamıyor ve melankolik halimden sıkıldı. Bir mantık adamı olarak 4 ay sonra hala üzülmemi mantıksız buluyor. Ben ise bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendiğim 18 Mart'ta hayata küstüm. 20 marrta oğlumu ölüme doğurdum ve o günden bu güne ben artık yokum. Geçmişte bebeğimle anılarla yaşıyorum. Allah'tan sabır diliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

tatlım eşin birazcık haklı. bak bende doğum yaptım ama 3 ay geçti ve yeni bir bebek için sabırsızlanıyorum....küçük değildi oğlum benimde...17 haftalıktık, artık kımıldıyordu, oynamaya başlamıştı karnımda...bacaklarımın arasında cansız yattığınıda gördüm. sinir krizleri geçirdim....hala geceleri sessizce ağlarım aklıma geldiğinde...ama yanlız hissetmek daha farklı, sanki sadece senin çocuğundu herşeyi sen yaşadın, eşin o acıları çekmediği için anlayamaz gibi düşünceler bunlar....bence eşine sıkı sıkı sarıl, kendinide toplaki kucağına alacağın bebişinin sağlıklı dimdik bir annesi olsun...

başka bi örnektede, bir arkadaşım tam 1 sene oldu 12 haftalık bebeğini kaybetti...halaa anti depresansız durmuyor...içmedimi hapları sinir nöbetleri geçiriyor...
böylesi bir durumda bebeği olamaz farkında değil, ilaçlar yüzünden...

hadi kızlar toplayın kendinizide bebiş haberleri gelsin artıkkkkkkkkkkk:teytey:

6 ay beklememizin ardından hamile kalabildim. martta kalbi durduğu için minik bebeğimi benden aldılar.ümidimi yitirmedim en azından olabileceğini biliyorum. 3 ay bekledik .hatta bu ay beş ay oldu. ama tekrar hamile kalamadım . 6 ağustos regle günüm . olmamak için dua ediyorum. isyan etmek istemiyorum ama artık bende içimde bebeğimi hissetmek istiyorum. allah herkese sağlıklı hamilelik versin.

canım, daha önce çocuğunuz olmuş bak, 6 ay uzun bir süre değil. hem eşin ve sen gayet sağlıklısınız demekki.... hiç canını sıkıp, hamileliği düşünme. rahatken insan vucudu kendini ayarlıyor, uygun zamanı bünyemiz daha iyi biliyor inan... güzel haberler verirsin en kısa zamanda inşallahh...

ben tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kaldım dün birden bire bebeklerimden birini düşürdüm dr gittiğimde öbüründe düşeceğini pek hayır görmediğini söyledi dün hep ağladım insan hayeller kurup onu kucağına alacağnı günü düşünürken kaybetmek... allah sabır versin buda bi imtihan demeyi bilmeli insan ,belki hayırlı olmayacaklardı öyle düşünüp teselli olmaya calışıyorum

canlarım sizi çok iyi anlıyorum bende sezeryanla bi bebek dünyaya getirdim 1 ay yaşadı emzirdim baktım 27 günlükken vefat etti kollarımda hastanede....

beterin beteri var şehit annelerini düşünün 20 yaşında çocuklarını veriyorlar toprağaumutsuzluğa kapılmayalım imtihan dünyası Allah inşallah hepimizin tüm isteyenlerin kucaklarını bebekle doldurur...

canım benim. en kötüsü kucağına alıpta kaybetmek snırım. ama dediğin gibi beterin hep daha beteri var... sabır sabırrr demekten başka birşey diyemiyorum. hepimiz anlıyoruz birbirimizi, acımızın ne denli büyük olduğunu. ama şunu unutmamak gerekir, bu bir imtihan gerçekten... en kısa zamanda toparlanıp yeni bebeklerimiz için kolları sıvamamız lazım... kocaman bir hayat var önümüzde...

dün gece 6 aylık bebeğimi kaybettim.plesanta erken gelmesi yüzünden.içim bomboş.çok canım acıyor.nasıl başa çıkıcam bilemiyorum.bizi istemedi.gitti.bir kerecik bile göstermediler yüzünü.ablam gözlerimi kapattı.ben hastanedeyken eşim götürüp defnetmiş.perişanız ikimizde..

evet canım meleklerimiz bize kardeşini gönderir inşallah

geçmiş olsun bizi istemedi gitti deme Allahın taktiri verende o alanda. Umarım en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bi evlada sahip olursun

geçiyor canım, zaman su gibi akıp geçiyor...bak 3 ayı doldurmuşum ben. dün gibi daha aklımda...bebeğim bacaklarımın arasında... ben gördmde ne oldu...asla unutmayacağın bir kare...cansız bir bebek...hiç düşünmeyeceksin geçmişi artık. yapacak inanki tek şey, bu düşüğün sebebini araştırıp bi dahaki gebelikte tedbir almak...

bebeğim cıktıktan,eşi gelmedi onu da ameliyatla aldılar.böyle durumlarda bazen eş rahme gömülüp,komple rahim alınabiliormus.tek tesellim halen sağlıklı bir rahmim var.yani doktorum cok şanslı oldugumu söyledi...rahmim de alınsaydı hayat boyu anne olamayacaktım...beni birazcık da olsa rahatlatan tek şey bu...biliyorum geçecek ama delip geçecek bi süre...Allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar bende 1.5 yıl özlemin ardından hamile kaldım ama gecen hafta perşembe günü 21+5 günlük bebeğimi kaybettim nasıl oldu hiç anlamadım ayrıntlı ultrasona girdim orda doktor canımı cok yaktı o aksam bı sancı basladı sabahı kanama ve sancıyla hastaneye gıttım erken dogum olabılır deyıp yatırdılar benı rahim acılmıs bebek asagıdaymıs 5gun ugrastılar dusmesın dıye hıc kalkmadan ayaklarım havada yatırdılar bebek yukarı cıkarsa dıkıs atıcaklardı ama bebeğim cıkmadı yukarı sabah 6dan aksam 11e kadar sancı cektım dr lar baktı kı umut yok doguma aldılar benı bebeğim dünyaya geldı 2 kez nefes almıs sonra vefat etmış dogumdan sonra aybukemi gördüm annem bası sağ omzuna düşmüş öylece duruyodu Allahım o nasıl dayanılmaz bır acıdır aklımı kaybetmek üzereyım rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın meleğimi çok özledim arkadaşlar nolur bana dua edin rabbim bana ve eşime dayanma gücü versin

canım , benimde bebeğim gözümün önünden gitmiyor...bacaklarımız arasında cansız vucudu... ama inan bana dayanma gücün olmasaydı dayanamzdın ve dedikleri gibi bu bir sınav...
herşey geçmişte acı bir anı olarak kalacak...yeni bir bebek için kendini, kafanı toparlaman lazım. sağlık en önemli şey...önüne bakmaktan, geleceği planlamaktan başka yapacak bişey yok...güçlü olmalısınız....
eşler bizdende dayanıksız , gerçekten... onlar gücünü biz güneşten alıyorlar...opuyorumnanaktan
aybukesiyla, güçlü ol canım, gece sessiz sessiz ağla.. oda azalıyor zamanla...belli etme eşine...
bizide habersiz bırakma, yeni bebek haberlerini bekliycem...

geçmiş olsun kızlar çok zor bu yaşananlar ben görmedim bebeğimi göstermediler böylesi daha iyi bence görseydim sanki daha beter olurdum gibi geliyor benim 2 ay oldu bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum hayırlısı artık

desteğin için tşk ederim canım sende yaşamışsın aynı şeyleri çok büyük bi acı ama rabbim daha büyük acılar vermesin dediğin gibi geceleri ağlayarak uyuyorum inş bir daha böyle acılar yaşatmaz yüce Allahım herkese sabır versin

azmı ağladım hala acı acı yutkunurum, boğazıma düğümlenir kalır geceleri düşününce.... ama unutmak isterse insan unutuyor... insanoğlu çok güçlü yaratılmış, istediğini yapabilecek kuvvette...
ben güzel bir bebek ve yeni bir hayat istiyorum artık, geçmişi düşünmeyeceğim diyeceksin... yoksa mutlu olamayız canım :asigim:

benim bebeğim 6.5 aylıkken doğdu erken su geldi enfeksiyondan erken doğum yaptım bu ikinci bebeğimdi. Cok korapkuyorum aynı şeleri yaşarım diye kaç ay beklememiz gerekiyor bilen varsa lütfen cevap versin sağolun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…