- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.201
benim bebeğim 6.5 aylıkken doğdu erken su geldi enfeksiyondan erken doğum yaptım bu ikinci bebeğimdi. Cok korapkuyorum aynı şeleri yaşarım diye kaç ay beklememiz gerekiyor bilen varsa lütfen cevap versin sağolun kızlar..
PEMBEDANA Sendeki bu ışığın birazını bana ver canım. Ben karanlıklar içindeyim. Yaşamaktan bıktım. 18 Mart ta bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim onu 20 Mart ta ölüme doğurdum. 28. haftadaydık. Testler yapıldı sonuç kanpıhtılaşması. Ben kendimi tedavisi var nasıl olsa diye avuturken dr iğne vurulmana rağman hastaneden sağlıklı bir bebekle çıkmanı garanti edemem dedi. O gün ikinci defa yıkıldım. Toparlanamıyorum. Neredeyse 6 ay bitecek . Sanki dünmüş gibi yaşadıklarım ama zaman ge.yor işte. Dra gitmekten çok korkuyorum. Bebek istiyorum ama gücüm yok ya ne yapacağımı şaşırdım. Akrabalardan hamilelerden bebeklerden çocuklardan herkesten kaçıyorum İnsan içine çıkasım gelmiyor. Sıfırı tükettim anlayacağın. Sende ne güzel bir enerji var. MAŞALLAH sanahep böyle kal
bende bebeğimi 5 haftalıkken kaybettim.
çok küçüktğ biliyorum ama bana varlığı yetmişti.
kızlar benimki tüp bebekti şimdi normal yoldan hamile kalabilirmiyim bilgisi olan yazsın
şuan korunmalımıyım senceniye olmasın canım.... tüplerde rahimde bir problemin yoksa en güseli deneyi,n mutlaka....:teytey:
şuan korunmalımıyım sence
şuan korunmalımıyım sence
ne kadar oldu doğum yapalı canım?
1 ay oldu normal yoldan olmaz diye cok korkuyorum bu bebek içiç 3.5 yıl beklemiştik kızımı unutamıtorum ciğerim yanıyor
1 ay oldu normal yoldan olmaz diye cok korkuyorum bu bebek içiç 3.5 yıl beklemiştik kızımı unutamıtorum ciğerim yanıyor
1 ay oldu daha lohusayım 6.5 aylık doğdu 5 gün yaşadı
eski kadınlar bekle me diyo yani yaşlılar rahim taze olduğu için tutar diyorlar kafam cok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?