Bebeğini kaybedenler......

6-7 ay canım beklemen şart... anca zaten psikolojik olarakta beynin toparlansın...biraz müsade et kendine...bi dahaki sefer sıfırdan yaşıyomuş gibi umut dolu olmalısın... tamam demen çok önemli senin... yoksa 1 sene bile geçse faydası yok...benim 1 ay sonra 5. ayım bitecek folik asite başlayacağım hemen...:asigim:

PEMBEDANA Sendeki bu ışığın birazını bana ver canım. Ben karanlıklar içindeyim. Yaşamaktan bıktım. 18 Mart ta bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim onu 20 Mart ta ölüme doğurdum. 28. haftadaydık. Testler yapıldı sonuç kanpıhtılaşması. Ben kendimi tedavisi var nasıl olsa diye avuturken dr iğne vurulmana rağman hastaneden sağlıklı bir bebekle çıkmanı garanti edemem dedi. O gün ikinci defa yıkıldım. Toparlanamıyorum. Neredeyse 6 ay bitecek . Sanki dünmüş gibi yaşadıklarım ama zaman ge.yor işte. Dra gitmekten çok korkuyorum. Bebek istiyorum ama gücüm yok ya ne yapacağımı şaşırdım. Akrabalardan hamilelerden bebeklerden çocuklardan herkesten kaçıyorum İnsan içine çıkasım gelmiyor. Sıfırı tükettim anlayacağın. Sende ne güzel bir enerji var. MAŞALLAH sana hep böyle kal

aynı şeyleri bu halde bende yaşıyorum tatlum... benim bebeğimi doğurduğum, mezara yolladığım gün; yakın bir arkadaş kızını kucağına aldı..biz onun yanında olacaktık halbuki, planlarımız defneyi beklemekti...ve her sene biz mum üfliyeceğiz... bende orda olucam... olucam ama kötü günleri silicem aklımdan... hatta 1 ay dolmadan daha ben gittim defneye altınını bile taktım :asigim:

sana gelince canım... hemen başka bi doktor bul kendine. benim aynı konudan muzdarip 2 bebeğini kaybetimiş 2 arkadaşım var... birisi bu topikte hatta senle birdi bebeği...ayaklarım şiş diyorduuu,zorla yolladık dr.a. diğeri ise ikisiniide 2. ay içinde kaybetti... ama çaresi var ve kesin...
tıp o kadar ileri kiiii...inan bana bazı dr.lara bazı şeyler zor geliyor... sana tavsiyem, topla canım kendini....iyi bir doktor bul.... bebekler çok küçük ve bu sıkıntıyı kaldıramazlar...sen,in her şeyi o gelmeden hazırlaman lazım...kalbini gönlünü herşeyini....opuyorumnanaktan
benim bugün tammmmmm 4 ayım bittiii...inan huzurluyum... bebek odası yatağı arabası falan bakıyorum...notlar alıyorum...tutku halini aldı bende anlayacağın...
anne olucaz biz yaa var mı ötesi... dünyanın en güçlüleri anneler değil mi zaten????????:lepi:

slm arkadaşlar bebeğini kaybedenlere çok geçmiş olsun.ayrıca kızlar kan pıhtılaşması olupta bebeğini kucağına alan çok kişi var bu topiktede umutsuzluğa kapılmayın.allah yardımcınız olsun sabır versin.

1 ay oldu normal yoldan olmaz diye cok korkuyorum bu bebek içiç 3.5 yıl beklemiştik kızımı unutamıtorum ciğerim yanıyor

1 ay oldu normal yoldan olmaz diye cok korkuyorum bu bebek içiç 3.5 yıl beklemiştik kızımı unutamıtorum ciğerim yanıyor

çok erken daha canım sabredeceksin en az 4 ay canım sezeryan olduysan zaten kesinlikle en az 6 ay benim bekleme sürem 4 ay normal doğum yaptım ben bence daha 3 ay kesin bekle

normal yoldan olur tabii ama deneyin bakalım bi süre tatlım...sıkıntı yapmayın...olmazsa o arada vucudunda dinlenmiş olur bu arada en az 4 ay bekleki, toparlansın vucudun...

eski kadınlar bekle me diyo yani yaşlılar rahim taze olduğu için tutar diyorlar kafam cok karışık

eski kadınlar bekle me diyo yani yaşlılar rahim taze olduğu için tutar diyorlar kafam cok karışık

doğumdan sonra, kürtajdan sonra çok çanuk hamile kalındığı doğru. ama senin rahmin yeni doğumdan çıktı... kötü sonuçlarla karşılaşmamak için, onunda sennde kendini hazır hissetmen için bekleme süresi veriyr doktorlar. istersen bide doktorunla konuş? ama bana kalırsa hiç sağlıklı bi tercih olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…