Bebeğini kaybedenler......

ewet tatlım, çok beklemedik biz zaten. bakalım bu sefer heen hamiş olabilecek miyim... doktor tembihledi zaten, hamile kalman çok kolay kesin korunacaksın dedi...

cok güzel yaa benin o korkum var neden bebiş oldu sedromun neydi inşallah sorunsuz bebişini alırsın

cok güzel yaa benin o korkum var neden bebiş oldu sedromun neydi inşallah sorunsuz bebişini alırsın

biz talasemi taşıyıcısızyız. aslında bunun için test yaptırdık. %25 hasta olma ihtimali vardı... ama bebeğimiz sağlıklı çıktı.
amaaaa turner sendromu diye başka bir sendrom bulundu... üreme hormonları olmayacak..ne biliim garip bi hastalık...düşünmesi bile kötü...ve kız hastalıığıymış bu, 10binde 1 görülürmüş... bizim oğlumuz oldu %1 buda görülürmüş... tamamen talihsizlik sanırım... ne günah işlediysek?

cok ilginç bir hastalık ilk defa duyuyorum %1 ise cok düşük bir ihtimal değil mi belki sağlıklıydı bebeişiniz

bunaldım valla bak arada bi oluyooo... ama hep turnerdan bahsedince oluyoooo bu. dikkat ettim. boğazımda düğümleniyo gene bişiler.

bunaldım valla bak arada bi oluyooo... ama hep turnerdan bahsedince oluyoooo bu. dikkat ettim. boğazımda düğümleniyo gene bişiler.

boşver artık bunları bak ne kadar az kalmış senin bebiş yapmana ona bak ben artık öyle yapıyorum başka türlü üzül ağla üzül ağla nereye kadar artık yeni bebekleri konuşucaz bundan sonra

bencede canım önümüze bakalım hayat devam ediyor inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamadan alırsın bebeişini ben bu aydan sonra korunmicam başlıcam calışmalara:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…