- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.221
bende 4 ayı doldurdom 5in içindeyim... 6 ayı tamamlıyacağım ben... hem kafam rahat olsun biraz... bedenim bile anca oturuyooo eski halineee benim...:uhm:
sen neler yaşadın bebeğin var mı?
ilk bebeğimdi benim. 17 haftalıktı bi sendrom yüzünden sonlandırıldı gebeliğim... önümüzdeki ay tekrar başlıycam çalışmalara
kürtaj mı oldun?
doğum... normal doğum diyelim...
bildiğim kadarıyla 3 ay beklemen yeterli
6-7 ay dedi doktorum. o ne derse uyguluyorum, acelemde yok... acıların hafiflemesi lazım...
evet haklısın bencede sen normal yolla mı hamile kaldın?
ewet tatlım, çok beklemedik biz zaten. bakalım bu sefer heen hamiş olabilecek miyim... doktor tembihledi zaten, hamile kalman çok kolay kesin korunacaksın dedi...
cok güzel yaa benin o korkum var neden bebiş oldu sedromun neydi inşallah sorunsuz bebişini alırsın
biz talasemi taşıyıcısızyız. aslında bunun için test yaptırdık. %25 hasta olma ihtimali vardı... ama bebeğimiz sağlıklı çıktı.
amaaaa turner sendromu diye başka bir sendrom bulundu... üreme hormonları olmayacak..ne biliim garip bi hastalık...düşünmesi bile kötü...ve kız hastalıığıymış bu, 10binde 1 görülürmüş... bizim oğlumuz oldu %1 buda görülürmüş... tamamen talihsizlik sanırım... ne günah işlediysek?
cok ilginç bir hastalık ilk defa duyuyorum %1 ise cok düşük bir ihtimal değil mi belki sağlıklıydı bebeişiniz
bizim başımıza gelen hastalık 25 binde bir görülen bir hastalıktı canım ama allah verdi mi herşey buluyor insanı
cok ilginç bir hastalık ilk defa duyuyorum %1 ise cok düşük bir ihtimal değil mi belki sağlıklıydı bebeişiniz
bunaldım valla bak arada bi oluyooo... ama hep turnerdan bahsedince oluyoooo bu. dikkat ettim. boğazımda düğümleniyo gene bişiler.
bunaldım valla bak arada bi oluyooo... ama hep turnerdan bahsedince oluyoooo bu. dikkat ettim. boğazımda düğümleniyo gene bişiler.
kızlar lütfen yardım edin tüp bebekten sonra hamile kalan varmı?:sinifsinif:
evet ben canım...benim tüplerim tıkalıydı o yüzden tüp bebek yapmıştık bir kızım var...üç ay öncede kendiliğimden hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?