Bebeğini kaybedenler......

canım çok geçmiş olsun. bende 33 haftalık bebeğimi 4 ay önce kaybettım benımde bebeğimin kalbi durdu.gerçekten çok zor... allah hepimize sabır versin.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. bende 33 haftalık bebeğimi 4 ay önce kaybettım benımde bebeğimin kalbi durdu.gerçekten çok zor... allah hepimize sabır versin.

başın sağolsun canım cok kötü yaa ne kadar cok kişinin başına gelmiş neden yeniden bebiş yapmıyorsunuz?

Başın sağ olsun. İnşallah yeni bebeğin inşallah sağ sağlim dünyaya gelir. Analı babalı büyütürsün. Allahım inşallah bundan sonra senin ve bebeğinin bahtını açık etsin.

Bu hastalığın varlığını kaçıncı haftada nasıl testip ettiniz?

merhaba arkadaşlar. bende bebeğimi kaybettim.7 haftalıktı son 1 haftada sorunlar çıkmaya başladı devamlı yatıyordum ama pazartesi gecesi aslında beklediğim ama konduramadığımız bir durum gerçekleşti ve bebeğimi kaybettim.henüz yeni. inşallah tekrarlamaz ve rabbim kimseye vermez böyle durumları. inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla yeni bebeklerimiz olur....

geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın canım

başımn sağ osun canım araştırma yapıldımı sorun neydi inşallah canım

teşekkürler hanımlar. ilk gebelik olduğu için genetik bir araştırma yapılmıyormuş. kromozomlar birleşirken sağlıklı olmamıştır denildi. patolojiye gitti ama sonuç gelmedi henüz. 4-5 ay kist tedavisi felan gördükten sonra klomen ile hamile kalmıştım ama demek ki sağlıklı değilmiş. ne diyelim Rabbim tez zamanda yerini sağlıklı bir evlat ile doldursun inşallah...

canım bana da aynı şeyleri söylediler ikincisinde erken doğum oldu seni üzmek istemem ama ikincisinde cok dikkatli ol 2 den sonra araştırma yapıyolar yazık değil mi hep aynı clomen sağlıklı değil demişsin kardeşimde clomen ve iğneyle hamile oldu şuan oğlu kucağında doğru tedavi ve dğru teşis cok önemli

arkadaşlar cevap verin lütfen bir aylık hamileyim bugün idrarımı yaparken bayaz peynirimsi bi parça düştü yoksa düşük mü yapıyorm

canım benim ki klomenden oldu demiyorum ki ben.kromozomlar birleşirken sağlıklı olmayabilir demişti doktorum.klomenin tek tehlikesi diğer normal hamileliklere göre daha çok lekelenme felan yapmasıymış.Rabbim inşallah bir dahakinde kucağımıza sağlıkla nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…