- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.241
bende arife günü 17 haftalık bebeğimi kaybettim.çok acı bir şey içimdeki boşluğu size anlatamam.
bende arife günü 17 haftalık bebeğimi kaybettim.çok acı bir şey içimdeki boşluğu size anlatamam.
canım çok geçmiş olsun. bende 33 haftalık bebeğimi 4 ay önce kaybettım benımde bebeğimin kalbi durdu.gerçekten çok zor... allah hepimize sabır versin.
canım çok geçmiş olsun. bende 33 haftalık bebeğimi 4 ay önce kaybettım benımde bebeğimin kalbi durdu.gerçekten çok zor... allah hepimize sabır versin.
biz talasemi taşıyıcısızyız. aslında bunun için test yaptırdık. %25 hasta olma ihtimali vardı... ama bebeğimiz sağlıklı çıktı.
amaaaa turner sendromu diye başka bir sendrom bulundu... üreme hormonları olmayacak..ne biliim garip bi hastalık...düşünmesi bile kötü...ve kız hastalıığıymış bu, 10binde 1 görülürmüş... bizim oğlumuz oldu %1 buda görülürmüş... tamamen talihsizlik sanırım... ne günah işlediysek?
merhaba arkadaşlar. bende bebeğimi kaybettim.7 haftalıktı son 1 haftada sorunlar çıkmaya başladı devamlı yatıyordum ama pazartesi gecesi aslında beklediğim ama konduramadığımız bir durum gerçekleşti ve bebeğimi kaybettim.henüz yeni. inşallah tekrarlamaz ve rabbim kimseye vermez böyle durumları. inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla yeni bebeklerimiz olur....
merhaba arkadaşlar. bende bebeğimi kaybettim.7 haftalıktı son 1 haftada sorunlar çıkmaya başladı devamlı yatıyordum ama pazartesi gecesi aslında beklediğim ama konduramadığımız bir durum gerçekleşti ve bebeğimi kaybettim.henüz yeni. inşallah tekrarlamaz ve rabbim kimseye vermez böyle durumları. inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla yeni bebeklerimiz olur....
teşekkürler hanımlar. ilk gebelik olduğu için genetik bir araştırma yapılmıyormuş. kromozomlar birleşirken sağlıklı olmamıştır denildi. patolojiye gitti ama sonuç gelmedi henüz. 4-5 ay kist tedavisi felan gördükten sonra klomen ile hamile kalmıştım ama demek ki sağlıklı değilmiş. ne diyelim Rabbim tez zamanda yerini sağlıklı bir evlat ile doldursun inşallah...
arkadaşlar cevap verin lütfen bir aylık hamileyim bugün idrarımı yaparken bayaz peynirimsi bi parça düştü yoksa düşük mü yapıyorm
canım korkma ama doktora git yada teli varsa ara o sana yardımcı olur inşallah bişey olmaz
yarın gel bebebeğin durup durmadığına bakayım dedi düşük olsa kanama da olmaz mı ama
teşekkür ederim arkadaşım biraz olsun rahatladım dediğin gibi büyük ihtimalle mantar inş bebişe bişey olmaz
canım bana da aynı şeyleri söylediler ikincisinde erken doğum oldu seni üzmek istemem ama ikincisinde cok dikkatli ol 2 den sonra araştırma yapıyolar yazık değil mi hep aynıclomen sağlıklı değil demişsin kardeşimde clomen ve iğneyle hamile oldu şuan oğlu kucağında doğru tedavi ve dğru teşis cok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?