Bebeğini kaybedenler......

canım ben hamilelikten önce biliyordum . ben ilk "bebek düşünüyorum, gerekli testleri falan yaptırayım, kanım manım yeterli mi falan diye" öylesine gitmiştim doktora. ozaman öğrendim pco olduğumu. nedemek olduğunu bile bilmiyordum ozamanlar. ama bende pco belirtisi diye adlandırılan hiçbir şikayet yoktu. (adet düzensizliği, ilişkide ağrı, sivilcelenme, tüylenme vs.) ve hiç bir ilaçta vermedi doktor. folik asid verdi, stres yapma hamile kalırsın, eğer 2 sene olmazsa ozaman tedaviye başlarız dedi. sonra 6 ay bebiş olmadı. 7. ay oldu. sonrada gitti.

kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun

ayy ne mutlu sana. inşallah hamilesindir canım. bence kesin hamilesin. Allahım hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasib eder insallah canım:teytey:

olucaz tabi hemde öyle bir olucaz ki, göbişlerimizi birbirimize tokuştura tokuştura olucaz. Allahım o günleri tez vakitte göster bizlere yarabbim hayırlısıyla inşallah

Nilaycim 1 ay içindede adet olanlar var sen kenidini 45 gün diye sabitlemişsin eğer adetin düzenliyse daha erken olursun bence.

Sibelcim canım haklıymışsın adet oldum bugün hiç adet oldum diye bu kadar sevinmemiştim.darısı olmayan arkadaşlarımın başına..

kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun

canım inşallah hamilesindir.genelde ikinci çizgi silik olunca pozitif oluyor,heyecanlandım bak şimdi hadi mutlu bir haber ver bize yarın.

pisikolojim çok iyi değil eşim bile artık bebek konusu konuşmamdan sıkıldı sanki bek belli etmiyo anlatıcak insan arıyorum sizlere anlantığımdan beri daha rahatım beni dinliyorsunuz:1hug:

pisikolojim çok iyi değil eşim bile artık bebek konusu konuşmamdan sıkıldı sanki bek belli etmiyo anlatıcak insan arıyorum sizlere anlantığımdan beri daha rahatım beni dinliyorsunuz:1hug:

canim ayni durum bendede var eşim artik bunaldi çikar artik bu olayi kafandan diyo ben bazen farkinda olmadan bi bakiyorum hep o olaydan bahseder olmuşum ama artik kendimi sikiyorum düşünmemeye çalişiyorum düşünerek neyi halledebiliriz ki rabbim hayirlisini versin saplanti gibi bişey oldu bende bi arkadaşim var hamile ve son ayinda doğumdan sora onu hastanede nasil ziyaret edcem diye kara kara düşünüyorum.ama bunlarida zamanla aşicaz sadece zaman canim.allah bizimde kollarimizi boş birakmasin bizide evlat duygusyla sevindirsin.şu mübarek günlerde dualarimizi geri çevirmesin.seni inan o kadar anliyorumki bence seni sadece ayni olayi yaşayan bilir gerisi sadece destek olur.

Canmcim ya nilay bak ben demiştiiimmm:) bende bu cumartesi 1 ay olacak inşallah bende olurum.
Regli sirasi
sido(sinem)..
Nilay..
Hadi bakalim 3.kim olacak

Canmcim ya nilay bak ben demiştiiimmm:) bende bu cumartesi 1 ay olacak inşallah bende olurum.
Regli sirasi
sido(sinem)..
Nilay..

sibelcim,senin de mi 6 ağustostu?benim de cumartesi 1 ay oluyor da kaydirigubbakcemile5 .hayırlısıyla görelim artık şu kırmızıları...11'inde muayenem var,ondan önce olsun bitsin istiyorum.

yok canım benim 9 uda cumartesi 4 .haftaya girmiş olucam.inşallah olursun biran önce.hepimizde....

sersooooooy nerelerdesin neyaptın. aklım sende kaldı. bir gelişme yok mu yaaa

canım ya dün ikinci çizgiyi silik görünce bugun tekrar test yapmaya korktum yine aynısı olur diye cesaret edemedim, yarına erteledim. sabah ilk işim testi tekrarlamak ve yarın için randevu aldım dr gidecem bakalım. bende merak içindeyim aslında bebişim beni kandırıyormu yine yoksa içimdemi :uhm:

ayy canım benim hadi hayırlısı. güzel haberler alırsın inşallah. ben çok umutluyum ama , inşallah hayal kırıklığına uğramayız. sonucu alınca hemen haber ver canım

hakkında hayırlısı olsun canım inan en az senin kadar sabırsızlanıyoruz güzel haberlerini bekliyoruz.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::dance::dance::teytey::teytey:

canım ya,hadi hayırlısı... ortak acılardan nasıl da dostluklar doğuyor böyle,hepimiz heyecan ve umutla iyi haberlerini bekliyoruz.sonuç ne olursa olsun,hakkında hayırlısı olsun.Allah'a emanet ol...

Regli sirasi
sido(sinem)..
Nilay..

canım benim sende bu hafta olursun bence.hadi kızlar ilk adetinizi olun ikinci adetinizi 9 ay sonra olursunuz inşallah..sonra gelsin bebişler benim daha bir adet daha geçirmem gerek malesef..

arkadaşlar doktor bana da 3 ay koru dedi ya. gerçi daha kürtaj kanamam devam ediyor. adet falan olmadım da, ilk adetten sonra korunmasam ne olur sizce. çoğunuza ilk adetten sonra demiş doktorlarınız. bana niye 3 ay dedi. bebeğim çok büyükte değildi, 7 haftalıktı

halecim merhaba naptın canım iznin bittimiii
ben eşimi yolladım dün polonyaya çok üzgünümm inşallah zaman çabuk geçerrr
sen naptınnn bebek düşünüyormusunn şimdiiii

kızlar ya çıldıracam ben ikinci çizgi yine silik ooof of kafamçokkarıştı 32. gün oldu ya ters giden bişeyler var galiba şimdiye kadar kesinleşmiş olması gerekmekmezmiydi :uhm: Allahım ne olur kimyasal gebelik yada ona benzer bişey olmasın artık dayanamam ben, gücüm yok 6. bebeğide kaybetmeye. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…