- Konu Sahibi baby nurse
-
canım,sana pko teşhisi hamileliğin zamanında mı kondu?ben infertilite sebebiyle 2 yıllık arayışım sonucu gittiğim 4. doktorumdan öğrendim,diğerleri bebek için hiçbir engelimin olmadığını söylemişlerdi.verdiği ilaçları sadece 1 ay kullanarak hamile kaldım,bunlardan biri de progestandı.belki bizimkilerin pko ile alakası yok ama pko'nun düşük riskini arttrması bilimsel bir gerçek,maalesef... :1no2:
kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun
a.s. sevgılı yol arkadaslarım...aynı zamanda aynı uzuntuyu yasamıs olmak nasılda yaklastırıyo bızı bırbırımıze...moralım bozuldugunda verdıgınız essız destek ıcın cooooooooook tesekkur edıyorum hepınıze...hem olacaktır boyle ufak uzuntuler degılmı? bız yavas yavas aslını atlatalımda bunlarda gecıp gıdıcek ınsallah..guzel haberler heyecanlar yazacagız bı satırlara.ben yurekten ınanıyorum.zamanıda yakın.varmı baska ınanan ? ne dersınız yenı ve guzel hamısler olacakmıyız yıne? :teytey::CüvCüv:
Nilaycim 1 ay içindede adet olanlar var sen kenidini 45 gün diye sabitlemişsin eğer adetin düzenliyse daha erken olursun bence.
kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun
listemizi güncelleyeyim dedim
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım ne demek çok istiyorsa insan istemezmi kardeşim biz bi kere o duyguyu tattık çok yaklaştık ama rabbim böle istedi ben inan çok istiyorum tabi Rabbim hayırlısını versin eminim sende çok istiyorsun ben Rabbime sığınıp 6 ay sora düşünücem düşünsene vermek isteseydi biz hiç doğum yapmamıştık hiç problemimiz yoktu o zaman verirdi ben önlem olarak 6 ay bekliycem elimden gelenleride yapıcam sora ona sığınarak ya nasip diycem kardeşim biz bu duyguyu tattık nasıl çok istiyorsa demek ....
pisikolojim çok iyi değil eşim bile artık bebek konusu konuşmamdan sıkıldı sanki bek belli etmiyo anlatıcak insan arıyorum sizlere anlantığımdan beri daha rahatım beni dinliyorsunuz:1hug:
Canmcim ya nilay bak ben demiştiiimmm:) bende bu cumartesi 1 ay olacak inşallah bende olurum.
Regli sirasi
sido(sinem)..
Nilay..
Hadi bakalim 3.kim olacak
sersooooooy nerelerdesin neyaptın. aklım sende kaldı. bir gelişme yok mu yaaa
canım ya dün ikinci çizgiyi silik görünce bugun tekrar test yapmaya korktum yine aynısı olur diye cesaret edemedim, yarına erteledim. sabah ilk işim testi tekrarlamak ve yarın için randevu aldım dr gidecem bakalım. bende merak içindeyim aslında bebişim beni kandırıyormu yine yoksa içimdemi :uhm:
canım ya dün ikinci çizgiyi silik görünce bugun tekrar test yapmaya korktum yine aynısı olur diye cesaret edemedim, yarına erteledim. sabah ilk işim testi tekrarlamak ve yarın için randevu aldım dr gidecem bakalım. bende merak içindeyim aslında bebişim beni kandırıyormu yine yoksa içimdemi :uhm:
Canmcim ya nilay bak ben demiştiiimmm:) bende bu cumartesi 1 ay olacak inşallah bende olurum.
Regli sirasi
sido(sinem)..
Nilay..
Hadi bakalim 3.kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?