- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
- Konu Sahibi baby nurse
-
kızlar ya çıldıracam ben ikinci çizgi yine silik ooof of kafamçokkarıştı 32. gün oldu ya ters giden bişeyler var galiba şimdiye kadar kesinleşmiş olması gerekmekmezmiydi :uhm: Allahım ne olur kimyasal gebelik yada ona benzer bişey olmasın artık dayanamam ben, gücüm yok 6. bebeğide kaybetmeye. :çok üzgünüm:
arkadaşlar doktor bana da 3 ay koru dedi ya. gerçi daha kürtaj kanamam devam ediyor. adet falan olmadım da, ilk adetten sonra korunmasam ne olur sizce. çoğunuza ilk adetten sonra demiş doktorlarınız. bana niye 3 ay dedi. bebeğim çok büyükte değildi, 7 haftalıktı
zaten dr randevum var bugun canım gidecem birazdan , kimseye bahsetmiyorum eşime bile söylemedim ya. Yeşimnur çok korkuyorum
zaten dr randevum var bugun canım gidecem birazdan , kimseye bahsetmiyorum eşime bile söylemedim ya. yeşimnur çok korkuyorum
zaten dr randevum var bugun canım gidecem birazdan , kimseye bahsetmiyorum eşime bile söylemedim ya. Yeşimnur çok korkuyorum
arkadaşlar doktor bana da 3 ay koru dedi ya. gerçi daha kürtaj kanamam devam ediyor. adet falan olmadım da, ilk adetten sonra korunmasam ne olur sizce. çoğunuza ilk adetten sonra demiş doktorlarınız. bana niye 3 ay dedi. bebeğim çok büyükte değildi, 7 haftalıktı
kızlar hepiniz çok sağolun. a.s. rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun dularını kabul etsin şu mubarek günlerde inşallah. :Saruboceq:
evet kızlar hgc 42 çıktı şimdi bu hamişim demek demi, yanlız dr üstten ultrasonla baktı henüz erken diye bişey göremedi, alttan bakmasınıda ben istemedim orucum bozulmasın diye, 2 gün sonra kan testini yenileyeceğim normalde 2 ye katlaması gerekir ya bakalım hamilelik normal devam edecekmi alttan muayeneyide o gün yaptıracam. sanki rüya gibi sevinemiyorum ya, daha doğrusu sevinmeye korkuyorum allah korusun yeniden bir yıkımı kaldırabileceğimi sanmıyorum. eşimede ikinci muayeneden sonra söyliyecem bide o telaşlanmasın yeterince yıprandık.
Olllleeeeyyyyy çok şükür inşallah 2 ye hatta 5e katliyacak hcg lütfen olumlu düşün artik.ben başta 19 çikinca çok olumsuz düşünüyordum korktuğum başima geldi. Allahim bugüzel ayda sağlikli bir gebelik bebek nasip etsin.canimcim
kızlar hepiniz çok sağolun. a.s. rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun dularını kabul etsin şu mubarek günlerde inşallah. :Saruboceq:
evet kızlar hgc 42 çıktı şimdi bu hamişim demek demi, yanlız dr üstten ultrasonla baktı henüz erken diye bişey göremedi, alttan bakmasınıda ben istemedim orucum bozulmasın diye, 2 gün sonra kan testini yenileyeceğim normalde 2 ye katlaması gerekir ya bakalım hamilelik normal devam edecekmi alttan muayeneyide o gün yaptıracam. sanki rüya gibi sevinemiyorum ya, daha doğrusu sevinmeye korkuyorum allah korusun yeniden bir yıkımı kaldırabileceğimi sanmıyorum. eşimede ikinci muayeneden sonra söyliyecem bide o telaşlanmasın yeterince yıprandık.
halecim merhaba naptın canım iznin bittimiii
ben eşimi yolladım dün polonyaya çok üzgünümm inşallah zaman çabuk geçerrr
sen naptınnn bebek düşünüyormusunn şimdiiii[/QUOTcanım benim izinden geldim
allah kavuştursun çalışıyorum bu ara yoğun çalışıyorum
tekrar hemeeeeeen bebek istiyorum allahım inşallah bana burdaki tüm arkadaşlarıma veee sana nasip eder seninki inşallah oğlan olur özledim valla seni...
--------------------------------------------------------------------------------
MELEK ANNELERİ LİSTESİ
Yeşimnur ...................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise.................... 15.08.08 .................ilk adetten hemen sora
e.l.i.f.t.g ....................09.07.08 .................ilk adetten hemen sora
pepuda ......................16.07.08 .................ilk adetten hemen sora
lolo........................... 09.08.08................. Ilk adetten hemen sora
keops 35.................... 06.08.08 .................ilk adetten hemen sora
baby nurse............... 05.08.08................ Ilk adetten hemen sora
sido............................ 30.07.08 .................ilk adetten hemen sora
sersoy 79.................. 08.08.08................ Ilk adetten hemen sora
serdi ..........................21.04.08 .................ilk adetten hemen sora
başak0402..................19.07.08............... ...3 ay korunma süresi
sibel07........................09.08.08........... .......İlk adetten hemen sora
kuzu...........................23.08.08........... ........İlk adetten hemen sora
ALTURNA...................16 AĞUSTOS............İlk adetten hemen sora
bu arada nilay senide ekleyeceğim sat ını yaz canım
KIZLAR 14 OLDUK SEVİNSEK Mİ? ÜZÜLSEK Mİ? TABİKİ BU LİSTE ARTTIKÇA İÇİM ACIYO BENİM.AMA TAKTİRİ İLAHİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?