Bebeğini kaybedenler......

bence hemen git ve bi kan testi yaptır ama kimseye bahsetme bu olaydan canım

zaten dr randevum var bugun canım gidecem birazdan , kimseye bahsetmiyorum eşime bile söylemedim ya. yeşimnur çok korkuyorum

kuzucum dr un ne dediyse onu dinle bence banada 3 ay dedi.benim bebeğimde 8+4 günlüktü rahim tam anlamıyla 3 ayda kendini topluyormuş.hatta ben 4 ay falan olsun diye beklesem diyorum seni çok ii anlıyorum çünkü bende hemen olsun istiyordum.daha sonra rahim düzelmeden tekrar hamile kalırsam ve allah korusun bi düşük daha olursa çok çok daha kötü olurum.onun için hayırlısı demekten başka çara yok..bence bekle derim ama sen bilirsin..öpüyorum cnm.minicik minicik bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:CüvCüv::CüvCüv:

zaten dr randevum var bugun canım gidecem birazdan , kimseye bahsetmiyorum eşime bile söylemedim ya. Yeşimnur çok korkuyorum

hiç korkma canim biz daha kötülerinide yaşadik allah in izni ile hayirli haberlerini bekliyoruz hakkinda hayirlisi ne ise o olsun şu mübarek günlerde rabbim dualarimizi kabul etsin.

zaten dr randevum var bugun canım gidecem birazdan , kimseye bahsetmiyorum eşime bile söylemedim ya. yeşimnur çok korkuyorum

canım korkma hıc.allah yardımcın olsun.belkı normaldır bu durum.hormonlarımız cok etkılenıyo yasadıklarımızdan.belkıde gercekten gebelık var.bılemeyızkı..sen en ıyısı doktora gorun bakalım bızde guzel haberlerını beklıyoruz....

zaten dr randevum var bugun canım gidecem birazdan , kimseye bahsetmiyorum eşime bile söylemedim ya. Yeşimnur çok korkuyorum

canim hayirlisi olsun korkma allah korusun iyi haberlerini bekliyoruz benim hamileleliğimdede 32-33 günlerinde çok silikti çizgi bazilarinda hormon çabuk bazilarinda geç salgilaniyormuş b-hcg hormonu

korma öpüyorm seni

kötükedihüso
canım benimde 7 haftalıktı 3 ay beklemem gerektiğini söyledi doktor banada.vardır bir bildikleri hiç riske atmaya gerek yok bence.şeytan diyor yap...ama mantıklı düşünüp beklememiz lazım..

kızlar hepiniz çok sağolun. a.s. rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun dularını kabul etsin şu mubarek günlerde inşallah. :Saruboceq:
evet kızlar hgc 42 çıktı şimdi bu hamişim demek demi, yanlız dr üstten ultrasonla baktı henüz erken diye bişey göremedi, alttan bakmasınıda ben istemedim orucum bozulmasın diye, 2 gün sonra kan testini yenileyeceğim normalde 2 ye katlaması gerekir ya bakalım hamilelik normal devam edecekmi alttan muayeneyide o gün yaptıracam. sanki rüya gibi sevinemiyorum ya, daha doğrusu sevinmeye korkuyorum allah korusun yeniden bir yıkımı kaldırabileceğimi sanmıyorum. eşimede ikinci muayeneden sonra söyliyecem bide o telaşlanmasın yeterince yıprandık.

canım hadi gözün aydın vallahi tüylerim diken diken oldu inşallah sorun çıkmaz olumsuz düşünme lütfen..bizi haberdar et.rabbim bukez kucağını boş bırakmaz inşallah tüm dualarım seninle:1hug:

Olllleeeeyyyyy çok şükür inşallah 2 ye hatta 5e katliyacak hcg lütfen olumlu düşün artik.ben başta 19 çikinca çok olumsuz düşünüyordum korktuğum başima geldi. Allahim bugüzel ayda sağlikli bir gebelik bebek nasip etsin.canimcim

Allah razı olsun canım. olumsuz düşünmek değilde temkinli olmaya çalışıyorum kendimi kaptırmak istemiyorum 5 tane kaybettim hepsinde de büyük sevinçler yaşadım, bu defa yapmayacam en azından dr herşey normal diyene kadar

HADİ HAYIRLISI CANIM GÖZÜN AYDIN OLSUN.DARISI HEPİMİZİN BAŞINA.HADİ YARINDA İYİ HABERLERİNİ ALALIMDA SENİ LİSTEMİZE HAMİLE KALAN KISIMINA EKLEYELİM OH OH NE GÜZEL BAŞLIYOMUYUZ GENE.:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim,çok şükür ilk iyi haberi almışsın,gerisi gelir inşallah.Rabb'im bu sefer yüzünüzü güldürsün, 5 tane melekten sonra sağlıklı bir bebeğin anne ve babası olmayı nasip etsin.kendine ve bebişine çok dikkat et.

bu sonuca göre çok yeni bir hamilelik canım
allahım inşallah tamamına erdirir kendine çok dikkat et arkadaşım
senin adına inan kendim hamileymişim gibi sevindim
tebrikler:teytey::dance::teytey::dance:

canım benim şuan işyerinde çok yoğun olduğum halde, sırf senden bir haber var mı diye bakmak için girdim siteye. Allahıma binlerce kere şükürler olsun ki beklediğimiz haberi verdin bize. Allahım inşallah bu mübarek ayların hürmetine bebeğini bu kez sana bağışlar. çok sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirir, ve çok sağlıklı hayırlı bir evlar sahibi olursun. inan bana öyle sevindim ki. Allah nazarlardan saklasın, hayırlı uğurlu olsun. daha ne diyim işte, nekadar iyi dilek ve dua varsan hepsini sana gönderiyorum, Allahım kabul eder inşallah

GEBELERİMİZ
sersoy 79...........

canım nilayın kürtaj tarihini yazması gerekiyordu sanırım 1 ağustostu.gebelerimiz bölümü çok daha güzel olacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…