Bebeğini kaybedenler......

canım sersoycum bugün bütün gün aklım sendeydi.geçmişi düşünme hiç bu sefer herşey çok güzel olacak canım benim ya sen hamişmisin şimdi Allahım bebeğini kucagına almayı nasip etsin bu sefer.darısı başımıza...

ayyyyyyy canım cok sevındım ya.kendıme olmus kadar....ınsallah allah bu sefer ızın verıcek kucagına almana.ınanıyorum ben.kendıne cok dıkkat et olurmu? bızı mutlaka haberdar et gelısmelerden.unutma bızı.a.s

:1no2:kızlar bu arada sıze sormak ıstedıgım bısey var.ben 30. temmuzda kurtaj olmustum.bı sure kanamam oldu.daha sonra 23. gunde ılk adetım oldu.sonra bugun de 2. kez adet oldum.bıraz endıselıyım acaba bende bı sorunmu var.yoksa bunlar olabılırmı normalmı acaba? sundan cok korkuyorum kı acaba kurtaj sırasında bı problemmı oldu acaba bı zedelenme vs...bu benım gebe kalmamı falan etkılemesın sakın ...moralım bozuldu cok :1no2:

sersoy canim çok sevindimhihoyyyt.bebegini kaybedenler listesinden sirayla teker teker hamisler listesine geçicez insallah ve ilk hamisimiz sen oldun.:teytey:darisi bizlerin basina bakalim 2. kim olacak.bu arada sana birsey sormak istiyorum canim sen 08.08 de dusuk yaptin sanirim.ilk reglin kaç gun sonra oldu?birde dusuk sonrasi hiç korunmadin mi?ben ayin 15 inde dusurdum ama regl olmadim bir turlu.:çok üzgünüm:

MELEK ANNELERİ LİSTESİ
Yeşimnur ...................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise.................... 15.08.08 .................ilk adetten hemen sora
e.l.i.f.t.g ....................09.07.08 .................ilk adetten hemen sora
pepuda ......................16.07.08 .................ilk adetten hemen sora
lolo........................... 09.08.08................. Ilk adetten hemen sora
keops 35.................... 06.08.08 .................ilk adetten hemen sora
baby nurse............... 05.08.08................ Ilk adetten hemen sora
sido............................ 30.07.08 .................ilk adetten hemen sora
sersoy 79.................. 08.08.08................ Ilk adetten hemen sora
serdi ..........................21.04.08 .................ilk adetten hemen sora
başak0402..................19.07.08............... ...3 ay korunma süresi
sibel07........................09.08.08........... .......İlk adetten hemen sora
kuzu...........................23.08.08........... ........İlk adetten hemen sora
ALTURNA...................16 .08.08...................İlk adetten hemen
nilayyy........................01.08.08...................2. adetten hemen sora

GE-BE-LE-Rİ-MİZ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

1-sersoy79

yeşimnur liste için eline sağlık canım. ama benim 3 ay korunma sürem var. zahmet olmazsa düzeltirsen çok sevinirim

MELEK ANNELERİ LİSTESİ
Yeşimnur ...................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise.................... 15.08.08 .................ilk adetten hemen sora
e.l.i.f.t.g ....................09.07.08 .................ilk adetten hemen sora
pepuda ......................16.07.08 .................ilk adetten hemen sora
lolo........................... 09.08.08................. Ilk adetten hemen sora
keops 35.................... 06.08.08 .................ilk adetten hemen sora
baby nurse............... 05.08.08................ Ilk adetten hemen sora
sido............................ 30.07.08 .................ilk adetten hemen sora
sersoy 79.................. 08.08.08................ Ilk adetten hemen sora
serdi ..........................21.04.08 .................ilk adetten hemen sora
başak0402..................19.07.08............... ...3 ay korunma süresi
sibel07........................09.08.08........... .......İlk adetten hemen sora
kuzu...........................23.08.08........... ........3 ay korunma süresi
ALTURNA...................16 .08.08...................İlk adetten hemen
nilayyy........................01.08.08........... ........2. adetten hemen sora

GE-BE-LE-Rİ-MİZ:Cü vCüv:

1-sersoy79

inanki çok üzüldüm...
sadece sabır ve zamana ihtiyacın var canım..umarım en kısa zamanda güzel haberlerinide alırız...

kızlar bene iki gebelik yaşadım ikisinide 4.ayında kalbi durdu 6ay arayla olmuştu ikisinide kaybettik onun için 3.yü istiyom ama çok korkuyom oyüzden 3aydır korunuyom enaz 7ay bekliyelim dedik bakalım kısmet allahtan herşey ama çok üzgünüm böyle oldugu için canım çok acıyo nerde hamile görsem bebegi olan görsem içim eriyo allahım nazarlardan saklasın sizleri ve bebeklerinizi

Sidocum bence hemen doktorunla görüş ben gecikme duymuştum ama bunu duymadim.bir bilgim yok.inşallah her şey yolundadir.

canım güzel dileklerin için sağol, rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah. canım ben ilk reglimi olmadım, normal yolla hamile kalmam çok çok zor olduğu için korunmadımda. regli döngün hep 28 gündür düşükte ilk kanamam 4.8.08 de oldu daha sonra dikiş atıldı alttan ama fayda etmedi 08.08.08 de düştü tam olarak dr um regli günü olarak 04.08.08 den saymamı istedi. bende hiç ama hiç saymadım sayacak durumda değildim zaten ve bu arada eşimle sadece 1 kez beraber olduk hesap falanda yapmamıştım olmaz nede olsa diye :) geçen hafta aynı hamişliğimdeki gibi belirtiler yeşamaya başladım şüphelendim burdaki arkadaşlara sordum aynısını yaşayan varmı diye yok dediler, cesaretlendirdiler böylelikle öğrendim hamişliği.
canım içini ferah tut bak rabbim istedikten sonra ol dedikten sonra oluyor. İnşallah rabbim fazla bekletmeden hepinizi bebişlerinize kavuşturur. amin.

kızlar bu arada bugun ilk defa sahurda midem bulandı, fazla bişey yiyemedim, eşime çaktırmamak için dört döndüm valla :kaydirigubbakcemile3

SELAM KIZLAR
benim kurtajdan sonraki ilk regle 35 gün geldi 4 gün sürdü bu
ikinci reglem 21 gün lekelenmelerle başladı çok erken değil mi ben hamile kalmadan kürtaj olmadan önce 25 günde bir regle olurdum bu ay uçtu gitti hemde hiç korunmadığım gün aşırı ilişkide bulunduğum halde artık ne yapacağım bilmiyorum bende bebişimi istiyorum şu mübarek günlerde allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
SERSOY TEBRİKLER CANIM ALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

canım adetin düzene girmemesi çok normal küretajdan sonra böyle olabiliyor
benimde 3.sünde düzeldi ayrıca olmadı diye üzülme ben adetin 13. günü doktara gitmiştim yumurtalıklarıma bakacaktı ve bana daha kendini toplayamamışsın yumurtaların küçük dedi ilaç gerekirmiş bende biraz daha beklim sonra gelirim dedim bu ay olmazsa ramazandan sonra düzenli doktor kontrolü düşünüyorum nasip kısmet inşallah gerek kalmaz.

CANIM SAĞOL
DR bana kürtajdan sonra 3 dönem regle bekleyelim olmazsa ilaç kullanırsın dedi
ama ben nasıl olsa kendiliğinden takviyeye gerek kalmadan hamile kalabiliyorum diye dr aramıyorum
bugün reglemin 4 günü sanıyorum yarın biter yine çalışmalara başlayacağım eğer bu ayda tutmazsa artık dr gideceğim herşeyin hayırlısı
bide kafamızdan atabilsek tutacak inşallah .Ben ilk hamileliğimi spora diyete başladığım ay yaşadım pazartesiden itibaren spora başlayacağım belkim yine uğurlu gelir bebişimde bana gelir.
KIZLAR RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN BEBİŞLERİMİZ BİZE GELSİN
HAYIRLISI İLE SAĞLIK İLE İNŞALLAH

sersoycum canım sen hala oruç tutuyormusun.bulantın oluyorsa nasıl dayanıyorsun?daha yeni hamilesin düzenli beslenmez gerekmezmi?aslında bende pek bilmiyorum ama kıyamam sana canım benim ya.

sersoycum canım sen hala oruç tutuyormusun.bulantın oluyorsa nasıl dayanıyorsun?daha yeni hamilesin düzenli beslenmez gerekmezmi?aslında bende pek bilmiyorum ama kıyamam sana canım benim ya.

canım çok düşüncelisin sağol a.s. sahurda midem bulandıda şimdi iyiyim canım. dr la konuştum ilk üç ay oruç tutulabilir dedi. ee bende dayanabiliriyorum şimdilik tutmaya devam.

canım benım gecmıs olsun mevlam daha kotusunden saklasın dua etmekten aska bısey gelmıyor elımızden bende uctur kaybedıyorum tedavıye basladık mevlam herkesın gonlune gore versınnnnn

canım benım gecmıs olsun mevlam daha kotusunden saklasın dua etmekten aska bısey gelmıyor elımızden bende uctur kaybedıyorum tedavıye basladık mevlam herkesın gonlune gore versınnnnn

geçmiş olsun,Allah bir dahakinde sağ salim kucağına almayı,onu sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eder inşallah.

çok geçmiş olsun canım. Allah sanada birdaha yaşatmasın bu acıları. en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…