- Konu Sahibi baby nurse
-
canım nilayın kürtaj tarihini yazması gerekiyordu sanırım 1 ağustostu.gebelerimiz bölümü çok daha güzel olacak eminim
kızlar hepiniz çok sağolun. a.s. rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun dularını kabul etsin şu mubarek günlerde inşallah. :Saruboceq:
evet kızlar hgc 42 çıktı şimdi bu hamişim demek demi, yanlız dr üstten ultrasonla baktı henüz erken diye bişey göremedi, alttan bakmasınıda ben istemedim orucum bozulmasın diye, 2 gün sonra kan testini yenileyeceğim normalde 2 ye katlaması gerekir ya bakalım hamilelik normal devam edecekmi alttan muayeneyide o gün yaptıracam. sanki rüya gibi sevinemiyorum ya, daha doğrusu sevinmeye korkuyorum allah korusun yeniden bir yıkımı kaldırabileceğimi sanmıyorum. eşimede ikinci muayeneden sonra söyliyecem bide o telaşlanmasın yeterince yıprandık.
kızlar hepiniz çok sağolun. a.s. rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun dularını kabul etsin şu mubarek günlerde inşallah. :Saruboceq:
evet kızlar hgc 42 çıktı şimdi bu hamişim demek demi, yanlız dr üstten ultrasonla baktı henüz erken diye bişey göremedi, alttan bakmasınıda ben istemedim orucum bozulmasın diye, 2 gün sonra kan testini yenileyeceğim normalde 2 ye katlaması gerekir ya bakalım hamilelik normal devam edecekmi alttan muayeneyide o gün yaptıracam. sanki rüya gibi sevinemiyorum ya, daha doğrusu sevinmeye korkuyorum allah korusun yeniden bir yıkımı kaldırabileceğimi sanmıyorum. eşimede ikinci muayeneden sonra söyliyecem bide o telaşlanmasın yeterince yıprandık.
MELEK ANNELERİ LİSTESİ
Yeşimnur ...................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise.................... 15.08.08 .................ilk adetten hemen sora
e.l.i.f.t.g ....................09.07.08 .................ilk adetten hemen sora
pepuda ......................16.07.08 .................ilk adetten hemen sora
lolo........................... 09.08.08................. Ilk adetten hemen sora
keops 35.................... 06.08.08 .................ilk adetten hemen sora
baby nurse............... 05.08.08................ Ilk adetten hemen sora
sido............................ 30.07.08 .................ilk adetten hemen sora
sersoy 79.................. 08.08.08................ Ilk adetten hemen sora
serdi ..........................21.04.08 .................ilk adetten hemen sora
başak0402..................19.07.08............... ...3 ay korunma süresi
sibel07........................09.08.08........... .......İlk adetten hemen sora
kuzu...........................23.08.08........... ........İlk adetten hemen sora
ALTURNA...................16 .08.08...................İlk adetten hemen
nilayyy........................01.08.08...................2. adetten hemen sora
GE-BE-LE-Rİ-MİZ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1-sersoy79
sersoy canim çok sevindimhihoyyyt.bebegini kaybedenler listesinden sirayla teker teker hamisler listesine geçicez insallah ve ilk hamisimiz sen oldun.:teytey:darisi bizlerin basina bakalim 2. kim olacak.bu arada sana birsey sormak istiyorum canim sen 08.08 de dusuk yaptin sanirim.ilk reglin kaç gun sonra oldu?birde dusuk sonrasi hiç korunmadin mi?ben ayin 15 inde dusurdum ama regl olmadim bir turlu.:çok üzgünüm:
SELAM KIZLAR
benim kurtajdan sonraki ilk regle 35 gün geldi 4 gün sürdü bu
ikinci reglem 21 gün lekelenmelerle başladı çok erken değil mi ben hamile kalmadan kürtaj olmadan önce 25 günde bir regle olurdum bu ay uçtu gitti hemde hiç korunmadığım gün aşırı ilişkide bulunduğum halde artık ne yapacağım bilmiyorum bende bebişimi istiyorum şu mübarek günlerde allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah
SERSOY TEBRİKLER CANIM ALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH
canım adetin düzene girmemesi çok normal küretajdan sonra böyle olabiliyor
benimde 3.sünde düzeldi ayrıca olmadı diye üzülme ben adetin 13. günü doktara gitmiştim yumurtalıklarıma bakacaktı ve bana daha kendini toplayamamışsın yumurtaların küçük dedi ilaç gerekirmiş bende biraz daha beklim sonra gelirim dedim bu ay olmazsa ramazandan sonra düzenli doktor kontrolü düşünüyorum nasip kısmet inşallah gerek kalmaz.
sersoycum canım sen hala oruç tutuyormusun.bulantın oluyorsa nasıl dayanıyorsun?daha yeni hamilesin düzenli beslenmez gerekmezmi?aslında bende pek bilmiyorum ama kıyamam sana canım benim ya.
canım benım gecmıs olsun mevlam daha kotusunden saklasın dua etmekten aska bısey gelmıyor elımızden bende uctur kaybedıyorum tedavıye basladık mevlam herkesın gonlune gore versınnnnn
canım benım gecmıs olsun mevlam daha kotusunden saklasın dua etmekten aska bısey gelmıyor elımızden bende uctur kaybedıyorum tedavıye basladık mevlam herkesın gonlune gore versınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?