Bebeğini kaybedenler......

canım sanada çok geçmiş olsun. inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

arkadaşım spor yaparken ağır bir spor olmamasına dikkat et ağır aktivitede bulunmakta overleri etkiler hafif bir spor tercih et
inşallah hayırlısıyla senide gebelerimiz listesine ekleriz

canım benım gecmıs olsun mevlam daha kotusunden saklasın dua etmekten aska bısey gelmıyor elımızden bende uctur kaybedıyorum tedavıye basladık mevlam herkesın gonlune gore versınnnnn

allahım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip ederde bu acıları sana unutturur:Saruboceq:

ben size demedimmi düşük küretaj sonrası kolay hamile kalınıyor diye...
bunun sonrası çorap söküğü gibi gelecek görün bak...
güzel günler çok yakın

arkadaşım spor yaparken ağır bir spor olmamasına dikkat et ağır aktivitede bulunmakta overleri etkiler hafif bir spor tercih et
inşallah hayırlısıyla senide gebelerimiz listesine ekleriz

valla güzelim ilk hamişliğimde step ve platez yapiyordum yine bunlara başlamayi düşünüyordum ama şimdi sen böyle diyince kafam karişti
belki sdece yürüyüş yapmak lazim

slm kızlar yepyeni ve sağlıklı bir gün dilerim herkese.sersoycum hcg sonucunu merak ediyoruz ilk bize söyle bekliyoruz.

hayırlı cuma lar olsun kızlar, tropiğe bakmadım pardon yarın sabah yaptıracam testi, şimdilik herşey yolunda. a.s.

valla güzelim ilk hamişliğimde step ve platez yapiyordum yine bunlara başlamayi düşünüyordum ama şimdi sen böyle diyince kafam karişti
belki sdece yürüyüş yapmak lazim
kesinlikle hafif bir spor yap canım bunu bana doktorum söylemişti...bende ramazandan sonra yüzmeye başlayacağım

ben bugün yine nöbetçiyim kızlar
sersoy erkenden bize haber ver gördüğün gibi herkez merakla bekliyor
kendimi iyice şiş hissediyorum bir adet olsaydım....

ben bugün yine nöbetçiyim kızlar
sersoy erkenden bize haber ver gördüğün gibi herkez merakla bekliyor
kendimi iyice şiş hissediyorum bir adet olsaydım....

Canım nöbetinde Allah kolaylık versin. bende merak içindeyim ve kötü stres yaptı bu durum ama erken test yapıp üzülmek istemiyorum sende bilirsin 48 ile 72 saat içinde değerler değişirmiş 1 gün daha beklemek istedim. hayırlısı olur inşallah.

canım sabır herşeyin ilacı hepimiz senin gibi sabretmeyi öğreniriz inşallah.ve senin sabrının sonuda selamet olur.atasözü gibi oldu ama yazmak istedim::))

kızlar 15 haftalık bebeğim karnımda ldü ve düşük yaptım 3.5 ay oldu hala dün gibi ben bu ay yeniden denemek istiyorum nolur yardım edin destek olun ya bu ay ya 1 sene bekliycem yasım 30 napıym akıl verin

kızlar 15 haftalık bebeğim karnımda ldü ve düşük yaptım 3.5 ay oldu hala dün gibi ben bu ay yeniden denemek istiyorum nolur yardım edin destek olun ya bu ay ya 1 sene bekliycem yasım 30 napıym akıl verin

canım,öncelikle geçmiş olsun.1 sene çok uzun bir zaman,hele bizim gibi kısa bir süreliğine de olsa o muhteşem duyguyu tadanlar için...ben dayanamıyorum,doktorum da beklemene gerek yok dedi ama benim beklememi gerektirecek sebeplerim var.o mutlu günün gelmesi için sabırsızlanıyorum.bir engelin yoksa hiç bekleme derim.hakkında hayırlısı olsun.

canım sağol doktorum ne zaman istersen dedi ama benim 6 yasında anaokuluna giden bir kızım var o yüzden ya yaza gelmeli doğumum yada öteki yaza cünkü seneye 1 ebaslıycak kuzum yanında olmalıyım bu arada sanada geçmiş olsun kac aylıktı bebişin sorun bulundumu canım

benim bebeğimin öldüğü farkedildiğinde 9. haftamdaydım ama sanırım daha önce kaybettim.hiçbir belirti vermedi,ağrı,kanama,hiçbir şey yoktu.normal kontrolüme gittiğimde öğrendim,kürtaj oldum.patoloji sonucu da hiç açıklayıcı değildi,zaten erken kayıplarda kürtaj materyali pek açıklayıcı bilgi vermezmiş.haftaya başka bir doktorla randevum var,çok tecrübeli ve başarılı bir doktor.eminim benimle daha net konuşacaktır.
kızın konusundaki kararını da bir öğretmen olarak gönülden destekliyorum.gerçi kızının okul tecrübesi varmış,anaokuluna gidiyormuş ama ilkokul çok daha farklı ve kuzucuğunun senin maddi ve manevi desteğine ihtiyacı olacak.
hayırlısıyla birisinin nasıl büyüyüp olgunlaştığını izlerken diğerini kucağına alır, cennet kokusunu duyarsın inşallah.

günaydın kızlar, bütün gece heycandan ve düşüncelerden kurtulup uyuyamadım.dualarla sabahı sabah ettim.bugun erkenden gidip kan verdim. saat 1 gibi telefon açıp sonucu öğrenecem. bide eşim beni rüyasında hamile olarak görmüş dün onu anlatıyordu, tabi ben yine çaktırmadım bişey söylemedim. hayırlısı olsun inşallah. şu 4 saat nasıl geçecek bilmiyorum, bir yandan heyecan bir yandan korku ve endişe rabbim hayırlısı versin

canım,saat 2 oldu,hadi seni bekliyoruz.umarım herşey yolundadır.
eşinden gizleme konusunda da sabır diliyorum,bir keresinde 13 gün gecikmiştim de eşimi ümitlendirmeyeyim diye saklarken yaşadıklarımı bir ben bilirim.ama inşallah sabıra da ihtiyacın olmaz.çok güzel bir sonucu, büyük bir mutlulukla eşinle paylaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…