Bebeğini kaybedenler......

ikidir arıyorum henüz sonuçlar çıkmamış ya ölüyorum ben burda gözlerim şişti ağlamaktan

allahım sana binlerce şükür... rabbim sen beni sevindirdiğin gibi tüm evlat hasreti çekenleride sevindir. rahat rahat söyleyebilirim şimdi. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

allahım sana binlerce şükür... rabbim sen beni sevindirdiğin gibi tüm evlat hasreti çekenleride sevindir. rahat rahat söyleyebilirim şimdi. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

şüphesiz bu,bugün aldığım en güzel haber.canım,tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Allah'ım seni korusun.

canım benim ağlama hiç bak herşey yolunda artık.eşinede sölersin bugünhihoyyyt.hayırlı olsun sersoycum benim bile gözlerim yaşardı mutluluktan.Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun seni.

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar, rabbim bu mutluluğu tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallah. amin

sana mutluluk getıren bebegın bızlerede umut olsun..ınsallah en beklenmedık zamanda gelen bu yaramaz ınatcı ve guclu cıkarak bı an once annesının kucagına gelıcek.....cooooooooooooooooooooooooook sevındım canım....hihoyyyt

arkadaslar ben 15 agustosta dusuk yaptim.sizce hcg sifirlanmismidir.ben bugun test yaptim çok silik çikti 2. çizgi.gerçi degilim biliyorum çunku karnim agriyor ve goguslerimde hiçbir hassasiyet yok.offffffff ben ne zaman regl olucam ya.

aynıyız canım bende 19 düşük yaptım ne zaman adet olacagmı bilmiyorum sen kürtaj oldunmu ne kadarlıktı

sersoycum ne yaptın canım verdinmi kocana müjdeli haberi?

canım, kocişe güzel haberi veridim fakat inandırmam çok zor oldu ya kaydirigubbakcemile3
dünden beri doğrudur yanılma payı yoktur demi diye sorup duruyo.. sanırım hala şokta :roflol:
darısı sizlerin başına inşallah canlarım

sersoycum canım benim ya kendime olmuş kadar sevindim.inşallah allah tamamına erdirsin.aoğlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ve bende bugün adet oldum......3. oldum galiba.

sersoycum canım benim ya kendime olmuş kadar sevindim.inşallah allah tamamına erdirsin.aoğlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ve bende bugün adet oldum......3. oldum galiba.

AMİN CANIM AMİNNNNNNNN, yürekten diliyorum ki Rabbim en kısa zamanda bu sevinci sizlerede yaşatsın. Umudunuzu asla yitirmeyin. mucizeler bitmiyor

ben ne yapayim 6aylikken kaybettim 6 aylik düsünün 3 hafta oldubebegimi kaybedeli benim halimi düsünemezsiniz ben bazen sanki kendimde degilim ne dedigimi ne yaptigimi ne düsündügümü anlamiyorum birde bebeginiz görseydiniz benim gibi? kizlar üzülmeyin sakin allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rizki yokmus dünyada diyelim

eee kolay değil canım sen bile ikinci testten sonra emin oldun.senin için herşey çok güzel olsun inşallah sağlıklı hamilelikler sersoycum..hadi bakalım ikinci hamişimiz kim olacak?

Selam arkadaşlar bebeğini kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum Annelerine sabır diliyorum inşallah enkısa zamanda yeniden bu güzel annelik duygusunu tattırır mevlam inşallah,,,,bende 12 haftalık hamileyim ve bebeğimin kabi durmak üzereymiş bu sabah öğrendim,,,tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum şayet ölürse kürtaj mı yapılıyor ve kürtajı uyuşturmadan mı yapıyolar acısı oluyormu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim,,,,hem bebeğimi kaybetme acısı hemde kürtaj olma korkusu yaşıyorum dua edin bir kez düşük yapmıştım ama o çok küçük diye kendiliğinden düşmüştü kürtaja gerek kalmamıştı,,,,

canım benimde bebişimin kalbi 7 haftalıkken durdu kürtaj yaptılar ama narkoz verdiler canım öyle acı falan hissetmedim ben.en büyük acı bebeğini kaybetmek oluyor.inşallah yaşama tutunur bebeğin sen yinede kötü şeyler düşünme.dualarım seninle hayatım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…