- Konu Sahibi baby nurse
-
allahım sana binlerce şükür... rabbim sen beni sevindirdiğin gibi tüm evlat hasreti çekenleride sevindir. rahat rahat söyleyebilirim şimdi. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
allahım sana binlerce şükür... rabbim sen beni sevindirdiğin gibi tüm evlat hasreti çekenleride sevindir. rahat rahat söyleyebilirim şimdi. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
arkadaslar ben 15 agustosta dusuk yaptim.sizce hcg sifirlanmismidir.ben bugun test yaptim çok silik çikti 2. çizgi.gerçi degilim biliyorum çunku karnim agriyor ve goguslerimde hiçbir hassasiyet yok.offffffff ben ne zaman regl olucam ya.
sersoycum ne yaptın canım verdinmi kocana müjdeli haberi?
sersoycum canım benim ya kendime olmuş kadar sevindim.inşallah allah tamamına erdirsin.aoğlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ve bende bugün adet oldum......3. oldum galiba.
canım, kocişe güzel haberi veridim fakat inandırmam çok zor oldu ya kaydirigubbakcemile3
dünden beri doğrudur yanılma payı yoktur demi diye sorup duruyo.. sanırım hala şokta :roflol:
darısı sizlerin başına inşallah canlarım
Selam arkadaşlar bebeğini kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum Annelerine sabır diliyorum inşallah enkısa zamanda yeniden bu güzel annelik duygusunu tattırır mevlam inşallah,,,,bende 12 haftalık hamileyim ve bebeğimin kabi durmak üzereymiş bu sabah öğrendim,,,tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum şayet ölürse kürtaj mı yapılıyor ve kürtajı uyuşturmadan mı yapıyolar acısı oluyormu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim,,,,hem bebeğimi kaybetme acısı hemde kürtaj olma korkusu yaşıyorum dua edin bir kez düşük yapmıştım ama o çok küçük diye kendiliğinden düşmüştü kürtaja gerek kalmamıştı,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?