- Konu Sahibi baby nurse
-
aynıyız canım bende 19 düşük yaptım ne zaman adet olacagmı bilmiyorum sen kürtaj oldunmu ne kadarlıktı
ben ne yapayim 6aylikken kaybettim 6 aylik düsünün 3 hafta oldubebegimi kaybedeli benim halimi düsünemezsiniz ben bazen sanki kendimde degilim ne dedigimi ne yaptigimi ne düsündügümü anlamiyorum birde bebeginiz görseydiniz benim gibi? kizlar üzülmeyin sakin allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rizki yokmus dünyada diyelim
Selam arkadaşlar bebeğini kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum Annelerine sabır diliyorum inşallah enkısa zamanda yeniden bu güzel annelik duygusunu tattırır mevlam inşallah,,,,bende 12 haftalık hamileyim ve bebeğimin kabi durmak üzereymiş bu sabah öğrendim,,,tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum şayet ölürse kürtaj mı yapılıyor ve kürtajı uyuşturmadan mı yapıyolar acısı oluyormu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim,,,,hem bebeğimi kaybetme acısı hemde kürtaj olma korkusu yaşıyorum dua edin bir kez düşük yapmıştım ama o çok küçük diye kendiliğinden düşmüştü kürtaja gerek kalmamıştı,,,,
TÜTÜTÜ MAŞALLAH BAK BAK BAK 5+1 NEGÜZEL YAPMIŞSIN RESMİ ÖYLE ALLAHIM 38. HAFTALARI VE DOĞUMUNUDA BURDAN GÖRMEMİZİ NASİP ETSİN. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ay canım benim Şeniz, darısı başına inşallah seninkinide görürüz kaydirigubbakcemile5
sibelcim belki deli diyeceksin ama ben bu sabah gidip yeniden kan verdim şimdi çıkıp sonucu alacam ordanda dr randevu var.. sizi çok seviyorum kızlar :enbuyukkk:
selam arkadaşlar bebeğini kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum annelerine sabır diliyorum inşallah enkısa zamanda yeniden bu güzel annelik duygusunu tattırır mevlam inşallah,,,,bende 12 haftalık hamileyim ve bebeğimin kabi durmak üzereymiş bu sabah öğrendim,,,tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum şayet ölürse kürtaj mı yapılıyor ve kürtajı uyuşturmadan mı yapıyolar acısı oluyormu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim,,,,hem bebeğimi kaybetme acısı hemde kürtaj olma korkusu yaşıyorum dua edin bir kez düşük yapmıştım ama o çok küçük diye kendiliğinden düşmüştü kürtaja gerek kalmamıştı,,,,
Canim ya biz bebiş delisiyiz haklisin tabi gebelik geliyor ama nasil ilerliyor insan merak ediyor.inşallahhhh dahada yükselmiştir.her şey yolunda gider inşallah dahada güzel haberlerini ve keseyi görmeni bekliyoruz....çok öpüyorum...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıdım cumartesi günü bende düşük yaptım kimyasal gebelik dediler 4 sene sonra varolan kimyasl gebeliğe sevinmeli miyim? bide bazılarında geçikme olmadan düştüğü için anlaşılmayabiliyormuş acaba bundan öncede bi çok kez kimsayal gebelik yaşadım mı acaba diye endişelenmeli miyim
SESOYCUM HADİ HAYIRLI OLSUN GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM VALLA DARISI BAŞIMIZA..ALDIĞIM İLK MUTLU HABER SENSİN HAFTA SONU YAZILANLARI Bİ OKUYUM BAKALIM DAHA NE DEĞİŞİKLİKLER VARRR ÖPÜYORUM SENİ ALLAH NAZARDAN SAKLASINNN
herkese merhaba.biz şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu öğretmen arkadaşlarım,sido,kuzu,... yeni ders yılı hayırlı uğurlu olsun.bence 2 dönemde vereceğiniz dersi 1. dönemde verip bitirin.ne de olsa 2. dönem doğum iznine ayrılacaksınız,çocuklarımız eksik kalmasın kaydirigubbakcemile3
Sersoycum çok sevindim 2 ye tam katlamamiş ama 48 saat geçmişmemişti galiba değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?