Bebeğini kaybedenler......

canım,başın sağolsun.bizler de kendimizi bu şekilde teselli etmeye çalışıyoruz zaten.kucağına alıp kokusunu duyduktan sonra kaybetmek eminim ki çok daha zordur.Rabb'im sana ve yakınlarına sabır versin.

canım,ben de nilay'a katılıyorum.senin bebeğin bizimkilerden daha büyükmüş,o nedenle hayata tutunma gücü de daha fazla olacaktır.aklına kötü şeyler getirme.ama alnına melek annesi olmak yazıldıysa da korkma.doktorlar da 12 haftalık bir bebeği düşürmeni beklemeyeceklerdir sanırım,kürtaj yaparlar.benim kürtajım genel anesteziyle olmuştu,fiziki acısı yok,acı yüreklerde...Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.

ebruli-30 ilk gebelik olduğu için narkoz veriyorlar hiç birşey hissetmiyorsun benim ağırım vs hiç olmadı,kürtaj sonrası insanın sadece kalbi ağrıyor,ama çok üzülüp kafana takmamaya bak dr sağolsun artık ileri bakıcak dönüp arkamıza bakmıcaz dedi sende öle yap canım,Allahın takdiri diye düşününce insan ferahlıyor,:Saruboceq:

Günaydin bütün kaderdaşlarimiza yepyeni ve umut dolu bir haftaya başliyoruz enbüyük umudumuzda sersoy oldu..bizi çok sevindirdi allah da onu sonuna kadar sevindirsin. Halecim nerelerdesin ya nöbetlerdemi sikiştin kaldin sen bakayim.tatilin acisini çikartiyorlar desene.....benim şeuan için ilk adet kanamam normal eskisi gibi oluyor inşallah yumurtalamadada sotun olmazsa.benede bayram gelmeden yumurtlayayim diye uğraşiyordum kayinvalidemlere gidicez ankaraya oralarda çalişma yapamazdim tabiiii:::))herkesi öpüyorum.

günaydın canım benim... güzel dileklerin için allah razı olsun... kalbimde dualarımda sizinle a.s.

TÜTÜTÜ MAŞALLAH BAK BAK BAK 5+1 NEGÜZEL YAPMIŞSIN RESMİ ÖYLE ALLAHIM 38. HAFTALARI VE DOĞUMUNUDA BURDAN GÖRMEMİZİ NASİP ETSİN.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

TÜTÜTÜ MAŞALLAH BAK BAK BAK 5+1 NEGÜZEL YAPMIŞSIN RESMİ ÖYLE ALLAHIM 38. HAFTALARI VE DOĞUMUNUDA BURDAN GÖRMEMİZİ NASİP ETSİN.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ay canım benim Şeniz, darısı başına inşallah seninkinide görürüz kaydirigubbakcemile5
sibelcim belki deli diyeceksin ama ben bu sabah gidip yeniden kan verdim şimdi çıkıp sonucu alacam ordanda dr randevu var.. sizi çok seviyorum kızlar :enbuyukkk:

Canim ya biz bebiş delisiyiz haklisin tabi gebelik geliyor ama nasil ilerliyor insan merak ediyor.inşallahhhh dahada yükselmiştir.her şey yolunda gider inşallah dahada güzel haberlerini ve keseyi görmeni bekliyoruz....çok öpüyorum...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıdım cumartesi günü bende düşük yaptım kimyasal gebelik dediler 4 sene sonra varolan kimyasl gebeliğe sevinmeli miyim? bide bazılarında geçikme olmadan düştüğü için anlaşılmayabiliyormuş acaba bundan öncede bi çok kez kimsayal gebelik yaşadım mı acaba diye endişelenmeli miyim

SESOYCUM HADİ HAYIRLI OLSUN GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM VALLA DARISI BAŞIMIZA..ALDIĞIM İLK MUTLU HABER SENSİN HAFTA SONU YAZILANLARI Bİ OKUYUM BAKALIM DAHA NE DEĞİŞİKLİKLER VARRR ÖPÜYORUM SENİ ALLAH NAZARDAN SAKLASINNN

tatlim öncelikle inşallah minik bebişe bişey olmaz .canim ben 19 temmuzda kürtaj oldum ayni odada kalan bi abla vardi 3 aylik hamileydi moralini bozmak istemiyorum ama bebeği normal doğumla aldilar.sen yinede dr a sor.allah yardimcin olsun korkma sakin hiç hiçç bi aci hissetmiyorsun haberlerini bekliyorum hayirlisiyla

herkese merhaba.biz şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu öğretmen arkadaşlarım,sido,kuzu,... yeni ders yılı hayırlı uğurlu olsun.bence 2 dönemde vereceğiniz dersi 1. dönemde verip bitirin.ne de olsa 2. dönem doğum iznine ayrılacaksınız,çocuklarımız eksik kalmasın kaydirigubbakcemile3

canım değerim 312 ye yükselmiş dr harika dedi henüz keseyi göremedik haftaya kaldı

canım hiç korkma, endişelenme kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalan arkadaşımız çok oldu bende dahil. dilerim en yakın zamanda kavuşursun bebeğine

canım benim Allah razı olsun, inşallah tez zamanda sizlerinde mutlu haberini almak nasip oldur... bende şimdilik herşey harika gidiyor

öğretmenim canım benim, canım benim.... kızlar allah sizlere kolaylık versin, bu ders yılında başarılar dilerim

NİLCİM HOŞGELDİN ARAMIZA BAK BİZ ARAMIZDAN HAMİŞ ÇIKARMAYA BAŞLADIK
SENİDE EN KISA ZAMANDA HAMİŞ OLARAK GÖRÜRÜZ BURDAN.HİÇ KAFANA TAKMA KİMYASAL GEBELİK RAHİME EN ZARARSIZ GEBELİKMİŞ.ARKADAŞIM 1 AY SONRA HEMEN HAMİLE KALMIŞTI.:CüvCüv:

Sersoycum çok sevindim 2 ye tam katlamamiş ama 48 saat geçmişmemişti galiba değilmi.

canım dr la konuştum bu konuyu aslında o hiç gerek yok yeniden tahlil yaptırman gerekmiyordu dedi bu tahlillerde ml değerler bazen değişiklik gösterebilirmiş ama değerimin gayet güzel olduğunu söyledi. bide Endometrium tabakasının çok iyi durumda olduğunu söyledi... ve lütfen rahat ol dedi.. ah bir başarabilsem, endişelerimi tam olarak kafamdan atamıyorum ne yapyım -tatlicadiarzu-

Tamamdir işte tek gereken rahat olup zamanin hizla geçmesini beklemek.inşallah her şey daha güzel olacak canimcim...

Arkadaşlar bir kaç gündür siteye girememiştim. günlerdir yazılanları bir çırpıda okudum. sersoycum kendine çok dikkat et. inşallah buradan bebeğinle çekilmiş mutlu resimlerini yollarsın bizlere. kötü şeyler düşünme. ben hamileliğimde hep kötü şeyler düşünüyordum, hep bebeğimi kaybetme korkusuyla yaşıyordum. ve sonunda korktuğum başıma geldi. sakın sende öyle şeyler aklına getirme. hamileliğinin keyfini çıkar. Allaha emanet ol.
keops, sido canlarım sizlerede yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun. yeni ders yılımız sizlere sağlık, mutluluk ve hayırlı bebişler getirsin innnnnnşşşşşallahhhhh

kızlar herkese hayırlı ramazanlar
uzun zamandır bu başlığı görüp bişeyler yazmak istedim ama elim bi türlü gitmedi. başlığı görünce içeriğini okuyup ağlamaktan korktum ve okumadım da
Allah bu mübarek günlerde hepinizin acısını unutturur ve bi an önce yüzünüzü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…