- Konu Sahibi baby nurse
-
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Biliyorsunuz ben 16 gün önce kürtaj oldum. kanamam yok ama ara sıra kahverengimsi akıntı gibi birşey geliyor. kürtajdan sonra cinsel ilişki için nekadar beklemek gerekiyor acaba. Zaten şu an öyle şeyleri düşünecek halim yok ama yinede sorayım dedim. Doktoruma sormayı unutmuşum, oda birşey söylemedi. sadece prezervatif kullanın demişti. Ama ben yinede korkuyorum bişey olur diye. Acaba daha beklemelimiyiz.
kızlar herkese hayırlı ramazanlar
uzun zamandır bu başlığı görüp bişeyler yazmak istedim ama elim bi türlü gitmedi. başlığı görünce içeriğini okuyup ağlamaktan korktum ve okumadım da
Allah bu mübarek günlerde hepinizin acısını unutturur ve bi an önce yüzünüzü güldürür inşallah
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Biliyorsunuz ben 16 gün önce kürtaj oldum. kanamam yok ama ara sıra kahverengimsi akıntı gibi birşey geliyor. kürtajdan sonra cinsel ilişki için nekadar beklemek gerekiyor acaba. Zaten şu an öyle şeyleri düşünecek halim yok ama yinede sorayım dedim. Doktoruma sormayı unutmuşum, oda birşey söylemedi. sadece prezervatif kullanın demişti. Ama ben yinede korkuyorum bişey olur diye. Acaba daha beklemelimiyiz.
kızlar merhaba herkese...nolur bana yardım edın.moralım cok bozuk.:1no2:kurtajdan sonra 21. gun regl oldum.ondan 10 gun kadar sonra tekrar bı kanama oldu ama azdı.daha sonra kahverenge donustu.sımdıde renklı akıntı seklınde devam edıyo.ama bayadır var.sanırım 1o gundur..kurtajdan sonra 2 kez doktoruma gıdıp muayene oldum.hıc bır sorun yok.ıyı gorunuyosun dedı bana.ama bu renklı akıntı durumu yoktu o zaman.sımdı ne yapmalıyım? bı yandan kurtaj sonrası duzene gırmek uzun surebılır dıyorum.sonucta 2 kez kontrol oldum.bı sorun olsa ortaya cıkardı.ama bı yandanda rahatsız oluyorum.sıxde oldumu bu problemler...bıde doktorum rahat bırı 3. kez kontrole gıdersem guvensız oldugumu dusunebılır belkı o yuzden pek ıstemıyorum gıtmekde.napsam bıraz beklesemmı? ne dersınız kızlar???:1no2:
canım mayıs 17 de 15 haftalık bebeğim karnımda öldü düşük ve kürtaj oldum aynı seyler bendede oldu sakın korkma sonra düzeliyo dr a gitmene gerek yok bende yasadım aynı seyleri gecmiş olsun canım
canım coook sagol nasıl rahatlattın benı bılemezsın.coook tesekkurler.artık kanama, muayene,ultrason o kadar sıkıldımkı bunlardan.bı surelıgıne doktorumuda bunlarıda gormek ıstemıyorum.ınsallah duzelır.bı sure sonra duzelmezse tekrar gıdıcem..cok saol tekrar.bu arada dusugum 7. haftanın ıcındeydı.doktorum folbıol verdı sımdı onu kullanıyorum.
selam arkadaşlar,bir sorum var.hcg kaç günde sıfırlanır?benim 36. günüm,hala adet görmedim.test yapsam beni yanıltır mı?
mrb canım... benim son düşüğümde hcg 1 haftada sıfırlanmıştı bu birazda gebeliğin süresine ve kişinin bünysine göre değişiyor sanıyorum. yeni bir adetin görülmeside 28 ile 34 günn arasında oluyormuş... bence test için bir iki gün daha sabret.inşallah hamişsindir canım.benim gibi hergün silik çizgi görmeni tavsiye etmem çok yıpratıcı oluyor. biliyorsun bende belirti vardı şüphelerim yüzünden test yapmıştım.peki herhangi bir belirtin varmı canım?
ben listeden ayağımı sürte sürte çıktım arkamdan gelin diye kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?