- Konu Sahibi baby nurse
-
mrb canım... benim son düşüğümde hcg 1 haftada sıfırlanmıştı bu birazda gebeliğin süresine ve kişinin bünysine göre değişiyor sanıyorum. yeni bir adetin görülmeside 28 ile 34 günn arasında oluyormuş... bence test için bir iki gün daha sabret.inşallah hamişsindir canım.benim gibi hergün silik çizgi görmeni tavsiye etmem çok yıpratıcı oluyor. biliyorsun bende belirti vardı şüphelerim yüzünden test yapmıştım.peki herhangi bir belirtin varmı canım?
ben listeden ayağımı sürte sürte çıktım arkamdan gelin diye kaydirigubbakcemile
kızzllaaarr hepinize çoookk geçmiş olsun inşallah sağlıklı bebeklerinizi bi an önce kucaklarınıza alırsınız ben size bişey sorcaktım düşük yaparken nasıl parça geldi kanama ve ağrı varmıydı miktarı nasıldı özellikle düşürdüğünüz parça neye benziyordu lütfen çok acil yardım edin ben hamileyim bebeğimi yüzde 80 kaybedebileceğimi söyledi doktorum acınızı tazelemek istemem ama başka sorcak kimsem yok özür dilerim
Bana doktorum ilkadet oluncaya kadar ilşiki yasak eğer olursa bile korunarak demişti.hadi sersoy kendiliğinden düşürdü galibada bizim gibi kürtaj olanlarin en azindan 1 adet beklemesi gerekmezmiydiiii?????*
Slm burkocum geçmiş olsun.bence tam zamaninda olursun ben kürtaj oldum kürtajdan 28 gün sonra adet oldum tam adet döngüme uygundu ki senin normal düşük eğer düzenliyse adetin tam gününde olursun.
canım,bana 15 günden sonra serbestti.tabi ki korundum ama erkek korunma araçlarına çok güvenmiyorum.zaten ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım,ben burda günlerce 'bekleyeceğim,kilo vereceğim,sigarayı bırakacağım' dedim.öte yandan da infertilite sebebiyle 2 yıl boyunca doktor doktor gezmiş bir çiftiz,bu durumda üzülmek de bize yakışmaz.umarım bu sadece bir gecikmedir.bebişim ben kendimi en hazır hissettiğim zamanda gelir.neyse,yarın sonucu bildiririm.Allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin.
canım arkadaşlarım
valla inanın sanal ortamda bile olsa sizleri çok özledim
ben laptop kullanıyorum ondada bir sorun oldu bağlanamadık bir haftadır meraktan çatladım valla..
Bu arada 10.09.2008 itibariyle ilk adetimi oldum 35. Gün oldu
listemizi bir ara güncelleyelim
sersoycum sonucun olumluluğunun onaylanmasına çok sevindim kendine çok iyi bak arkadaşım
çokta yoğun çalıştım bu aralar eltim falan hastanede yattı yazık 33 haftalık gebe kıl dönmesi oldu 2 gün onu bizim serviste yatırdım anestezisiz canlı canlı açtılar baya canı acıdı annelik böyle zor iştee..
Nevincim canım benim bu arada beni çok merak etmişsin sağol canıım
sibelcimde merak etmiş ....
Diğer kıslar beni unuttunuz küstüüüümsenağlama
neyse ben mesaiden yeni geldim iftarlık birşeyler hazırlıyayım
öpüyorum sizleri....
canım ne yaptın ne ettin merak ettim bi haber ver :uhm:
Doktorun ertele demediği halde neden erteliyorsun canim.ben ilkkez hamile kaldim gayet te sağlikliydim bebğimin kalbinin durmasi bizim elimizde değilki.3 ay sonra dahami sağlikli olacaksin.ben 1 sene korunmama bile şimdi kiziyorum inan zaman kaybetmeye hiç tahamülüm kalmadi......
Canim ya kusura bakma ben senin pko lu olduğunu biliyordum ama düşüklerin nedenin bu olduğunu bilmiyordum.umarim en kisa zamanda istediklerine ulaşirsin buarada 2 ay çok uzun bir süre değilki 6 ay beklemek zorunda olanlar var.her durumdan kendimize iyi bir yan çikarmayi öğretiyor hayat.herşey gönlünce olsun 2 ay burda bizle yazişarak bile biterrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?