Bebeğini kaybedenler......

canım,aslında test yapmak için bekleyeceğim.kürtaj sonrası dengesizlikler olacağını biliyorum,ayrıca pko hastasıyım.adet düzensizliği bizim göbek adımız. ama yarın doktor randevum var.hep bahsediyorum,randevusunu 2 ay önce aldığım çok yoğun ve işinde çok uzman bir doktor.birşey varsa yarın ona göre davranayım istedim.testi yarın sabah yapacağım,haberdar ederim.belirti konusuna gelince pek birşey hissetmiyorum ama biraz göğüs uçlarım koyulaştı mı ne :jeyyar:

Bana doktorum ilkadet oluncaya kadar ilşiki yasak eğer olursa bile korunarak demişti.hadi sersoy kendiliğinden düşürdü galibada bizim gibi kürtaj olanlarin en azindan 1 adet beklemesi gerekmezmiydiiii?????*

ben 5,5 haftalıkken düşük yaptım ama şöyle açıklayabilirim:
- önce 1-2 gün kahverengi bir akıntım oldu parmak ucu kadar
- sonra sarımsı, şeffaf, jöle gibi, nohut kadar bir parça geldi
-bunun üzerine 2 ile başlamış olduğum progestanı üçe çıkardım ama hiçbir etkisi olmadı
-gitgide kahverengi akıntı pembeye döndü
-son iki gün aynen normal bir adet kanaması gibi kanama geçirdim ve aynen adet sancısı gibi sancı çektim
-düşüğün olduğu gün sancılarım ağırlaştı ve düşük yaptığıma dair en ufak bir şüphem olmayacak şekilde bir parça düşürdüm.
moralinizi bozmak istemem ama merak eden arkadaşlara bilgi vermek istiyorum. düşük materyali bir kan pıhtısı değil, basbayağı et parçası ve üzerinde damarlar oluyor.
içim bir tuhaf oldu bunları yazarkensenağlama. ALLAH BİR DAHA HİÇBİRİMİZE GÖSTERMESİN. SAĞ SALİM ALALIM BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA İNŞALLAH

Bana doktorum ilkadet oluncaya kadar ilşiki yasak eğer olursa bile korunarak demişti.hadi sersoy kendiliğinden düşürdü galibada bizim gibi kürtaj olanlarin en azindan 1 adet beklemesi gerekmezmiydiiii?????*

canım,bana 15 günden sonra serbestti.tabi ki korundum ama erkek korunma araçlarına çok güvenmiyorum.zaten ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım,ben burda günlerce 'bekleyeceğim,kilo vereceğim,sigarayı bırakacağım' dedim.öte yandan da infertilite sebebiyle 2 yıl boyunca doktor doktor gezmiş bir çiftiz,bu durumda üzülmek de bize yakışmaz.umarım bu sadece bir gecikmedir.bebişim ben kendimi en hazır hissettiğim zamanda gelir.neyse,yarın sonucu bildiririm.Allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu versin.

Tamam canimcim hakkimizda hayirlisini versin allah.neolmasi gerekiyorsa o olsun.inşallah herşey yolundadir keopscum.

Kızlar benim düşüğüm tam adet zamanıma denk geldi. Sizce bu avantajlı bir durum mu? 1 ay sonra adetim normal gelir mi dersiniz?

Slm burkocum geçmiş olsun.bence tam zamaninda olursun ben kürtaj oldum kürtajdan 28 gün sonra adet oldum tam adet döngüme uygundu ki senin normal düşük eğer düzenliyse adetin tam gününde olursun.

canım ne yaptın ne ettin merak ettim bi haber ver :uhm:

canım arkadaşlarım
valla inanın sanal ortamda bile olsa sizleri çok özledim
ben laptop kullanıyorum ondada bir sorun oldu bağlanamadık bir haftadır meraktan çatladım valla..
bu arada 10.09.2008 itibariyle ilk adetimi oldum 35. gün oldu
listemizi bir ara güncelleyelim
sersoycum sonucun olumluluğunun onaylanmasına çok sevindim kendine çok iyi bak arkadaşım
çokta yoğun çalıştım bu aralar eltim falan hastanede yattı yazık 33 haftalık gebe kıl dönmesi oldu 2 gün onu bizim serviste yatırdım anestezisiz canlı canlı açtılar baya canı acıdı annelik böyle zor iştee..
nevincim canım benim bu arada beni çok merak etmişsin sağol canıım
sibelcimde merak etmiş ....
diğer kıslar beni unuttunuz küstüüüümsenağlama
neyse ben mesaiden yeni geldim iftarlık birşeyler hazırlıyayım
öpüyorum sizleri....

canim ilk adetini 35 gün görmüşsün bende de öyle oldu 35 gün oldum ama 2 reglemi 21 gün gördüm artik üçüncü bakalim kaçinda olacak şuan reglemin 11 günündyim rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez vakitte bebişlerimiz gelsin

Hoşgeldin halecim valla sanalda olsa özlüyor insan demiii.hadi bakalim bu ay hepimiz siki çalişalimda bebişlerimiz gelsin onlarida çokkk özledikk.hapinizi öpüyorum...

canım ne yaptın ne ettin merak ettim bi haber ver :uhm:

selam kızlar,ancak gelebildim.yoğun bir gündü,kusura bakmayın.sabah testi yaptım,çok çok belirsiz bir şekilde 2. çizgi oluştu.tereddüde düştüm,o yüzden size yazmadım.doktor randevuma gittim,gebelik olmadığı kesinleşti.test mi bozuktu,hcg mi sıfırlanmadı anlayamadım.doktorum adet söktürücü verdi,hamilelik zamanlamasını bana bıraktı.çok ümitliydim ama bebeğimi neden kaybettiğimin cevabını ondan da duyamadım.2. gebelikte de düşük olursa o zaman incelemeye alınacakmışım :1no2: bu durumda daha sağlıklı bir anne adayı olabilmek için bekleyeceğim.bu o kadar zor bir durum ki,hem yavrumun hasretiyle içim yanıyor hem de onu erteleme kararını ben veriyorum.Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

Doktorun ertele demediği halde neden erteliyorsun canim.ben ilkkez hamile kaldim gayet te sağlikliydim bebğimin kalbinin durmasi bizim elimizde değilki.3 ay sonra dahami sağlikli olacaksin.ben 1 sene korunmama bile şimdi kiziyorum inan zaman kaybetmeye hiç tahamülüm kalmadi......

aynı tahammülsüzlük bende de var. okadar sabırsızlanıyorum ki tekrar denemek için. ama 3 ay beklemem lazımmış. eğer dayanamazsam 2. aydan sonra başlarım çalışmalara. sonuçta Allah nezaman verirse ozaman oluyor.en azından tuttumu, tutacakmı diye oyalanmış olurum biraz. böyle boş boş beklemek çok zor

canım,benim bekleme sebebim düşük korkusu değil.daha önce de yazmıştım,affınıza sığınarak tekrarlıyorum.ben pko hastasıyım,maalesef bunun farkedilmesi 2 yılımı aldı.(gittiğim 3 doktor da beni sağlıklı olduğum iddiasıyla gönderdiler.)bu süreç beni fazlasıyla yıprattı.nihayet 4. doktorum teşhisi koydu,verdiği ilaçları sadece 1 ay kullanarak hamile kaldım.doktorum,benim hastalığımdan kaynaklanan kilo problemimi çözmeye yönelik bir ilaç vermişti ve ben bu ilacın çok faydasını gördüm.fakat ne yazık ki sadece 1 ay kullanabildim,hamilelikle beraber bıraktım.
şimdi bu ilacı bir müddet kullanarak kilo vermeyi hedefliyorum.bu hedefimde estetik bir kaygım kesinlikle ve kesinlikle YOK.normal şartlarda 100 kilo da olsam bebeğimi isterim.ama pko sadece kilo vererek bile ciddi oranda geriletilebilen bir hastalık.eğer derseniz ki, 'boşver pko'yu.bebeğinden sonra halledersin...' maalesef,pko düşük riskini arttırıyor.ben önce yıllarca farkında olmadığım hastalığıma karşı ciddi bir zafer kazanmalıyım.problemim obezite boyutlarında değil,sadece ideal kiloma yaklaşmalıyım.bu da benim tahminen 2 ayımı alır.

Canim ya kusura bakma ben senin pko lu olduğunu biliyordum ama düşüklerin nedenin bu olduğunu bilmiyordum.umarim en kisa zamanda istediklerine ulaşirsin buarada 2 ay çok uzun bir süre değilki 6 ay beklemek zorunda olanlar var.her durumdan kendimize iyi bir yan çikarmayi öğretiyor hayat.herşey gönlünce olsun 2 ay burda bizle yazişarak bile biterrrrr.

Kuzucum bizde kendimizi tahamüller siralamsina koyariz.
Halecim eğer okursan sana sorum olacakti bende adet oldum bugün bitti gibi 5.gün yumurtlamamda bir değişiklik olurmu yani kisacsi nasil ve nezaman başliyayim çalişmalara....::)))çok öpüyorum seni

teşekkür ederim canım,haklısın.2 yıldan sonra 2 ay nedir ki?ben zaten sonuç kötü de olsa hamile kalabildiğimi öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorum.hatta öyle bir umut ve pozitiflik ki bu,yine istediğimde sadece 1 ay ilaç kullanarak hamile kalabilecekmişim gibi geliyor...sanki ilaç değil de rahme yerleşmeye hazır bir bebek yutuyorum kaydirigubbakcemile3 neyse kızlar,siz bana bakmayın.izmir çok sıcak,beynime güneş geçti galiba... kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…