Bebeğini kaybedenler......

Keops nevin di galiba ismin değilmi eğer yanilmiyorsam bizde alanyada yaniyoruz hala çok sicak oruç tutmak da zor burda allah oruçlarimizi ve dualarimizi kabil eder inşallah.

Keops nevin di galiba ismin değilmi eğer yanilmiyorsam bizde alanyada yaniyoruz hala çok sicak oruç tutmak da zor burda allah oruçlarimizi ve dualarimizi kabil eder inşallah.

evet canım,Allah oruçlarınızı kabul etsin.sabahtan akşama kadar civcivlerime konuşmaktan telef oluyorum,hele bazen cadılığım tutuyor da bağırmaya başlıyorum,o zaman sesim tamamen gidiyor.kışın bile beni arayan herkes birşeyler içerken buluyor.Rabb'im affeder inşallah,haftasonları tutuyorum.

sibelcim yumurtlama belirtileri muhtemelen 12-18. günler arasında olur tahminen 14-15.gün yumurtlarsın servikal mukus dediğimiz vagende kaygan yumurta beyazı gibi bir akıntı olur bu ya yumurtladığını yada çok kısa sürede yumurtlayacağını gösterir hatta çok afedersiniz tuvalette peçeteyle sildinmi bir kayganlık hissedersin ben en iyi ondan anlıyorum adetin 21.günü progesteron bakarakta yumurtladığını anlarsın 5. gün çok erken canım bence 10.günden sonra gün aşırı birlikte olun hadi bakalım hayırlısı sen yeni evlisin 2.ye seni bekliyoruz

Keops canım hakkında hayırlısı olsun... dediğin gibi 2 yılının yanında 2 ay hiç bişey değil... hem bu dönemde kafanı iyice boşatmış olursun böylelikle bebişin sana daha kolay gecek inşallah

kızlar bana nazarmı değdi nedir dün akşam kahve lekeler gelmeye başladı... dr aradım progestana devam et çoğalama olursa hemen gel dedi.. sahurda bi kalktım çoğalmış rengide koyulaşmış, apartopar acile gittik... hemen iğne yapıldı, 2 tanede serum taktılar... şimdilik lekeler baya bi azaldı
bu mubarek cuma günü hürmetine, Allah rızası için benden dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Allahım bu bebişimi bana bağışlasın.. amin

ben buraya yazdimmi hatirlamiyorum ama yazdiysam kusura bakmayin aradim bulamadim ban ait bisey bende bebegimi kaybettim 8.ayin15inde düsük yaptim benim farkim benim bebegim 6 aylikti senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama cok kötüyüm unutmak cok zar benim hamile kalabilmem icin 1 yil gecmesi gerekiyo :Saruboceq:

beterin beteri war canim gerçi beter demekte biraz saçma ben doğuma 20 gün kala kaybettim bebeimi bunlar sinaw bence inşallah layikiyla altindan kalkmişizdir yada kalkiyoruzdur çünkü daha 3.5 ay oldu benim

canım,lütfen kendine dikkat et.sen burada hepimizin umudusun.ben düşük tehdidiyle karşı karşıya kalmadığımdan birşey diyemiyorum,doktorunun söylediklerini harfi harfine uygula,bol bol dinlen ve Allah'a sığın.inşallah bu mübarek günlerde dualarını karşılıksız bırakmayacaktır.

canım,geçmiş olsun.Allah sabır versin.zordur elbette ama yeşimnur haklı,bu bir sınav.en kısa zamanda moralini düzeltmeni,bu zorlu sınavı başarıyla atlatıp sağlıklı bir bebeğin sağlıklı annesi olmanı diliyorum.

Yeşim nurcum aramiza tekrar hoşgeldin...iyisindir umarim.
Halecim çok teşekkür ederim inşallah bende çok istiyorum bebiş allah izin verirse.ilk tecrübem pek aci olsada.
Emiy senin de başin sağ olsun allah sabir versin yapilacak birşey olmuyor allaha siğinmaktan başka.

Ya sersoycum nolur kendine dikkat et iyilik haberlerini bekliyoruzz.
Nevincim sende kendine iyi bak öğrencilerinede fazla bağrmmmmaaaa:::))
çok öpüyorum..

sersoycum canım geçmiş olsun.dikkat et kendine.yat mümkün olduğunca.dinlen.inşallah bebişini sağlıcakla alırsın kucağına . a.s.

canlarım çok sağolun... sabahtan beri yatıyorum, sersem gibi oldum ama olsun herşey bebişim için.. lekelenmem azaldı hatta pede gelmiyo sadece idrardan sonda tuvalet kağıdında damla şeklinde görüyorum (kahve rengi) çok şükür... diğer bir iyi yanı da ağrım sızım yok dr bunun iyiye işaret olduğunu söylemişti... zaten diğer düşüklerde hep sancı çekmiştim. çok şükür öyle bi sorun yok şimdilik dualarınız için Allah razı olsun

ay bitanem benim düşük tehlikem olmuştu hiç kalkmadan yatmıştım.sakın kalkma gerekmedikçe yat dinlen hep.inan bana kendim hamile kalmış kadar sevindim senin hamiş olmana 5 tane meleğini kaybetmişsin inşallah bu bebişimi alacaksın Allahın izniyle.moralini bozma dualarım seninle tatlım.

halecım unuturmutuz hıc hogeldın:CüvCüv: nasılsın bakalım? sorunsuz sekılde adet olmana cok sevındım.benımkı bıraz karısık cunku.once 23. gun 4 gunluk bı adet kanaması oldu.daha sonra 10 gun kadar sonra yıne 3 4 gunluk bı kanama oldu.fakat kahverenklıydı.ve ardından renklı akıntılarım basladı o gecmıyo ıste....sarı kahve arası bırazda pembe.ama 2 kez kontrole gıttım ve doktor bana sorunum olmadıgını soyledı.sence kurtaj sonrası olurmu boyle sorunlar.normalmıdır? hanı dusuk ve kurtajdan sonra olabılır belkı dıye dusunuyorum.ama bı yandanda ıcım ıcımı yıyo.acaba bı ke dahamı gıtsem doktora.ama 2 kere gıttım ben.sen ne dersın arkadasım.benı yıne o guzel bılgılerınle aydınlatırmısın???:1no2:

beterin beteri war canim gerçi beter demekte biraz saçma ben doğuma 20 gün kala kaybettim bebeimi bunlar sinaw bence inşallah layikiyla altindan kalkmişizdir yada kalkiyoruzdur çünkü daha 3.5 ay oldu benim

of canım ya Allah sana sabır versin çok üzüldüm.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..a.s.

Arkadaşlar bugün ben de doktora gittim ve çok şükür ki herşeyin yolunda olduğunu öğrendim. Doktor kendimi hazır hissettiğim an denemelere başlayabileceğimi söyledi. Beni de listeye alırsanız sevinirim:)
Adım Burcu
Düşük tarihim (kürtaj olmadım) 7 Eylül
Korunma süresi (kendime koyduğum kısıtlamaya göre) ilk adetten hemen sonra
Herkesin işleri rast gider umarım:lepi:

merhaba,aramıza hoşgeldin.Allah gönlüne göre versin canım,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.

merhaba,aramıza hoşgeldin.Allah gönlüne göre versin canım,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.

Çok teşekkür ederim. Aslında 2009 nisan anneleri topiğine devam etmek istemiştim ama kısmet böyleymiş işte. Umarım burada zor günlerinde biraraya gelmiş tüm bu insanlar çok büyük mutlulukları da birlikte yaşarlar.
Bu arada keopscuğum, ben de hamile kalmadan önce kilo problemi yaşıyordum. Önce bir 9 kilo verdim, hemen üzerine hamile kaldım. Harika bir diyetisyenden yardım almıştım o 2 aylık dönemde. Her duruma karşı mutlaka bir çözüm önerisi olan, müthiş dinamik biri. Eğer düşünürsen özelden adını ve adresini verebilirim

canım hosgeldın aramıza...umuyorum hersey senın ıcın daha guzed olsun bundan sonra...

biz de mart annesiydik bir zamanlar ama ne yapalım,kaderde bu varmış.diyetisyen konusunda sağol.ama ben oğlak burcuyum ve çok hırslı bir yapım var(hatta buna gurur da diyebiliriz)elde ettiğim bir başarının altında sadece benim imzam olmalı,diye düşünürüm.tabi yavruma kavuşmam gecikirse bu gururum kırılır,tıpış tıpış bir diyetisyenin yolunu tutarım kaydirigubbakcemile3 şimdilik iyi gidiyoruz,bakalım gerisi gelecek mi? teklif için tekrar teşekkür ederim,çok naziksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…