- Konu Sahibi baby nurse
-
arkadaşlar uzun zaman önce bende yeni üye olmuştum ve bebeğimi kaybedeli bugün 3. ayım olduğunu söylemiştim ilşkide bulunduğum günlerde hamile olabilirmiyim diye soru sormuştum nihayet bugün cevabımı aldım hamileymişim çi,ft çizgiyi görmek beni nasıl şaşırttı anlatamam adetimin 11.13.15.ve 16 günleri beraber oldum Allahın ,zniyle bu sefer kucağıma almak nasip olur ihşallah dualarım herkesle iyi günler
arkadaşlar uzun zaman önce bende yeni üye olmuştum ve bebeğimi kaybedeli bugün 3. ayım olduğunu söylemiştim ilşkide bulunduğum günlerde hamile olabilirmiyim diye soru sormuştum nihayet bugün cevabımı aldım hamileymişim çi,ft çizgiyi görmek beni nasıl şaşırttı anlatamam adetimin 11.13.15.ve 16 günleri beraber oldum Allahın ,zniyle bu sefer kucağıma almak nasip olur ihşallah dualarım herkesle iyi günler
hanifecim canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.darrıııssıııı baaaaşııımmızzza.
sersoycum sen nasılsın daha iyisindir umarım.keseyi görmeye nezaman gideceksin.öptüm
sersoycum merak ettim seni nasılsın canım?ben senin çocuğun olduğunu bilmiyordum demin okudum canım Allah bağışlasın.
ben buraya yazdimmi hatirlamiyorum ama yazdiysam kusura bakmayin aradim bulamadim ban ait bisey bende bebegimi kaybettim 8.ayin15inde düsük yaptim benim farkim benim bebegim 6 aylikti senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama cok kötüyüm unutmak cok zar benim hamile kalabilmem icin 1 yil gecmesi gerekiyo :Saruboceq:
canlarım çok sağolun... sabahtan beri yatıyorum, sersem gibi oldum ama olsun herşey bebişim için.. lekelenmem azaldı hatta pede gelmiyo sadece idrardan sonda tuvalet kağıdında damla şeklinde görüyorum (kahve rengi) çok şükür... diğer bir iyi yanı da ağrım sızım yokdr bunun iyiye işaret olduğunu söylemişti... zaten diğer düşüklerde hep sancı çekmiştim. çok şükür öyle bi sorun yok şimdilik dualarınız için Allah razı olsun
zaten dedim sinem beni untmuşşşş neyse unutmamışsın affedildinhalecım unuturmutuz hıc hogeldın:CüvCüv: nasılsın bakalım? sorunsuz sekılde adet olmana cok sevındım.benımkı bıraz karısık cunku.once 23. gun 4 gunluk bı adet kanaması oldu.daha sonra 10 gun kadar sonra yıne 3 4 gunluk bı kanama oldu.fakat kahverenklıydı.ve ardından renklı akıntılarım basladı o gecmıyo ıste....sarı kahve arası bırazda pembe.ama 2 kez kontrole gıttım ve doktor bana sorunum olmadıgını soyledı.sence kurtaj sonrası olurmu boyle sorunlar.normalmıdır? hanı dusuk ve kurtajdan sonra olabılır belkı dıye dusunuyorum.ama bı yandanda ıcım ıcımı yıyo.acaba bı ke dahamı gıtsem doktora.ama 2 kere gıttım ben.sen ne dersın arkadasım.benı yıne o guzel bılgılerınle aydınlatırmısın???:1no2:
Arkadaşlar bugün ben de doktora gittim ve çok şükür ki herşeyin yolunda olduğunu öğrendim. Doktor kendimi hazır hissettiğim an denemelere başlayabileceğimi söyledi. Beni de listeye alırsanız sevinirim:)
Adım Burcu
Düşük tarihim (kürtaj olmadım) 7 Eylül
Korunma süresi (kendime koyduğum kısıtlamaya göre) ilk adetten hemen sonra
Herkesin işleri rast gider umarım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?