Bebeğini kaybedenler......

sersoycum noolur kendine dikkat et. gerekirse hep yat. birşey olmayacağına inanıyorum ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir. gelişmelerden bizi haberdar et canım.

burko sende aramıza hoşgeldin. hakkında hayırlısı olsun
emiy ve yeşimnurcum sizlerede Allah sabır versin. bizden daha zor sizinki tabi. Ama çnümüzde güzel günler var inşallah bizlerde bebeklerimizi kucaklarımıza alıp cennet kokularını duyacağız bir gün Allahın izniyle. buna canı gönülden inanıyorum

arkadaşlar uzun zaman önce bende yeni üye olmuştum ve bebeğimi kaybedeli bugün 3. ayım olduğunu söylemiştim ilşkide bulunduğum günlerde hamile olabilirmiyim diye soru sormuştum nihayet bugün cevabımı aldım hamileymişim çi,ft çizgiyi görmek beni nasıl şaşırttı anlatamam adetimin 11.13.15.ve 16 günleri beraber oldum Allahın ,zniyle bu sefer kucağıma almak nasip olur ihşallah dualarım herkesle iyi günler

canım hayırlı uğurlu olsun... çok sevndim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Allah tamamına erdirsin inşallah

Haydi canlarım sıra sizde çıkın o kara listeden tek tek kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim canım o kadar heyeceanlıyım ki hala ihşallah bu sefer bişe olmaz diu-ye önce dua ediyorum ve tüm arkadaşlara söylüyorum gerçektende kafanıza takmayı bırakınca Allah yardımcımız oluyor.Allah herkesin gönlüne göre versin bu ramazan ününde bugünkü mutluluğumu Allah her isteyene yaşatsın dualarım inanın herkesle iyi günler

tebrik ederim canım,çok sevindim.Allah tamamına erdirsin,sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım nasıl sevındım anlatamam.burdan gebelık haberlerı cıktıkca cok mutlu oluyoruz.allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı kısmet etsın ınsallah.........ınsallah sıra bızede gelır.sende ogretmensın sanırım.yenı egıtım ogretım yılınıda kutluyorum... dusugun kacıncı haftanda olmustu? kurtaj olmusmuydun canım?

hanifecim canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.darrıııssıııı baaaaşııımmızzza.

sersoycum sen nasılsın daha iyisindir umarım.keseyi görmeye nezaman gideceksin.öptüm

sersoycum merak ettim seni nasılsın canım?ben senin çocuğun olduğunu bilmiyordum demin okudum canım Allah bağışlasın.

sibelim, çok şükür Allaha iyiyim güzelim. Lekelerim tamamen kesti, bütün gün yatıyorum hatta yatmaktan belim ağrımaya başladı :) Tahlillerimi yaptırdığım, evime yakın bir klinik var geçen gün orada ilk müdahalem yapılmıştı oranın dr u p.tesi beni bekliyor keseye bakmak için, gidecem yanlız benim asıl dr um la randevum salı günü... inşallah p.tesi güzel haberlerim olacak.

sersoycum merak ettim seni nasılsın canım?ben senin çocuğun olduğunu bilmiyordum demin okudum canım Allah bağışlasın.

nilayım sağolasın canım Allah razı olsun a.s.

hanifa canim tebrik ederim seni.Allah kucagina almayi da nasip etsin.ne guzel hamislerimiz gunden gune artiyorben boyle olacagini biliyordum ama açikcasi bekledigimden daha erken verilmeye baslandi mujdeli haberlerhihoyyyt

Sersoycum ya saliyimi beklesen ikikere üst üste ultrasona girmesen diyorum.ya aslinda vesvese biliyorum ama ben 2.hamileleğimde kalirsam inşallah çok sik girmeyi düşünmüyorum.herşey gönlünce olsun canimcim.

Beatris nerelerdesin ya hiç yazmiyorsun bize seninde güzel haberlerini bekliyoruz.hadi herkes hamile kalsada topiğin başliğini değiştirelim.değilmi ama

geçmiş olsun arkadaşım
burda seni anlayan insanlarla birliktesin her zaman bizimle paylaş
yaşadığın çok zor ama inşallah rabbim bize tekrar güzel melekler verecek bu acılarımızın karşılığı olarak, onları unutmayacağız ama acımız biraz hafifleyecek.....
kendine çok iyi bak

sersoycuuuum
geçmiş olsun canım aman dikkat et yatıyorsundur zaten tahmin ederim
kahverengi lekelenmelerden çok korkma yerleşme implatasyon kanamasıda olabilir
sancı olmaması çok olumlu ayrıca biz hep kırmızı kanamadan korkarız
inşaaalllaaaah çok iyi herşey buda nazarı olsun canım:

Arkadaşlar kafama takıldı. Hamile kalmadan önce grip aşısı yaptırmamın sakıncası var mıdır bilen var mı?

zaten dedim sinem beni untmuşşşş neyse unutmamışsın affedildin
adet oldum arkadaşım çok rahat oldum şükür
senin çekilme kanaması gibi olmuş ama bence normal hormonal dengeden kaynaklanıyor en basiti bir doğum kontrol hapı içiyorsun 1-2 ay ara kanama yapıyor dengeyi bozuyor yani gebelik tüm hormonlar alt üst oluyor normal bence sinemcim
rahimin en iç tabakası yani endometrium dökülüyor şu anda iyi işte senin tam temizleniyor bir dahakine tertemiz olur iyi ttutnur bebiş...
içini rahat tut sen...

aramıza hoşgeldin burcu
listeyi birazdan güncelleyeceğim senide eklerim
inşallah sende kısa sürede meleğine kavuşursun:Saruboceq:

çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hanife
kendine çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…