Bebeğini kaybedenler......

Bende nöbetteyim 4 te çikicam çok sakin bugün ramazanin reheveti galiba.
Sen bilirsin canim herşeyin hayirlisi.ama mübarek bir aydayizda iyi düüşşüüünnn:::)))öptüm

.........................................................................................................

Bende nöbetteyim 4 te çikicam çok sakin bugün ramazanin reheveti galiba.
Sen bilirsin canim herşeyin hayirlisi.ama mübarek bir aydayizda iyi düüşşüüünnn:::)))öptüm
bu ay bayağı yoğun olabilir benim için il dışına kongreye gidebilirim bölüm değiştiriyorum o yüzden erteliyorum canım

kızlar bu ay adet olacağınız tarihleri yazın

......................................................................................................

çok sevindim canım Allah birdaha evlat acısı yaşatmasın sana. inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

teşekkür ederim canım benim darısı isteyen herkesin başına ihşallah.düşük 5 haftalık tam olmamıştı kendiliğinden düştü kürtaj olmadım 2 ay bekled,im ihşallah bu sefer tammını görürüm

iyi dilakleriniz için hepinize teşkkür ederim dualarım herkesle inanın

Gebelerimizi gördükçe ümitlerim kuvvetleniyorhihoyyyt. Allah öncelikle onların meleklerini, sonra - İNŞALLAH- bize nasip olur dediğim melekleri korusun. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben Düşükten hemen sonra doğum kontrol hapına başladım. Adet denemez ama kanamam 5 Ekimde olacak bir terslik olmazsa. Ondan sonra doktora gidip bir daha soracağım. Tamam sorun yok derse korunmayacağım.

...........................................................................................................

herkese merhaba.halecim,biliyorsun,ben senden sadece 1 gün sonra kürtaj oldum.sen adet görmüşsün ama ben henüz göremedim.perşembe günü kontrolüm vardı,doktorum farlutal verdi.sabırsızlıkla bekliyorum.

Beatris nerelerdesin ya hiç yazmiyorsun bize seninde güzel haberlerini bekliyoruz.hadi herkes hamile kalsada topiğin başliğini değiştirelim.değilmi ama

canim ben hep buralardayim sessiz takipçiyim.insallah su mubarek ayda hepimizin gonlune gore versin rabbim:Saruboceq: ben hala adet olmadim ama:çok üzgünüm: bir an once çalismalara baslamak istiyorum oysa.:asigim:yarin bir ay olacak ama tik yok daha.halbuki ne planlarim var bu ay için.bildigim butun yontemleri uyguluycam bu ay.bal,tarçin ,çorek otundan tut ovulasyon testine kadar.bel altina yastik koymak,hemen ayaga kalkmamak vs vs.hemen olacak gibi geliyor.çunku ben ovulasyon testini kullandigim ilk ay hamile kalmistim.yine oyle olacakmis gibi geliyor.bu ay ekstradan balli karisimi da deneyeyim diyorum.uf bir adet olsam neler yapicam neler

Son düzenleme:

canım bende belimin altına yastık koyup bir süre öyle yatarak hamile kalmıştım.artık öyle yaptım diyemi kalmıştım bilmiyorum ama yapmakta fayda var.bebiş gelsinde her şekle girilir valla.kaydirigubbakcemile3

Nilaycim sende yeni evliymişsin.kaç yaşinadasinki.bebek için daha zamaninda var negüzel.ben 28 yaşindayim yaşlandiğimi hissediyorum.

meraba kızlar bende 3 tane bebegimi kaybettim ikisi düştü birincisi 8 haftalıktı düştü ikinciside 5 haftalıktı ve ikincisinden sonra birkere adet gördüm ve üçüncüye hamile kaldım oda 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum ve kürtaj olalı 9 ay oldu hamile kalamadım prolaktin hormonum yüksek cıktı ondan kalamamışımhamile şimdik ilacımı içiyorum inşallah hamile kalırım ekimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…