Bebeğini kaybedenler......

çok geçmişler olsun.allah birdaha göstermesin.inşallah hamile kalirsin biran önce kucağinada alirsn.

geçmiş olsun canım,Allah sabır versin.dualarına katılıyorum,inşallah en kısa zamanda iyi haberi alırsın ve sağ salim bebişine kavuşursun.

Nilaycim sende yeni evliymişsin.kaç yaşinadasinki.bebek için daha zamaninda var negüzel.ben 28 yaşindayim yaşlandiğimi hissediyorum.

sibelcim,bende de yaş 28.evlilikte 4 yıl bitti,ağustostan beri 5. yılımızdayız.2. yılımızda karar vermiştik ama olmadı,2 sene bekledik.maalesef ben de geç kaldığımı düşünüyorum.26 yaşımda karar verdiğimde 30'da 2.yi yaparım diyordum.şimdi 30 yaşında 1 çocuğum olacak mı,o bile belli değil :çok üzgünüm: senin evliliğinde kaçıncı yılın?
pardon canım,evlilik takvimini şimdi gördüm.sen de yeniymişsin,en azından sizin üzerinizde benimki kadar bir çevre baskısı olmaz.benim öğrenci velilerim bile bana bu konuda soru sorma ve akıl verme hakkını görüyorlar kendilerinde.onlara neyse...

Son düzenleme:

al bendende o kadar benimde yaşim 28 ve 27 de anne olacaktim ama bebeğimi kaybettim herşey nasip kismet bende 30 umda 2. Istiyordum heralde ilki nasip olursa 30 lu yillarimda olacak oda kismette varsa bazan ümitsizliğe kapiliyorum ama her zamanda şükür ediyorum beterin beteri vardir diye genede şükretmek lazim arkadaşim bak bebeğini kaybedenler topiğindeyiz bide infetlite topiğindede olabilirdik hamd olsun rabbimize verende o alanda yapacak bişey yok

benim de uzun süre sağlık karnemdeki teşhis bölümünde 'infertilite' yazdı.çok şükür,mutlu sona ulaşamasam bile o teşhisten kurtulmak bile güzel.kör bir kuyuda gibiydim,ışık yok,umut yok, 'sende şu sorun var' diyen bir Allah'ın kulu yok...Rabb'ime binlerce şükürler olsun,çok kısa süren annelik deneyiminin hayatımdaki anlamı çok büyük...
kızlar,bu arada sersoy'a dua edin ne olur,kese yok diye başlık açmış.inşallah geç döllenmedir.

Evet ya nevincim dua etmezmiyim hiç şok oldum şimdi bilgisayarin başinda.dediğiniz gibi biz zamanini belirlesek bile rabbimin belirlediği zaman daha önemli.çok şükürki gebe kalabiliyoruz.inşallah sersoyda biran önce normal hayatina döner.kizlar iyiki varsiniz birbirimizi çok iyi anliyoruz.

herkese merhaba.halecim,biliyorsun,ben senden sadece 1 gün sonra kürtaj oldum.sen adet görmüşsün ama ben henüz göremedim.perşembe günü kontrolüm vardı,doktorum farlutal verdi.sabırsızlıkla bekliyorum.

hayırlısı canım küretaj sonrası 45 güne kadar uzayabilir endişelenme
en yakın zamanda olacaksın merak etme nevincim

çok geçmiş olsun prolaktin için tedavi olursan inşallah kısa sürede bebeğin olur onun tedavisi çok zor değildir ama gerçekten gebeliğe engel olur iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar ya sersoyu okudum şok oldum ama zannediyorum kimyasal gebelik çoktan kese oluşmuş olması gerekirdi
canım benim ne kadar üzgündür şimdi....
beta hcg 2000 leri geçtimi kese oluşur acaba hcg si kaçtı?
ama zannediyorum olumsuz ...
allahım onu için hayırlısını versin bol bol dua edelim

az önce başlığı görmüştüm detaylı sayfayı açmamıştım şimdi baktım maalesef sersoy arkadaşımızın gebeliği sonlanmış kızlar tahmin ettiğim gibi zaten 6 haftalık ve kese yok şok oldum beta hcg düşmüş
allahım sabrını mutlaka verecektir herkeze çekebileceği kadar dert verir....
kendinize iyi bakın kızlar....

Sersoy canim cok uzuldum allah sabir versin.diyecek soz bulamiyorum.su mubarek ayda allah dualarini kabul eder ve sana hayirli bir evlat nasip eder insallah.cok uzme kendini olur mu

melek anneleri.... kader arkadaşlarım..
hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim bu yaşananlar son olur. Dilerim Rabbim hepinizin gönlündekini bedenlerinizde yeşertir..

selmacım canım senin başka çoçuğun varmı anlayamadım.öylr birşey okudum sanki.eğer öyleyse bukadar üzülmene gerek yok ki canım.

canım kardeşim, selmacım Allah doğmuş olan çocuğunu sana bağışlasın, onun acısını göstermesin. acının tarifi yok, biliyorum ama neyapalım diğer evladını bağrına basıp, acını biraz olsun hafifletmeye çalış güzelim. bak bizim birtane bile evladımız yok, Allah herkesi farklı şekilde imtihan ediyor. sen de bu üzüntüleri yaşayacakmışsın, 6 tane doğmamış evladını cennete yollayacakmışsın demekki. Allah sabır versin, diyecek başka şey bulamıyorum

selmacım canım senin başka çoçuğun varmı anlayamadım.öylr birşey okudum sanki.eğer öyleyse bukadar üzülmene gerek yok ki canım.

evet selma bende merak ediyordum senin çocugun var mi gerçekten?olsa bile yasadiklarin kolay degil dogru ama ama en azindan annesin dogruysa tabi.bak çogumuzun hiç çocugu yok henuz.durumun o kadar kotu degila.s.

sersoycugum....ınan cooook uzuldum.soylenecek kelıme olmuyo bu durumlarda.en ıyısı susmak bırbırımıze dua etmek destek olmak...senınleyız.acını paylasıyoruz.ama senın guzel ve guclu bı tesellın var.cocugun...onun ıcın dık durmalı ve toparlanmalısın...allah sabır versın arkadasım....

kızlar ben ancak bu saatlerde yazabiliyorum bu aralar.....
çok yorgunum beynen ve bedenen....
allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin
evet selmacım sen ve ben bu konuda şanslıyız hiç yoktan bir tane evladımız var tabii 2.ye bu duyguyu tekrar yaşamak istiyoruz ama yinede şanslıyız düşününce...
hepinizi öpüyorum.

Allah doğmuş olan çocuğumu bana bağışlarmı? onun acısını hasretini 7 yıldır yaşıyorum. bunun tarifi yok, Allah kimseye yaşatmasın biliyorum şimdi bu kız neler söylüyor diyorsunuzdur. benim evladımı bağrıma basıp, acımı biraz olsun hafifletmeye malesefki imkanım yok. Evet Allah herkesi farklı şekilde imtihan ediyor. bu benim 2. evliliğim bitanecik oğlum onur'um da ilk evliliğimden malesefki hayat herkese adil davranmıyor! beni 16 yaşımda daha kendim çocukken hiç istemediğim biriyle evlendirdiler, (evlilik günlerimin işkenceden farkı yoktu) hiç istemeden bilmeden hamile kaldım ve elimden gelen hiç birşey yoktu.. zor günlerdi... oğlum için dayanmaya çalıştım, mücadele ettim, onun etkilenmesini istemiyordum ama bunu bile beceremiyordum.. sonunda oğlum 3 yaşına girdiğinde daha fazla dayanamayacağımı anladım ve herşeyi göze alıp boşanmak için dava açtım ve boşandık, mahkeme oğlumun velayetini bana verdi.. ilk zamanlar gerçekten zordu ama huzurluyduk.. ta ki bir ramazan bayramı sabahına kadar, bayram sabahı babası geldi oğlunu görmek ailesine götürmek istedi, boşandıktan sonraki tavırları çok faklıydı bize destek olmadı ama bizi hiç rahatsızda etmemişti, güvendim.... kendi kırılası ellerimle oğlumu ona teslim ettim. bu oğlumu son görüşüm oldu. O gün oğlumla birlikte yurtdışına çıkış yapmış.. yani biriciğimi benden koparıp kaçırdı üzerinden tam 7 yıl geçti... oğluma ulaşmak için herşeyi yaptım... bunları yazmak benim için gerçekten çok zor arkadaşlar... lafı daha fazla uzatmak istemiyorum.. lütfen bu konuda bana sorular sormayın (şimdilik sormayın) Keşke dediğiniz gibi olsaydı da oğlum yanımda olsaydı ve ben onu bağrıma basarak ona sarılarak acılarımı dindirebilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…