- Konu Sahibi baby nurse
-
meraba kızlar bende 3 tane bebegimi kaybettim ikisi düştü birincisi 8 haftalıktı düştü ikinciside 5 haftalıktı ve ikincisinden sonra birkere adet gördüm ve üçüncüye hamile kaldım oda 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum ve kürtaj olalı 9 ay oldu hamile kalamadım prolaktin hormonum yüksek cıktı ondan kalamamışımhamile şimdik ilacımı içiyorum inşallah hamile kalırım ekimde
Nilaycim sende yeni evliymişsin.kaç yaşinadasinki.bebek için daha zamaninda var negüzel.ben 28 yaşindayim yaşlandiğimi hissediyorum.
sibelcim,bende de yaş 28.evlilikte 4 yıl bitti,ağustostan beri 5. Yılımızdayız.2. Yılımızda karar vermiştik ama olmadı,2 sene bekledik.maalesef ben de geç kaldığımı düşünüyorum.26 yaşımda karar verdiğimde 30'da 2.yi yaparım diyordum.şimdi 30 yaşında 1 çocuğum olacak mı,o bile belli değil :çok üzgünüm: Senin evliliğinde kaçıncı yılın?
Pardon canım,evlilik takvimini şimdi gördüm.sen de yeniymişsin,en azından sizin üzerinizde benimki kadar bir çevre baskısı olmaz.benim öğrenci velilerim bile bana bu konuda soru sorma ve akıl verme hakkını görüyorlar kendilerinde.onlara neyse...
geçmiş olsun canım,Allah sabır versin.dualarına katılıyorum,inşallah en kısa zamanda iyi haberi alırsın ve sağ salim bebişine kavuşursun.
cevaplarınız için sagolun inşallah bu sefer dediginiz gibi bebegime kavuşurum onun o mis kokusunu allahım banada koklamak nasip etsin Allahım isteyen herkese nasip etsin
al bendende o kadar benimde yaşim 28 ve 27 de anne olacaktim ama bebeğimi kaybettim herşey nasip kismet bende 30 umda 2. Istiyordum heralde ilki nasip olursa 30 lu yillarimda olacak oda kismette varsa bazan ümitsizliğe kapiliyorum ama her zamanda şükür ediyorum beterin beteri vardir diye genede şükretmek lazim arkadaşim bak bebeğini kaybedenler topiğindeyiz bide infetlite topiğindede olabilirdik hamd olsun rabbimize verende o alanda yapacak bişey yok
Nilaycim sende yeni evliymişsin.kaç yaşinadasinki.bebek için daha zamaninda var negüzel.ben 28 yaşindayim yaşlandiğimi hissediyorum.
herkese merhaba.halecim,biliyorsun,ben senden sadece 1 gün sonra kürtaj oldum.sen adet görmüşsün ama ben henüz göremedim.perşembe günü kontrolüm vardı,doktorum farlutal verdi.sabırsızlıkla bekliyorum.
çok geçmiş olsun prolaktin için tedavi olursan inşallah kısa sürede bebeğin olur onun tedavisi çok zor değildir ama gerçekten gebeliğe engel olur iyi haberlerini bekliyoruzmeraba kızlar bende 3 tane bebegimi kaybettim ikisi düştü birincisi 8 haftalıktı düştü ikinciside 5 haftalıktı ve ikincisinden sonra birkere adet gördüm ve üçüncüye hamile kaldım oda 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum ve kürtaj olalı 9 ay oldu hamile kalamadım prolaktin hormonum yüksek cıktı ondan kalamamışımhamile şimdik ilacımı içiyorum inşallah hamile kalırım ekimde
selmacım canım senin başka çoçuğun varmı anlayamadım.öylr birşey okudum sanki.eğer öyleyse bukadar üzülmene gerek yok ki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?