Bebeğini kaybedenler......

Selmacim canim sana hiçbirşey sormayiz tabi sadece çok teşekkür ederim bizi yakin görüp içini açtiğin için bundan sonra sana iki misli dua edicem.allah yar ve yardimcin olsun.acilarini biran önce hefifletsin.

sersoy neler yasamissin sen oyle.Allah yardimcin olsun insallah evladina kavusursun çok kotu bir durum.bir evladi annesinden koparmak ne demek.neyse yarani desmeyeyim canim.hersey gonlunce olur insallah.

canım uzuntunu paylasıyorum.tabıkı senın yasadıkların daha agırmıs.tesellı verıcek soz yok su an...sadece allaha sıgın arkadasım.isyan etme.sabırlı ol....allah yardımcın olsun...ınan cok uzgunum su an

kızlar ben yıne adet oldum ya.....hemde bu 3. gunum.bı turlu duzelmedı kanamalarım..ustelık cooook yogun ve sıkıntılı.o yuzden tekrar doktoruma gıttım.tekrar muyene oldum.hıc bı sorun yok dedı.cok sukur.ama yınede bı duzenleyıcı ılac basladı.bazen dusuk ve kurtajdan sonra normal adet dongusune gecmek bıraz zaman alabılıyomus. o yuzden bu duzenleyıcıyı verdı bana.bır an once duzenlenmesı ıcın.bırde tahlıl yaptı.ama hıc bıtmeyen kanamalarım yuzunden kan degerlerım baya bı dusmus.bu yuzdende bı demır takvıyesı basladık.tabı bu arada okullaer yenı acıldıgı ıcınde cok yogunuz.ve ben coooooooooook yorgunum kızlar.pek yazamadım sızede sırf bu yuzden.ama hıcbırınızı unutmadım.sızde benı hatırlayın olurmu melek annesı arkadaslarım...

arkadaslar ben hala adet olmadim.33 gun oldu.keops sende de boyle bir sorun vardi.sen oldun mu?

canım,ben de hala göremedim.doktorum farlutal verip 5 gün iç,olmazsan ara demişti,bugün aradım,en geç 10 gün içinde olursun dedi.sitede de bakmıştım zaten,arkadaşlar da 1 hafta-10 gün içinde gelir diyorlar.o şekilde içimi rahatlattım ama bedenim hiç de rahat değil... :1no2:

KIZLAR SIZ OLMUYOSUNUZ BENDE 1 BUCUK AYDA 3 KEZ ADET OLDUM.BIRI AZDI.AMA MUAYENE OLDUM VE SORUN YOK DEDI DOKTORUM.BAZEN DUSUK VE KURTAJ SONRASI OLABILIR BOYLE KISA SURELI DUZENSIZLIKLER DEDI.O YUZDEN DUZENLEYICI ILAC VERDI BANA.SIZDE COK ENDISELENMEYIN. OYLE YADA BOYLE DUZENSIZLIKLER OLABILIYO DEMEKKI.ONEMLI OLAN ENFEKSIYON, KISTIK OLUSUM, YADA PARCA OLMAMASIYMIS.BU DUZENSIZLIKLER GECICIYMIS.MERAK ETMEYIN.SABIRLI OLUN .HEM BUNLAR BITINCE INSALLAH BIZI HAMIŞ GUNLER BEKLIYO.INSALLAHHHHHyerimseniben

kızlar akşam çok fena bir ağrıyla kanamam başladı, hep koca koca parçalar geldi, gelmeyede devam ediyor...hiç bir düşükte böyle olmamıştı.. acile gittik iğne yapıldı ağrı kesici... dr lar şaşırdı bu kalınlıkta bebek nasıl tutunamamış diye ve keseyi gördüler.. rahim tabakası çok kalın olunca keseyi göremiyorlarmış bazen... resmen yıkıldım.. çok üzgünüm

ahcnım ya cok üzüldüm senın adına peki kanaman suanda nsıl umarım agrıların gecmıstır :çok üzgünüm: allah bıdaha boyle acı yaşatmasın cnım:teselli:

canım teşekkürler... ağrılarım hafifledi belim ve bacaklarım uyuşmuş gibi yanlız parça gelince çok fena sancı vuruyor

sağol canım,inşallah sen de en kısa zamanda normal düzenine kavuşursun.söylediğim gibi içim rahat da bedenimde aşırı bir gerginlik ve şişkinlik hissi var.sıcaklarla ve okulun ilk haftalardaki sıkıntılarıyla da birleşince çekilmez oluyor. kafamçokkarıştı

canım teşekkürler... ağrılarım hafifledi belim ve bacaklarım uyuşmuş gibi yanlız parça gelince çok fena sancı vuruyor

canımmmm,ben hiçbir rahatsızlık duymadan kaybettim de yine de yıkıldım.sen hem fiziksel hem ruhsal acı duyuyorsun,Allah yardımcın olsun.ne kadar ortak olabiliriz,ne kadar acını hafifletebiliriz bilmiyorum ama dualarımız seninle.Rabb'im en kısa zamanda sana bütün acılarını,sıkıntılarını unutturacak kadar güzel :ecrin_bebek: ,sevimli ,birazcık da yaramaz kaydirigubbakcemile bir melek gönderir inşallah. :Saruboceq:

sersoycum canım dilim tutuldu şuan ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim görüyor yaşadıklarını seni en iyi şekilde mükafatlandıracaktır bu kadar acıdan sonra.senin için hep dua ediyordum ama şimdi daha çok edicem.

selmacım çok geçmiş olsun nasıl birşey bu böyle rahim duvarın acaba bir önceki gebelikten daha toparlanamdan bu olunca yani ben biraz ona bağlıyorum ama tabi sen daha iyi bilirsin benimki sadece bir düşünce yoksa bildiğimden değil.....:::))))öptüm canım nolur metanetli ol.

sersoy canim bendede ayni agrilar oldu dusuk yaparken her parça dususunde çok sancim oluyordu.dustukten sonra rahatliyordum.3 gun boyunca parça dusurmustum ben.geçer yakinda geçmis olsun.bende sibelle ayni seyi dusunuyorum.aslinda bu kadar acele etmeseydin keske ilk adeti bekleseydin.neyse canim hayirlisi olsun.

Canım sağol, Allah razı olsun.. çok zordu gerçekten, ama geçti.... şimdi iyiyim...

Allah razı olsun canım... bende sürekli sizler için dua ediyorum. Allah kimseyi evlat acısıyla hasretiyle sınamasın... amin

sibelim.. dr la bu konuyu kalınlığa ilk baktığında görüşmüştüm.. sağlıkçılar daha iyi bilir tabi ama dr un bana açıklaması söyle; bu rahim duvarı her adet sonrası kendini yenilermiş yani kanamayla birlikte dökülür sonra yeniden oluşurmuş, dr bendeki durumuda güzel haber olarak vermişti.. yani başlarda olumsuz bir tarafı yoktu benim için

canım Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın... (ya bunu sürekli söylemekte beni rahatsız etmeye başladı açıkçası) benim 6. düşüğüm olduğunu biliyorsundur bir öncekine göre her yıl bir düşük yaşadım yani çok zor hamile kalıyordum.. zaten dr larda normal yolla olmaz diyordu.. bende bu defa korunmadım aslında 1 ay beklemem gerekirdi.. ama olmaz tutmaz dedim.. sadece 1 defe beraber olduk ve tutsun diye yatmadım önceleri nerdeyse ilişkiden sonra amuda kalkardım, ben hemen kalkıp düş aldım.. yani çok büyük süpriz oldu bize.. neyse artık, olacağı varmış.. nasip

sersoycum en azindan doktolarin olmaz demesine ragmen normal yolla hamile kalabildigini biliyorsun canim.birdahaki insallah seni birakmayacak.

bir dahaki olurmu bilmiyorum ama ben ciddi anlamada vazgeçtim bu işten.. tekrar denemeyi düşünmüyorum.

merhaba arkadaşlar tam dört hafta önce bende meleğimi kaybettim. 6 aylık erken doğum yaptım. 6 saat yaşadı oğlum sonra beni bırakıp gitti. Günlerin geçmeyeceğini sanmıştım o zaman. ama geçiyormuş işte çok üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…