- Konu Sahibi baby nurse
-
arkadaslar ben hala adet olmadim.33 gun oldu.keops sende de boyle bir sorun vardi.sen oldun mu?
canım,ben de hala göremedim.doktorum farlutal verip 5 gün iç,olmazsan ara demişti,bugün aradım,en geç 10 gün içinde olursun dedi.sitede de bakmıştım zaten,arkadaşlar da 1 hafta-10 gün içinde gelir diyorlar.o şekilde içimi rahatlattım ama bedenim hiç de rahat değil... :1no2:
kızlar akşam çok fena bir ağrıyla kanamam başladı, hep koca koca parçalar geldi, gelmeyede devam ediyor...hiç bir düşükte böyle olmamıştı.. acile gittik iğne yapıldı ağrı kesici... dr lar şaşırdı bu kalınlıkta bebek nasıl tutunamamış diye ve keseyi gördüler.. rahim tabakası çok kalın olunca keseyi göremiyorlarmış bazen... resmen yıkıldım.. çok üzgünüm
KIZLAR SIZ OLMUYOSUNUZ BENDE 1 BUCUK AYDA 3 KEZ ADET OLDUM.BIRI AZDI.AMA MUAYENE OLDUM VE SORUN YOK DEDI DOKTORUM.BAZEN DUSUK VE KURTAJ SONRASI OLABILIR BOYLE KISA SURELI DUZENSIZLIKLER DEDI.O YUZDEN DUZENLEYICI ILAC VERDI BANA.SIZDE COK ENDISELENMEYIN. OYLE YADA BOYLE DUZENSIZLIKLER OLABILIYO DEMEKKI.ONEMLI OLAN ENFEKSIYON, KISTIK OLUSUM, YADA PARCA OLMAMASIYMIS.BU DUZENSIZLIKLER GECICIYMIS.MERAK ETMEYIN.SABIRLI OLUN .HEM BUNLAR BITINCE INSALLAH BIZI HAMIŞ GUNLER BEKLIYO.INSALLAHHHHHyerimseniben
canım teşekkürler... ağrılarım hafifledi belim ve bacaklarım uyuşmuş gibi yanlız parça gelince çok fena sancı vuruyor
Allah doğmuş olan çocuğumu bana bağışlarmı? onun acısını hasretini 7 yıldır yaşıyorum. bunun tarifi yok, Allah kimseye yaşatmasın biliyorum şimdi bu kız neler söylüyor diyorsunuzdur. benim evladımı bağrıma basıp, acımı biraz olsun hafifletmeye malesefki imkanım yok. Evet Allah herkesi farklı şekilde imtihan ediyor. bu benim 2. evliliğim bitanecik oğlum onur'um da ilk evliliğimden malesefki hayat herkese adil davranmıyor! beni 16 yaşımda daha kendim çocukken hiç istemediğim biriyle evlendirdiler, (evlilik günlerimin işkenceden farkı yoktu) hiç istemeden bilmeden hamile kaldım ve elimden gelen hiç birşey yoktu.. zor günlerdi... oğlum için dayanmaya çalıştım, mücadele ettim, onun etkilenmesini istemiyordum ama bunu bile beceremiyordum.. sonunda oğlum 3 yaşına girdiğinde daha fazla dayanamayacağımı anladım ve herşeyi göze alıp boşanmak için dava açtım ve boşandık, mahkeme oğlumun velayetini bana verdi.. ilk zamanlar gerçekten zordu ama huzurluyduk.. ta ki bir ramazan bayramı sabahına kadar, bayram sabahı babası geldi oğlunu görmek ailesine götürmek istedi, boşandıktan sonraki tavırları çok faklıydı bize destek olmadı ama bizi hiç rahatsızda etmemişti, güvendim.... kendi kırılası ellerimle oğlumu ona teslim ettim. bu oğlumu son görüşüm oldu. O gün oğlumla birlikte yurtdışına çıkış yapmış.. yani biriciğimi benden koparıp kaçırdı üzerinden tam 7 yıl geçti... oğluma ulaşmak için herşeyi yaptım... bunları yazmak benim için gerçekten çok zor arkadaşlar... lafı daha fazla uzatmak istemiyorum.. lütfen bu konuda bana sorular sormayın (şimdilik sormayın) Keşke dediğiniz gibi olsaydı da oğlum yanımda olsaydı ve ben onu bağrıma basarak ona sarılarak acılarımı dindirebilseydim.
canımmmm,ben hiçbir rahatsızlık duymadan kaybettim de yine de yıkıldım.sen hem fiziksel hem ruhsal acı duyuyorsun,Allah yardımcın olsun.ne kadar ortak olabiliriz,ne kadar acını hafifletebiliriz bilmiyorum ama dualarımız seninle.Rabb'im en kısa zamanda sana bütün acılarını,sıkıntılarını unutturacak kadar güzel :ecrin_bebek: ,sevimli,birazcık da yaramaz kaydirigubbakcemile bir melek gönderir inşallah. :Saruboceq:
sersoycum canım dilim tutuldu şuan ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim görüyor yaşadıklarını seni en iyi şekilde mükafatlandıracaktır bu kadar acıdan sonra.senin için hep dua ediyordum ama şimdi daha çok edicem.
selmacım çok geçmiş olsun nasıl birşey bu böyle rahim duvarın acaba bir önceki gebelikten daha toparlanamdan bu olunca yani ben biraz ona bağlıyorum ama tabi sen daha iyi bilirsin benimki sadece bir düşünce yoksa bildiğimden değil.....:::))))öptüm canım nolur metanetli ol.
sersoy canim bendede ayni agrilar oldu dusuk yaparken her parça dususunde çok sancim oluyordu.dustukten sonra rahatliyordum.3 gun boyunca parça dusurmustum ben.geçer yakinda geçmis olsun.bende sibelle ayni seyi dusunuyorum.aslinda bu kadar acele etmeseydin keske ilk adeti bekleseydin.neyse canim hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?