- Konu Sahibi baby nurse
-
gözün aydın beatris bende başladım hadi inşallah tek tek hamişiz diye çıkarız burdan.
selmacım lütfen öyle düşünme tabikide kucağını dolduracak allah sen bütün sınavlarını geçmişsin hayırlısını verir rabbim.kendine iyi bak soğuk alma.dinlen biraz daha zamana ihtiyacın var okadar......:))
merhaba arkadaşlar tam dört hafta önce bende meleğimi kaybettim. 6 aylık erken doğum yaptım. 6 saat yaşadı oğlum sonra beni bırakıp gitti. Günlerin geçmeyeceğini sanmıştım o zaman. ama geçiyormuş işte.... çok üzgünüm...
bir dahaki olurmu bilmiyorum ama ben ciddi anlamada vazgeçtim bu işten.. tekrar denemeyi düşünmüyorum.
üç ay sonra hamile kalabilirmişim. inşallah çabuk geçer zamanmelihacım başın sağ olsun korunma süren nekadar inşallah allahım acılarını dindirecek sağlıklı bir evlat nasip eder.
Allah doğmuş olan çocuğumu bana bağışlarmı? onun acısını hasretini 7 yıldır yaşıyorum. bunun tarifi yok, Allah kimseye yaşatmasın biliyorum şimdi bu kız neler söylüyor diyorsunuzdur. benim evladımı bağrıma basıp, acımı biraz olsun hafifletmeye malesefki imkanım yok. Evet Allah herkesi farklı şekilde imtihan ediyor. bu benim 2. evliliğim bitanecik oğlum onur'um da ilk evliliğimden malesefki hayat herkese adil davranmıyor! beni 16 yaşımda daha kendim çocukken hiç istemediğim biriyle evlendirdiler, (evlilik günlerimin işkenceden farkı yoktu) hiç istemeden bilmeden hamile kaldım ve elimden gelen hiç birşey yoktu.. zor günlerdi... oğlum için dayanmaya çalıştım, mücadele ettim, onun etkilenmesini istemiyordum ama bunu bile beceremiyordum.. sonunda oğlum 3 yaşına girdiğinde daha fazla dayanamayacağımı anladım ve herşeyi göze alıp boşanmak için dava açtım ve boşandık, mahkeme oğlumun velayetini bana verdi.. ilk zamanlar gerçekten zordu ama huzurluyduk.. ta ki bir ramazan bayramı sabahına kadar, bayram sabahı babası geldi oğlunu görmek ailesine götürmek istedi, boşandıktan sonraki tavırları çok faklıydı bize destek olmadı ama bizi hiç rahatsızda etmemişti, güvendim.... kendi kırılası ellerimle oğlumu ona teslim ettim. bu oğlumu son görüşüm oldu. O gün oğlumla birlikte yurtdışına çıkış yapmış.. yani biriciğimi benden koparıp kaçırdı üzerinden tam 7 yıl geçti... oğluma ulaşmak için herşeyi yaptım... bunları yazmak benim için gerçekten çok zor arkadaşlar... lafı daha fazla uzatmak istemiyorum.. lütfen bu konuda bana sorular sormayın (şimdilik sormayın) Keşke dediğiniz gibi olsaydı da oğlum yanımda olsaydı ve ben onu bağrıma basarak ona sarılarak acılarımı dindirebilseydim.
sinemcim hiç seni unuturmuyuz arkadaşım bende bu aralar giremiyorum pekkızlar ben yıne adet oldum ya.....hemde bu 3. gunum.bı turlu duzelmedı kanamalarım..ustelık cooook yogun ve sıkıntılı.o yuzden tekrar doktoruma gıttım.tekrar muyene oldum.hıc bı sorun yok dedı.cok sukur.ama yınede bı duzenleyıcı ılac basladı.bazen dusuk ve kurtajdan sonra normal adet dongusune gecmek bıraz zaman alabılıyomus. o yuzden bu duzenleyıcıyı verdı bana.bır an once duzenlenmesı ıcın.bırde tahlıl yaptı.ama hıc bıtmeyen kanamalarım yuzunden kan degerlerım baya bı dusmus.bu yuzdende bı demır takvıyesı basladık.tabı bu arada okullaer yenı acıldıgı ıcınde cok yogunuz.ve ben coooooooooook yorgunum kızlar.pek yazamadım sızede sırf bu yuzden.ama hıcbırınızı unutmadım.sızde benı hatırlayın olurmu melek annesı arkadaslarım...
merhaba arkadaşlar tam dört hafta önce bende meleğimi kaybettim. 6 aylık erken doğum yaptım. 6 saat yaşadı oğlum sonra beni bırakıp gitti. Günlerin geçmeyeceğini sanmıştım o zaman. ama geçiyormuş işte çok üzgünüm...
merhaba melihacım.canım çok üzüldüm başın sağolsun.Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın böyle şeyler inşallah.kızlar benim arkadaşımın 4 yaşındaki kızının üzerine televizyon düştü ve kafasından kan fışkırmış oracıkta hayatını kaybetmiş yavrucum..rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın büyüt o yaşa getir sonra bir bakmışsın kaymış gitmiş ellerinden..biz yine kucağımıza almadan kaybettik bizimkiside çok zor bir durum ama böyle yaşanmışlıklarda var anlatmak istedim..
nilay çok üzüldüm yazdıklarına allah o anneye sabır versin ciğer acısı çok zor..
bu aralar çok duygusalım zaten böyle şeyleri okudukça bile gözlerim doluyor ne oluyor bana anlamadım
çok tedbirli olmak lazım çok...
öncelikle hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Allah kimseye ciğer acısı göstermesin. O annenin durumunu düşünemiyorum bile... beterin beteri var derler ya şimdi bunu daha iyi anlıyorum...merhaba melihacım.canım çok üzüldüm başın sağolsun.Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın böyle şeyler inşallah.kızlar benim arkadaşımın 4 yaşındaki kızının üzerine televizyon düştü ve kafasından kan fışkırmış oracıkta hayatını kaybetmiş yavrucum..rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın büyüt o yaşa getir sonra bir bakmışsın kaymış gitmiş ellerinden..biz yine kucağımıza almadan kaybettik bizimkiside çok zor bir durum ama böyle yaşanmışlıklarda var anlatmak istedim..
sersoycum çok üzüldüm gerçekten. umarım Onur'un en kısa zamanda seni bulur. sağlığı yerinde olsun yeterki. üzülme babası ne kadar onu senden koparmış olduğunu düşünsede o senin bir parçan ve ben inanıyorum ki siz kavuşacaksınız.Allah doğmuş olan çocuğumu bana bağışlarmı? onun acısını hasretini 7 yıldır yaşıyorum. bunun tarifi yok, Allah kimseye yaşatmasın biliyorum şimdi bu kız neler söylüyor diyorsunuzdur. benim evladımı bağrıma basıp, acımı biraz olsun hafifletmeye malesefki imkanım yok. Evet Allah herkesi farklı şekilde imtihan ediyor. bu benim 2. evliliğim bitanecik oğlum onur'um da ilk evliliğimden malesefki hayat herkese adil davranmıyor! beni 16 yaşımda daha kendim çocukken hiç istemediğim biriyle evlendirdiler, (evlilik günlerimin işkenceden farkı yoktu) hiç istemeden bilmeden hamile kaldım ve elimden gelen hiç birşey yoktu.. zor günlerdi... oğlum için dayanmaya çalıştım, mücadele ettim, onun etkilenmesini istemiyordum ama bunu bile beceremiyordum.. sonunda oğlum 3 yaşına girdiğinde daha fazla dayanamayacağımı anladım ve herşeyi göze alıp boşanmak için dava açtım ve boşandık, mahkeme oğlumun velayetini bana verdi.. ilk zamanlar gerçekten zordu ama huzurluyduk.. ta ki bir ramazan bayramı sabahına kadar, bayram sabahı babası geldi oğlunu görmek ailesine götürmek istedi, boşandıktan sonraki tavırları çok faklıydı bize destek olmadı ama bizi hiç rahatsızda etmemişti, güvendim.... kendi kırılası ellerimle oğlumu ona teslim ettim. bu oğlumu son görüşüm oldu. O gün oğlumla birlikte yurtdışına çıkış yapmış.. yani biriciğimi benden koparıp kaçırdı üzerinden tam 7 yıl geçti... oğluma ulaşmak için herşeyi yaptım... bunları yazmak benim için gerçekten çok zor arkadaşlar... lafı daha fazla uzatmak istemiyorum.. lütfen bu konuda bana sorular sormayın (şimdilik sormayın) Keşke dediğiniz gibi olsaydı da oğlum yanımda olsaydı ve ben onu bağrıma basarak ona sarılarak acılarımı dindirebilseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?