Bebeğini kaybedenler......

Hayatta neler oluyor böyle allah herkese sağlik ve huzur versin.bende bizim evin hallerini izliyorum ve ağliyorum ordaki misket doğum üzerine öldü izledikçe ağliyorum.halecim bende çok duygaslim galiba senin gibi.herkesi çok öpüyorum.
Nilaycim sen benim kusuruma bakma nolur.biranda öyle düşündüm.

ne demek canım kusura bakmadım:1hug:a.s.

bende bizim evin hallerini izliyorum...ömüre içim gidiyor benimde canım...

sinemcim hiç seni unuturmuyuz arkadaşım bende bu aralar giremiyorum pek
kendine iii bak

halecım...ıyı bakıyorum kendıme merak etme hıc.sende ve sızde yanı herkes ıyı baksın kendıne.cunku bu kez daha ıyı karsılamalıyız meleklerımızı deılmı? ama sızde olan duygusallık bendede var.sureklı hesap yapıyorum bugun su kadarlık olucaktık dıyorum sık sık.bıde hamıle ve bebek gormek kalbımı cok acıtıyo.ama cok sevdıgım bı ogretmen arkadasım hamıle ve sureklı bı aradayız tabı.anlatmayıda cok sever saolsun.tek konumuz bebek olunca bıraz zorlanıyorum halıyle.ama bana cesaret ve guc vermesı acısından ıyıde.yınede ınsanın ıcı burkuluyo bu durumdan...ama yınede ıyı ve morallı olmalıyız kızlar....allah hepımızın yuzune gulucek.ben ınanıyorum buna cok...:ecrin_bebek:

kızlar sayfanızı yeni gördüm ama hepsini okuma imkanım olmadı. idrar yollarındaki enfeksiyondan ya da kullandığı antibiyotikten dolayı bebeğini kaybeden varmı? ben 5 haftalık hamişim ve çok enfeksiyonum varmış. doktor antibiyotik verdi. adı SEF. çok endişeliyim. bana bir fikir verin lütfen:1no2:

slm ceren ben başından beri bu sayfadayım ama kimsede öyle bir durum yok.benim 7,5 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve hiç bir nedeni yok.burda birçoğu öyle canım.bence sen fazla korkma dr un verdiğine göre bebeğe zararı yoktur.

çok teşekkür ederim arkadaşım. söylediklerin bana moral oldu. yazdıklarınızı biraz okudum,gözyaşlarımı tutamadım. Allah yardımcınız olsun, Allah bizlerin meleklerini korusun!:Saruboceq:

cerencim seni korkutmak istemem ama enfeksiyon erken doğum nedeni. benim safra kesemde iltihaplı taşım vardı hamileliğimde ortaya çıkan ve erken doğum yaptım. dr eken doğum nedenin bu olabileceğini söyledi. çünkü anormal başka hiçbirşey yoktu. onun için enfeksiyonu ciddiye alman gerekiyor. ilacı kullanman gerekiyor ise kesinlike ihmal etme.....

ay canım benim iyi dileklerin için çok sağol allah dualarını kabul etsin sanada en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah

insanın yaşı geçtikçe daha çok duygusallaşıyor ben çocukken annem filmlere bile ağlardı onu şimdi anlıyorum valla..ya o miskete bende çok üzüldüm tam rüzgara kavuşmuştu çok acı oldu insanın yaşadığı herbir acı onu daha bir insan daha bir merhametli yapıyor herhalde...annelikte insanı çok olgunlaştırıp değiştiriyor sibelcim hayata bakış açın bile değişiyor zamanla göreceksin bak

yakın arkadaşının hamile olması çok kötü..ama onunda çok dikkatli olması lazım
ben hamileliğimde eltimin çoçuğu olmuyordu sırf o üzülmesin diye geneldede bir aradaydık bir kere oturup karnımı bile sevmedim özendirici hiçbirşeydede bulunmadım ki senin bir kaybında var sonuçta..allah seninde yüzünü güldürecek bir gün inşallah

herkese merhaba,ben nihayet regl oldum.sanırım ekim reglinden sonra denemeye başlayacağım.beni bekleyin de bebişleri beraber büyütelim.Allah umutlarımızı,dualarımızı boşa çıkarmasın benim canım arkadaşlarım,meleğimin teyzeleri,Allah yardımcımız olsun...

bu işlerin çok içinde bir sürü gebe tedavi eden biri olarak çok doğru bir yol izlendiğini söyleyebilirim aksine antibiyotik kullanmazsan ateş ve enfeksiyondan bebeğini kaybedebilirsin tedavine devam et bebeğin çok küçük enfeksiyondan çabuk etkilenir biran önce tedavi olmalısın

merhaba arkadaşlar bende geçen yıl eylülde 9 haftalık bebğimi kaybettim
suan 13 haftalık hamileyim
okaar korkuyorumki bişey olcka diye
umarım busefer kucağıma alırım vede umarım sizlerde tekrra hamiş kalır ve anne olursunuz

canım kendi kendine korku yapma inşallah sag salim kucagınada alırsın ALLAHIN izniyle yeterki ALLAHA DUA et

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tamamına erdirsin iyi beslen tamammı...

tebrik ederiz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.nededn 1 yıl bekledin kendi isteğinlemi yoksa ???????? öylemi olması gerekti.

temizlik yapıyordum yoruldum biraz oturayım dedim iyi denk geldik bayadır karşılaşmıyorduk

bende işten geldim yayla çorbası tarifi bakarken kulübede girdim.evet iyi denk geldi.sabırsızlıkla ay başını bekliyorum test yapmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…