Bebeğini kaybedenler......

kolay gelsiin canım yayla çorbasını sürekli karıştırman gerekir birde tuz etma yoğurt kesilir piştikten sonra at...hadi bakalım hayırlısı bu ay inşallah senden güzel haberler alırız ben bu ay korunacağım istemiyorum sibelcim

iyi dileklerin için teşekkürler.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı,hayırlı bir evlat olur inşallah.

Kizlar böyle birden çok bebeklerini kaybedenleri görünce içime inanilmaz bir korku doğuyor.aslinda çok yanliş biliyorum ama elimde değil?????

sibelcım aynı korku bendede hep var.su an gercekten ılk bebegımın uzuntusu bı yandan daha hamıle kalmadan kaybetme korkusu bı yandan yasıyorum.yanı su an tekrar cesaret etmeye hıc mı hıc hazır deılım.sanırım benım bıraz dınlenıp toparlanmam gerekıyor.hem fızyolojık hemde psıkolojık acıdan bu boyle.ama sunu da bılıyorumkı cesaret etmeseydık yuzmeyı ogrenemezdık, bısıklet kullanamazdık, evlenemezdık:) yanı guzel seyler ıcın mutlaka cesaret gerekıyor.bende gunden gune onu kıdım kıdım toplayıp sonunda guzel bı sekılde karar verıcem ve canıma bı melek davet edıcem.bu sefer daha temkınlı daha dıkkatlı daha ısteklı ve daha guclu olucam...moral bozmak yok.cesaretlenmek ve cesaretlendırmek var :)

allah bir daha aynı acıyı umarım yaşatmaz pıhtılaşma bozukluğu falan mı var araştırma falan yapıldımı?

halecıgım, yolumuzu aydınlatan umut kaynagımız ve topıgımızın kurucusu...a.sa.sa.sa.s bak ne guzel bahsedıyoruz senden ama dımı? canım saka bı yana nasılsın? ben duzenleyıcıye basladım.bıde demıre.keske bunları daha onceden verseydı doktorum.pek ılac vermek ıstemıyor ama bu huyu ınsanı bazen bosubosuna sıkıntıya sokabılıyor.neyse vardır bı bıldıgı dıyorum .sana sormak ıstedıgım bı sey var.ben bu pıhtılasma testını yaptırmak ıstıyorum.bılıyorum su an gereksız ama benım teyzem yıllarca bosubosuna hep aynı kotu seylerı yasamıs bu pıhtılasma problemı yuzunden.ve bende boyle bı durum yasayınca ıster ıstemez suphe halındeyım.doktor gereksız dıyo ama yaptırmak ıstıyorum.yoksa ıcım rahat etmıcek.heryerde yaptırabılırmıyım bunu ben? ne dersın arkadasım? ne yapmalıyım?

ayyy keopscugum gec farkettım yazını .zaten bu okulun ılk haftaları baya bı bıtırdı benı...herseyı gec farkedıyorum.dalgınım cok.ama cok sevındım adet olamana.ve benı cok heyecanlandırdın ınan...umuyorum ve dılıyorumkı guzel haberler alıcaz senden.hayırlı zamanda ve hayırlı bı sekılde ınsallahhh...allah yardımcın olsun canım.bu arada canım sen kac okutuyosun bu yıl? ben 4

merhaba bende iki ay önce kaybettim yavrularımı ikizlerdi kan pıhtılaşmasından dolayı öldüler.inan acı duyuyorsun ilk baslarda ama sonra nedenini merak ediyorsun senin icin cok üzüldüm ama yanlız değilsin inan
.daha sonra sağlıklı bebeklerimiz olacak insallah.bu bize teselli veriyor.öpüyorom canım kendini üzme olurmu

ah canım,keşke ben de senin gibi o küçük,masum yaramazları okutsaydım.ben türkçe öğretmeniyim(hatta edebiyat öğr. okudum ama kuralar tek torbadan çekildiği için atamam ilköğretime çıktı.ilk zamanlar hazmedemedim,kahroldum ama bugün lisede olmadığım için Allah'a şükrediyorum.) 6.,7.,8. hepsine giriyorum,yaklaşık 150 sevimli canavarım var kaydirigubbakcemile

slm sinemcim cesaretine hayranım doğrusu.bu sözlerinle benide cesaretlendirdin çok saol.ee tatlısert bir öğretmenmisin yoksa?????ya ben sadece şunu çok istiyorum adet tarihimi iple çekmeden unutayım ve bir bakayımki 6 haftalık hamile olayım.yani rahat olayım.zaten herkeste bunu bangır bangır söylemiyormu.ama nerde bende o rahatlık.bir arakdaşım vardı ankaraya gelin gitmişti.adetleri çok düzensizdi oyüzden hamile kaldığında nerdeyse 8 haftalıktı.ve şimdide normal doğurmu aferin valla dedim.daha ben hamile kalmadan sezaryan diyordum.(yani bende tuhaf bir cesaretsizlik var.)herkesi öpüyorum

nevincim seninde adet olmana çok sevindim bir beatris kaldı sanırım.
birdahaki tahmini adet tarihin ne olur.

nevincim seninde adet olmana çok sevindim bir beatris kaldı sanırım.
birdahaki tahmini adet tarihin ne olur.

yok canım,beatrise benden önce oldu.benim tahminim yok,ancak dua edebilirim çünkü malum pko'nun en belirgin özelliği adet düzensizliği.ama çok şükür,bu hastalığı yaşayan birçok kadından daha şanslıyım,en azından boş geçen ayım yok.5-10 günlük gecikmelerim oluyor,aylarca görmeyen arkadaşlar o kadar çok ki :1no2:

bende adet olsum sibelcim hatta bitti bile.normalde benim 5 gun surer ama bu ay 3 gun surdu normal mi bu?ilk defa boyle oldu.birde çok rahat geçirdim bu ay.normaldede çok agrili olmuyordu ama bu ay daha bir rahatti.ben dusukten sonra ilk adetin zor oldugunu okumustum burda.neyse.bu arada listemiz nerde neden guncellenmiyor yesimnur nerdesin.

MELEK ANNELERİ LİSTESİ

Yeşimnur .....................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise..........................15.08.08.................son adet 18.09.08
e.l.i.f.t.g ..........................09.07.08.................ilk adetten hemen sora
pepuda ...........................16.07.08..................ilk adetten hemen sora
lolo....................................09.08.08.................Ilk adetten hemen sora
keops 35........................06.08.08..................son adet 19.09.08
baby nurse....................05.08.08.................Ilk adetten hemen sora
sido....................................30.07.08.................ilk adetten hemen sonra
sersoy 79........................09.08
serdi .................................21.04.08 .................ilk adetten hemen sonra
başak0402....................19.07.08............... ...3 ay korunma süresi
sibel07.............................09.08.08........... .......İlk adetten hemen sonra
kuzu...................................23.08.08........... ........3 ay korunma süresi
ALTURNA......................16 .08.08...................İlk adetten hemen sonra
nilayyy.............................01.08.08........... ........2. adetten hemen sonra
burko...............................07.09.08...................İlk adetten hemen sonra
kizlar su listeyi bir guncelleyelim.yesimnur unuttun bizi.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

allah sabır versın...zor gercekten.ama tesellı olmak ınsan ıcınya.en azından sebebını ogrenmıssın ve tedavını olucaksın arkadasım.ınsalah bundan sonrakılerde ıgnelerınle beraber yenı melekler doguracaksın.bu arada bende pıhtılasmadan suphe edıyorum.onun tahlılını nerde verdın arkadasım sen.yanı normal devlet hastanelerındede yapılabılıyomukı?

Selam arkadaşlar. Uzun zamandır giremedim siteye. Ama önemli bilgilerle döndüm. Bugün diş doktoruna gittim ve dişimde çürük olduğunu öğrendim. Doktor çürükten kurtulmadan kesinlikle hamile kalmamamı öğütledi. Ayrıca bu şekilde hamile kalsan bile hem düşük tehlikesi yaşarsın hem de düşük olmasa bile sağlam dişlerini riske atarsın dedi aman dikkat! Diş muayenesine gitmeden hamilelik denemeyin.
İkinci bir bilgi, yine güvenilir kaynaklardan :) Hamile kalmadan önce grip aşısı olmak doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Hamilelik sırasında da yapılmasında sakınca yokmuş. Ancak canlı mikrop içeren kızamıkçık ve benzeri aşılar hamilelik sırasında kesinlikle yasak. Çok zorunlu durumlarda kuduz gibi aşılar da yapılabiliyormuş, bilginize.

Bu arada listede yine yokum ben:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…