- Konu Sahibi baby nurse
-
merhaba arkadaşlar bende geçen yıl eylülde 9 haftalık bebğimi kaybettim
suan 13 haftalık hamileyim
okaar korkuyorumki bişey olcka diye
umarım busefer kucağıma alırım vede umarım sizlerde tekrra hamiş kalır ve anne olursunuz
allah bir daha aynı acıyı umarım yaşatmaz pıhtılaşma bozukluğu falan mı var araştırma falan yapıldımı?canım hepimize ALLAH sabır versin bende 5 ayda 3 bebeyimi kaybettim şimdide beklemedeyim umarım ALLAH hepimizin yüzünü güldürür
canım hepimize ALLAH sabır versin bende 5 ayda 3 bebeyimi kaybettim şimdide beklemedeyim umarım ALLAH hepimizin yüzünü güldürür
allah bir daha aynı acıyı umarım yaşatmaz pıhtılaşma bozukluğu falan mı var araştırma falan yapıldımı?
herkese merhaba,ben nihayet regl oldum.sanırım ekim reglinden sonra denemeye başlayacağım.beni bekleyin de bebişleri beraber büyütelim.Allah umutlarımızı,dualarımızı boşa çıkarmasın benim canım arkadaşlarım,meleğimin teyzeleri,Allah yardımcımız olsun...
ayyy keopscugum gec farkettım yazını .zaten bu okulun ılk haftaları baya bı bıtırdı benı...herseyı gec farkedıyorum.dalgınım cok.ama cok sevındım adet olamana.ve benı cok heyecanlandırdın ınan...umuyorum ve dılıyorumkı guzel haberler alıcaz senden.hayırlı zamanda ve hayırlı bı sekılde ınsallahhh...allah yardımcın olsun canım.bu arada canım sen kac okutuyosun bu yıl? ben 4
nevincim seninde adet olmana çok sevindim bir beatris kaldı sanırım.
birdahaki tahmini adet tarihin ne olur.
merhaba bende iki ay önce kaybettim yavrularımı ikizlerdi kan pıhtılaşmasından dolayı öldüler.inan acı duyuyorsun ilk baslarda ama sonra nedenini merak ediyorsun senin icin cok üzüldüm ama yanlız değilsin inan
.daha sonra sağlıklı bebeklerimiz olacak insallah.bu bize teselli veriyor.öpüyorom canım kendini üzme olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?