Bebeğini kaybedenler......

burko canim dusuk tarihin ve son adet tarihin ne zaman soyle ekleyeyim seni.ayrica bilgiler için tesekkurler ama neden çuruk disin dusuge sebeb oldugunu anlamadim.bendede var dis problemi.ramazandan sonra yaptirmayi dusunuyorum.

beatriseciğim düşük tarihim 7 eylül. korunma sürem ilk adete kadar. çürük diş illa ki düşüğe sebep olur demedi doktor zaten, o çürük kısımdan vücuda sızan mikroplar bebeğe zarar verebiliyormuş. riski en aza indirmek için baştan önlem almak lazım dedi. biz bu acıyı en az bir kez çekmiş insanlarız. hiçbir şeyi şansa bırakmamak bence en iyisia.s

canım benim çok hoşsun vallaa.s.
ben derimki bir düşük hiç düşük .....
ben araştırma hastanesinde çalışıyorum ama gerek görmüyorum bence uğraşma...
yaptırmak istersende üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılıyor doktorunda aynı şeyi söylemiş ama için rahat etmiyorsa yaptır şekerim...
ben bugün kendimde radikal bir değişiklik yaptım canım ben sarışınım sapsarı saçlarımı çikolata kahvesine boyattım çok güsel oldu valla...
tavsiye ederim sinemcim kendinizde bir değişiklik yapın

samimiyetin için çok teşekkürler
artık acılarımız azaldı çünkü yeni umutlarımız var
allah sanada banada burdaki tüm arkadaşlarımada bir daha böyle acı göstermez inşallah

canım iyiy ya çok sevindim zorlu zamanların geçtiğine.allah birdaha yaşatmasın.benim adetimde normal 5-6 gün sürdü ama kanamam ilk 4 gün çok oldu hiç böyle olmazdı.bide kahverngi akıntıyla 8 günü buldu.neyseki geçti.inşallah o listeler hamile listeleri olur.şu mübarek günlerde.:Saruboceq:

halecim hayırlı olsun yeni saç rengin.bende adetin son günü kızıl kahveye boyattım esmer olduğum için.bak herkes listeyi güncellemeni istiyor hadi ama???

Selam tatlim
ben 09.07.tarihinde bebişimin kalbi atmadiği için 7 haftalik iken kürtaj olmak zorunda kaldi
ilk reglem kürtajdan sonra 35 gün geldi
ikinci reglem 21 gün geldi
üçüncü reglem daha gelmedi ve bugün reglemin 23 günü en son reglem 01.09 da geldi
sence napsam acaba test yaptim negatifçikti daha düzene girmemişmidir acep
ne kadar daha beklesem

canım,düzene girmesi zaman alıyor galiba.ben 6 ağustosta kürtaj oldum,ilk reglim daha yeni bitti.benimle aynı günlerde kaybedip 3. reglini gören de var.yine de istiyorsan test yap,ama negatifse üzülmek yok kaydirigubbakcemile5

sağol canim evde test yaptim ama negatif eğer hafta sonuna kadar gelmezse kan testi yaptiracağim herşeyin hayirlisi inşallah

sağol canim evde test yaptim ama negatif eğer hafta sonuna kadar gelmezse kan testi yaptiracağim herşeyin hayirlisi inşallah

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım,inşallah en kısa zamanda testte çift çizgiyi görür ve bu kez bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

canım cok saol...fıkırlerın ve destegıne cok tesekkurler edıyorum.hatta edıyoruz... kaydirigubbakcemile3 deısıklık konusunu coktan uyguladım ben.sapsarı uzun saclarımı fındık kabugu karamel karısımı boyadım.bıde kut kestırdım.sarkıcı bengu gıbı oldu modelım.herkes cok yakıstırdı.ozellıkle esım cok begendı.ama ben eskı saclarımı cok ozluyorum.uzatınca donucem yıne onlara.bu arada sen hangı hastanedesın canım.gelıp yakana yapıssam bana kızarmısın?kaydirigubbakcemile3

canım ınankı senınkınden daha kotu benım duzensızlıgım.nerdeyse 3 kez adet oldum.ama aralardada sureklı kahverengı akıntım var sureklı.ama 3 kez kontrol oldum ve sorun yok dedı doktorum.bıde tahlıllerım yapıldı.sonuc olarak dusuk ve kurtaj sonrasında bazen duzensızlık yasanıyo dedı doktorum.ve duzenleyıcı verdı bana...sımdılık ılac kullanıyorum.yanı bu duzensızlıkler olabılıyomus bunyeye baglı olarak canınızı hıccc sıkmayın kızlar.....hem duzene gırınce ınsallah guzel haberler yazıcaz bu sayfalara...ben ocak gıbı kısmetse baslayacagım calısmalara:ecrin_bebek:

allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım,inşallah en kısa zamanda testte çift çizgiyi görür ve bu kez bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

inşallah canim
allah çok büyük bir gün bebişlerimizi hediye edecek bize
ben çok inaniyorum bir gün mutlaka
allahin izni ile inşallah

kızmam şekerim gel...
ben saçlarımdan şuan için çok memnunum ilerleyen dönemlerde ne olur bilemem
sizlerde bana çok destek oluyorsunuz herşey karşılıklı...

bende ctesi günü düşük yaptım
geelişim bozukluğu sonucu düştü bebeğim
allahıma şükür bir oğlum var o beni teselli etti
allahım birdaha yaşatmasın
sağlıklı evlatlar nasip etsin

saçlar kesilmiş,boyanmış,güzelleşilmiş...kıskandım ya,şimdi biraz moral bozayım.boyaların yenilenmesi gerektiğinde ne yapacaksınız??? 7-8 ay sonra izmir sokaklarında karnı burnunda,saçının yarısı sarı,yarısı kahverengi bir kadın görürsem 'halecim,memleketine hoşgeldin' diye koşup boynuna sarılacağım kaydirigubbakcemile3
canlarım benim,şakamı hoş görün.beni sorarsanız ben zayıflayarak güzelleşiyorum :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…