- Konu Sahibi baby nurse
-
halecıgım, yolumuzu aydınlatan umut kaynagımız ve topıgımızın kurucusu...a.sa.sa.sa.s bak ne guzel bahsedıyoruz senden ama dımı? canım saka bı yana nasılsın? ben duzenleyıcıye basladım.bıde demıre.keske bunları daha onceden verseydı doktorum.pek ılac vermek ıstemıyor ama bu huyu ınsanı bazen bosubosuna sıkıntıya sokabılıyor.neyse vardır bı bıldıgı dıyorum .sana sormak ıstedıgım bı sey var.ben bu pıhtılasma testını yaptırmak ıstıyorum.bılıyorum su an gereksız ama benım teyzem yıllarca bosubosuna hep aynı kotu seylerı yasamıs bu pıhtılasma problemı yuzunden.ve bende boyle bı durum yasayınca ıster ıstemez suphe halındeyım.doktor gereksız dıyo ama yaptırmak ıstıyorum.yoksa ıcım rahat etmıcek.heryerde yaptırabılırmıyım bunu ben? ne dersın arkadasım? ne yapmalıyım?
samimiyetin için çok teşekkürlermerhaba bende iki ay önce kaybettim yavrularımı ikizlerdi kan pıhtılaşmasından dolayı öldüler.inan acı duyuyorsun ilk baslarda ama sonra nedenini merak ediyorsun senin icin cok üzüldüm ama yanlız değilsin inan
.daha sonra sağlıklı bebeklerimiz olacak insallah.bu bize teselli veriyor.öpüyorom canım kendini üzme olurmu
bende adet olsum sibelcim hatta bitti bile.normalde benim 5 gun surer ama bu ay 3 gun surdu normal mi bu?ilk defa boyle oldu.birde çok rahat geçirdim bu ay.normaldede çok agrili olmuyordu ama bu ay daha bir rahatti.ben dusukten sonra ilk adetin zor oldugunu okumustum burda.neyse.bu arada listemiz nerde neden guncellenmiyor yesimnur nerdesin.
Kizlar kimse var mi bişey sormam lazim acilllllll
Selam tatlim
ben 09.07.tarihinde bebişimin kalbi atmadiği için 7 haftalik iken kürtaj olmak zorunda kaldi
ilk reglem kürtajdan sonra 35 gün geldi
ikinci reglem 21 gün geldi
üçüncü reglem daha gelmedi ve bugün reglemin 23 günü en son reglem 01.09 da geldi
sence napsam acaba test yaptim negatifçikti daha düzene girmemişmidir acep
ne kadar daha beklesem
canım,düzene girmesi zaman alıyor galiba.ben 6 ağustosta kürtaj oldum,ilk reglim daha yeni bitti.benimle aynı günlerde kaybedip 3. Reglini gören de var.yine de istiyorsan test yap,ama negatifse üzülmek yok kaydirigubbakcemile5
sağol canim evde test yaptim ama negatif eğer hafta sonuna kadar gelmezse kan testi yaptiracağim herşeyin hayirlisi inşallah
canım benim çok hoşsun vallaa.s.
ben derimki bir düşük hiç düşük .....
ben araştırma hastanesinde çalışıyorum ama gerek görmüyorum bence uğraşma...
yaptırmak istersende üniversite ve araştırma hastanelerinde yapılıyor doktorunda aynı şeyi söylemiş ama için rahat etmiyorsa yaptır şekerim...
ben bugün kendimde radikal bir değişiklik yaptım canım ben sarışınım sapsarı saçlarımı çikolata kahvesine boyattım çok güsel oldu valla...
tavsiye ederim sinemcim kendinizde bir değişiklik yapın
canım iyiy ya çok sevindim zorlu zamanların geçtiğine.allah birdaha yaşatmasın.benim adetimde normal 5-6 gün sürdü ama kanamam ilk 4 gün çok oldu hiç böyle olmazdı.bide kahverngi akıntıyla 8 günü buldu.neyseki geçti.inşallah o listeler hamile listeleri olur.şu mübarek günlerde.:Saruboceq:
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım,inşallah en kısa zamanda testte çift çizgiyi görür ve bu kez bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
kızmam şekerim gel...canım cok saol...fıkırlerın ve destegıne cok tesekkurler edıyorum.hatta edıyoruz... kaydirigubbakcemile3 deısıklık konusunu coktan uyguladım ben.sapsarı uzun saclarımı fındık kabugu karamel karısımı boyadım.bıde kut kestırdım.sarkıcı bengu gıbı oldu modelım.herkes cok yakıstırdı.ozellıkle esım cok begendı.ama ben eskı saclarımı cok ozluyorum.uzatınca donucem yıne onlara.bu arada sen hangı hastanedesın canım.gelıp yakana yapıssam bana kızarmısın?kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar.. bakıyorum keyifler yerinde allah bozmasına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?