Bebeğini kaybedenler......

bende ctesi günü düşük yaptım
geelişim bozukluğu sonucu düştü bebeğim
allahıma şükür bir oğlum var o beni teselli etti
allahım birdaha yaşatmasın
sağlıklı evlatlar nasip etsin

geçmiş olsun canım,iyi dileklerin için sağol.oğluşunu da Allah bağışlasın,sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah.

hoşbuldum canım... bende bir değilişlik yok.. toparlanmaya çalışıyorum hala.. dualarınız ve desteklerinizle kolaylaşıyor acılara dayanmak.. hepinizi çok seviyorum... kocaman öptümmmmmmmm :Şeniz:

canım benim geçmiş olsun... Allah evladını sana bağışlasın, acılarını göstermesin inşallah.. Rabbim sağlıkla sıhatle yeniden anne olmayı nasip etsin.. amin

Amin inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder
bende 4,5 aylık hamileyken bebeğimin beyninin su topladığını hidrosefali olduğunu söylediler ve gebeliği sonlandırmak gerektiğini söylediler,düşük yaptırarak aldılar bebeğimi.seninde buna benzer bişeymiydi??

kaydirigubbakcemile3 AH AHHHH KESKE HAMIS OLSAKDA SACLAR KOTU GORUNSE KESKE...AMA ALLAH BIZE EMINIM VERECEKTIR MINIK MELEKLER..DUALARIMIZ BOSA CIKMAZ INSALLAHHH..CANIM SANA DA MAASALLAH...NE GUZEL BAK KILO PROBLEMINLE SAVASIYOSUN.YAVAS YAVAS USTESINDEN GELECEGINE EMINIM.AMA HIZLI VE YIPRATICI OLMAMASINA DIKKAT ET DIYETININ...COOOK OPTUM HEPINIZI

basın sağolsun bu acıyı ceken bilir bende dogmadan kaybettım 9sene olmuş hatırladıkca yaram kanar

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
başın sağolsun benim bebeğımde 7 aylıktı hamileli doktorlar sonlandırdı anasefaliymiş 9sene oldu çok üzülüyorum allah sabır versin

kızlar slm ben yokken baya kaynatmışsınız.benim işyerindeki internet iptal olunca pek giremez oldum.evde olduğum sürece giriyorum e malum işte evden daha çok vakit geçiyor.ben bu ay heycanlıyımda değilimde bir yanım ya tuttuysa bir yanımda ya tutmadıysa diyor.kan testimi baksam diyorum hafta sonu sonrada yok adetini bekle diyorum.birsürü kararsızlıkla bekliyicem reglimi.ha şuda var bir arkadaşım boş gebelikten kürtaj oldu ilk regli 35.gün gelmiş.ikinci 2 ay sonra gelmiş.bu düzensizlikleride hesaba katmak gerekiyor.hakkımızda hayırlısı.herkesi öpüyorum

kızlar bu ne karamsarlık ben tam 5 bebiş kaybetim en küçüğü 5 aylıktı ve 2si benim gözlerimin önünde 3de kucağımda can verdiler oğlumun kefeni halen bende duruyor ankardan cenazesiyle aynı arbada vekucağımda geldi ama ben halen umutluyum size bu acıları yaşayan bir dostolarak söylüyorum lütfen umutsuz olmayın yakında bizim bebişlerde gelecek ALLAHA bol bol dua edin ben inanın hepimize bol bol dualar ediyorum sizleri çok öptüm by

canım benim,Allah sabrının mükafatını en kısa zamanda verir inşallah.ben varlığından haberdar olduğumda 5. haftamdaydım,9. haftada uçup gitti meleğim.bu 4 haftaya bile ne umutlar,ne hayaller sığdırmıştım,sen aylardan bahsediyorsun.ne mutlu senin gibi dimdik ayakta,umut dolu anne adaylarına,desteğin için teşekkürler...

başın sağolsun benim bebeğımde 7 aylıktı hamileli doktorlar sonlandırdı anasefaliymiş 9sene oldu çok üzülüyorum allah sabır versin

selam canım çok zor kaybetmek rabbım sabır versın inş yenıden olur ve bu acıları unutursun bır nebze..........

rabbım sabır versın çok zor kaybetmek ben de bı duşuk bı de altıbuçuk aylık erken doğum yaşadım rabbım bı daha yaşatmasın inş........rabbım kucağına ......ve kucağımıza almayı koklamayı nasıp etsın bol sabır dılıyorum inş tum isteyenler sorunsuz bı hamilelikyaşar............... ve bebişlerine en kısa zamanda kavuşurrrrrrrrrrr canımmmmmmmmm:içelim:

canım benim ya sen ne kadar güzel bir insansın böyle.allah seni sınıyor ve sende sınavını kabullenip sabır ediyorsun.allah sabrının meyvelerini en kısa zaman da versin inş.hemde benim gibi çifter çifter.bu topikteki bütün bebişlerini kaybetmiş annelere de inş.hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

bende yeni kaybettim arkadaşlar sekiz haftalıktı bebeğim.bunda da vardır bir hayır diyorum arkadaşlar .allah herkeze sağlıklı bebekler versin.

çok geçm,ş olsun karanfil bebek kaybeden okadar çokki başına gelince daha çok görüyorsun.allah biran önce hepimizin kucağını doldursun.
zerdali slm sen cennetliksin valla bebişlerin hepsi seni cennet kapısında bekliyor olacaklar.allah yardımcın olsun.

Sibelim hadi hayırlısı canım... bencede haftasonunu beklemekte fayda var sana bu bekleyişte sabır diliyorum günler zor geçer artık :)) inşallah sağlıklı bie hamişlik geçirirsin güzelim, haberleri bekliyor olacağım.. sevgi ve dua ile.......

zerdali başın sağolsun.. Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın.. Rabbim kimseleri evlat acısıyla sınamasın... amin

bende yeni kaybettim arkadaşlar sekiz haftalıktı bebeğim.bunda da vardır bir hayır diyorum arkadaşlar .allah herkeze sağlıklı bebekler versin.

geçmiş olsun arkadaşım,Allah sabır versin.'aramıza hoşgeldin' diyeceğim ama buraya pek hoş gelinmiyor ama hoş gideceğiz inşallah.Allah'ın izniyle hepimiz birer birer hamileler listesine adımızı yazdıracağız.

çok geçmiş olsun arkadaşım
allah oğluna uzun ömürler versin
hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

nevincim çok güldürdün beni allahta seni güldürsün:roflol:
valla bu benim ilk saç boyatmam sonrası ne olur daha kestiremiyorum hep doğal rengindeydi
memleketimide çok özledim gözümde tütüyor 7 aydır görmüyorum keşke bir gelebilsem oralara...
boyayıda şimdi yaptırdım hamile olmadığımdan eminim nasılsa aradan çıkardım
bende zayıflamaya çalışıyorum şuan 68 kiloyum 58 olmak istiyorum inşallah zayıflarız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…