- Konu Sahibi baby nurse
-
bende ctesi günü düşük yaptım
geelişim bozukluğu sonucu düştü bebeğim
allahıma şükür bir oğlum var o beni teselli etti
allahım birdaha yaşatmasın
sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip ederbaby nurse hemşerim canım kardeşim üzülme olurmu.....inan böyle demeklede olmuyo biliyorum fakat elden ne gelir.bu dünyada yeri yokmuş inşallah cennetin kapısında seni bekliyor olacaktır.bende tam 5aylık bebişimi kaybettim çok sorunluydu belinde açıklık ve beyni su topluyordu sonunda kalbi durdu..bende çok ama çok zor günler yaşadım kendimi okadar yıprattımki anlatamam..ve bebişimi göremedim ben ayıkmadan onu benden aldılar götürdüler uyandığımda defnetmişler okadar güzel bebekmiş ki doktor bile şaşırmış ölümüne güzellik diye..evet üzerinden tam 8 ay geçti ve ben şuan hamileyim rabbim buna ömür versin sağlıklı.
saçlar kesilmiş,boyanmış,güzelleşilmiş...kıskandım ya,şimdi biraz moral bozayım.boyaların yenilenmesi gerektiğinde ne yapacaksınız??? 7-8 ay sonra izmir sokaklarında karnı burnunda,saçının yarısı sarı,yarısı kahverengi bir kadın görürsem 'halecim,memleketine hoşgeldin' diye koşup boynuna sarılacağım kaydirigubbakcemile3
canlarım benim,şakamı hoş görün.beni sorarsanız ben zayıflayarak güzelleşiyorum :sm_cool:
başın sağolsun benim bebeğımde 7 aylıktı hamileli doktorlar sonlandırdı anasefaliymiş 9sene oldu çok üzülüyorum allah sabır versinminik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
kızlar bu ne karamsarlık ben tam 5 bebiş kaybetim en küçüğü 5 aylıktı ve 2si benim gözlerimin önünde 3de kucağımda can verdiler oğlumun kefeni halen bende duruyor ankardan cenazesiyle aynı arbada vekucağımda geldi ama ben halen umutluyum size bu acıları yaşayan bir dostolarak söylüyorum lütfen umutsuz olmayın yakında bizim bebişlerde gelecek ALLAHA bol bol dua edin ben inanın hepimize bol bol dualar ediyorum sizleri çok öptüm by
başın sağolsun benim bebeğımde 7 aylıktı hamileli doktorlar sonlandırdı anasefaliymiş 9sene oldu çok üzülüyorum allah sabır versin
kızlar bu ne karamsarlık ben tam 5 bebiş kaybetim en küçüğü 5 aylıktı ve 2si benim gözlerimin önünde 3de kucağımda can verdiler oğlumun kefeni halen bende duruyor ankardan cenazesiyle aynı arbada vekucağımda geldi ama ben halen umutluyum size bu acıları yaşayan bir dostolarak söylüyorum lütfen umutsuz olmayın yakında bizim bebişlerde gelecek ALLAHA bol bol dua edin ben inanın hepimize bol bol dualar ediyorum sizleri çok öptüm by
kızlar slm ben yokken baya kaynatmışsınız.benim işyerindeki internet iptal olunca pek giremez oldum.evde olduğum sürece giriyorum e malum işte evden daha çok vakit geçiyor.ben bu ay heycanlıyımda değilimde bir yanım ya tuttuysa bir yanımda ya tutmadıysa diyor.kan testimi baksam diyorum hafta sonu sonrada yok adetini bekle diyorum.birsürü kararsızlıkla bekliyicem reglimi.ha şuda var bir arkadaşım boş gebelikten kürtaj oldu ilk regli 35.gün gelmiş.ikinci 2 ay sonra gelmiş.bu düzensizlikleride hesaba katmak gerekiyor.hakkımızda hayırlısı.herkesi öpüyorum
bende yeni kaybettim arkadaşlar sekiz haftalıktı bebeğim.bunda da vardır bir hayır diyorum arkadaşlar .allah herkeze sağlıklı bebekler versin.
nevincim çok güldürdün beni allahta seni güldürsün:roflol:saçlar kesilmiş,boyanmış,güzelleşilmiş...kıskandım ya,şimdi biraz moral bozayım.boyaların yenilenmesi gerektiğinde ne yapacaksınız??? 7-8 ay sonra izmir sokaklarında karnı burnunda,saçının yarısı sarı,yarısı kahverengi bir kadın görürsem 'halecim,memleketine hoşgeldin' diye koşup boynuna sarılacağım kaydirigubbakcemile3
canlarım benim,şakamı hoş görün.beni sorarsanız ben zayıflayarak güzelleşiyorum :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?