- Konu Sahibi baby nurse
-
başın sağolsun benim bebeğımde 7 aylıktı hamileli doktorlar sonlandırdı anasefaliymiş 9sene oldu çok üzülüyorum allah sabır versin
bende yeni kaybettim arkadaşlar sekiz haftalıktı bebeğim.bunda da vardır bir hayır diyorum arkadaşlar .allah herkeze sağlıklı bebekler versin.
selmacım merhaba canımcım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.bu ay pek umudum olmasada allaha bırakıyorum o ol derse olur zaten.sende umarım iyisindir toparlanabildinmi.çok öptüm.....
çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut benimde 29 agustosta bebeyimin kalbi atmadı 9 haftalıktı 2 ay sonra tekrar yapacagız
merhaba kızlar benimde daha bir ay korunma sürem vardı ama beklemedim bu ay hamile kalıcam diye umutlanmıştım dün miğde spazmı geçirdim ve ağrı kesici iğne yapicaklardı önce gebelik testi istedim sonuç negatij çıktı.yıkıldım gözlerimden süzülmeye başladı yaşlar...umutlarım bir ay daha ertelendi ..
Rabbim hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı,bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...AMİN.[/QUOT
geçmiş olsun.sağlıklı bir bebek için sağlıklı bir anneye ihtiyaç var,kendine dikkat et.umarım daha iyisindir.
nilaycımmm canım çok geçmiş olsun.. şimdi daha iyisinidir inşallah... tatlım keops doğru söylüyo senin sağlıklı olman çok önemli şimdi.. sen iyi olacaksınki bebişin sana daha kolay ulaşsın... kendine dikkat et canım. sevgi ve dua ile...
çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut benimde 29 agustosta bebeyimin kalbi atmadı 9 haftalıktı 2 ay sonra tekrar yapacagız
kıyamam ben sana üzülme inşallah bir daha ki aya arkadaşımmerhaba kızlar benimde daha bir ay korunma sürem vardı ama beklemedim bu ay hamile kalıcam diye umutlanmıştım dün miğde spazmı geçirdim ve ağrı kesici iğne yapicaklardı önce gebelik testi istedim sonuç negatij çıktı.yıkıldım gözlerimden süzülmeye başladı yaşlar...umutlarım bir ay daha ertelendi ..
Rabbim hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı,bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...AMİN.
bu topikte güzel olan şey ne biliyor musun ?burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık ne kadar zor birşey olduğunu biliyoruz5 eylülde adet olmam gerekirken olmadım testimde silik çıktı acaba derken kan testim sonucumda hamile olduğumu öğrendim 5 yıldır bekliyorduk meleğimizi....
eşimi aradım 'hamileyim' dedim
'hakkımızda hayırlısı olsun canım' dedi
'sevinmedin galiba' dedim
'ne demek sevinmemek ben yıllardır bu anı bekliyorum' diye cevap verdi.
artık meleğimiz bizimleydi ilk andan itibaren alıştım varlığına canımdan candı, aşkımın emanetiydi bana.... ultrasonda minicik bişeydi bizim miniğimizdi....
aradan bir hafta geçti ve hiç bir belirti yokken birden lekelenmem başladı ve çok büyük sancılarla acılarla bizi bırakıp gitti meleğimiz... varlığına duyduğum anda alıştığım meleğimin gidişine aradan 13 gün geçmesine rağmen alışamadım düşük yaparken sürekli eşimin sözleri çınladı kulaklarımda 'ben yıllardır bu anı bekliyorum' her ne kadar sana bişey olmasın yeter dese de allahım benim canımdan can verseydin ona dediğim çok oldu ne de olsa benim evladımdı o... hangi anne dayanabilirki evladının yokluğuna... herkes üzülme ya iyice alışıp kaybetseydin dedi ama hiçbiri bilmiyordu ki 5.5 haftalıkta olsa evlat evlattı ve acısı da acıydı...
allahım kimselere yaşatmasın inşallah ikinci bir melek daha nasip olur bize ve allahım onu kucağımıza alıp hayırlı sağlıklı şekilde yetiştirmeyi nasip eder bizlere......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?