Bebeğini kaybedenler......

canım ya.. geçmiş olsun. Allah sabrını sınamış senin.. yaptığın görev çok zor her insanın üstesinden gelemiyeceği bir iş, Allah sana kolaylık versin canım. o klinik şefinede kötükedihüso akıl fikir versin

çok şükür daha iyiyim halecim.. toparlıyorum kendimi..Allah ve Dualarınız yardım etti.. 10 gün oldu bugun. zaman herşeyin ilacıymış ya.. doğru!

o minik cana et parçası diyenlerin zihniyetini anlayamıyorum zaten....
duyduğum ilk anda elim ayağım titredi heyecandan arabayı nasıl kullanacağımı unuttum.... hayatıma ilk girdiği anda beni bu kadar sevindiren meleğe nasıl et parçası diyebilirler bilmiyorum....
hala alışamadım gidişine bu acı hep böyle sürecek mi kızlar? tekrar hamile kalacak mıyım? kafam çok karışık duygularım tarifsiz....

olacak inşallah sakın ümitsizliğe kapılma burda hepimizin bir ümidi var...
iyi düşün iyi olsun....

sersoycum canım seninde herkezinde kandili mübarek olsun.Canım hamileliğin nasıl gidiyo bi problem yk dimi ya sana bişey danışıcam ben bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu ya ben artık böle eli kolu bağlı durmaya dayanamıyorum korunma sürem 6 aydı acaba şimdi çalışmalara başlasam zaten ilk aydan tutmaz heralde bişey olurmu ki sen ne diyosun ne yapmalıyım ki sence????

canım,geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyoruz,hepimiz bunu yaşadık(çoğumuz da ağustos ayında)aradan geçen bir ay, yaramızın az da olsa kapanmasına yardımcı oldu.zaten Allah'ın insanoğluna en büyük lütuflarından biri unutmak,buna yürekten inanıyorum.ne acılar,ne sıkıntılar yaşıyoruz da sonra yeniden gülebiliyoruz.elbette meleklerimizi tamamen unutmak mümkün değil ama alışılıyor zamanla...
Rabb'im en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün...

canlarım bu gece coook mubarek bı gece...herkesın kandılını kutluyorum.tum dualarım hepımızın meleklerıne kavusabılmesı ıcın...bırbırımıze dualar edelım.....

Canım malesef ben bebeğimi kaybettim... :çok üzgünüm:

İlk ay tutmaz diye bişey yok bence, biliyorsun bende olmaz diyordum düşükten hemen sonra hamile kalmıştım. dr 6 ay diyorsa vardır bi bildiği sabret allah mükafatını verecektir canım. hem fiziksel hemde ruhsal olarak tam anlamıyla hazır olmasın.. dilerim meleğin seni çok bekletmez.. öptüm tatlım

kıslar merhaba...
bu ay ben boş geçiyorum ama inşallah boş geçmeyenler vardır aramızda...
dünden bu yana baya toparlandım..
neyse biraz uğraşayımda şu listeyi güncelleyeyim

MELEK ANNELERİ....
Yeşimnur......02.06.08.....6 ay korunma süresi
Beatrise.......15.08.08......ilk adetten sonra
Baby nurse...05.08.08.....2.adetten sonra(bir dahaki adet 08.10.08)
Elif.tg...........09.07.08.....ilk adetten sonra
Pepuda........16.07.08.....ilk adetten sonra
Lolo.............09.08.08.....ilk adetten sonra
Keops35......06.08.08.....ilkadetten sonra
Sido............30.07.08.....ilk adetten sonra
Sersoy79
Sibel07.......09.08.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 04.10.08)
Başak0402..19.07.08......ilk adetten sonra
Kuzu...........23.08.08......3 ay korunma süresi
Alturna........16.08.08......ilk adetten sonra
Nilayy.........01.08.08......2.adetten sonra
Acemkızı.....19.08.08......?
Burko..........07.09.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 05.10.08)
kaptüs.........20.08.08......2.adetten sonra
Morgül.........?

mrb canım bende bundan once 4 kere dusuk yaptm.her defesında yasama donmek ıcın cok cabaladım ve basardım.sımdı tupbebekle hamıle kaldım11.3gunluk hamıleyım.ınsallah bunu kollarıma almak nasıp olur.hıc uzulme sadece dua et allah ısteyen herkeze saglıklı uzun omurlu evlatlar versın ıns.

.........................................................

allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

halecim,liste güncellemesi için teşekkürler.dünkü olayı da boşver,boşuna dememişler 'ömür boyu mutlu olmak istiyorsan toprakla uğraş,ömür boyu mutsuz olmak istiyorsan insanla uğraş.' diye... ben bu kadar olumsuz değilim tabi ama gerçekten de insanla uğraşmak zor ve bizim mesleklerimiz de bunu gerektiriyor.
herşeye rağmen bu kutsal mesleklerimiz en büyük huzurun da sebebi oluyor.bir hastan,bir hasta yakının sana teşekkür ettiğinde tüm olumsuzluklar sıfırlanacaktır.
huzurun daim olsun arkadaşım...

Slm kizlar bende 3 bebek kaybetmis biri olarak yasadiginiz duygulari cok iyi anliyorum butun tahliller yapildi hicbirinde sorun yok son olarak histereskopi yapilacak siz hangi tedavilerden gectiniz ins birgun bizde anne olacazzzzz

slm umut bizler çoğumuz ilk bebeklerimizi kaybettik.sanada çok geçmiş olsun inşallah allah kucağını doldursun.
halecim slm ya nolucak bu sağlıkçıların sorunu çok yoğun oluyoruz sende öyleymişsin.bazen bu kadar hasta nerden çıkıyor diyorum.birde benim çalıştığım yer özel bir üniv. hastanesi devlette olsaydım biterdim heralde.neyseki rahatım öyle şef sorunumuz yok.inşşallah tez zamanda sende rahata kavuşursun.gelecek cumaya kadar izinliyim ohhhh.cuma günü regli olmazsam idrarda test bakıcam.hayrlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…