- Konu Sahibi baby nurse
-
çok zor bir nöbet geçirdim 16 saat hiç uyumadım kızlar
çokta sinirlerim bozuk o kadar çalıştım koşturdum sabaha kadar insanların iyiliği için sabah bizim klinik şefi geldi bir sürü fırça attı diyemedim ben sabaha kadar 1 dk bile uyumadım koşmaktan bacaklarım ağrıyor istenilen herşeyi tam yaptım bana haksızlık ediyorsunuz
sadace kendi çok sinirliydi acısını bizden çıkardı çok zoruma gitti
hayatta herkez hakettiğini alamıyo bazen.....
canım ya.. geçmiş olsun. Allah sabrını sınamış senin.. yaptığın görev çok zor her insanın üstesinden gelemiyeceği bir iş, Allah sana kolaylık versin canım. o klinik şefinede kötükedihüso akıl fikir versin[/QUO
inşallah akıl fikir verir canım
yorgunum vallahi...
sende kendine iii bak
o minik cana et parçası diyenlerin zihniyetini anlayamıyorum zaten....
duyduğum ilk anda elim ayağım titredi heyecandan arabayı nasıl kullanacağımı unuttum.... hayatıma ilk girdiği anda beni bu kadar sevindiren meleğe nasıl et parçası diyebilirler bilmiyorum....
hala alışamadım gidişine bu acı hep böyle sürecek mi kızlar? tekrar hamile kalacak mıyım? kafam çok karışık duygularım tarifsiz....
canım ya.. geçmiş olsun. Allah sabrını sınamış senin.. yaptığın görev çok zor her insanın üstesinden gelemiyeceği bir iş, Allah sana kolaylık versin canım. o klinik şefinede kötükedihüso akıl fikir versin
o minik cana et parçası diyenlerin zihniyetini anlayamıyorum zaten....
duyduğum ilk anda elim ayağım titredi heyecandan arabayı nasıl kullanacağımı unuttum.... hayatıma ilk girdiği anda beni bu kadar sevindiren meleğe nasıl et parçası diyebilirler bilmiyorum....
hala alışamadım gidişine bu acı hep böyle sürecek mi kızlar? tekrar hamile kalacak mıyım? kafam çok karışık duygularım tarifsiz....
sersoycum canım seninde herkezinde kandili mübarek olsun.Canım hamileliğin nasıl gidiyo bi problem yk dimi ya sana bişey danışıcam ben bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu ya ben artık böle eli kolu bağlı durmaya dayanamıyorum korunma sürem 6 aydı acaba şimdi çalışmalara başlasam zaten ilk aydan tutmaz heralde bişey olurmu ki sen ne diyosun ne yapmalıyım ki sence????
MELEK ANNELERİ....
Yeşimnur......02.06.08.....6 ay korunma süresi
Beatrise.......15.08.08......ilk adetten sonra
Baby nurse...05.08.08.....2.adetten sonra(bir dahaki adet 08.10.08)
Elif.tg...........09.07.08.....ilk adetten sonra
Pepuda........16.07.08.....ilk adetten sonra
Lolo.............09.08.08.....ilk adetten sonra
Keops35......06.08.08.....ilkadetten sonra
Sido............30.07.08.....ilk adetten sonra
Sersoy79.....17.09.08......2.adetten sonra
Sibel07.......09.08.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 04.10.08)
Başak0402..19.07.08......ilk adetten sonra
Kuzu...........23.08.08......3 ay korunma süresi
Alturna........16.08.08......ilk adetten sonra
Nilayy.........01.08.08......2.adetten sonra
Acemkızı.....19.08.08......?
Burko..........07.09.08......ilk adetten sonra(bir dahaki adet 05.10.08)
kaptüs.........20.08.08......2.adetten sonra
Morgül.........?
allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahmrb canım bende bundan once 4 kere dusuk yaptm.her defesında yasama donmek ıcın cok cabaladım ve basardım.sımdı tupbebekle hamıle kaldım11.3gunluk hamıleyım.ınsallah bunu kollarıma almak nasıp olur.hıc uzulme sadece dua et allah ısteyen herkeze saglıklı uzun omurlu evlatlar versın ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?