- Konu Sahibi baby nurse
-
o minik cana et parçası diyenlerin zihniyetini anlayamıyorum zaten....
duyduğum ilk anda elim ayağım titredi heyecandan arabayı nasıl kullanacağımı unuttum.... hayatıma ilk girdiği anda beni bu kadar sevindiren meleğe nasıl et parçası diyebilirler bilmiyorum....
hala alışamadım gidişine bu acı hep böyle sürecek mi kızlar? tekrar hamile kalacak mıyım? kafam çok karışık duygularım tarifsiz....
Canlarım benim....Melek Annelerim benim....Sizden bir süredir uzak kaldım ama inanın hep takip ettim sizleri size bi haberim var benim korunma sürem 6 aydı listede zaten öle yazıldı şu an tam 4 ay oldu....Veeeee biz denemelere başlamaya karar verdik bi doktorla görüştüm ve beklemenize gerek yok dedi ben Rabbime sığınıp bayramdan sora kısmetse denemelere başlıycam artık hayırlısı O'ndan en hayırlı zaman ne ise bizi o zaman sevindirecek Rabbim buna emini ben şu an regl dönemimdeyim kısmetse bayram sorası bitecek ya nasip ya kısmet bi yola giricez artık sizlerden dualarınızı bekliyorum inanın çok zor sınavlar geçirdim ve geçiriyorum Allah rızası için bana dua edin kardeşlerim.....Rabbim tüm melek annelerini yeni bebeklerle sevindirsin ve hiçbirimizin kucaklarını bok bırakmasın...Sizleri çok seviyorum......a.s.
Canlarım benim....Melek Annelerim benim....Sizden bir süredir uzak kaldım ama inanın hep takip ettim sizleri size bi haberim var benim korunma sürem 6 aydı listede zaten öle yazıldı şu an tam 4 ay oldu....Veeeee biz denemelere başlamaya karar verdik bi doktorla görüştüm ve beklemenize gerek yok dedi ben Rabbime sığınıp bayramdan sora kısmetse denemelere başlıycam artık hayırlısı O'ndan en hayırlı zaman ne ise bizi o zaman sevindirecek Rabbim buna emini ben şu an regl dönemimdeyim kısmetse bayram sorası bitecek ya nasip ya kısmet bi yola giricez artık sizlerden dualarınızı bekliyorum inanın çok zor sınavlar geçirdim ve geçiriyorum Allah rızası için bana dua edin kardeşlerim.....Rabbim tüm melek annelerini yeni bebeklerle sevindirsin ve hiçbirimizin kucaklarını bok bırakmasın...Sizleri çok seviyorum......a.s.
merhaba canım benim adet tarihim 26 ekim gerçi daha çok var ama eklersen sevinirim canım..arkadaşlar eksik yada yanlış varsa söylersiniz hayırlı olsun......
inşallah olmazsın canım hamiş haberlerini alırız..slm umut bizler çoğumuz ilk bebeklerimizi kaybettik.sanada çok geçmiş olsun inşallah allah kucağını doldursun.
halecim slm ya nolucak bu sağlıkçıların sorunu çok yoğun oluyoruz sende öyleymişsin.bazen bu kadar hasta nerden çıkıyor diyorum.birde benim çalıştığım yer özel bir üniv. hastanesi devlette olsaydım biterdim heralde.neyseki rahatım öyle şef sorunumuz yok.inşşallah tez zamanda sende rahata kavuşursun.gelecek cumaya kadar izinliyim ohhhh.cuma günü regli olmazsam idrarda test bakıcam.hayrlısı.
sağol canım bana moral verdin..gerçekten insanla uğraşmak zor hele o insan mükemmeliyetçiyse daha zor...o geceki çok uğraştığımız hastayıda ertesi gün kaybettik dahada üzüldüm işim zor anlayacağın...halecim,liste güncellemesi için teşekkürler.dünkü olayı da boşver,boşuna dememişler 'ömür boyu mutlu olmak istiyorsan toprakla uğraş,ömür boyu mutsuz olmak istiyorsan insanla uğraş.' diye... ben bu kadar olumsuz değilim tabi ama gerçekten de insanla uğraşmak zor ve bizim mesleklerimiz de bunu gerektiriyor.
herşeye rağmen bu kutsal mesleklerimiz en büyük huzurun da sebebi oluyor.bir hastan,bir hasta yakının sana teşekkür ettiğinde tüm olumsuzluklar sıfırlanacaktır.
huzurun daim olsun arkadaşım...
Slm kizlar bende 3 bebek kaybetmis biri olarak yasadiginiz duygulari cok iyi anliyorum butun tahliller yapildi hicbirinde sorun yok son olarak histereskopi yapilacak siz hangi tedavilerden gectiniz ins birgun bizde anne olacazzzzz
ah sibelcim bizim klinik çok garip bir yer hasta çok olmasada yoğunluk her zaman vardır ben yoğunluğa birşey demiyorum stres olmasın yeter çok stresli bizim orası...hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzslm umut bizler çoğumuz ilk bebeklerimizi kaybettik.sanada çok geçmiş olsun inşallah allah kucağını doldursun.
halecim slm ya nolucak bu sağlıkçıların sorunu çok yoğun oluyoruz sende öyleymişsin.bazen bu kadar hasta nerden çıkıyor diyorum.birde benim çalıştığım yer özel bir üniv. hastanesi devlette olsaydım biterdim heralde.neyseki rahatım öyle şef sorunumuz yok.inşşallah tez zamanda sende rahata kavuşursun.gelecek cumaya kadar izinliyim ohhhh.cuma günü regli olmazsam idrarda test bakıcam.hayrlısı.
canım sürecin hızlanmasına çok sevindim en kısa zamanda rabbim inşallah kucağını doldurur bunu sen fazlasıyla hakediyorsun rabbim boş döndürmesin dualarımız seninle....Canlarım benim....Melek Annelerim benim....Sizden bir süredir uzak kaldım ama inanın hep takip ettim sizleri size bi haberim var benim korunma sürem 6 aydı listede zaten öle yazıldı şu an tam 4 ay oldu....Veeeee biz denemelere başlamaya karar verdik bi doktorla görüştüm ve beklemenize gerek yok dedi ben Rabbime sığınıp bayramdan sora kısmetse denemelere başlıycam artık hayırlısı O'ndan en hayırlı zaman ne ise bizi o zaman sevindirecek Rabbim buna emini ben şu an regl dönemimdeyim kısmetse bayram sorası bitecek ya nasip ya kısmet bi yola giricez artık sizlerden dualarınızı bekliyorum inanın çok zor sınavlar geçirdim ve geçiriyorum Allah rızası için bana dua edin kardeşlerim.....Rabbim tüm melek annelerini yeni bebeklerle sevindirsin ve hiçbirimizin kucaklarını bok bırakmasın...Sizleri çok seviyorum......a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?