Bebeğini kaybedenler......

Canım büyük geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Emin ol buradaki insanlar seni çevrendeki herkesten daha iyi anlıyor. Hepimiz en az bir kez yaşadık senin yaşadıklarını. İnsan ilk günlerde kendine hep aynı soruları soruyor; neden oldu? tekrar olcak mı? ben mi bir yanlış yaptım? Bizler de kendimize binlerce kez bu soruları sorduk inan. Ama hayırlısı böyleymiş demek ki, Allah 5,5 haftalıkken almış onu yanına. Bebeğini çok daha büyükken, hatta kucağına aldıktan sonra kaybedenlerimiz var. Öyle bir acıya dayanmak eminim kat kat zor olurdu. Bebeğin zaten sağlıklı doğamayacakmış ki bu olmuş. Erken düşüklerin %90 nedeni bebeğin sağlıksız olması. Bu yüzden sakın kendini suçlama ve tekrar olacak diye kendini şartlama. Acın daha çok taze. Ama geçecek. Buna inan ve bebeğinin evini, yani kendi vücudunu mümkün olan en mükemmel hale getirmek için çaba gösterŞeniz

Canlarım benim....Melek Annelerim benim....Sizden bir süredir uzak kaldım ama inanın hep takip ettim sizleri size bi haberim var benim korunma sürem 6 aydı listede zaten öle yazıldı şu an tam 4 ay oldu....Veeeee biz denemelere başlamaya karar verdik bi doktorla görüştüm ve beklemenize gerek yok dedi ben Rabbime sığınıp bayramdan sora kısmetse denemelere başlıycam artık hayırlısı O'ndan en hayırlı zaman ne ise bizi o zaman sevindirecek Rabbim buna emini ben şu an regl dönemimdeyim kısmetse bayram sorası bitecek ya nasip ya kısmet bi yola giricez artık sizlerden dualarınızı bekliyorum inanın çok zor sınavlar geçirdim ve geçiriyorum Allah rızası için bana dua edin kardeşlerim.....Rabbim tüm melek annelerini yeni bebeklerle sevindirsin ve hiçbirimizin kucaklarını bok bırakmasın...Sizleri çok seviyorum......a.s.

bende meleklerimin annesiyim ikizlerimi kaybettim 5.5 ayda ama bir daha deneme gibi bişeyim yok tüp bebkti yine deneyeceğim tüp bebek 1 sene ara verdim.........

inşallah canım Allah gönlüne göre versin bende ilk bebeğimi düşürdüm 15 gün önce hala rahatsızlığım devam ediyo.

canım ya senin adına çok sevindim.hadi hayırlısı.seni çok iyi anlıyorum bende bu ay başladım.en azından azda olsa bir umudumuz oluyor.boş beklemek daha zor.ben inanıyorumki bu listemizden çokkkk hamiş çıkaracağız.allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

arkadaşlar eksik yada yanlış varsa söylersiniz hayırlı olsun......
merhaba canım benim adet tarihim 26 ekim gerçi daha çok var ama eklersen sevinirim canım..
inşallah olmazsın canım hamiş haberlerini alırız..

canım benim ne güzel yazmışsın.çok sevindim bekleme süren bittiği için. inşallah hayırlı olsun canım bende şu an regl dönemimdeyim belkide bir dahaki ay aynı zamanlarda güzel haberler veririz..inşallah..

çok saol nilaycım ya senin içinde önce üzülmüştüm sonra hayırlısı böyleymiş dedim birdahaki ay yepyeni umutlarla karşılarsın bebeğini.bende bu ay pek umudum olmazsada hep hayırlısını diliyorum allahtan.

kızlar günaydın nerekerdesiniz 2 gündür topik 2.sayfalara düşmüş yaa.arife günü tabi temizlik alışveriş giremezsiniz heralde.ben şimdiden bayramınızı kutluyorum.birdahaki bayramı bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin allahım inşallah.nice bayramlara.herkesi öpü yorum şekerimi sonra alırım artık.:::))))

merhaba canlarım.... Sevdiklerinizle hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle...

BAYRAM ŞEKERLERİ BENDEN BUYRUN​

herkese merhaba,bayramınız kutlu olsun.bir dahaki bayramda kucağınız küçük meleğinizle dolsun...

sağol canım bana moral verdin..gerçekten insanla uğraşmak zor hele o insan mükemmeliyetçiyse daha zor...o geceki çok uğraştığımız hastayıda ertesi gün kaybettik dahada üzüldüm işim zor anlayacağın...

Slm kizlar bende 3 bebek kaybetmis biri olarak yasadiginiz duygulari cok iyi anliyorum butun tahliller yapildi hicbirinde sorun yok son olarak histereskopi yapilacak siz hangi tedavilerden gectiniz ins birgun bizde anne olacazzzzz

allah bir daha yaşatmasın inşallah...hepimiz tekrar o duyguyu tekrar yaşarız umarım..

ah sibelcim bizim klinik çok garip bir yer hasta çok olmasada yoğunluk her zaman vardır ben yoğunluğa birşey demiyorum stres olmasın yeter çok stresli bizim orası...hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

canım sürecin hızlanmasına çok sevindim en kısa zamanda rabbim inşallah kucağını doldurur bunu sen fazlasıyla hakediyorsun rabbim boş döndürmesin dualarımız seninle....

tüm melek annelerine iyi bayramlar diliyorum
çok şeker tatlı yemeyin malum gebelik var önünüzde şimdiden kilo almayın
hepinizi öpüyorum

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun umarım önümüzdeki sene bebişlerimizle birlikte gireriz bayrama...hepinizi öpüyorum..

Kızlar bayramınızı kutlarım.... Cenabı Allah'tan her birinize şu mübarek ve kutsal günlerin hatrına hayırlı uzun ömürlü evlatlar diliyorum.Kızlar hayat ne tuaftır böyle herşeyi yaşayarak anlıyoruz...Yarının bize ne getireceğini hiç bilmiyoruz geçen sene Ramazan bayramında hamile bile değildim oysa.... bayramdan sora hamile kaldım ve 9.ayımda meleğimi cennete uçurdum.... ne çok şey yaşadım ben bu yıl içinde bilemezsiniz çok güzel bir hamilelik ama sonu hüzran olan....kızlar çok acı ve çok zor günler geçirdim....Hamd olsun hepsini geride bıraktım önce Rabbimin sora eşim ve ailemin ve tabiki sizlerin sayesinde bunu başardım.....Hepinizden Allah razı olsun....Ben her bayramda bidahaki bayramda nasıl oluruz diye konuşurum ama inanın böle olacağımı hiç düşünemezdim.Kısmette bakalım seneye Ramazan bayramına kadar neler yaşayacağız... Rabbim hepimize hayırlı ömürler nasip etsin sevdiklerimizle sağ salim huzurlu bi şekilde veeeeee bide hayırlı evlatlarımızla yeni bayramlara ulaşmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…