- Konu Sahibi baby nurse
-
DERKEN KIZLAR BUNU YAZMAK ÇOK GICIK AMA REGLİ OLDUM BİRAZ ERKEN OLDU AMA NEYSE EN AZINDAN DÜZENİM ÇOK BOZULMADI.BU AY ÇOK UMUDUM OLMASADA YİNEDE KALBİMİN BİR KÖŞESİNDE ACABAMI DİYORDUM AMA KÜRTAJDAN SONRAKİ 2. REGLİDE GELDİ.HERŞEYİN HAYIRLISI.HAFTAYA 11 EKİMDE İSTANBULA GEZMEYE GİDİCEZ.BEBİŞİM İYİ GEZSİN ANNEM RAHAT OLSUN DİYE GELMEYİ ERTELEDİ GALİBA.İNŞALLAH FAZLA ERTELEMEMİŞTİR.
ALLAHIM ŞAĞLIKLA BİR BEBİŞ NASİP ETSİN ARATMASIN İNŞALLAH.:ecrin_bebek::CüvCüv::teselli:
dusuk yaptiktan sonra hamile kalirsin diyorlar sizce dogrumu
dusuk yaptiktan sonra hamile kalirsin diyorlar sizce dogrumu
ii gecelerr hanımlarr bendee bebeğinii 4 kez kaybedenn biri olarakkk umarımm en kısaa zamandaa hamile kalıpp bebeğinii sağlıkla kucağımızaa alırız duasıyla sizleree merhabaa diyorumm
ii gecelerr hanımlarr bendee bebeğinii 4 kez kaybedenn biri olarakkk umarımm en kısaa zamandaa hamile kalıpp bebeğinii sağlıkla kucağımızaa alırız duasıyla sizleree merhabaa diyorumm
slm
arkadaslar ben daha ilk kez katildim araniza alirmisiniz
ben daaha gecen ay bobusumu kaybettim iki aylik
ne zaman hamile kalabilirim sizce
çok haklısın sibelcim bende böylelerinden nefret ediyorumkızlar budün hastanede nöbetçiydim başımdan geçen tuhaf bir olayı anlatayım bir bayan hasta geldi beta hcg yapılacakmış neyse kanı alındı bunun 45 dakika sonra çıkar dedik bu böyle salonda ayakta bekliyor 35 yaşlarında.sonucu çıktı >1000 olunca tekrar cihaza konulup net değer için bir 10 dakika daha bekleniyor.bende anlıyorum ya halinden gülerek bayana sonucunuz pozitif dedim oda yaklaşarak temizmi çıktı hamile değilim diye sevinerek geldi ben şaşırdım yok hayır hamilesiniz ama 1000 in üzerinde çıkınca tekrar verdik cihaza dedim.bu sefer nasıl olur ya doktor uktrasonda hiçbirşey görünmüyor dedi bir yanlışlık yok demi dedi üzülerek.aslında hastalarla böyle bir diyaloğa girmem ama.bende çocuğunuz varmı dedim bir oğlan bir kız var dedi 3 ay önce 2.bebeğimide aldırdım of ya napıcam siz sonucu erken çıkarsaydınız hemen aldırırdım sabahtan biterdi dedi ya ben dumura uğradım resmen. (ya insan birgün bari düşünür kürtaja öyle karar verir.bide sonuç temizmi demeside ayrı bir rezalet,evet temiz ve günahsız bir bebeğiniz var demek lazım ama???)bende artık dayanamayarak neden korunmadınız ozaman dedim eşim korunuyordu ama nasıl olduysa dedi.birde bana ilaçla falan düşmezmi diye soruyor.onu ben bilemem doktorunuzla görüşün dedim.hani sonuca sevinmeyen insanlar gördüm ama bu artık pişkinleşmiş 3.kürtajı olunca.allah efetsin alahım isteyenlere b-versin istemeyenlerede vermesin diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.
kızlar budün hastanede nöbetçiydim başımdan geçen tuhaf bir olayı anlatayım bir bayan hasta geldi beta hcg yapılacakmış neyse kanı alındı bunun 45 dakika sonra çıkar dedik bu böyle salonda ayakta bekliyor 35 yaşlarında.sonucu çıktı >1000 olunca tekrar cihaza konulup net değer için bir 10 dakika daha bekleniyor.bende anlıyorum ya halinden gülerek bayana sonucunuz pozitif dedim oda yaklaşarak temizmi çıktı hamile değilim diye sevinerek geldi ben şaşırdım yok hayır hamilesiniz ama 1000 in üzerinde çıkınca tekrar verdik cihaza dedim.bu sefer nasıl olur ya doktor uktrasonda hiçbirşey görünmüyor dedi bir yanlışlık yok demi dedi üzülerek.aslında hastalarla böyle bir diyaloğa girmem ama.bende çocuğunuz varmı dedim bir oğlan bir kız var dedi 3 ay önce 2.bebeğimide aldırdım of ya napıcam siz sonucu erken çıkarsaydınız hemen aldırırdım sabahtan biterdi dedi ya ben dumura uğradım resmen. (ya insan birgün bari düşünür kürtaja öyle karar verir.bide sonuç temizmi demeside ayrı bir rezalet,evet temiz ve günahsız bir bebeğiniz var demek lazım ama???)bende artık dayanamayarak neden korunmadınız ozaman dedim eşim korunuyordu ama nasıl olduysa dedi.birde bana ilaçla falan düşmezmi diye soruyor.onu ben bilemem doktorunuzla görüşün dedim.hani sonuca sevinmeyen insanlar gördüm ama bu artık pişkinleşmiş 3.kürtajı olunca.allah efetsin alahım isteyenlere b-versin istemeyenlerede vermesin diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?