- Konu Sahibi baby nurse
-
bu aradada keyfim yerinde o en son nöbette yaşadığım haksızlık ve olaylardan sonra hocam bayramda beni arayıp gönlümü aldı çok mutlu oldum...hak yerini buldu...
selam kizlar bende iki tane bebegimi kaybetmistim ikiside iki aylikti kurtasdan sonra 6 ay sonra kalmak daha iyimis cunku icerdeki yaralar iyilesiyomus ben iki sene bebegim olsun diye bekledim son kurtajimdan alti ay sonra kizima hamile kaldim simdi 2 yasinda Allah,im sizede bu guzel duyguyu yasamayi ve kucaginiza almayi nasip etsin
MERHABA ARKADASLAR Daha önce yazdımmı bilmiyorum
ben de geçen yıl eylülde ikiz bbeklerimi kaybettim
suan 15 haftalık hamileyim
okadar korkuyorumki anlatamam bişey olacak diye bunuda kabedeceğim diye
umarım sizlerde enkısa zamanda hamile kalırsınız
çok korkuyorum ya
ama biri öyle oldu diye
hepsi öyle olmak zorunda değil demi arkadaslar
çok korkuyorum ya
ama biri öyle oldu diye
çok korkuyorum ya
ama biri öyle oldu diye
bende düşük yaptım ve subyan olanın çoçuğu ya düşük ya doğunca yada7 yaşına kadar mutlaka ölürmüş duydunuzmu bole bişe
kızlar.....nasılsınız bakalım? bayram umarım herkes ıcın ıyı gecmıstır.ben bol bol gezdım.hıc dınlenmedım.ama ıyı oldu.bıraz uzaklastım kafamdakı dusuncelerden.bıraz ıyı geldı bana bu gezı.hala dusunmuyorum bebegı.daha dogrusu sureklı dusunuyorum ama cesaret edemıyorum.sanırım bıraz daha beklıcem.buyuk allahım ınsallah hepımıze hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verır.dualarımızı bossa cıkarmaz.bızımde kucagımızı doldurur ınsallah...amın.ama umutluyum yınede.sadece bıraz daha zamana ıhtıyacım var. hepınızı opuyorum cok.kendınıze ıyı bakın olurmu.bu arada topıgı bos bırakmayalım...herkes buraya hadı bakalım mujdelerı paylasmaya az kaldı.hadı kızlar DESTEKKKKK :))))[/QUOTE
iyi yapmışsın canım,Allah içine sindirsin.sen de bekleyeceğim diyorsun,hale de öyle dedi.ben de acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım.ekim adetinden sonra deneyeyim demiştim ama,of kafam çok karışık...hem denesem bile ne zaman olur belli değil.bu arada bayramdan önce kendime bir koşu bandı aldım.'bugün hava yağmurlu,bugün yemeğim yok...' gibi bahanelerim yok artık.ha ha ha,fazla kilolar korksun artık benden :dance: :hooray: :lepi:
selamm arkadaşlarımmm
6 yıldırr tahlil üstüne tahlill oldumm amaa herşeyimm temizz çıkıyorr bebekk 2 aydan sonra yaşamıyor üstelik ikizlerim bilee vardı kısmet herşeyy hiçbir nedenii olamamakk ayrı birr zorluk veriyor insanaa dualarım hepimizz adınaa rabbimm artıkk bizleredee versinn inşallahh
bu aradaa gerçektenn istemeyenleree yağmur gibii yağdırırr rabbbimmm isteyenleredee arattırırrr rabbimm herşeyinn en iyisinii bilir amaa keşkee bizleredee bir tane bilee olsaa hayırlısıı sağlıklısınıı verseee
nevincim süpersin valla....eminim sen istediğin kiloya ineceksinkızlar.....nasılsınız bakalım? bayram umarım herkes ıcın ıyı gecmıstır.ben bol bol gezdım.hıc dınlenmedım.ama ıyı oldu.bıraz uzaklastım kafamdakı dusuncelerden.bıraz ıyı geldı bana bu gezı.hala dusunmuyorum bebegı.daha dogrusu sureklı dusunuyorum ama cesaret edemıyorum.sanırım bıraz daha beklıcem.buyuk allahım ınsallah hepımıze hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verır.dualarımızı bossa cıkarmaz.bızımde kucagımızı doldurur ınsallah...amın.ama umutluyum yınede.sadece bıraz daha zamana ıhtıyacım var. hepınızı opuyorum cok.kendınıze ıyı bakın olurmu.bu arada topıgı bos bırakmayalım...herkes buraya hadı bakalım mujdelerı paylasmaya az kaldı.hadı kızlar DESTEKKKKK :))))[/QUOTE
iyi yapmışsın canım,Allah içine sindirsin.sen de bekleyeceğim diyorsun,hale de öyle dedi.ben de acele mi ediyorum diye düşünmeye başladım.ekim adetinden sonra deneyeyim demiştim ama,of kafam çok karışık...hem denesem bile ne zaman olur belli değil.bu arada bayramdan önce kendime bir koşu bandı aldım.'bugün hava yağmurlu,bugün yemeğim yok...' gibi bahanelerim yok artık.ha ha ha,fazla kilolar korksun artık benden :dance: :hooray: :lepi:
ben biraz travma yaşadım sanırım bu küretajda ondan hemen düşünmüyorum biraz zaman tanımak istiyorum kendime ...
ayrıca benimde kilo vermeye ihtiyacım var 68 kiloyum ve 60 larda hamile kalmak istiyorum
sizlerden bekliyorum ama....
kızlar.....nasılsınız bakalım? bayram umarım herkes ıcın ıyı gecmıstır.ben bol bol gezdım.hıc dınlenmedım.ama ıyı oldu.bıraz uzaklastım kafamdakı dusuncelerden.bıraz ıyı geldı bana bu gezı.hala dusunmuyorum bebegı.daha dogrusu sureklı dusunuyorum ama cesaret edemıyorum.sanırım bıraz daha beklıcem.buyuk allahım ınsallah hepımıze hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verır.dualarımızı bossa cıkarmaz.bızımde kucagımızı doldurur ınsallah...amın.ama umutluyum yınede.sadece bıraz daha zamana ıhtıyacım var. hepınızı opuyorum cok.kendınıze ıyı bakın olurmu.bu arada topıgı bos bırakmayalım...herkes buraya hadı bakalım mujdelerı paylasmaya az kaldı.hadı kızlar DESTEKKKKK :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?