Bebeğini kaybedenler......

selam kizlar bende iki tane bebegimi kaybetmistim ikiside iki aylikti kurtasdan sonra 6 ay sonra kalmak daha iyimis cunku icerdeki yaralar iyilesiyomus ben iki sene bebegim olsun diye bekledim son kurtajimdan alti ay sonra kizima hamile kaldim simdi 2 yasinda Allah,im sizede bu guzel duyguyu yasamayi ve kucaginiza almayi nasip etsin

sağol canım,Allah evladına uzun ömürler versin.bir evladın anne-babasına yaşatabileceği tüm mutlulukları ve gururu size yaşatsın,size tüm üzüntülerinizi unuttursun inşallah.

bende düşük yaptım ve subyan olanın çoçuğu ya düşük ya doğunca yada7 yaşına kadar mutlaka ölürmüş duydunuzmu bole bişe

MERHABA ARKADASLAR Daha önce yazdımmı bilmiyorum
ben de geçen yıl eylülde ikiz bbeklerimi kaybettim
suan 15 haftalık hamileyim
okadar korkuyorumki anlatamam bişey olacak diye bunuda kabedeceğim diye
umarım sizlerde enkısa zamanda hamile kalırsınız
çok korkuyorum ya
ama biri öyle oldu diye
hepsi öyle olmak zorunda değil demi arkadaslar

canım bende mayıs ayında 15 haftalık bebişimi kaybettim karnımda öldü şimdi yeniden hamişim rabbim bizede baskalarınada asla yasatmasın birdaha hayırlısını versin hakkımızda

içini ferah tut arkadaşım,tabi ki bir kez oldu diye hep olacak değil,yoksa burada ne işimiz var,çoktan bu defteri kapatmış olurduk.oysa biz, bize merhaba diyecek küçük mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.bak,senin mucizen gelmiş bile,ne mutlu sana.Allah tamamına erdirsin.

korkma canım birsey olmaz riskli dönemi atlatmışsın
allah karnındakine uzun ömürler versin

bende düşük yaptım ve subyan olanın çoçuğu ya düşük ya doğunca yada7 yaşına kadar mutlaka ölürmüş duydunuzmu bole bişe

canım ya ben pek böyle şeylere inanmam sadece hamile kalınca yanımda bir dua taşımayı düşünüyorum allahım korusun diye.bence sende kafanı böyle şeylere yorma sadece allaha dua et.:1no2:

Arkadaşlar her turlu beladan bizleri koruyan rabbimizdir kafanizi yormayin böle şeylerle sadece alaha siğinin ve bol boil dualar okuyun inş bi şey olmaz . Eğer bu imtihan yaşancaksa yaşaniyor zaten ama ne olur böyle şeylerle kendinizi strese sokmayin zaten hocada size dua okuyor dua yaziyor en iyisi onlari siz okuyun. Benimde bi duşuğum bude erkeen doğumum var bunlar birer imtihan bol bol dua edip allaha siğinalim inş herkese rahat ve sikintisiz gebelikler...........

selamm arkadaşlarımmm
6 yıldırr tahlil üstüne tahlill oldumm amaa herşeyimm temizz çıkıyorr bebekk 2 aydan sonra yaşamıyor üstelik ikizlerim bilee vardı kısmet herşeyy hiçbir nedenii olamamakk ayrı birr zorluk veriyor insanaa dualarım hepimizz adınaa rabbimm artıkk bizleredee versinn inşallahh
bu aradaa gerçektenn istemeyenleree yağmur gibii yağdırırr rabbbimmm isteyenleredee arattırırrr rabbimm herşeyinn en iyisinii bilir amaa keşkee bizleredee bir tane bilee olsaa hayırlısıı sağlıklısınıı verseee

kızlar.....nasılsınız bakalım? bayram umarım herkes ıcın ıyı gecmıstır.ben bol bol gezdım.hıc dınlenmedım.ama ıyı oldu.bıraz uzaklastım kafamdakı dusuncelerden.bıraz ıyı geldı bana bu gezı.hala dusunmuyorum bebegı.daha dogrusu sureklı dusunuyorum ama cesaret edemıyorum.sanırım bıraz daha beklıcem.buyuk allahım ınsallah hepımıze hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verır.dualarımızı bossa cıkarmaz.bızımde kucagımızı doldurur ınsallah...amın.ama umutluyum yınede.sadece bıraz daha zamana ıhtıyacım var. hepınızı opuyorum cok.kendınıze ıyı bakın olurmu.bu arada topıgı bos bırakmayalım...herkes buraya hadı bakalım mujdelerı paylasmaya az kaldı.hadı kızlar DESTEKKKKK :))))

gözek merhaba canım benim adım hale bu arada...
mutlaka bir sebebi vardır ama belki tıbbın bile daha keşfedemediği bir sebeptir
rabbim dermansız dert vermez belkide gözden kaçan birşey vardır arkadaşım
inşallah senide şurda uğurlu gebelik listemize ekleriz
bende 1 çocuk annesiyim 2 ay önce bebeğimi kaybettim okumuşsundur zaten kısaca tanışalım dedim
burda birbirimize çok moral veriyoruz gerçekten 1 gün bakmasam meraktan çatlıyorum
görüşmek üzere....

sinemcim merhaba dediğin gibi bayram tatili çok iyi geldi bende baya dinlendimmm
zaman herşeyin en güzel ilacı bencede...

halecim. sinemcim, nevincim herkese merhaba bu arada selmacım sanada merhaba. benim bu ay karavana kızlar.şimdi şakır şakır kanıyorum.tansiyonum falan düştü kürtajdan sonraki iki adette çok kanamalı geçti hadi bakalım 26 ekim 3. adet tarihim.11 ekimde istanbula gidiyoruz arkadaşımın evinde nasıl çalışma yapacaksam???? neyse olmadı bir donraki aya.hayırlısı olsun.hepinizi çok öpüyorum.kader arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…