Bebeğini kaybedenler......

halecim. sinemcim, nevincim herkese merhaba bu arada selmacım sanada merhaba. benim bu ay karavana kızlar.şimdi şakır şakır kanıyorum.tansiyonum falan düştü kürtajdan sonraki iki adette çok kanamalı geçti hadi bakalım 26 ekim 3. adet tarihim.11 ekimde istanbula gidiyoruz arkadaşımın evinde nasıl çalışma yapacaksam???? neyse olmadı bir sonraki aya.hayırlısı olsun.hepinizi çok öpüyorum.kader arkadaşlarım.

kıslar ya bizim bir zamanlar güzel bir listemiz vardı dimi ne oldu o listeye acaba?????CADIARZU

kızlar neredesiniz yavvvv.topik kaybolmuş gitmiş.yeşimcim senin çalışmalar başladımı nasılsın.herşey yolundadır umarım.

kızlar neredesiniz yavvvv.topik kaybolmuş gitmiş.yeşimcim senin çalışmalar başladımı nasılsın.herşey yolundadır umarım.

canımın içi ilk çalışmamızı yaptık ama yumurtlama günümü yanlış hesaplamışım galiba artık hayırlısı rabbimden Allah hepinizden razıı olsun inan içim bi tuaf nedense.ayrıca çok korkuyorum ne olur dua edin Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın bidaha ne bana nede size nede kimseye...

herkez bu aralar çok yoğun herhalde...
ben bakamadım hiç kızım hastaydı
kuzum artık anne beni doktora götürün iğne yapsın diyordu...
dediği gibi oldu şimdi hergün iğne yapıyoruz
ayrıca hergünde buhar veriyorum
kendinize iyi bakın

geçmiş olsun canım,öp kuzucuğunu bizim için ama dikkat et,sana da bulaşmasın.

merhaba kızlar zor oldu ama şu bayram tranvasını anca atlatabildim.. Dilerim hepiniz için güzel geçmiştir.
Sibelcim sağlık olsun ya bu ay olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor. hiç ummadığın bir zamanda bi bakmışsın canında bir can daha varmış :)
Yeşimnur tatlım herzaman sizlere dua içindeyim... biliyorumki dostlarımda bana dua ediyorlar ve başkalarının bizim için yaptıkları duaların kabul olduğuna inanıyorum.. Allah kabul etsin. İçini ferah tutmaya çalış canım, sen hazırsan çalışmalarında bir sonuç verecektir. sakın yine kaybederim gibi korkulara endişelere kapılma.Rabbim o meleği bize emanet ettiğinde ömrünü zaten biçiyor.
Halecim çok çok geçmiş olsun.. kıyamam o prensese.. durumunu tahmin edebiliyorum Allah acil şifa versin canım.

Allah razı olsun Sersoy cum ne güzel demişsin Rabbim meleğimizi bize emanet edince ömrünü biçer diye evet doğru söylüyosun onun bu dünyada bir günlük ömrü bile olsaydı buna ben dahil hiç kimse engel olamazdı düşünsenize ne kadınlar var düşsün diye elinden geleni yapan ama bebekleri sapasağlam doğuyo gerçekten hepsi Rabbimizin takdiri ne bileyim insan oğlu işte düşünmedende edemiyor. Bende sizle iin inanın hep dua ediyorum Rabbim hiç bir melek annesinin kucağını boş bırakmasın bizi yeni meleklerle sevindirsin bu hepimizin son acısı olsun.

canım hıııc bozma moralını.cunku daha yenı basladın denemeye.ayrıca herseyde bı hayır vardır.gercekten kısmet oldugunda her sarrt olusacak ve melegın gelıcek canına.denemeye devam annesı :)

canım benım.tabıkı atlatıcaz herseyı.gor bak.guzel gunler gelıcek hepımıze.sadece bıraz zaman bıraz sabırla hersey olucak ınan.herkesın baska bı sınavı var bu hayatta bızımkıde bu .bıraz agır ve zor bı sınav belkı ama yınede allahın ıznıyle atlatıcasz tabıkı.ben umutluyum kızlar ya.evet cok korkuyorum cesaretım az su an ama.hıssedıyorum sankı rabbım guldurucek yuzumuzu.ınanıyorum ben.sızde ınanın nolur:ecrin_bebek:

sido canımcım Allah razı olsun, Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım a.s.

canım benım.kıyamam ben ona.ıyı bak annesı, hemen ıyılessın ınsallah...Şeniz

canım...ınan bende aynı duyguları paylasıyorum.bırseyı hem cook ıstemek hemde ondan korkmak cok tuhaf bı duyguymus.ama korkumu umudum bastırıyo yınede.sende cesaretlı ol canım.sonucta denıcez bunu cok ıstedıgımız ıcın.hem bu ay olsada olmasada hepsı kısmet.allah hayırlısını versın.guzel haber verırsen cooook sevınıcez.olmadı dersende uzulmıcez.cunku denemeye devam.....:CüvCüv:

nevıncım sen neler yapıosun bu aralar? okul nasıl?....ve su an adını hatırlamadıgım dıger tuuuum arkadaslarım sızlerede sevgıler...kızlar ben gıremeyınce topıge cok merak edıyorum hepınızı.kopmayalım nolur.anlatın kendınızı.destek olalım bırbırımıze. zor acıları paylastık ama cabalarımızla guzel mujdelerı paylasacagımız gunlerde gelıyo artık.ınanalım buna.ıyı ve guzelı cagıralım.meleklerımızı cagıralım.dua edelım bırbırımıze.ve bırer bırer mujdeler sunalım bırbırımıze.

sağol canım,Allah'a şükür,işler yolunda.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.kilolar ağır ağır da olsa gidiyor,nedense bu sefer glukofen önceki kadar çok etkili olmadı,iştahımı kontrol edemediğim zamanlar oluyor ama pes etmek yok.yaramazlık yaptığım günler daha fazla yürüyorum,bugün öğlen yemeğinde de yaramazlık yaptım yaaa,offff... cokacimcoook

olsun canım ya arada olur oyle yaramazlıklar sen yeterkı kararlı bı sekılde ılerle yavasda olsa verırsın mutlaka. metabolızmanıda fazla zorlama ıstersen.gerektıgı kadar ver yeter.fazlası yıpratıyor.ben dusmustum aynı hataya.sonra saglıgım bozuldu.sımdı dıyetle hıc ugrasmıyorum.ama bende 60 oldum.artık dıkkat etmem gerekıyo.57 olsam ıyıdır bana.bu arada sana bısıy sormak ıstıyorum canım.bu glukofen tam olarak nasıl bı ılac.ne ıcın kullanılıyo? bana sadece 1 kez kontrol amaclı olarak gıttıgım bı doktor vardı.bu ılacı yazmıstı.ama sonra kendı doktorum gerek yok dedı.benımde aklıma takıldı ama soramadım gerek yok deyınce.nedır bu ılac kuzum?

canlarım kızlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.iyiki varsınız.
selmacım moralin için çok saol birbirimize duacıyız.
kızlar 2.adetinden sonra başlıyacak olan varmı sinem ?? hale??? nevin?? selma??
hepinizi çok öpüyorum.

canım,bu ilacı şeker hastaları kullanıyor.pko'lu kadınlarda da vücuttaki insülin dengesi bozuk oluyor.bu, iştah açıklığı,özellikle tatlıya aşırı düşkünlük gibi sonuçlar doğurmanın yanında östrojen hormonunun salgılanmasında da dengesizlik yaratıyor.hamile kalamamamızın sebebi de bu.ben bu ilacı ilk kez haziranda kullandım ve senin de bildiğin gibi o ayda hamile kaldım.bana ilk aydan gösterdiği tek fayda bu olmamıştı,çok da güzel kilo vermiştim.hem yemeklere,hem tatlıya karşı iştahım kapanmıştı.şimdi ne oldu bilmiyorum,iradem daha kolay kırılıyor.
senin de gördüğün gibi sadece kilo vermek için değil bu ilaç.düşük riskine karşı da içmek gerekiyormuş;çok araştırdım,doktoruma da sordum.pko düşük riskini arttırdığına göre doktoruna sor canım lütfen,aynı acıyı tekrar yaşamayalım.

ben varıııııııım.kararımı verdim.hedeflediğim kiloya inemesem bile bu adetimle beraber yumurtlama düzenleyici ilaçlarıma başlıyorum.hem bu sefer de ilk denemede olacak değil ya,biz yavaş yavaş çalışmaya başlayalım.

kız ben daha ilk adeti bekliyorum 8 günüm var ve sanki günler bi türlü geçmiyor fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…