Bebeğini kaybedenler......

canlarım ben henuz cesaret edemıyorum ya...sız baslayın, guzel haberlerınız gelınce soz bende gelcem arkanızdan...ama su an benım ıcın cok erken.psıkolojımın duzelmesını ve bunyemın tamamen toparlanmasını beklıcem.acele etmek ıstemıyorum.belkı bı profada gozukebılırım bu arada.boylece daha rahat olur ıcım.cunku benım hıc hormon testlerım falan yapılmadı.adetlerım hafıf gecıkır hep.35 gunde bır falan.bı pko konusunda tum hormon testlerımın yaptırılmasını ıstıyorum.bıde bu dusuk konusuyla ılgılı basarabılırsem testlerı yaptırmak ıstıyorum.tabıkı doktor benı caydırmazsa.kafam rahat etmeden kalkısmak ıstemıyorum.ama yınede hersey kısmettır...herkese boooool sanslar

canım cok saol bılgılendırdıgın ıcın.doktora gıdınce mutlaka konusucam bu konuyuda.ayrıca ıcımden bı hıs senın bıze mujde verecegını soyluyo.yanı aslında ben bu hıssı hep tasıyodum ama.sen sımdı denıcem dedıgın ıcın sanırım bırden oyle hıssettım nevıncım.hayırlısı olsun.beklıyoruz merekla kaydirigubbakcemile3

sıbelcım ben yazmıstım zaten ama yıne solıyım.ben su an bı turlu cesaret edemıyorum daha...sanırım ben bıraz daha beklıcem kızlar....ama sız baslayın.banada cesaret verınkaydirigubbakcemile3

kızlar ya bu arada hale nerelerde? prensesı hastaydı o yuzden merak ettım.sanırım yogun dıye ugrayamıyo topıge dımı

canım senın gucune cesaretıne hayranım..banada gonder bıraz:CüvCüv:

biliyormusun bazen büyük bir ikilem içine düşüyorum...helede kayıplardan hemen sonra... kendime selma deneme artık uslanmadın mı? bak olmuyor, sürekli kaybediyorsun diyorum, hüzünlere boğuluyorum... sonra sonra diğer yarım isyanlara geçiyor tüm bu düşünceleri at kafandan diyor sen bir kadınsın ve Allah seni doğurgan yaratmış.. neden sevdiğin adamdan bir çocuğun olmasın diyorum kendime.. neden evimin huzurunu neşesini arttıracak bir meleğin olmasın diyorum.. oğlumun acısını avutacak bir bebeğim neden olmasın? çok zor mu? zor evet ama imkansız değil Rabbim imkansız olmadığını 6 defa gösterdi bana. önce Aşıkıma dayanıyorum, birbirimize güç veriyoruz.. çünki ikimizde bunu hakettiğimizin farkındayız ve inanıyoruz bir gün olacak bir gün cennetten bir misafirimiz gelecek, cennet kokulu bir melek.. ve bizi bırakmayacak bir melek...
sonra sizler varsınız sizler gibi kader arkadaşlarımın o güzel haberlerini alınca bu umudum daha bi güçleniyor o zaman cesaretimde artıyor...
Sevgi ve dua ile...

canım benim,ne mutlu sana.Rabb'im mutluluğuna mutluluk,huzuruna huzur,gücüne güç katsın.bir an önce cennet kokuluna kavuşman ve şansını bizlere de bulaştırman dileğiyle...

sağol canım,içimi aydınlattın.inşallah 6. hissin kuvvetlidir. kaydirigubbakcemile3 hormon testleri adetin 3. ve 22. günlerinde yapılıyor.kendini jineokolog zanneden ukala arkadaşından sevgilerle...

arkadaşlar bende melegimi kaybettim 2 hafta önce 5 haftalıktı düştü annesini bıraktı gitti hamile oldugumu ögrenince öyle sevinmiştimki mutluluktan aglamıştım mutlulugum sevincim kursagımda kaldı allahım tez verdi tez aldı melegimi bundada bir hayır vardır allahım böyle istedi diyorum canım yansada asla isyan etmedim ama çok üzüldüm yeni yeni kendimi toplamaya çalışıyorum inş. allahım en yakın zaman tekrar hayırlısıyla hamile olmamı nasip eder ve saglıklı sihatli sorunsuz hamilelik geçirmemi nasip eder ve hayırlısıyla bebeğimi kucagıma almayı nasip eder amiiin

ınan cok tuhaf oldu ıcım okuyunca.ama ben su acıdanda dusunuyorum.bıraz dınlensen 1 2 ay kadar acba daha ıyımı olur senın ıcın.ne bılıyım ben kendı adıma psıkolojık ve fızyolojık olarak toparlanamadım.kımbılır sen nasılsın? o yuzden boylede dusunmek gerek sen her acıdan saglıklı olmalısınkı saglıklı bı melek dogurabılmelı ve bakabılmelısın selmacım.cok deıl ama bıraz dınlen bence.ama bu sadece fıkır benı cıddıye alma sen.ben kendım korktugum ıcın boyle dusunuyorum sanırım.bıde bısıy sorcaktım ben saha pıhtılasma yanı trombofılı panelı testlerını yaptırdınmı? bıde horman testlerını ve esınle kromozom analızını .eger onlarda sorun yoksa tabıkı cok guzel . ama bı problem varsada bı an once tedavını alırsın dıye dusundum.cunku 6 dusuk ıcın bu ıncelemelerın hepsı yapılmıs olması gerek.ve ınan hepsı tedavı edılebılıyo canım.cok guzel meleklerımız olucak kalbımın tum gucuyle ınanıyorum ben...sevgı ve dua ıle...:CüvCüv:

selmacım tabiki biliyorum senin ilk adetin olacak başlıyıcan demek hayırlısı artık.
sinemcim hayırlısı canım biliyorum sen en başından söylüyorsunda ben belki fikrin değişmiştir diye sorayım dedim.bence sen bu bahsettiğin testlere başla istanbulda imkan da var.inşallah herşey normaldir.
evet halecim bebişin nasıl oldu(büyükte olsa biz bebek görüyoruz)
nevincim hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz yaş 29 olmadan hamiş kalıp 29ada doğurabilseydik sağlıkla.çok güzel olur.

sağol canım inşallah sende bende diğer kızlarda bir daha bu acıyı yaşamayız
zaman sana inşallah güzellikler getirsin

kızlaaaar
döndüüüüüm
dün gece nöbetçiydim çok başım ağrıyordu kabus gibiydi ama geçti o yüzden tüm gün uyudum
minik prensesim elifnazım iyi maşallahzaten birkaç gündür o yüzden giremiyordum
2.adetimden sonra ne olur bilemiyorum sorunlar var biraz onları aşmayı bekliyorum ailem ve eşim arasında....çok stres altındayım anlayacağınız ...
zaten gurbetteyim birde annem gelemezse bu hamileliği kaldıramam
dertler çooook anlayacağınız........

canım benim çok düşüncelisin sağol, zaten bende hemen çalışmalara başlamayı düşünmüyorum :)) sadece ilk adeti bekliyorum dedim hele bi gelsin demi Çok üzgünüm çoook tabiki hem fiziksel hemde ruhsal açıdan çok yıprandım bir süre en azından 2 ay beklemek istiyorum. ayrıca tüm testler genetik araştırmalar dahil hepsi temiz çıktı, sadece eşimde morfoloji bozukluğu vardı farkat o da son zamanda düzeldi.. bu arada yeni bir gelişme var beni hastanemden tekar aradılar aşılama yapacaklarmış gelin dediler bende önümüzdeki ayı beklemek istediğimi söyledim ama inanki baklemek çok zor geliyor unutmak için kendimi el işlerine verdim böylece beklemek bir işe yarıyor :sm_cool:

halecim hoşgeldin canım... prensesin iyleşmesine çok sevindim aman dikkat edin yeniden hastalanmasın yavrucak
canım ya boşuna dememişler ana gibi yar olmaz diye bende bir zamanlar annemin yokluğunu çok çektim, hatırlıyorumda telefonda küçük çocuk gibi ağlardım Allahıma çok şükür şimdi yanıbaşımda. Allah bizlere yokluğunu göstermesin :Saruboceq: canım Rabbim dermansız dert vermesin, herşeyin bir kolayı vardır sen sıkma o güzel canını :teselli:

halecim hosgeldın.valla senı ve prensesı merak ettık ama sukur ıyıymıssınız.umarım kısa zamanda sorunlarında hallolur.kısa bı sure once bende bazı aıle mevzularına cok uzuluyodum.ama gercekten hep aklımdaydı..kırıldım cok.hemde en zor zamanlarımda.sacma sapan ınatlar ugruna uzuyolar bazen ınsanları.ama yapcak bısıy yok.ınsanlar ıste.uzulup suzulup oturuyoruz napalım.ama ızın vermıcem artık uzulmeme.sende oyle yap.optum canım

merhaba arkadaslar uzun yoktum internetimde problem vardi.sizleri çok ozledim.baya sayfa birikms okuyamadim yazdiklarinizi herkes iyidir umarim.ben bu ay çalismalara basladim ilk defa bebek için :)baby nursecim benim son adet tarihim 18.09 duzeltirsen sevinirim.of daha on gunum var nasil geçecek zaman bilmiyorum.

selma ve sinem teşekkür ediyorum desteğiniz için....
gerçekten aile ve eş arasında kalmak çok zormuş biri diğerinden üstün olamıyor allah bana kolaylık versin...
kendimizi ne zaman hazır hissediyorsak o zaman çalışmalara başlayalım bencede en doğru olan bu.....
beatrise çalışmalara başlmış hayırlısı olsun bakalım....
sibelden hepinizden önce bekliyorum o yeni evli çünkü:jeyyar:bilmem anlatabildimmi?:jeyyar:
nevin nerde sanki bu aralar onu göremiyorum....nerdesin canım?
hepiniz kendinize iyi bakın kızlarrrrr öpüyorum sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…