- Konu Sahibi baby nurse
-
kız ben daha ilk adeti bekliyorum 8 günüm var ve sanki günler bi türlü geçmiyor fisfisfis
canım,bu ilacı şeker hastaları kullanıyor.pko'lu kadınlarda da vücuttaki insülin dengesi bozuk oluyor.bu, iştah açıklığı,özellikle tatlıya aşırı düşkünlük gibi sonuçlar doğurmanın yanında östrojen hormonunun salgılanmasında da dengesizlik yaratıyor.hamile kalamamamızın sebebi de bu.ben bu ilacı ilk kez haziranda kullandım ve senin de bildiğin gibi o ayda hamile kaldım.bana ilk aydan gösterdiği tek fayda bu olmamıştı,çok da güzel kilo vermiştim.hem yemeklere,hem tatlıya karşı iştahım kapanmıştı.şimdi ne oldu bilmiyorum,iradem daha kolay kırılıyor.
senin de gördüğün gibi sadece kilo vermek için değil bu ilaç.düşük riskine karşı da içmek gerekiyormuş;çok araştırdım,doktoruma da sordum.pko düşük riskini arttırdığına göre doktoruna sor canım lütfen,aynı acıyı tekrar yaşamayalım.
canlarım kızlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.iyiki varsınız.
selmacım moralin için çok saol birbirimize duacıyız.
kızlar 2.adetinden sonra başlıyacak olan varmı sinem ?? hale??? nevin?? selma??
hepinizi çok öpüyorum.
canım senın gucune cesaretıne hayranım..banada gonder bıraz:CüvCüv:
biliyormusun bazen büyük bir ikilem içine düşüyorum...helede kayıplardan hemen sonra... kendime selma deneme artık uslanmadın mı? bak olmuyor, sürekli kaybediyorsun diyorum, hüzünlere boğuluyorum... sonra sonra diğer yarım isyanlara geçiyor tüm bu düşünceleri at kafandan diyor sen bir kadınsın ve Allah seni doğurgan yaratmış.. neden sevdiğin adamdan bir çocuğun olmasın diyorum kendime.. neden evimin huzurunu neşesini arttıracak bir meleğin olmasın diyorum.. oğlumun acısını avutacak bir bebeğim neden olmasın? çok zor mu? zor evet ama imkansız değil Rabbim imkansız olmadığını 6 defa gösterdi bana. önce Aşıkıma dayanıyorum, birbirimize güç veriyoruz.. çünki ikimizde bunu hakettiğimizin farkındayız ve inanıyoruz bir gün olacak bir gün cennetten bir misafirimiz gelecek, cennet kokulu bir melek.. ve bizi bırakmayacak bir melek...
sonra sizler varsınız sizler gibi kader arkadaşlarımın o güzel haberlerini alınca bu umudum daha bi güçleniyor o zaman cesaretimde artıyor...
Sevgi ve dua ile...
canım cok saol bılgılendırdıgın ıcın.doktora gıdınce mutlaka konusucam bu konuyuda.ayrıca ıcımden bı hıs senın bıze mujde verecegını soyluyo.yanı aslında ben bu hıssı hep tasıyodum ama.sen sımdı denıcem dedıgın ıcın sanırım bırden oyle hıssettım nevıncım.hayırlısı olsun.beklıyoruz merekla kaydirigubbakcemile3
ınan cok tuhaf oldu ıcım okuyunca.ama ben su acıdanda dusunuyorum.bıraz dınlensen 1 2 ay kadar acba daha ıyımı olur senın ıcın.ne bılıyım ben kendı adıma psıkolojık ve fızyolojık olarak toparlanamadım.kımbılır sen nasılsın? o yuzden boylede dusunmek gerek sen her acıdan saglıklı olmalısınkı saglıklı bı melek dogurabılmelı ve bakabılmelısın selmacım.cok deıl ama bıraz dınlen bence.ama bu sadece fıkır benı cıddıye alma sen.ben kendım korktugum ıcın boyle dusunuyorum sanırım.bıde bısıy sorcaktım ben saha pıhtılasma yanı trombofılı panelı testlerını yaptırdınmı? bıde horman testlerını ve esınle kromozom analızını .eger onlarda sorun yoksa tabıkı cok guzel . ama bı problem varsada bı an once tedavını alırsın dıye dusundum.cunku 6 dusuk ıcın bu ıncelemelerın hepsı yapılmıs olması gerek.ve ınan hepsı tedavı edılebılıyo canım.cok guzel meleklerımız olucak kalbımın tum gucuyle ınanıyorum ben...sevgı ve dua ıle...:CüvCüv:
biliyormusun bazen büyük bir ikilem içine düşüyorum...helede kayıplardan hemen sonra... kendime selma deneme artık uslanmadın mı? bak olmuyor, sürekli kaybediyorsun diyorum, hüzünlere boğuluyorum... sonra sonra diğer yarım isyanlara geçiyor tüm bu düşünceleri at kafandan diyor sen bir kadınsın ve Allah seni doğurgan yaratmış.. neden sevdiğin adamdan bir çocuğun olmasın diyorum kendime.. neden evimin huzurunu neşesini arttıracak bir meleğin olmasın diyorum.. oğlumun acısını avutacak bir bebeğim neden olmasın? çok zor mu? zor evet ama imkansız değil Rabbim imkansız olmadığını 6 defa gösterdi bana. önce Aşıkıma dayanıyorum, birbirimize güç veriyoruz.. çünki ikimizde bunu hakettiğimizin farkındayız ve inanıyoruz bir gün olacak bir gün cennetten bir misafirimiz gelecek, cennet kokulu bir melek.. ve bizi bırakmayacak bir melek...
sonra sizler varsınız sizler gibi kader arkadaşlarımın o güzel haberlerini alınca bu umudum daha bi güçleniyor o zaman cesaretimde artıyor...
Sevgi ve dua ile...
üzülme desemde üzülünüyor biliyorum.Bende kaybettim.Dawn sendromluydu.Kalbindede problem vardı.Çok üzüldüm.Arkasından iki ay geçince yine hamile kaldım.O da kimyasal gebelikmiş.Onuda kaybettim.Doktor bir süre korun dedi.Şimdi tekrar deniyorum.Zaman herşeyin ilacı.Zamanla acın azalıyor.İnşallah tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bebeğin olur.
ınan cok tuhaf oldu ıcım okuyunca.ama ben su acıdanda dusunuyorum.bıraz dınlensen 1 2 ay kadar acba daha ıyımı olur senın ıcın.ne bılıyım ben kendı adıma psıkolojık ve fızyolojık olarak toparlanamadım.kımbılır sen nasılsın? o yuzden boylede dusunmek gerek sen her acıdan saglıklı olmalısınkı saglıklı bı melek dogurabılmelı ve bakabılmelısın selmacım.cok deıl ama bıraz dınlen bence.ama bu sadece fıkır benı cıddıye alma sen.ben kendım korktugum ıcın boyle dusunuyorum sanırım.bıde bısıy sorcaktım ben saha pıhtılasma yanı trombofılı panelı testlerını yaptırdınmı? bıde horman testlerını ve esınle kromozom analızını .eger onlarda sorun yoksa tabıkı cok guzel . ama bı problem varsada bı an once tedavını alırsın dıye dusundum.cunku 6 dusuk ıcın bu ıncelemelerın hepsı yapılmıs olması gerek.ve ınan hepsı tedavı edılebılıyo canım.cok guzel meleklerımız olucak kalbımın tum gucuyle ınanıyorum ben...sevgı ve dua ıle...:CüvCüv:
kızlaaaar
döndüüüüüm
dün gece nöbetçiydim çok başım ağrıyordu kabus gibiydi ama geçti o yüzden tüm gün uyudum
minik prensesim elifnazım iyi maşallahzaten birkaç gündür o yüzden giremiyordum
2.adetimden sonra ne olur bilemiyorum sorunlar var biraz onları aşmayı bekliyorum ailem ve eşim arasında....çok stres altındayım anlayacağınız ...
zaten gurbetteyim birde annem gelemezse bu hamileliği kaldıramam
dertler çooook anlayacağınız........
kızlaaaar
döndüüüüüm
dün gece nöbetçiydim çok başım ağrıyordu kabus gibiydi ama geçti o yüzden tüm gün uyudum
minik prensesim elifnazım iyi maşallahzaten birkaç gündür o yüzden giremiyordum
2.adetimden sonra ne olur bilemiyorum sorunlar var biraz onları aşmayı bekliyorum ailem ve eşim arasında....çok stres altındayım anlayacağınız ...
zaten gurbetteyim birde annem gelemezse bu hamileliği kaldıramam
dertler çooook anlayacağınız........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?