- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel
canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????
yaptım canım çok sağolasın...
canım çok tebrik ederim hayırlısıyla 40 haftaları gör sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişiniii
ılgım ve pempetekir çok mutlu ldum adınıza allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben malesef kimyasal gebelik yaşıyorum değerim düşüyo dün 160 dı bugün 137 herşey allahtan kısmet inşallah bi kaç ay sonra yinegüzel heberler veririm size :)) dualarınız için çokçok saolun sizi çok seviyorum :))
sağol canım benim. Ben de uzun zamandır yoktum topikte. Bi nevi dargınlık yani. Ama iyi geldi ve hamiş oldum. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Senin bebiş oldu di mi. Kızın geldi. Allahım size sağlık ve huzur versin. Kızının en güzel günlerini gör inşallah. Allahım esirgesin bebeğini.
ılgım ve pempetekir çok mutlu ldum adınıza allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben malesef kimyasal gebelik yaşıyorum değerim düşüyo dün 160 dı bugün 137 herşey allahtan kısmet inşallah bi kaç ay sonra yinegüzel heberler veririm size :)) dualarınız için çokçok saolun sizi çok seviyorum :))
rica ederim cnm Allah ım40 haftaları sağlıklı bi şekilde görmeyi ve bebişini kucağına almayı nasip etsin..
olur mu hayatım üzmek falan. Ne güzel ki bebişin ellerinde, koynunda. Allahım ben de tahmin edebiliyorum tarifsiz bir duygu olsa gerek. Her şeye rağmen sağlıkla geldi ya yeter. Benim için de kokla kızını. Şimdi öpülmez de o yavrum benim.esağol canım. aldım kızımı kucağıma.. allahım sizede evlat hasreti çeken tüm herkese bu duyguyu tattırsın. allahıma her aklıma geldikçe dua ediyorum ne olur olmayanlarada ver allahım diye..anlatılmaz tarif edilemez bi duygu. belkii bizler sıkıntılar sonucunda kucağımıza aldık diye böle hassasız bilemiyorum ama her yüzüne baktığımda hala ağlayasım geliyor ben diğer bebeğimi 20 şubatta kaybetmiştim kızımıda şubatta kucağıma aldım. allahıma binlerce kez şükrediyorum. amaaan neyse hamiş hamiş seni üzmeyeyim bende lohusa sendromu oldu sanırım sevinsem ağlıyorum kızsam ağlıyorum üzülsem ağlıyorum.. hayırlısıyla al bebişini kucağınaaa...
çok çok saol cnm yaa biliyorum bi gün allah o günleri banada yaşatacak sadece biraz zamanı var galiba :)) allah senin meleğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :))bebeğim çok sağol. Herşeyin hayırlısı. Bak güzelim ne güzel olgun ve güçlüsün. Allahım o kadar büyük ki, seni ileride daha çok üzecek olan o bebeği sana vermiyor. Daha güzel zamanda sağlıkla gelecek yavrun. İyi düşün bitanem. İyi oalcak. Bu da geçecek.
çok saol cnm kısmet işte allahım senin yavruna uzun uzun sağlıklı ömürler versin inşallah :))canım üzülme hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor malesef elden.. inan sağlıkla sıhhatle gelecekse bebeğin taş taşısan bişey olmuyor. yeterki rabbim ona yiyecek ekmek nasip etsin. ama yiyecek ekmeğide yoksa türlü türlü sebeplerle kaybediyoruz yavrularımızı..inşallah sağlıkla hamiş kalacaksın arkadaşım hayırlısıylada kucağına alıp koklayıp öpeceksin bebişini..yeniden başla çalışmalara...
aminn cnmm inşallahcanım çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın kendine dikkat et...
ne kadar da türlü çeşit iş varmış hala hayretle izliyorum yaaa. kimyasal gebelik de neyin nesi?? hayal kırıklığı tuğba her inişin bir çıkışı var. ben buna inanıyorum artık. devammmm yola devam. hız kaybetme...
cnm yaa valla çk sevindim senin adına,inşallah kucağına aldıgın günleride görürsün, kafan rahat olunca daha kolay oluyo o konuda kesinlikle katılıyorum sana... ben yarın yine kendi dr uma gidiyorum, 1 kez daha kendim denemek istediğimi söyleyeceğim, yumurtalık kalitemi güçlendirecek bişi varsa onu kullanırım, ama 1 şans daha verdik kendimize.hayırlısı...çok sağol hayatım.
evet bür süre ayrı kaldım topikten ama buna ihtiyacım varmış. Çok takıntılı olmaya başlamıştım çünkü. Ve bu ayrılık bana yaradı.
Çok takmadım kafama tabi ta ki yumurtlama günümde gelen o yumurta beyazı akıntıyla karşılaşana kadar. Ulan dedim ben kaçmaya çalışıyorum gene aklıma girio dedim.
Bu ay sadece 3 gün çalıştık ama demek ki kaliteli çalışmışız. Sonra göğüs uçlarımda sızlama başladı. Adetime 5 gün kala test yaptım. Üzerinde 5 dakika içinde çıkan sonuç geçerlidir yazıodu. İlkin bişi çıkmadı. 10 dk. sora baktım net bir ikinci çizgi var. Ammaaaaan 10 dk. geçti ondan yanlış pozitiftir dedim. Ertesi sabah gene yaptım. Gene aynısı oldı. 2 gün sora gene yaptım gene aynısı oldu. En son adet günümde yaptım. 4 dakikada çok silik, 5. dakika olmadanda net 2. çizgi çıktı. Yani diyeceğim odur ki kızlar, idrar testi bhcg çok az ise geç cevap verio. Çünkü o testin danışma hattını aradım hamile değilseniz 3 saat de geçse 2. çizgi çıkmaz dio. Benim de hep öle oldu. Değşik Değişik testler kullandım yıllarca, hep 1 saat sora falan baktığımda hep tek çizgiyde hamile değilsem.
Sonra da doktora gittim keseyi göremedik. Daha 4+1di çünkü. Kan da 158 çıktı dün sabah yani. İşte öle.
Umutsuzluk yok, ama bence biraz kafayı dağıtmak şart.
Sen de bence en iyisi farklı bir doktora git. Onlar da insan elbet farklı bi görüşleri bildikleri vardır tamam kuzum.
seraycım cnm bu teste göre pozitif gibi gözüküyo aslında ama test bozuk olabilir başka bi marka denesen??hayırlı olsun cnmm...tebrik ediyorumm...bende evde yaptığım testimi yollim bak ..ama sonucu bugün aldım 0,100 negatif...karısık ama benim durumum..adet oldum 3 gün sürdü şaşırdım ..test yaptım..çizgi çıkınca 2.testi yaptım...yine çıktı bak en son testim aşadaki resimde..Eki Görüntüle 349124 Eki Görüntüle 349125
senin tickerini yerim :)yaptım canım çok sağolasın...
tuğbacım canım benim yaa çok üzgününm benim başıma gelenler geldi sanada, bikaç gün daha geçseydi bilemiycektin ama kısmet böyleymiş...kimyasal gebelik korunmanı gerektiren bi tür diil ama onu bil hiç bişey olmamış gibi devam et olurmu canım benim...seni çok seviyorum üzülme sakınılgım ve pempetekir çok mutlu ldum adınıza allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben malesef kimyasal gebelik yaşıyorum değerim düşüyo dün 160 dı bugün 137 herşey allahtan kısmet inşallah bi kaç ay sonra yinegüzel heberler veririm size :)) dualarınız için çokçok saolun sizi çok seviyorum :))
içinden geliyosa ağla tabiii ama mutluluktan ağla artık bebişin kucagında olduğu için, Allah bizede nasip eder inşallah seni daha iyi anlarızesağol canım. aldım kızımı kucağıma.. allahım sizede evlat hasreti çeken tüm herkese bu duyguyu tattırsın. allahıma her aklıma geldikçe dua ediyorum ne olur olmayanlarada ver allahım diye..anlatılmaz tarif edilemez bi duygu. belkii bizler sıkıntılar sonucunda kucağımıza aldık diye böle hassasız bilemiyorum ama her yüzüne baktığımda hala ağlayasım geliyor ben diğer bebeğimi 20 şubatta kaybetmiştim kızımıda şubatta kucağıma aldım. allahıma binlerce kez şükrediyorum. amaaan neyse hamiş hamiş seni üzmeyeyim bende lohusa sendromu oldu sanırım sevinsem ağlıyorum kızsam ağlıyorum üzülsem ağlıyorum.. hayırlısıyla al bebişini kucağınaaa...
cnm yaa valla çk sevindim senin adına,inşallah kucağına aldıgın günleride görürsün, kafan rahat olunca daha kolay oluyo o konuda kesinlikle katılıyorum sana... ben yarın yine kendi dr uma gidiyorum, 1 kez daha kendim denemek istediğimi söyleyeceğim, yumurtalık kalitemi güçlendirecek bişi varsa onu kullanırım, ama 1 şans daha verdik kendimize.hayırlısı...
senin tickerini yerim :)
ok cnm gelince yazarım... geçen sene 5 mayısta öğrenmiştim ilk hamile olduğumu az kaldı 1 yıl olmasına zaman o kadar hızlı geçiyoki aslında, üzülsekte rahat olmaya çalışsakta sonuç değişmiyo... bugünlerde geçecek inşallah seneye bugünleride anımsayacağım zaman ne hızlı geçti diye ve herşey daha güzel olacak...sağol dumanım ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Haber ver bakalım doktorun ne diyecek. Lütfen biraz kendini izole et. Yani sen güçlü kızsın ve bugünleri atlatacaksın. Rahat ol. Bir gün herşey istediğin gibi olacak tatlım.
merhaba melek anneleri 6 bebişimide kaybettim malesef 5 aylıktı allah ım bir daha yasatmasın bizlere evlat acısı allahım hayırlı ve saglıklı yine bebişler nasip eder inş kucaklarımızı boş bırakmaz allah ım hamile olanların bebbişlerinizi kucaklarınıza alırsınız ins allah a emanet olun melek anneleri
ahh bitanem ya demekki daha yaşıcaklatım var demekki çok kolay olmicek bebeğime kavuşmam hayırlı buymuş demek :)) üzülme ben iyiym cnm yeni bebeğimin umudu şimdiden sardı yüreğimi :))canım yaaa buda nerden cıktı off hayırlıssı buymus dıyelım gercekten kotu oldum ama yaaa
cnm benim birsenim inşallah güzel haberle gel bekliyorum güzel haberlerini kaçta gitcen doktora ??cnm yaa valla çk sevindim senin adına,inşallah kucağına aldıgın günleride görürsün, kafan rahat olunca daha kolay oluyo o konuda kesinlikle katılıyorum sana... ben yarın yine kendi dr uma gidiyorum, 1 kez daha kendim denemek istediğimi söyleyeceğim, yumurtalık kalitemi güçlendirecek bişi varsa onu kullanırım, ama 1 şans daha verdik kendimize.hayırlısı...
seraycım cnm bu teste göre pozitif gibi gözüküyo aslında ama test bozuk olabilir başka bi marka denesen??
senin tickerini yerim :)
tuğbacım canım benim yaa çok üzgününm benim başıma gelenler geldi sanada, bikaç gün daha geçseydi bilemiycektin ama kısmet böyleymiş...kimyasal gebelik korunmanı gerektiren bi tür diil ama onu bil hiç bişey olmamış gibi devam et olurmu canım benim...seni çok seviyorum üzülme sakın
içinden geliyosa ağla tabiii ama mutluluktan ağla artık bebişin kucagında olduğu için, Allah bizede nasip eder inşallah seni daha iyi anlarız
bende yeni katıldım aranıza listeye benide ekleyebilirsiniz 34 yaşındayım 12 yaşında oğlum var 2. bebeğime 7 haftalık gebe iken şiddetli kanama sonucu ve sonrasında bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım 14 şubatta çok üzücü bir durummuş tüm yazılarınızı okuyup umut oldu ama sonuç kötüydü inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim 3 aylık bir korunma süresi verdi doktor bakalım neler olacak sizlerle paylaşırım rabbim herkesin gönlüne göre versin sevgilerimle
canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yarabbim... sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçir inşallah...
bende yeni katıldım aranıza listeye benide ekleyebilirsiniz 34 yaşındayım 12 yaşında oğlum var 2. bebeğime 7 haftalık gebe iken şiddetli kanama sonucu ve sonrasında bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım 14 şubatta çok üzücü bir durummuş tüm yazılarınızı okuyup umut oldu ama sonuç kötüydü inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim 3 aylık bir korunma süresi verdi doktor bakalım neler olacak sizlerle paylaşırım rabbim herkesin gönlüne göre versin sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?