Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar günaydın:) burda kar var ve çok güzel

canlarım sabah uyandığımda test yaptım hemen iki çizgi çıktı silik değil yani şimdi ben hamile miyim ????

ılgım ve pempetekir çok mutlu ldum adınıza allah tamamını erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben malesef kimyasal gebelik yaşıyorum değerim düşüyo dün 160 dı bugün 137 herşey allahtan kısmet inşallah bi kaç ay sonra yinegüzel heberler veririm size :)) dualarınız için çokçok saolun sizi çok seviyorum :))

canım çok tebrik ederim hayırlısıyla 40 haftaları gör sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişiniii

sağol canım benim. Ben de uzun zamandır yoktum topikte. Bi nevi dargınlık yani. Ama iyi geldi ve hamiş oldum. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Senin bebiş oldu di mi. Kızın geldi. Allahım size sağlık ve huzur versin. Kızının en güzel günlerini gör inşallah. Allahım esirgesin bebeğini.

bebeğim çok sağol. Herşeyin hayırlısı. Bak güzelim ne güzel olgun ve güçlüsün. Allahım o kadar büyük ki, seni ileride daha çok üzecek olan o bebeği sana vermiyor. Daha güzel zamanda sağlıkla gelecek yavrun. İyi düşün bitanem. İyi oalcak. Bu da geçecek.

esağol canım. aldım kızımı kucağıma.. allahım sizede evlat hasreti çeken tüm herkese bu duyguyu tattırsın. allahıma her aklıma geldikçe dua ediyorum ne olur olmayanlarada ver allahım diye..anlatılmaz tarif edilemez bi duygu. belkii bizler sıkıntılar sonucunda kucağımıza aldık diye böle hassasız bilemiyorum ama her yüzüne baktığımda hala ağlayasım geliyor ben diğer bebeğimi 20 şubatta kaybetmiştim kızımıda şubatta kucağıma aldım. allahıma binlerce kez şükrediyorum. amaaan neyse hamiş hamiş seni üzmeyeyim bende lohusa sendromu oldu sanırım sevinsem ağlıyorum kızsam ağlıyorum üzülsem ağlıyorum.. hayırlısıyla al bebişini kucağınaaa...

canım üzülme hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmiyor malesef elden.. inan sağlıkla sıhhatle gelecekse bebeğin taş taşısan bişey olmuyor. yeterki rabbim ona yiyecek ekmek nasip etsin. ama yiyecek ekmeğide yoksa türlü türlü sebeplerle kaybediyoruz yavrularımızı..inşallah sağlıkla hamiş kalacaksın arkadaşım hayırlısıylada kucağına alıp koklayıp öpeceksin bebişini..yeniden başla çalışmalara...

canım çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın kendine dikkat et...

olur mu hayatım üzmek falan. Ne güzel ki bebişin ellerinde, koynunda. Allahım ben de tahmin edebiliyorum tarifsiz bir duygu olsa gerek. Her şeye rağmen sağlıkla geldi ya yeter. Benim için de kokla kızını. Şimdi öpülmez de o yavrum benim.

ne kadar da türlü çeşit iş varmış hala hayretle izliyorum yaaa. kimyasal gebelik de neyin nesi?? hayal kırıklığı tuğba her inişin bir çıkışı var. ben buna inanıyorum artık. devammmm yola devam. hız kaybetme...

çok çok saol cnm yaa biliyorum bi gün allah o günleri banada yaşatacak sadece biraz zamanı var galiba :)) allah senin meleğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :))
çok saol cnm kısmet işte allahım senin yavruna uzun uzun sağlıklı ömürler versin inşallah :))
canım çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın kendine dikkat et...
aminn cnmm inşallah

aynen cnm bende öleee ve gerçek adı hayal kırıklıgı ( aynen cnm durmak yok yola devamm :))

canım yaaa buda nerden cıktı off hayırlıssı buymus dıyelım gercekten kotu oldum ama yaaa

cnm yaa valla çk sevindim senin adına,inşallah kucağına aldıgın günleride görürsün, kafan rahat olunca daha kolay oluyo o konuda kesinlikle katılıyorum sana... ben yarın yine kendi dr uma gidiyorum, 1 kez daha kendim denemek istediğimi söyleyeceğim, yumurtalık kalitemi güçlendirecek bişi varsa onu kullanırım, ama 1 şans daha verdik kendimize.hayırlısı...

seraycım cnm bu teste göre pozitif gibi gözüküyo aslında ama test bozuk olabilir başka bi marka denesen??
yaptım canım çok sağolasın...
senin tickerini yerim :)

tuğbacım canım benim yaa çok üzgününm benim başıma gelenler geldi sanada, bikaç gün daha geçseydi bilemiycektin ama kısmet böyleymiş...kimyasal gebelik korunmanı gerektiren bi tür diil ama onu bil hiç bişey olmamış gibi devam et olurmu canım benim...seni çok seviyorum üzülme sakın

içinden geliyosa ağla tabiii ama mutluluktan ağla artık bebişin kucagında olduğu için, Allah bizede nasip eder inşallah seni daha iyi anlarız

sağol dumanım ya. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Haber ver bakalım doktorun ne diyecek. Lütfen biraz kendini izole et. Yani sen güçlü kızsın ve bugünleri atlatacaksın. Rahat ol. Bir gün herşey istediğin gibi olacak tatlım.

ok cnm gelince yazarım... geçen sene 5 mayısta öğrenmiştim ilk hamile olduğumu az kaldı 1 yıl olmasına zaman o kadar hızlı geçiyoki aslında, üzülsekte rahat olmaya çalışsakta sonuç değişmiyo... bugünlerde geçecek inşallah seneye bugünleride anımsayacağım zaman ne hızlı geçti diye ve herşey daha güzel olacak...

çok üzüldüm uzun zamandır yoktun en son hamileydn girdiğinde sonra kayboldun , sanırım yeni kaybetttin bebeğini Allah sabır versin arkadaşım... içim bi tuhaf oldu bu korkuyu doğurana kadar atamıycam sanırım anladım...

bende yeni katıldım aranıza listeye benide ekleyebilirsiniz 34 yaşındayım 12 yaşında oğlum var 2. bebeğime 7 haftalık gebe iken şiddetli kanama sonucu ve sonrasında bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım 14 şubatta çok üzücü bir durummuş tüm yazılarınızı okuyup umut oldu ama sonuç kötüydü inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim 3 aylık bir korunma süresi verdi doktor bakalım neler olacak sizlerle paylaşırım rabbim herkesin gönlüne göre versin sevgilerimle

canım yaaa buda nerden cıktı off hayırlıssı buymus dıyelım gercekten kotu oldum ama yaaa
ahh bitanem ya demekki daha yaşıcaklatım var demekki çok kolay olmicek bebeğime kavuşmam hayırlı buymuş demek :)) üzülme ben iyiym cnm yeni bebeğimin umudu şimdiden sardı yüreğimi :))
cnm benim birsenim inşallah güzel haberle gel bekliyorum güzel haberlerini kaçta gitcen doktora ??
cnm benim için hiç üzülme inan iyiym ben sölediğin gibi sadece geciktim olaak bilseydim aaa adet oluyorum dicektim kısmet böleymiş :)) şimdiden yeni bebeğimin umudu doldu kalbime :)) dün eşimlede konuştum bidaha adetimin üzerinden en az 20 gün geçmeden test falan yaptırmıcam hatta bidaha idrar testi almıcam direk kan testi yaptırcam ve üzerinden bayada geçtiği için keseyide görüp öle herkeze haber vercem hatta burası dışında kendi ailemede sölemicem :)) hakkımızda hayırlısı bakalım bu ay boş geçelim diyoruz önümüzdeki ay yine olur inşallah kısmet bakalım :))

cnm çok çokgeçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda kolların dolsun inşallah bak ne güzel bi çocugun var ona sarıl acını dindirsin inşallah :))

canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yarabbim... sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçir inşallah...

sağol canım daha kan testine gidicem yolumuz uzun... canım kızının bahtı yazgısı güzel olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat olsun inş.

canım çok geçmiş olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş. hayırlısını versin herşeyin bizlere..... bende kan testi için beklicem canım kese ve kalp atışı görmeden kendimi hamile kabul etmicem....

çok çok geçmiş olsun canım evladını rabbim sana bagışlasın yeniden sağlıklısı ve hayırlısı ile nasip etsin inş.

birsen canım güzel haberlerle dön inş.

çok geçmiş olsun canım sakın üzme kendini hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…