bende yeni katıldım aranıza listeye benide ekleyebilirsiniz 34 yaşındayım 12 yaşında oğlum var 2. bebeğime 7 haftalık gebe iken şiddetli kanama sonucu ve sonrasında bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım 14 şubatta çok üzücü bir durummuş tüm yazılarınızı okuyup umut oldu ama sonuç kötüydü inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim 3 aylık bir korunma süresi verdi doktor bakalım neler olacak sizlerle paylaşırım rabbim herkesin gönlüne göre versin sevgilerimle
herkese merhabalar...hepiniz nerelerdesiniz kızlar??
çok çok saol cnmm üzülmüyorum kısmet böyleymiş ... inşallah hayırlı zamanda sorunsuz bi hamilellik geçirir ve kucağıma alırım inşallah :))çok geçmiş olsun canım sakın üzme kendini hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah..
herkese merhabalar...hepiniz nerelerdesiniz kızlar??
geçmiş olsun cnm inşallah korunma süren geçer geçmez yeniden bebek sahibi olursun....bende yeni katıldım aranıza listeye benide ekleyebilirsiniz 34 yaşındayım 12 yaşında oğlum var 2. bebeğime 7 haftalık gebe iken şiddetli kanama sonucu ve sonrasında bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım 14 şubatta çok üzücü bir durummuş tüm yazılarınızı okuyup umut oldu ama sonuç kötüydü inşallah yeniden bebek sahibi olabilirim 3 aylık bir korunma süresi verdi doktor bakalım neler olacak sizlerle paylaşırım rabbim herkesin gönlüne göre versin sevgilerimle
cnm benim gerçekten saklaman daha iyi olur sen kendini daha rahat hissedersin en basiti emin olcnm benim birsenim inşallah güzel haberle gel bekliyorum güzel haberlerini kaçta gitcen doktora ??
cnm benim için hiç üzülme inan iyiym ben sölediğin gibi sadece geciktim olaak bilseydim aaa adet oluyorum dicektim kısmet böleymiş :)) şimdiden yeni bebeğimin umudu doldu kalbime :)) dün eşimlede konuştum bidaha adetimin üzerinden en az 20 gün geçmeden test falan yaptırmıcam hatta bidaha idrar testi almıcam direk kan testi yaptırcam ve üzerinden bayada geçtiği için keseyide görüp öle herkeze haber vercem hatta burası dışında kendi ailemede sölemicem :)) hakkımızda hayırlısı bakalım bu ay boş geçelim diyoruz önümüzdeki ay yine olur inşallah kısmet bakalım :))
geçmiş olsun kasvetli ayrıca hoşgeldin :) arasıra gel böyle özletme kendini canımslm kızlar :) ara ara cee diyip kacıyorum farkındayım kusura bakmayınkpssye hazırlanıyorum bi yandan bide saframı aldılar falan filan işte iyileşmeye calısıyorm sizi unuttum sanmayın sakın bi surelıgıne ayrı kalıcaz mecburen şu sınavı bi atlatem bakem hayırlısıyla..
alincim (alin84)ben saframı aldırdım en sonunda artık tas değil iltihap olusmus camuslasmıs oldugunu soyledi doktorum sende ihmal etme git vaktınde sanırım kızını kucagına almıs olmalısın..ikimizde izmirdeyız senınde doktorun vardır illaki ama bende tavsıye etmek isterım .menemen devlet hastanesi op dr nurettin teker canım ,çok çok mukemmel bi doktor iligli alakalı ve alanında çok iyi.. ahh bide böyle jınekolojıcı bulabilsem keske..
sanırım temmuzdan sonra ben geldiğimde insallah burdaki herkes hamiş olur coktanbende agustos gibi dusunuyorum artık bebiş olayını bakalım kısmet.. şuan yasmınle korunuyorum piyasadaki en masum ilaç dıyorlar ona inandım bakalım umarım doğrudur..
hepinizi çok öpüyorum..sağlıcakla kalın..gorusmek uzere...
kızlaaar selam merak etmişsiniz k.bakmayın şube yemeğim vardı bugün o yüzden bu saate kadar oturamadım totomun üzerine... dr a gittim 15 dk sürmesi gereken görüşme yaklaşık 45 dk sürdü,kafamıza takılan her şeyi sorduk... dr yumurta kalitemin düşük olduğunu sağlıklı bi gebelik olma ihtimalimin olduğunu söyledi ama sağlıksız olma riskim daha yüksemiş,o riski göze almak istemediği içinde böyle tüp bebek tüp bebek diye ısrar ediyomuş... bi ilaca başlıyorum şimdi, bir sonraki adetimde de gidicem ve yapıcazz tüp bebek tahmini mart sonu gibi olacak... herşeyin hayırlısı bakalım biraz gergin bi görüşme oldu dr la aramızda ama sonunda herşey güzel olacak inşalllahhhh....
kızlaaar selam merak etmişsiniz k.bakmayın şube yemeğim vardı bugün o yüzden bu saate kadar oturamadım totomun üzerine... dr a gittim 15 dk sürmesi gereken görüşme yaklaşık 45 dk sürdü,kafamıza takılan her şeyi sorduk... dr yumurta kalitemin düşük olduğunu sağlıklı bi gebelik olma ihtimalimin olduğunu söyledi ama sağlıksız olma riskim daha yüksemiş,o riski göze almak istemediği içinde böyle tüp bebek tüp bebek diye ısrar ediyomuş... bi ilaca başlıyorum şimdi, bir sonraki adetimde de gidicem ve yapıcazz tüp bebek tahmini mart sonu gibi olacak... herşeyin hayırlısı bakalım biraz gergin bi görüşme oldu dr la aramızda ama sonunda herşey güzel olacak inşalllahhhh....
GÜNAYDIN HERKEZE SLM CANLARIM NASILSINIZ ben iyyim şükür hepinizinde iyi olması için dualarımdasınız .dumancım hayırlısı neyse o olsun belki tüp bebek sebeb olur ikizlerin olur canım hayırlısı işlh şimdi okudum senin adına sevindim belki ikiz olur hem çok güzel olur hadi bakalım hayırlısı NAZLIM ÇOK GİREMİYOM GÜLÜM SEN NASILSIN İŞLH İYİSİNDR ÖZLEDİM VALA SABAH MUABETTİMİZİ İŞLH HAVALAR ISINSIN TEKRAR MUBETTE GEÇERİZ HERKEZE İYİ PAZARLAR BEN KAÇAR ÜŞÜYOM BOGAZLARIMDA BİRAZ ACIYO HASTA OLMIYIM
canım hayırlısı olsun. Mutlaka en iyisini sen bilirsin. Umarım yeni yolunda başarılı ve sağlıklı olursun. Belki de ikizlerin olur çifte mutluluk yaşarsın. Herşey güzel olacak hayatım...
günaydınlar herkese...iyi haftalarr :))
beydaglı amin alahım inş bir daha yasatmaz kolay degil ama 6 bebişmi kaybetmek üzülmek elde degil ama
allah ım ins bizleri evlatlarımızın acısı yasatmaz tugba sanada gecmis olsun allah ım inş bizlere ve tüm evlet işteyen herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin tüm hamilelerde hayırlı ve saglıklı yine bebişlerini kucaklarına alır inş allah a emanet olun melek anneleri duman 85 allah ım inş hayırlı ve saglıklı bebiş haberlerini alırız ins hoşçakalın arkadaslar hayırlı pazarlar allah a emanet olun
günaydınnnn canlarımmmmm tuğbacım sen daha öncede kimyasal gebelik yaşamıştın bence bi dra görün ve bunun sebebini araştır tatlım:26:semroşum yoncammmm nasılsınız paşalar nasılllyaseminnnnn canımmm sen nsılsın eskiden bu topikte açılışı hep sen yapardın nazrmı değdi ne:44:bu arada eşinde görünecekti dra ne oldu o iş canımcım:18:birsenn canım tüp bebekgerçekten meşakatli sancılı bi dönem ama sonunu düşündükçe öyle güzelkiii tatlım:103:bence hemen tedaviye başlaaaa veee bi kizde sen doğur benim arkama bakarsın kerteriz onlrı ha ne dersinnn paşammmm çokkk dua et bana canımmmm ılgımcım kana gidicekin güzel haberler aldın dimiii penpetekirle siz taze kan oldunuz bizeeeee mügecimmm canım sende durumlar nasıl mirage sende öpüldün kocamann şimcik gelelim banaaa....benden cumartesi günü tam 22 tane yumurta aldılar günün rekorunu kırdımmm bunlardan 16 tanesi döllenmiş ama 13 tanesi sağlıklı ve güzel bi gelişim gösteriyormuş büyük bi ihtimal transverim yarın olucakkk bebişlerime yarın kovuşucammm bana çoook dua edin canlarım bebişlerim annelerine sımsıkı tutunsun inanın ben hergün hepimiz için dua ediyorum sizi çoook sewiyorummmmmmmmmmm:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?