kızlar tuğbadan haber alırsanız hemen yazarsınız dimi...
bana damdan düşeni getirin demişler:) canım çok kararsızım tüp bebekmi normalmi diye kafam allak bullak karar veremiyorum yaaşükret kuzum beterin beteri var...elbet vardır yüce yaradanın bildiği ama inan bana seni çok iyi anlıyorum..
bana damdan düşeni getirin demişler:) canım çok kararsızım tüp bebekmi normalmi diye kafam allak bullak karar veremiyorum yaa(
aslında en mantıklısı o başka bi dr ama cesaretmi edemiyorum adım atmaya bilmiyorumkibence mutlaka ikinci bir doktora git ve fikrini al canım ama gittiğin doktor sadece tüp bebek konusunda uzman olmasın..sonrada sağlıklı bir şekilde düşün ve karar ver hakkındane hayırlı ise o olsun..zaten o doktorda aynı şeyi söylüyorsa yapacağın şey belli..
aslında en mantıklısı o başka bi dr ama cesaretmi edemiyorum adım atmaya bilmiyorumki
inşallah canım senin içinde aynı dileklerim geçerlibence cesaretini toplayıp git kuzum vakit nakittir..inşallah tez zamanda kucağına alırsın bebişlerini..
semroşum canımmmm biz iyiz tuğbayı merak ediyorum ve endişeliyim sadece sen ve oğlun nasılsınız? şu çocuklara bi isim bulun yahuuuu ismiyle seslenelim :)dirmit canım teste göre hamılesın tatlım rabbım devamını da getırsın testen suphelerın varsa nette arastır bakalım markasını ben bı marka kullanmıstım bı baktım herkjez yalnıs sonuc verıo demıstı bı bak bakalım olmadı baska b-marka bı test daha al hadı bugun bakalımmmm
tugbacımmmm yaaaa rengını bılsem bıseyler dıyebılırım ama ıns bısey yoktur bazı kadnlarda adet zamanı hep kanamalar gorulur buda onlardan bırıdır ınsss
kızlar gunaydın bu arada nasılsınız
semroşum canımmmm biz iyiz tuğbayı merak ediyorum ve endişeliyim sadece sen ve oğlun nasılsınız? şu çocuklara bi isim bulun yahuuuu ismiyle seslenelim :)
kese için erken olabilir cnm normal... yani düşük filan diil dimi...kıslar kese oluşmamış kan vermiş sonuç bekliomuş tubiş bilginiz olsun..
kese için erken olabilir cnm normal... yani düşük filan diil dimi...
inşallah cnm...öle bişi yazmadı cnmm...tahlil sonucu bekliolarmış...bencede normal benimde hemen görünmemişti kesem..Allahımmmmmmm herşeyy iyi olur inşallaaahhhhh
öle bişi yazmadı cnmm...tahlil sonucu bekliolarmış...bencede normal benimde hemen görünmemişti kesem..Allahımmmmmmm herşeyy iyi olur inşallaaahhhhh
canım aklım tuğbada diye bakim dedim,ama kesenin gözükmemesi normal çünkü değeri 160 yani daha çok yeni benimde gözükmemişti.. inşallah bişey olmaz yeterki kanaması dursun ve sancısı olmasın..
inşallah canımmm...benim sonuç geldi...0,100 yazıo maalesef başka aylara kaldı..
inşallah canımmm...benim sonuç geldi...0,100 yazıo maalesef başka aylara kaldı..
hayırlısı canım sakın sıkma canını günün geçmişmiydi??
ayyyyy pembetekir cnmm bn seni ılgımla karıştırdım kusura bakmaa tebrik ederim gözünüzaydın cnm çok sewindimm
gözün aydın canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Yok mu arttıran? :)
ayyyyy pembetekir cnmm bn seni ılgımla karıştırdım kusura bakmaa tebrik ederim gözünüzaydın cnm çok sewindimm
gözün aydın canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Yok mu arttıran? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?