Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bana damdan düşeni getirin demişler:) canım çok kararsızım tüp bebekmi normalmi diye kafam allak bullak karar veremiyorum yaa(

bence mutlaka ikinci bir doktora git ve fikrini al canım ama gittiğin doktor sadece tüp bebek konusunda uzman olmasın..sonrada sağlıklı bir şekilde düşün ve karar ver hakkındane hayırlı ise o olsun..zaten o doktorda aynı şeyi söylüyorsa yapacağın şey belli..

aslında en mantıklısı o başka bi dr ama cesaretmi edemiyorum adım atmaya bilmiyorumki

dirmit canım teste göre hamılesın tatlım rabbım devamını da getırsın testen suphelerın varsa nette arastır bakalım markasını ben bı marka kullanmıstım bı baktım herkjez yalnıs sonuc verıo demıstı bı bak bakalım olmadı baska b-marka bı test daha al hadı bugun bakalımmmm

tugbacımmmm yaaaa rengını bılsem bıseyler dıyebılırım ama ıns bısey yoktur bazı kadnlarda adet zamanı hep kanamalar gorulur buda onlardan bırıdır ınsss

kızlar gunaydın bu arada nasılsınız

semroşum canımmmm biz iyiz tuğbayı merak ediyorum ve endişeliyim sadece sen ve oğlun nasılsınız? şu çocuklara bi isim bulun yahuuuu ismiyle seslenelim :)

semroşum canımmmm biz iyiz tuğbayı merak ediyorum ve endişeliyim sadece sen ve oğlun nasılsınız? şu çocuklara bi isim bulun yahuuuu ismiyle seslenelim :)

kıslar kese oluşmamış kan vermiş sonuç bekliomuş tubiş bilginiz olsun..

slm kızlaar tubişin kanamasımı olmuuş.... cnmm allah bu mübarek gnde ewladını ona bağışlasın işlhhh ii hbrlerde dönsün işlhhh

öle bişi yazmadı cnmm...tahlil sonucu bekliolarmış...bencede normal benimde hemen görünmemişti kesem..Allahımmmmmmm herşeyy iyi olur inşallaaahhhhh

canım aklım tuğbada diye bakim dedim,ama kesenin gözükmemesi normal çünkü değeri 160 yani daha çok yeni benimde gözükmemişti.. inşallah bişey olmaz yeterki kanaması dursun ve sancısı olmasın..

canım aklım tuğbada diye bakim dedim,ama kesenin gözükmemesi normal çünkü değeri 160 yani daha çok yeni benimde gözükmemişti.. inşallah bişey olmaz yeterki kanaması dursun ve sancısı olmasın..

inşallah canımmm...benim sonuç geldi...0,100 yazıo maalesef başka aylara kaldı..

hayırlısı canım sakın sıkma canını günün geçmişmiydi??

yok kuzucum karısık benim biraz..ben 9 unda adet olcaktım 7 sinde oldum ama 3 gün falan sürdü..şaşırdım ...test yaptim ilk testte silik çizgi çıktı sonra bidaha yaptım ondada biraz koyuydu anlamadım walla...hayırlısı napalımm..

ayyyyy pembetekir cnmm bn seni ılgımla karıştırdım kusura bakmaa tebrik ederim gözünüzaydın cnm çok sewindimm

sağol canım ya Allah hepimizin bebeğini korusun.

gözün aydın canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Yok mu arttıran? :)

Çok teşekkürler miragecim, darısı tüm isteyenlere ve sana.

ayyyyy pembetekir cnmm bn seni ılgımla karıştırdım kusura bakmaa tebrik ederim gözünüzaydın cnm çok sewindimm

sağol canım ya Allah hepimizin bebeğini korusun.

gözün aydın canım, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Yok mu arttıran? :)

Çok teşekkürler miragecim, darısı tüm isteyenlere ve sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…